עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קניתי היום מחשב חדש, מעבד E8400 עם 4*1GB זיכרון. האם להתקין מערכת הפעלה 64BIT?

• 32 תגובות
    • 8.9k צפיות
  2. יש לי חלונות XP. פתאום אני לא מצליח להעלות את המערכת, רק דרך SAFE MODE. כשאני מנסה להעלות בדרך רגילה אז עולה לי המסך שמאפשר לבחור אחד מ-2 משתמשים (אני או אשתי) ולא משנה איזה משתמש בוחרים מופיע לאחר מכן מסך כחול עם תקלה 0x0000008E. בדקתי הכל כבר, זכרונות, כולל עם MEMTEST, כרטיס מסך, שהוחלף לאחר כ-3 פעמים, ועדיין התקלה חזרה על עצמה. נסיון העלאה ב-DIAGNOSTIC MODE באמצעות MSCONFIG לא פתרה את הבעיה, והיא נשארה על כנה. נסיון לעשות REPAIR עם דיסק ההתקנה ללא הצלחה. מחיקת קובץ ה-Pagefile גם כן לא עזרה. נסיון סריקה עם אנטי-וירוס לא מצא וירוס הבעיה היא, שאם אני אתקין את חלונות מחדש על הספירה אז קרוב לודאי שכל התוכניות שלי לא יעבדו, נכון? אני מחפש, אולי למישהו יש פתרון. תודה

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  3. בכיר במיקרוסופט כמובן... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3513577,00.html איזה מצחיק תמיד שרואים את התכתובות הפנימיות של בכירים במיקרוסופט בכל מני משפטים והדלפות..

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. ניסיתי להיכנס באיזה מחשב למנהל המשימות (CTRL+ALT+DEL) והוא רושם לי שנחסמתי משהו כזה ושאני לא יכול להכנס לזה איך אני מבטל את זה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by tamir245,

שלום רב. יש ברשותי על הנייד מע' הפעלה ויסטה הום פרמיום 32BIT בעברית שקיבלתי ביחד עם הנייד. לאחרונה התחילה בעיה די מציקה,כל עדכון שצץ במערכת עדכונים של ווינדוס הורד והותקן,ולמרות זאת לאחר מכן שוב מופיע אותו עדכון בתור אחד שצריך לעדכנו. זה קורה במיוחד עם העדכונים של הWINDOWS DEFENDER,לגבי השאר די פחות. האם יש איזשהוא פאץ' שמתקן זאת?או שצריך לחכות עד לSP1?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. קרובת משפחה שלי רוצה לרכוש את הultimate שמציעים דרך הסתדרות המורים. עכשיו, לפי מה שאני רואה באתר שלהם זה גרסת שדרוג. האם זה אומר שכל פעם שהיא תפרמט את המחשב, היא צריכה קודם להתקין XP ואז לשדרג לויסטה?? אי אפשר לעשות התקנה נקייה וזהו מהדיסק עצמו?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by X-Gamer,

התקנתי XP חדש בלי לפרמט את הכונן ושאני מדליק את המחשב יש לי שתי XP ברשימה איך אפשר למחוק אחד מהם ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. התקנתי מחדש ווינדוס xp עם sp2, לאחר ההתקנה מחדש אני לא מצליח להוציא קול מהמחשב התקנתי את הדריוורים שיש בדיסק ההתקנה של לוח האם, כולל זה של האודיו. ברשימת הדרייוורים שבמנהל ההתקנים אין שום סימן שאלה. הרמקולים מחוברים ועובדים אני מדגיש שלפני ההתקנה הכל היה בסדר עם האודיו (הקול) רעיון למישהו?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  9. שלום, נכנס לאחותי איזה וירוס למחשב והרס את כל ה-XP, המחשב לא מצליח לעלות לא במצב בטוח ולא במצב רגיל וגם אם לפעמים הוא מצליח הוא פשוט נתקע וחייב להפעיל מחדש.. אין בעיות חומרה בדקתי גם על ידי תוכנות וגם ע"י שימוש בהפצות שונות של לינוקס. אני מעוניין לגבות חלק מהדברים בכונן לפני הפירמוט, יש אפשרות איכשהו לעלות את המערכת הפעלה, התקנה מחדש היא גם אופציה(רק של programfiles לא ימחק, כי יש שם גם דברים שצורכים גיבוי) כרגע גיבוי ע"י לינוקס משום מה לא מצליח. תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by tomer_m19,

