Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאמא שלי הופיע הודעה כל פעם שפותחים את המחשב שהווינדוס לא חוקי וצריך לחכות שלוש שניות ואז לוחצים על משהו וזה נכנס לווינדוס ולא קורה כלום עכשיו לפי מה ששמעתי שיש גם הודעה שאומרת שאחרי 30 יום ווינדוס נסגר משהו כזה, ועם אפשר ליכנס עליו יותר ההודעה שמתוארת אצל אמא שלי זה אותו הדבר?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
כשאני הולך לכיבוי ועושה פעולת RESTART אז המחשב באמת מראה לי שהוא סוגר את כל התהליכים או את מה שהוא אמור לעשות בזמן כיבוי/הפעלה מחדש אבל בסוף הוא נתקע ולא מתבצע הההפעלה מחדש גם אחרי פרק זמן של המתנה מצידי .. . . מה אפשר לעשות כדי לפתור בעיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בדיוק 54 תיקוני אבטחה במשך עשרה החודשים האחרונים, והיד עוד נטויה....
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני יודע שיש פקודה ב-run שכותבים ואז מגיעים לתפריט של התוכנות שאמורות לעלות שהמחשב עולה מחדש.....ומשום מה הפקודה הזו פרחה מזכרוני...מישהו יכול להגיד לי מה היא תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
טוב נראה לי מישהו חורש לי על המחשב. יש לי כ150 תהליכי "CMD" ו"SERVICES" במנהל משימות, וכשהם פועלים האינטרנט זוחל, זה לא נותן לי לסגור אותם, הנוד לא מוצא כלום, בהפעלה אוטומתית אין כלום מוזר, רעיונות? מחיקת הקובץ windows/services.exe במצב בטוח פתרה את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בחלון של הסטארט לעטה יש לי אפשרות my recent documents.. זאת אומרת צפיה בקבצים אחרונים שנפתחו.. ואני רוצה לבטל את זה מהרשימה שלי שלא יהיה לי את האפשרות הזאת בסטארט.. איך עושם את זה?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן חלונות 2000, וחיבור לאינטרנט. לאחר כמה דקות, בכל פעם שאני נכנס לאקספלורר מופיעה לי הודעת שגיאה שיש בעיה עם קובץ שנקרא : svchost.exe , מאז אותה הודעה האקספלורר עושה בעיות : לא פותח חלונות חדשים, מסרב להיכנס לאתרים עם סקריפטים מיוחדים, הפונק' "העתק" \ "הדבק" לא פועלת, שמתי לב שגם אינני יכול פתאום לגרור את האייקונים בדסקטופ הראשי וה"הוספה\הסרה של תוכניות" לא עובד. הקובץ הנ"ל נמצא בספרית : windows\system מישהו יודע מהו הקובץ הזה ? לאיזו תוכנה הוא שייך ? הסרתי את האקספלורר 6 חזרה ל-5, וכיביתי את הנורטון אנטי וירוס ועדיין הבעיה לא נפתרה, בבקשה - עזרה .
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם XP שאני פותח יישום משום מה הוא לא מופיע למטה בשורת משימות ושממזערים אותו הוא פשוט נעלם ולא מופיע ואפשר לחזור אליו שוב רק עם המנהל משימות או ALT TAB
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הי, מאז שהתקנתי את ווינדוס XP מחדש אני מקבלת מדי פעם מסך כחול עם ההודעה DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לאחר restart ווינדוס נותן את המידע הבא: BCCode : 1000000a BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000001 BCP4 : 805093FB OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 כל פעם זה שונה Error code 100000d1, parameter1 0000006e, parameter2 00000002, parameter3 00000000, parameter4 8639d1ff Error code 1000000a, parameter1 00000010, parameter2 00000002, parameter3 00000001, parameter4 80513437. Error code 1000008e, parameter1 c0000005, parameter2 00000000, parameter3 b0445ce0, parameter4 00000000. הרצתי windiagnostic ולא מצביע על שום בעיה זה קורה בעיקר שאני מנסה לפתו…
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מחשב נייד Asus X556U. Windowds 10 Pro. אני מתחיל בתהליך ההתקנה, וממש כשהוא מסתיים אני מקבל את השגיאה הזו: "אין אפשרות להמשיך בהתקנה עקב קובץ התקנה פגום. פנה לספק דיסק ההתקנה של Windows או למנהל המערכת שלך לקבלת סיוע" אני מתקין מDOK, ועל מחשב אחר זה עובד. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 4 מחשבים שמרושתים ע"י ראוטר אלחוטי. 3 מחשבים מרושתים ע"י WIRELESS ואחד מחובר עם כבל ישירות לראוטר. ב2 מחשבים מותקן WINDOWS 2000 וב2 WINDOWS XP. מה שקורה שכל פעם שאני רוצה לגשת לספריות רשת אני צריך להכניס שם וסיסמא של יוזר לוקאלי של אותו מחשב שבו נמצאת הסיפרייה. רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו בדומיין שיש שרת DC שהוא מזהה עפ"י היוזר שמבקש את הכניסה לספריית רשת - האם יש לו הרשאות ואם כן איזו הרשאות בדיוק. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
