Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב שמותקן עליו XP SP2 עם כל העדכונים. היוזר הראשי שלו הוא אדמיניסטרטור והיוזר היחיד ואין לו סיסמא. אבל מדיי פעם הוא דורש סיסמא בשביל להכנס למסך הראשי למרות שאין סיסמא. כמובן שבאותו רגע אין הרבה מה לעשות חוץ מלהפעיל אותו מחדש. למישהו יש רעיון למה הוא סכיזופרן?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, פתאום כל האייקונים שלי נהיו מבולגנים כאלו שאני לוחץ על התחל לא מבינים כלום הכל קווים כאלו הכל השתנה והתבלגן! אפילו פרינט סקרין אי אפשר להביא.. זה יוצא מטושטש. מה עושים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי הייתה בעייה הנרטון שלנו נדפק לכן הייתי צריך להסיר את הנורטון ידנית והשתמשתי ב SymNRT להסיר מה של ידעתי שזה יסיר את כל מוצרי נותן כולל הגוסט והפיירוואל. לאחר מכן התקנתי פנדה אנטי וירוס ומשום מה כל דבר שאני מנסה להתקין נתקל בשגיאה (winzip , winrar). מה לעשות עכשיו לפרמט ? מערכת הפעלה:windows xp
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המפרט פה בצד האלה היא אם יש תמיכה מלאה לדרייברים ולא גרסאות בטא
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
גרסת 7600 שמותקנת לי במחשב,או גרסת 7700 (אם יש בכלל גרסה כזאת)או שכל גרסה אחרת? אני מתכוון לגרסה שמוכרים כיום בחנויות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש ב OUTLOOK EXPREES כ תוכנת ה EMAIL שלי. יש לי EMAIL ב 012 ודרך POP3 אני בודק אימילים דרך OUTLOOK EXPREES. קיבלתי אימייל מ חבר אם קובץ בפנים ניסיתי לפתוח את הקובץ (SAVE ATTACHMENTS) אבל הוא בצבע אפור וכתוב לידו OE removed accessto the following unsafe attachments in your Eamil:filename. מה לעשות זה קובץ מאוד חשוב איך אני פותח אותו?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם כדי להתקין על המשחב שלי וינדוס 7 הגריסה הזאתי MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE RTM X86
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אצלי כרגע רק 27 ! מצוי ? רצוי ? כן, גיגלתי כבר.......
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה יפעל טוב על מחשב כזה? P3 800 128mb RAM זה נראה לי מאוד מוזר, כשאני עושה Alt+Ctrl+del ואני רואה כמה זיכרון נמצא בשימוש אצלי על המחשב Athlon XP 1600 עם 256mb זיכרון אני רואה שקצת פחות מחצי פנוי. זאת אומרת שאיזה 130mb נמצאים בשימוש. וזה כשאני לא עושה כלום במחשב. אז השאלה היא, איך המערכת הפעלה בכלל פועלת עם 128mb כאשר היא זקוקה ל-130 רק בשביל לפעול כמו שצריך? ואם עוד מפעילים איזה משחק אז בכלל זה לא נראה הגיוני. אני אשמח לשמוע את הסברכם.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי דיסק מלאה של XP SP2...אך זה לא יוצא אוטומט (BOOT) להתקין את XP SP2 ..משהו יודע ..איך עושים ..
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היה מותקן אצלי UBUNTU, אבל מחקתי את המחיצה שעליה הוא היה מותקן, ועדיין נשאר ENTRY של UBUNTU בBOOTLOADER של ויסטה, UBUNTU לא השתמש בGRUB... אז מה שאני רוצה לעשות, זה למחוק את הUBUNTU. bootrec.exe /fixmbr לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם WIN7 32 Bit שמסיבות שונות אינני יכול לפרמט. האם אני יכול להתקין WIN 7 64 Bit על כונן אחר (נניח SSD) ולבחור מתי להריץ כל אחת ממערכות ההפעלה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! המחשב מחובר בכבל לרשת במעונות (אין צורך בחייגן או הגדרות כלשהן, פשוט לחבר ולגלוש). כשמשתמשים בויסטה יש ניתוקים מהרשת כל כמה דקות. בעיקר בתוכנת סקייפ. כשמחברים מחשב אחר עם חלונות אקס פי הבעיה לא מופיעה. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כבר איזה שנה מאז שקיבלתי את המחשב וכבר נהיה באלגן... אז החלטתי לעשות פירמוט, הבעיה שאני לא כ"כ יודע איך... אף פעם לא עשיתי פירמוט ב Win XP... עומדים לרשותי תקליטוני איתחול של: Win XP, Win 98 ו Win 95. נ.ב. זה Win XP Home Edition אם זה משנה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
התקנתי VISTA ULTIMATE ב XP התקנתי את TWEAK XP שאיפשרה לי כניסה לוינדווס ישרות ללא מסך ה -WELCOME לא מצאתי את אותה אופצייה ב TWEAK VISTA מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור ???
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, לפני כ'שבוע התקנתי Win Vista Ultimate, לפי ידיעתי אמור להיות לי ממשק Aero, למה הוא לא מופיע אצלי? ד"א חרא ווינדוס עשה לי בעיות מפה ועד הודעה חדשה.. אני ישר איתו עד Win 7. פרטים נוספים: מעבד - Core 2 Dou זיכרון - 1GB כרטיס מסך של הלוח - 128MB
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס אינטל סוקט 478 ועליו מותקן XP . אני משדרג מחשב ל AMD 64 מחר או מחרתיים ואין לי כרגע רצון לפרמט האם זה אפשרי להשאיר את המערכת ההפעלה על המחשב ( אם נגיד אני יסיר את כל הדרייברים של הלוח ) וישאיר נתונים ומערכת הפעלה בלבד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מחדש חלונות xp על כונן c .וכל המידע על d לשמור אותו. איך בבקשה להתקין נכון
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
למה ההודעה הזו מופיע לעיתים כאשר אני פותח חלון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק של Windows XP מהמחשב הנייד הישן שלי (HP zt3000). האם זה מספיק בשביל התקנה נקיה של Vista Ultimate 64bit גירסת Upgrade על מחשב חדש (נייח) ?? כמו כן, האם ניתן להתקין Office 2007 32bit על Vista 64bit ?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, משום מה נעלמו לי כל תפריטי הצד ב-my computer, my network וכו'.... מעבר לזה שזה מעצבן יש פעולות שרק שם ניתן לבצע כמו לראות ולהתחבר למחשבים אחרים ברשת הביתית. מישהו יודע איפה ניתן להחזיר אותם?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ניסיתי לבדוק ב disk managment, אבל יש שם רק אופציה של Shrink drive והאופציה של expand drive אפורה... אם יש אפשרות לשנות גודל של כוננים ללא לפרמט אני אשמח מאוד לדעת איך אני עושה את זה אחרת זה סרט ארוך לגבות את כל מה שיש על המחשב ולפרמט... תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז כמו שבכותרת יש לי XP SP2 בעברית וכמובן ש IE גם בעברית. נוציא לרגע מן המשוואה FIREFOX או כל תחליף אחר שתגידו לי ואז תענו לי: אפשרי לשדרג ל IE באנגלית?(בלי לשאול למה בבקשה, אני פשוט מעדיף, ולא אין לי כח להתקין WINDOWS גם באנגלית,עצלן יש יגידו)? אני שואל כיוון שכאשר הורדתי IE 6 SP1 הוא כתב לי שיש לי את הגרסה האחרונה של IE ולא צריך לשדרג(אמא שלו!). שאלה אחרת בלי קשר(לפחות לא ישיר) : כאשר אני לוחץ CTRL+ENTER הוא מוסיף לי WWW ו CO.IL , האם יש דרך בגרסה העברית שישלים ל WWW ו .COM? תודה מראש לכל העונים(והאונים)
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-