שלום, לפי מה שהבנתי אמור לצאת העדכון שמסדר בעיות בויסטה, משהו יודע מתי הוא אמור לצאת? ועוד שאלה בקשר לויסטה עם ההגה והדוושות: כשאני משחק במירוצים עם ההגה אז רק ההגה מגיב והדוושות לא...(עשיתי עדכונים להגה והדוושות) במחשב הקודם שלי הם פעלו כמו שצריך ועכשיו רק ההגה פועל- השאלה אם זה בגלל הויסטה יש לי 64 אם זה משנה... אני משחק במשחקים- NFS MW NFS CARBON TEST DRIVE תודה רבה ושבוע טוב![br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 21:14:10 יש לי עוד שאלה- במשחק wolfenstein-enemy teritorry זה לא נותן לי לשחק וזה כתב לי שגיאה ובמחשב הקודם פעל לי... ושכתבתי את השגיאה בגוגל אז מצאתי פורומים בחול שאנשים פתחו אשכולות על השגיאה הזו ולכולם היה ויסטה ולא מצאתי את הפתרון! אז בבקשה משהו ש…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by eliau21071981,

אני למשל בודק כל מיני תוכנות חדשות שיוצאות לשוק אז מין הסתם פעם בחצי שנה גג!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מעוניין להשתמש בתוכנת CEEDO על גבי ה-DOK שלי במחשב המחובר ברשת פנימית להרצת משחק אך לא מעוניין שה-ADMIN יגלה זאת. יש אפשרות לכך? הרי נוצר EVENT ברגע שאני מתחבר וברגע שאני מתנתק לא כן? כיצד ניתן להימנע מכך? יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by zxcv12,

שלום לכולם!!! קניתי מחשב נייד לא מזמן עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום אבל החיסרון הוא שהיא באנגלית ומאוד הייתי רוצה להפוך אותה לעברית, הבנתי שתמיכה ב-MUI יש רק מגירסת אולטימייט ומעלה... אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. Started by fog,

אני מכוון כל הזמן את השומר מסך לעלות רק אחרי שעה אבל משום מה אחרי כמה זמן או שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש וזה משתנה אוטומטית לעלות כל דקה. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  15. כאשר אני מנסה לפתוח כונן דרך הסייר/מחשב שלי אני מקבל את הודאה : CHOOSE PROGREM YOU WANT TO USE TO OPEN THIS FILE אותה ההודאה שמופיעה כאשר מנסים לפתוח קובץ שווינדואז לא יודע איזה תוכנה מפעילה אותו ככה שיוצא שאני לא יכול לגשת בכלל לקבצים , מלבד אלה שנמצאים בDESKTOP

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  16. טוב שמעו הייתי מטומטם האנטיוירוס לא מצא ופתחתי משהו שהרס לי הכל! בהתחלה האנטי וירוס נסגר, עשיתי ריסטרט והוא לא עלה. מחקתי ידנית את הקובץ אבל זה לא עזר. ניסיתי להפעיל תוכנות כגון: Spybot - Search & Destroy, CCleaner, TuneUp Utilities 2008, Spyware Doctor ושום דבר לא רוצה להעלות! אפילו להפעיל במצב בטוח ניסיתי ולא עבד! אני כבר לא יודע מה לעשות שיחזור מערכת לא עובד שום דבר! איך מוחקים את החרא הזה?!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 11moshiko11,

שבת שלום לכולם! יש לי בעיה: כאשר אני מפעיל את ווינדוס, ה- NUM LOCK תמיד מכובה. לאחר שאני מדליק אותו, הוא נכבה לפעמים לבד (אני לוחץ על המספרים-חצים ולא מופיע המספר, אני מסתכל ורואה שה NUM LOCK מכובה). מישהו יודע מה אפשר לעשות עם שתי הבעיות האלו? תודה והמשך שבת שלום, מושיקו