זה הטרד השני כבר בטרד הראשון אמרתם לי להסיר את התוכנה PATRIATION MAGIC 8 כדי שהבדיקה תפסיק להופיע אבל היא עדיין מופיעה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
http://wepokers.blogspot.com/2008/05/microsoft-confirms-windows-7-for-2010.html וינה,מערכת ההפעלה הצפויה לצאת ב-2010,ולהחליף את ויסטה,הנוכחית. רק אני חושב שמייקרוסופט מתחילה לעצב את החלונות שלה באופן דוחה למדי? MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה vista במחשב חדש ויש לי שאלה. יש לי 4 גיגה זיכרון במחשב החדש ומערכת ההפעלה שיש לי היא Vista ultimate 32 bit. הבנתי שמערכת 32 bit יכולה לקלוט עד 3.5 גיגה זיכרון במקרה הטוב. זה אומר שהמחשב יראה לי 3.5 גיגה זיכרון והוא גם יכול להתמש רק בו? או שהוא יראה לי 3.5 זיכרון אבל הוא ישתמש ויהיה לו גישה לכל ה 4? אשמח לתשובה, משה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע xp sp3 ורציתי לדעת אם יש דבר כזה לעשות "עדכון" ל xp,כלומר להתקין את הויסטה דרך ה xp והוא פשוט הופך את xp לויסטה..? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לפני חצי שעה הזמנתי חלונות 8 ושילמתי דרך פייפאל, כמובן שקיבלתי במייל מס' הזמנה ואישור תשלום אבל התוכנה לא ירדה וכך הסתיים נושא הורדת חלונות 8 מישהו גם נתקל בתופעה הזו? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
hello i have jsut bought a new pc i have win xp 64bit how i can install hebrew i can read the hebrew but i can write ...
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
כשיוצרים קיצור דרך, יש אפשרות שכלוחצים על הקיצור, הוא יפעיל קודם משו אחר ואחר כך את הקיצור דרך.. בקיצור אפשרויות מתקדמות, כמו שאתם יכולים לראות בתמונה הזאת: בשורה של Target, יש תוספת רואים? הינה עוד קיצור דרך מסוים, ואני רוצה שכשאני לוחץ עליו תעלה קודם תוכנה אחת, ואז התוכנה שהקיצור דרך מפנה עליה...אז מה אני אמור להוסיף בשורת קוד שם? **זה הכל בהנחה שזה אפשרי, בעצם אני די בטוח שכן.. ** תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני הכל תיאור קטן של איזה מחיצות יש לי. מחיצת C - מכילה WINDOWS XP מחיצת D - מחיצת קבצים (סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים) מחיצת I - מכילה WINDOWS VISTA ULTIMATE ועוד מחיצה שהיא UNALLOCATED SPACE. ראיתי איפה יש את האפשרויות האלה בויסטה, אבל אני לא מצליח לעשות את זה... זו אמורה להיות אופציה של EXTEND אבל בתפריט אני מקבל EXTEND רק לC ולא לשאר המחיצות.... HELP PLEASE?
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
נסנסתי ל-uninstall menu ואני לא רואה שם את כל מה שהתקנתי יש לי שם פחות מחצי מכל התוכנות שאמורות להיות שם אם מישהו יכול לעזור אני אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום ב חלונות XP כאשר רציתי למחוק את ספריית ה TEMP ידעתי לעשות זאת איך עושים זאת בויסתה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח כתובת (URL) באקספלורר בסגנון: http://user:pass@members.mysite.com הוא כותב לי: Invalid syntax error. רק לאחר שאני מנסה להיכנס לכתובת: http://members.mysite.com הוא נותן לי להיכנס ואני תריך להזין שם וסיסמא. בעבר לא הייתה לי בעיה עם זה, זה פשוט קרה יום אחד... ניסיתי כבר ללכת לאפשרויות של הEXPLORER (tools->internet options->advanced) ולהחזיר את ההגדרות לdefault. בנוסף בדקתי את ההגדרות אבטחה וגם הן כולן על default. הצעות לפתרון ייתקבלו בברכה! ???
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום האם זה נכון שמיקרוסופט החלה לתבוע בארץ אנשים שמשתמשים בגרסא פירטית של XP? לפני כמה ימים הופיעה לי הודעה שהוינדוס שלי לא חוקי(למרות שהוא כן! קניתי עם המחשב!) ואני מפחד שיתבעו אותי עכשיו איך אני יכול להוכיח עכשיו שהוינדוס חוקי? זה נכון שמיקרוסופט יכולים לאסוף עלי פרטים ולתבוע אותי? תודה
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
חברס הרצתי חיפוש בכל מיני ואריאציות ולא מצאתי משו ברור לחלוטין.. אני מחפש אישהי המרה של הTHEME של VISTA RC1 כלומר האחרון ביותר, לXP אני רוצה את הTHEME האמין והתואם ביותר.. הדבר היחיד שחשוב לי הוא שאני לא רוצה להשתמש באף תוכנה חיצונית..(זיכרון זעום רק 256 חח) פשוט לקחת את הTHEME ולהפעיל אותו בתוכנה נגיד כמו הסטיילר של טיון אפ, שרק מפעילה את הTHEME על זיכרון נמוך.. באייקונים וכל שאר הפיצ'רים של ויסטה אני אטפל בעצמי.. אני צריך רק את הויזואל סקין...לא SHELL PACK מלא.. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-