Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היום בבוקר שבקשתי להדליק המחשב, ממש לפני ש WIN עולה סופית קופץ לי ריבוע קטן ובו כתוב: lsass.exe-System Error Object name not found ומאז אני בגהינום! SAFE MODE שוב ההודעה, תיקון WIN באמצעות CD מקורי לא עוזר, אתחול - שוב חוזרת ההודעה. קרעתי את האם אמא של גוגל, עברית אנגלית אפילו בספרדית, החלפתי קבצי DLL - ושוב lsass.exe-System Error לא בדובר בתולעת סוסר בוודאות. בסוף התקנתי WIN חדש ליד הישן כך שיש לי גישה אליו. בבקשה עזרו לי חברים טובים! אם אין פתרון אז לפחות דרך להעביר את הרג'סטרי מה XP הישן לחדש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהנחה שלא כל משתמשי XP מודעים לעניין ועקב חומרת הסיכון חשבתי לפרסם זאת כאן. הסבר מלא עם פאטצ' קטנטן כאן : http://grc.com/default.htm ד"א, גם התקנת SP1 אמורה, בין היתר,לחסום את הפירצה.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לינוקס (Debian) לפני כמה ימים, ב-Dual Boot עם Windows XP... הכל עבד חלק ויפה עם LILO (ה-Boot Loader של לינוקס) עד שהחלטתי יום אחד להיפטר מלינוקס. לקחתי את ה-Partition Magic שלי, ופירמטתי את מחיצות ה-Ext3 של לינוקס. עכשיו, המחשב שלי מנסה להפעיל את Lilo (אני חושב), אבל ללא הצלחה, וכך, אני נשאר תקוע במצב שבין ה-post למערכת ההפעלה. האם אתם מכירים דרך להתקין מחדש את ה-Boot Loader של Windows XP ללא התקנה מחדש של המערכת/שימוש ב-CD של Windows? בתודה, --Vega.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בו מותקן הויסטה.. איך אני יכול למחוק את כל הכונן הזה? אני מנסה ללחוץ התחל על הכונן אבל איך שהוא מתחיל הוא אומר לסגור דברים אחרים שפועלים מהכונן ואני לא יודע איזה דבר פועל מישם ואני סוגר כל מה שאני יכול ועדיין זה לא נותן.. אז איזה עוד אפשרויות יש?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
איך אני משנה את גודל הפונטים בווידואס או לחילופין באינטרנט אקספלורר?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה מסס'נגר ויש לי שני כתובת אחת שלי אחת של אחותי אפשר לפתוח את התוכנה פעמיםם ? זה אפשרי
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה??!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הטואלבר היה לי כבר שבועיים הדף זה מאתמול...סרקתי אד אוואר וספייבוט ולא הסיר... עשיתי ניקויירג'יסר עם כל מיני תוכנות ולא הסיר.......... הדף עצמו הוא לא דף בית הוא כמו תוכנה מתלווה כי הוא ABOUT:BLANK
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הי מה אתם אומרים על ה LINSOWS יש לו סיכוי? משהו ניסה אותו? אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר תקראו ב YNET זו מערכת הפעלה של LINUX שתומכת בישומי WINDOWS
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב השבוע עם הכרטיס הגרפי המוזכר בכותרת, מעבד E6750 ושני ג'יגה זיכרון. התקנתי עליו חלונות Vista Home PREMIUM. אני יודע שבגירסה הזו יש את הממשק Aero. אבל הוא לא מופיע לי ברשימת ה - Themes. מחיפושיי בגוגל עולה, שאם הממשק הזה לא מופיע ברשימה, זה אומר שהכרטיס הגרפי לא תומך בו. אבל איך זה ייתכן??? הרי זה כרטיס חדש מאד ועדכנתי את הדרייברים לאחרונים! אה, כן ועל הקופסא רשום "Certified for Windows Vista" למישהו יש הסבר/פתרון?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני נכנסתי ל-התחל\הפעלה\MSCONFIG ועלה לי חלון, הלכתי ללשונית האחרונה(אתחול) והסרתי משם את המסנג'ר. כשאר הפעלתי את הWINSOWS מחדש המסנג'ר שוב עלה. מה עושים כדי להסירו? תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, התקנתי WIN7 בעברית גרסת 32 ביט ואני עכשיו מתקין מחדש גרסת 64 ביט על הדרך אני רוצה שהמ"ה תיהיה באנגלית אבל שהיא תכיר את השפה העברית (RTL, כתיבה בעברית וכו'...) מלבד ההגדרה הראשונית של שפה ארץ ועוד איזה משהו לא היה לבחור (כמו בהתקנה של XP ששם פשוט בוחרים איזה שפה רוצים שהוא יכיר)
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב לשימושים משרדיים ולפני שאני מחליט על מפרט אני רוצה לדעת לאיזה מערכת הפעלה להתאים אותו אז מה אתם חושבים לצורך גלישה באינטרנט אופיס ואולי matlab איזה מערכת עדיף?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב, שאני לא רואה את הסמלים של התוכנות שאני מתקין או ב"התחל" אני לא רואה את הסמלים של המחשב שלי וכו', דוגמאסימנתי בתמונה איפה חסרים לי הסמלים..) http://www.siz.co.il/my.php?i=t2mwk2mojeri.jpg מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
וכל זה קורה אחרי התקנת WIN10. הכוונה היא שאחרי שמחפשים משהו בגוגל ויש כמה הצעות לחיפוש, אז אי אפשר לנווט בתוצאות הללו. מישהו מכיר תסוגייה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ושכחתי את סיסמת המנהל, ועכשיו אני לא יכול להיכנס לשולחן העבודה :-(((((, שמעתי שיש איזהשהו קובץ ISO שצורבים אודה לכם אם תתנו לי קישור לקובץ כי כל הנסיונות שלי לחפשו היו לשווא ולא מצאתי כלום ואני כבר מיואש :-( או אם תלמדו אותי דרך אחרת לאיפוס\שיחזור הסיסמא בתודה רבה מראש...
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום בעיקבות לחץ של מקום התחלתי לחפש מאיפו אפשר לקזז.. ואז בדקתי סתם את גודל תקית הWINDOWS שבמחשב שלי וראיתי שהיא שוקלת בערך 7.2G וזכרתי שהיא צרכיה לשקול 2-3G בערך אז ביקשתי מחבר לבדוק אצלו וזה באמת שקל אצלו 2-3G עכשיו יש דרך לנקות את התקיה סיכון מינימלי? עוד משהו יש אצלי הרבה תקיות לא מובנות עם $ בהתחלה אלה תקיות חשובות כי אני לא זוכר שהיו לי אותם פעם... מצורפת תמונה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הזמנתי את הwin 7 של הסתדרות המורים והשאלה אם אפשר בינתיים להתקין את הwin 7 עד שזה מגיע בדרך כלל יש 30 יום לאשר את האקטיבצייה לא? או שזה ידרוש ממני בכל מקרה להתקין מחדש את הכל ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו אחים שלי התקנתי את ויסטה גירסאת ה - business ולמה לא מופיע לי להתקין שפות או להסיר ? הינה תמונה שתסביר לכם הכל : http://www.2send.us/uploads/677fffb658.jpg תודה מראש לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כמו שהיה בתפריט התצוגה באקס פי
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המצבים ? מה המחשב עושה שהוא נמצא בכל אחד מהמצבים (עובד כרגיל.. נאמר הורדות.. השמעת שירים וכדומה ...)
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת windows xp ויש לי מספר שאלות בנוגע להגדרות העיצוב: 1. כיצד מוסיפים את סימן החץ לאייקונים של קיצורי הדרך? (אם אפשר לא דרך תכנה חיצונית) 2. כיצד מורידים את הצל מתחת לכיתוב באייקונים בשולחן העבודה ? 3. כאשר אני לוחץ על "התחל" התפריט נפתח באיטיות/בעמעום. כיצד אפשר לשנות זאת? (ניסיתי לשנות את ההגדרות במאפייני תצוגה-מראה-אפקטים אך ללא הועיל) בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אוקיי אז אני ישבתי לי, וסתם חיטטתי במחשב שלפתע אני מצאתי את שתי התיקיות האלה בתוך התיקייה של windows, וחשבתי לעצמי למה שמייקרוסופט יקראו לתיקייות בשם מגוחח שכזה. ( ולא זכור לי שהורדתי תוכנה שנקראת ככה או כל פלאג אין אחר ) האם מישהו יכול לתת לי מידע כלשהו לגבי התיקיות האלה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני משתמש בשתי מערכות הפעלה , ווינדוס 98 וXP היום רציתי לעשות upgrade מ98 ל2000. בהתקנה הוא כתב לי שהוא מעתיק קבצי התקנה כשהוא סיים הוא עשה ריסט נכנס להתקנה וכתב לי הודעת שגיאה. משהו על הארד דיסק שלי שיש איתו איזו בעיה. לא משנה, ניסיתי להיכנס לאקס פי אבל המחשב קלט אותו כווינדוס 2000 וכתב לי שחסרים קבצים. אז נכנסתי ל98 ועשיתי התקנה לXP כדי שיבטל את ההתקנה של 2000, הוא באמת ביטל, הוא העתיק קצבים עשה ריסט שוב אבל הפעם לא נתתי לא להמשיך להתקנה אלא הפעלתי את הXP עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא נותן לי 3 אפשרויות Windows XP profesional Windows 98 Win XP install והוא מסומן על XP Install הוא נותן בערך 4 שניות ואז נכנס להתקנה של XP אני צריך עזרה ב לבטל את זה, מן Uninstall להת…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לפרסם את זה, אם יש מקום מתאים יותר להעביר. בזמן האחרון המחשב שלי עושה בעיות, כשאני משתמש בתוכנה או משחק במשחק, כל כמה דקות המחשב ממזער עצמאית את המשחק, מה שיכול להרוס את המשחק כשזה און-לין וגורם למשחקים מסוימים אפילו לקרוס. הבעיה הזו מחרפנת אותי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. אני משתמש בVista 64bit.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-