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  18. אהלן ושבת שלום. ובכן,התמונה המצורפת תגיד הרבה יותר מאלף מילים ואני רק אוסיף שברגע שאני מעלה את זה למקס',סוגר את זה ופותח את ה-Winamp לשמוע שיר שוב לא שומעים כלום וזה יורד לרמה הזו. אבל,במידה ואני כבר הפעלתי את השיר ורק אז אני נכנס לשם ומעלה ואז סוגר - הכל בסדר והעוצמה נשארת כבר. אבל שוב יש פה קאץ' - שנגמר השיר והשיר הבא מתחיל זה שוב יורד לרמה הזו. ניסית גם בתוכנות אחרות כמו Bsplayer ככה שזו לא הבעיה של ה-Winamp. יכול להיות שזה איזה וירוס או תוכנת ריגול? סה"כ אין לי מושג כי אני בצבא ומי יודע מה המשפחה עושה על המחשב שלי. עדכון חשוב,עשיתי ריסטרט וזה הסתדר לפי מה שראיתי עכשיו - אין לי מושג מה גרם לזה,לכן אני עדיין אשמח לדעת מה הפיתרון של הבעיה במידה והיא תחזור. עדכון נוסף ומ…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה. בכונן C יש לי 38 ג'יגה וכאשר אני עושה מקש ימני על הכונן - מאפיינים רשום ש 36 ג'יגה בשימוש. כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים (כולל מוסתרים) רשום 30 ג'יגה בשימוש. כלומר 6 ג'יגה נעלמו או משהו בסגנון. מה עושים?

20. שלום רב, יש לי מחשב עם ויסטה פרמיום. התקנתי תוכנת POWER DVD מאחר ותוכנה זו כוללת כל מיני פילטרים עצמאיים, כנראה שזה גרם להתנגשויות עם מקודדים (כגון FFDSHOW ואחרים) שהיו כבר מותקנים קודם. כתוצאה מכך נוצר אצלי בלאגן שלם, כאשר נגנים פתאום מתחילים "להשתגע" ולעיתים אף מפסיקים לעבוד לחלוטין או חלקית (למשל מנגנים סוגי קבצים מסוים מצוין, ואחר לא מתנגן כלל). אין לי כוונה להיכנס יותר מדי לנושא, כי זה לא שייך לפורום, ולכן השאלה שלי היא כזו: האם שחזור מערכת לנקודה שלפני התקנת PDVD ,תוכל להסיר לחלוטין את התוכנה (על כל הפילטרים העצמאיים שלה) ולהחזיר את המצב לקדמותו, או שבכל זאת יישארו כל מיני ספיחים שימשיכו להפריע ולגרום לכל מיני בעיות בניגון סרטים? לחילופין, במידה ושחזור מערכת לא תפטו…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by hagtu,

אז ככה מה שקרה זה, התקנתי מס' תוכנות רלוונטיות למחשב אחרי פרמוט והכול היה מצוין, ואז פיצלתי את הדיסק הקשיח (80GB) ל2 מחיצות 30 ו-50 ע"י פרטישן מג'יק 8. ואז הסרתי את התוכנה מכיוון שאין לי עוד שימוש בה. ולבסוף רציתי ליצור אימג' של כונן C ע"י תוכנת GOST שעולה מה-BOOT. ביצעתי את כל הפעולות הנדרשות. במהלך היצירה המחשב (נייד) נכנס למצב שינה, ואחרי כמה דקות לחצתי על הכפתור "שמעיר אותו" וראיתי שהוא סיים את האימג'. ועכשיו באתי להפעיל אותו מחדש ומה שאני רואה זה כך: המסך הראשוני של IBM ואז הוינדוס XP מעלה את המסך הראשוני שלו ופתאום קופץ המסך הכחול ל- 3 שניות ואז המחשב מבצע ריסט וחוזר חלילה. הנתונים של מסך זה הם: STOP: 0x00000024 (0x00190203,0x866C9EF0,0Xc0000032,0x00000000) ניסיתי ל…

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  22. Started by asaf556,

לאחר שהתקנתי מחדש אנטי וירוס המערכת לא מזהה אותו מה לעשות? האנטי וירוס הוא ESET Smart Security 3.0.642.0

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by IlyaN,

ערב טוב לכולם, כחלק מפורמט שעשיתי העתקתי את כל תיקיית היוזר שלי למחיצה נפרדת כגיבוי, עכשיו אני רוצה להשמיש אותו אז פשוט העתקתי שוב את התיקייה לDocuments&Settings אבל הווינדוס לא מזהה את התיקייה כיוזר, יש משהו שניתן לעשות? (חוץ מלהעתיק כל רכיב ידנית?) נ.ב- מצטער אם זה נראה פרימיטיבי משהו, אני פשוט לא כזה גאון מחשבים בלשון המעטה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by boogie,

איך מחזירים אותו. מפעילים ידנית????

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  25. Started by Ferrari599,

כאשר אני לוחץ install באתר של מיקרוסופט, לא קורה כלום. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים