עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alex188,

שלום, כמתואר בתצלום מסך יש לי 2 מחיצות שאני רוצה לאחד. האחת ריקה מתוכן לחלוטין ובאחרת יש קבצים. אני צריך לאחד בין "אמצעי אחסון חדש" לבין הכונן E. האם זה אפשרי? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. Started by DuckDuck,

יש לי תמונות שגיביתי לפני פרמוט ב DOK, ואחרי הפרמוט העברתי אותן למחשב. חלק מהתמונות עובדות כרגיל וחלק התחילו להציג לי שגיאה "אין לך הרשאה לצפות בתמונה.", חלק מהתמונות עובדות וחלק לא. מה אני עושה בשביל לסדר את זה? (השם של הקבצים ירוק - הם מוצפנים, ניסיתי להסיר את ההצפנה אבל גם אז זה כתב שאין לי את ההרשאות המתאימות)

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  3. אין לי את האפשרות לכבות אותו...מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by Satlan,

חברים כל פעם שאני מעלה ווינדוס בצורה נורמאלית, הוא מעלה לי SCAN אבל לא כזה רגיל כמו שמכבים מחשב בפיתאומיות. אלא משהו אחר של סקאן דיסק .. והוא מסיים תוך 5 שניות :\ איך לעזאזל מבטלים את זה?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  5. הבקשה למעלה תודה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by onadiv,

hi guys , i need help .i bought new pc and installed vista 64 bit i did format today and after few hours, after i installed all the drivers and programs i saw that i cant write in hebrew. i could write in hebrew before the format i think i forgot to put "V" in the option of hebrew or something like this in the install. there is a fix for that or i should format again and install all the stuff again? i just cant write in hebrew.. thats all the problem thank you guys.. waiting for solutions

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by avi333,

ניסיתי בשני מחשבים שונים להעלות את הויינדוס מבוט באמצעות דיסק דיוידי(אני יודע להגדיר בביוס איך מעלים בוט מדיסק והכל..) ולא הצלחתי אז האם יש אופציה שאני לא מצליח כי זה מדיסק דיוידי ?? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מעניין אותי לדעת, האם גרסת החלונות של ויסטה בגרסת האולטימיט כוללת גם את ה32 ביט וגם את ה64 ביט בחבילה אחת? (כלומר בזמן ההתקנה יש אפשרות לבחור בין 32 לבין 64)

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by אנדרי07,

שלום לכולם. כל פעם כאשר אני מריץ משחק כבד MEDAL OF HONOR-AIRBORNE, או CALL OF DUTY4, מה שקורה זה שאחריי כמה דקות המשחק נתקע כל הזמן ועובד בצורה גרועה ואיטית וכאשר אני יוצא מהמשחק רשום לי."שגיאת מערכת-זיכרון וירטואלי מינימלי". מה עושים עם זה? מה זה אומר? ואיך אפשר לפתור את זה?. יש לי 512MB RAM DDR2 אם זה קשור...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Shaye,

כותרת ^^ ואם כן מאיפה?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  11. יש לי תוכנה שעובדת רק בדוס אני יכול להפעיל אותה בXP

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  12. Started by First Squad,

כבר עברו יותר מחודשים מאז השיחרור הלא רשמי של ויסטה , מי פה כבר מישתמש בא? אני רואה שהנושא הישן דיי שקע.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  13. שלום לכולם אחותי מנסה להתקין זום על המחשב כדי שהילד שלה יוכל ללמוד דרכו אבל במהלך ההתקנה מסך ההתקנה פשוט נעלם ולא קורה כלום. ניסתה כבר מספר פעמים. לא לגמרי ברור מה קורה שם כי אין אפילו ERROR או משהו כזה מישהו יודע מה אפשר לעשות ? כרגע הילד שלה מתחבר לזום דרך הטלפון, דבר שממש לא נוח ומקשה על העניינים תודה רבה

14. אני לא מוצא אותם בהסרה /הוספה של תוכניות... ויסטה נותן לי מלא פעמים מסכים כחולים וקראתי איפושהוא שזה קשור לעידכונים ודרייברים של הכרטיס מסך אני רוצה להסיר תעידכונים ולהתקין דרייברים מחדש בתיקווה שזה יפתור את העסק....

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by neil4,

מחקתי אותו ב TASKBAR , ואני לא יודע איפה הוא נמצא ה WINNT , ואני לא אוהב לעשות = מקש ווינדוס+D. [ווינדוס 2000]

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by LL@SS,

היי חבר'ה, אני חייב לדעת אחת ולתמיד איך עושים את זה, אני צריך להתקין לחברה שלי WINDOWS על הנייד ואין לי שמץ איך עושים את זה , הבנתי שאפשר, מה הקריטריונים? מדריך, וכו'..... ולאיזה מערכות הפעלה זה תקף? XP/7/VISTA?? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  17. חבר שלי החליף רק לוח אם לפני כמה חודשים ואני זוכר שהיו לו בעיות עם הוינדוס.. הוא לא עלה בכלל.. אני לא יודע אם הייתה לו בעיה, או שבגלל שהוא החליף חומרה הוינדוס עשה לו בעיות. אני רוצה לדעת כדי להכין ולגבות לפני את כל מה שחשוב לי במידה ואני אצתרך להתקין מחדש את הוינדוס.. תודה, איתי

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם בשבוע האחרון אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה מידי פעם מופיע לי הודעה על LOW virtual MEMORY מה לדעתכם גורם לבעיה בדקתי פרוססס וראיתי שאין שום דבר מיוחד שקורע לי תמחשב יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 512 דדר דואל צאנל מה יכול לגרום לבעיה ואיך פותרים אותה?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by xena,

I can`t change language with alt+shift. I have english and hebrew installed and i can`t switch between them. Y is that? More info: I installed the hebrew fonts properly. I can see hebrew. I can write in hebrew and in english if i change it menualy from the anguage settings. but i just cant swith from the alt+shift option. When i change the hotkey to ctrl+shift, it works. BUT I WANT ALT+SHIFT! :-[ Thanks

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by omri_ro,

איך איפשר לעשות DOWNGRADE(יש לזה מושג עיברי) לDX? יש לי 9.0B ואני מעוניין לחזור ל8.1

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by pssheba,

שלום, ב xp יכולתי לחפש קובץ. למשל בחיפוש *.doc;*.docx המערכת חיפשה את כל קבצי הוורד. יכולתי לצמצם את החיפוש ע"י הוספת מילים המצויות בקובץ שאני מחפש. למשל, אם חיפשתי קובץ וורד המכיל מאמר בנושא "תמרים" יכולתי לחפש *.doc;*.docx ולרשום בשדה השני מילה שהקובץ מכיל ("תמרים" בדוגמא). יתכן ש win7 איבד את היכולת הזו?! בתפריט התחל למטה קיים שדה קלט: search programs or files אך אין אפשרות להוסיף מילים המוכלות בקובץ !! יכול להיות שקיים שם משהו שאינני רואה?! מה שעוד אינני רואה זה מציאת הקובץ. החיפוש ב win7 אינו נושא פרי ! אני אף פעם לא מוצא קבצים שאני מחפש. יתר על כן, רשימת התוצאות מופיעה ללא מיקום בדיסק (תיקיות ותתי תיקיות). האם איבדתי את ראייתי או שהעולם איבד את שיקול דעתו כשאימץ מע.…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם מחר מגיע המחשב שלי ויש שמה 2GB RAM X 2 סה"כ 4 עכשיו יש לי דיסק של WINDOWS 7 לא מקורי ותמיד היה לי 32 לא יודע איך איך אני יכל לשנות ל 64?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by puNani,

[font face=verdana]קטןן אוקיי אז ככה, אני מקבל בעוד כשלושה ימים א תהמחשב החדש שלי... הבעיה היא שהתקינו לי בטעות WIN XP בעברית מלאה (כן עם ההתחל בצד ימין... בלאאחס). לי אישית מאד קשה לעבוד עם זה ורציתי להחלף לאנגלית, ואפילו יש לי את XP PRO המקורי באנגלית בבית... הבעיה עכשיו היא איך לבצע את ההחלפה? האם אפשר איכשהו להתקין על ההתקנה הקיימת ולהפוך את זה לאנגלית או שחייבים למחוק/לפרמט? אם חייבים למחוק/לפרמט, האם מישהו יכול להסביר לי בכלליות איך עושים את זה? (אני יודע לעבוד עם דוס ואני מכיר את כל הפקודות אז לא צריך להסביר לי איך לפרמט או להעתיק וכו')... אז בקיצור איך מכינים דיסקט הפעלה עם תמיכה לסי די (כדי שאני אוכל להתקין את XP דרך הדוס), ואיך למחוק ואיך מה? בבקשה אני אשמח מ…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by the_saint,

רציתי לדעת אם מישהו מצא או יודע על theme שגורם לוינדוס להראות כמו OS X

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by godisme171,

יש לי מסך MAG 786FD ואני מנסה לקבוע את הצג ואין לי אותו ברשימה מה לעשות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.