עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by roi777,

שלום! אני מתקין ווינדוס 7 64bit על דיסק קשיח 1TB ומתכוין להתקין בהמשך גם תוכנות כבדות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדומה. כמה ג'יגה מומלץ להשאיר לכונן הראשי שעליו מותקן הווינדוס? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by DAVIDD,

?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  3. אהלן, ביומיים האחרונים נתקלתי בתקלה מעצבנת ביותר, ברגע שאני נכנס לכל אתר שהוא, הדפדפן פשוט מפסיק להגיב ונתקע, והסמן של העכבר הופך להיות עם שעון חול כאילו הוא חושב..ברגע שאני לוחץ כמה פעמים על הדפדפן הוא פשוט מראה "לא מגיב" במנהל המשימות. לאחר כמה דק' או במקרה הטוב דקה המערכת חוזרת לפעילות רגילה והתקיעה מפסיקה, אבל זה כמעט קורה בכל אתר ובכל דפדפן! מישהו מכיר את הבעיה? הפעלתי Window Washer, ואני לא מכיר עוד תוכנות שיכולות לנקות את המערכת... אם יש לכם משהו שיכול לעזור לי, בשמחה!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  4. הנה צילום מסך של מנהל ההתקנים שלי. פיזית יש רק 4 חיבורי USB והם אחד על יד השני. אין עוד קדמיים או צדדיים. לפי מה שאני רואה שם בעצם רק אחד מהם הוא USB2, שזה לא נראה לי מי יודע מה הגיוני, אבל שוין, איך אני מפעיל אותו כמו שצריך? כרגע אני מנסה להעביר 350 מגה של תמונות בקצב המסחרר של 750KBPS. ניסיתי כדי לבדוק על בטוח, לבדוק את הקורא כרטיסים בכל אחד מהפורטים, ללא הועיל. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קרובת משפחה שלי רוצה לרכוש את הultimate שמציעים דרך הסתדרות המורים. עכשיו, לפי מה שאני רואה באתר שלהם זה גרסת שדרוג. האם זה אומר שכל פעם שהיא תפרמט את המחשב, היא צריכה קודם להתקין XP ואז לשדרג לויסטה?? אי אפשר לעשות התקנה נקייה וזהו מהדיסק עצמו?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by Stick2it,

שלום לכולם... רציתי לדעת אם אפשר להכניס 4GB זיכרון במערכת הפעלה vista בגרסת ה32 ביט? או שחייב 64 ביט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. היכונו לשדרג: מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט תושק ב-29 ביולי, ותעלה לכם סכום בלתי מבוטל במידה ולא תהיו זכאים לשדרוג חינמי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%90%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a1%d7%98-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%aa-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a9/

• 50 תגובות
    • 9.9k צפיות
  8. Started by amitay935,

כל כמה זמן לדעתכם כדאי לפרמט וינדוס ויסטה home premium או בכלל כל ויסטה כי יש לי את המשחק frontlines והוא כזה כל הזמן נתקע וחבר שלי אומר אתה צריך לפרמט את הוסיטה(וקרייסיס עובד לי די חלק) אז אני חושב שלא כדאי? אז תתנו לי את דעתכם

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  9. משום מה כשאני מנסה להפעיל את קובץ ההתקנה לא קורא כלום... חשבתי שהקובץ פגום אבל במחשב הישן שלי עם WIN XP רגיל אותו הקובץ עובד מצויין. יכול להיות שמקאפי 9 לא עובד עם 64 bit? שאלה שניה, לאחר התקנת משחק GTA SAN ANDREAS הוא היה מופעל לי בדאבל קליק על הסמל בשולחן עבודה. עכשיו זה לא פועל, אני חייב ללחוץ קליק ימני ואז run as... ורק ככה המשחק עולה. למה זה כך?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. שלום אנשים יש לי XP PRO חוקי 32 ביט וביגלל שאני משדרג לאינטל 6600 רציתי להחליף את הXP ל64 האם ניתן להחליף את הXP 32 שיש לי לXP 64 בלי לשלם מחייר מלא ? כי אני לא רוצה סתם ליקנות עוד XP כי זה מלא כסף המחשב מיועד לעבודה גרפית בפוטושופ עם קבצים של מעל ל500MB!!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  11. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אני שוקל לשנות את מע' ההפעלה ואני בתור אחד שאוהב קידמה, שוקל לשנות את מע' ההפעלה לווינדוס 2003 השאלה היא האם המערכת לא תהיה כבדה מידיי והאם היא מתאימה למשתמש ביתי בעיקר לגלישה שמיעת שירים ומשחקים ... האם מישהו משתמש בה ויכול לתת לי המלצה על המערכת, יתרונות, חסרונות וכו'. המחשב שלי בעל 256 מ"ב זכרון SDRAM מעבד פנטיום 3 866 וHD 80 ג'יגה .....

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  12. המדפסת שלי מחוברת למחשב עם ווינדוס 7 ב USB. אני רוצה לשתף אותה עם מחשב שיש בו ווינדוס XP, איך עושים את זה? הצלחתי לשתף עם מחשב אחר שיש בו ווינדוס 7 ללא בעיה, דרך הקבוצה הביתית.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by blitz,

שלום לכולם יש לי בעיה עם WINDOWS בשתי מחשבים: 1) WIN98 במחשב הישן כשאני מדליק את המחשב הWINDOWS עולה רק במצב בטוח. אם אני נותן לו נורמל הוא עובר ישר למסך "כעת ניתן לכבות את המחשב" איך אני פותר את הבעיה ? 2) קניתי מחשב חדש לוח של GYGABYTE K8NS9 NFORC4 X4 עם SATA HD התקנתי WINXP ולאחר שסיימתי עם ההתקנה והכל נראה בסדר הוצאתי את הדיסק מהכונן ועשיתי הפעלה מחדש ואז קיבלתי שגיאה שהבוט מהדיסק הקשיח נכשל ואני יכול לעשות בוט רק מהכונן עם דיסק ההפעלה המקורי. למי שיש הצעות אשמח לשמוע?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by someone,

יש לי 512MB זיכרון מעבד XP2000 וכרטיס מסך RADEON 9700PRO. קודם כל, לפני בערך שבוע היה לי שינוי IP (לא יודע עם זה קשור) משום מה, בלי שום סיבה מיוחדת או הודעה.. לאחר מכן אני אני כל הזמן מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון פנוי, וקובץ SVCHOST עולה לגדלים ממש גדולים (מגיע לפעמים עד 100MB) ואין לי מושג מזה אומר גם... המחשב שלי נקי מפרסומות, (ADAWARE 6) ואין כל סיבה אחרת שאני חושב עליה לבעייה.. משחקים יוצאים באמצע שקופצת ההודעה על הזיכרון הפנימי, וגם החלונות עובד מאוד לאט שהSVCHOST גדל. למישהו יש רעיונות או פתרונות?? תודה מראש תומר

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  15. האם הויסטה הזה הוא 64ביט או 32? - נערך ע"י אחראי הפורום -

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. בקרוב אני מתכוון לפרמט את המחשב..ולהתקין את WINDOWS XP SP3 PRO. הבעיה היא,שיש לי קבצים של בערך 30 גיגה אולי אפילו 50..(ביחד) ואין לי איך לגבות אותם,הם קבצים חשובים. איך אני אמור לגבות?אגב,ההארד דיסק שלי דיי קטן,יש לי 120GB. לכן אני לא יודע מה אני צריך לעשות.. תודה רבה לכולם.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Wile E Coyote,

הבעייה היא כזאת: ישנם אתרים קבועים שאני נכנס אליהם (חלק מהם פורומים), ויום אחד בהיר הם מפסיקים להתעדכן. הבעייה באה ליידי ביטוי בכל מיני סוגים של אתרים (לא בהכרח פורמים). מה שקורה זה שהאתר פתאום מפסיק להתעדכן: אני נכנס יום למחרת, והאתר נראה בדיוק כמו ביום הקודם. אני נכנס שבועות אחרי, ועדיין אין תגובה באתר. ולא מדובר באתר יחיד (כך שזה לא נראה כבעייה באתר עצמו). יש כמה וכמה אתרים בעייתיים. יש לציין כמה דברים כאן: 1. אלה אתרים מאוד דינמיים, כך שאין מצב שאני טועה והם לא אמורים להתעדכן. האם אמורים להשתנות כל הזמן... זה יעודם. 2. אחרי שאני מפרמט את המחשב ומתקין את ווינדוז מחדש, פתאום האתר מעודכן, נושם ואין שום בעייה. אחרי כמה זמן הבעייה חוזרת. 3. רוב האתרים הבעייתיים רשומים אצלי…

18. Started by tood,

חבריה, מחשב נייד hp וינדוס 7 כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה עשיתי גיבוי ושחזור מתמונת מערכת גיביתי במחיצה אחרת 23 גיגה כעת אני מנסה לשחזר מתמונת מערכת איך ניגשים לשחזור מתמונת מערכת שנמצאת על מחיצה אחרת במחשב תודה

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by Sav,

ברשותי WIN98 SE. ב - SYSTEM PROPERTIES , מחיצת - SYSTEM PERFORMANCE. מופיע לי הודעה של : compability mode paging reduces overall performance. איך פותרים את הבעייה ? תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by tzahi16,

האם VIRTUAL SEVER 2005 תומך ב WINDOWS 7 והתוסף שלו VMRC PLUS?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  21. נשמע מסובך בנושא.. אני אסביר פה הכל יש לי 2 מסכים זהים אבל אני מפעיל אותם ברזולוציות שונות אחד מהשני. מההפרשי רזולוציות נוצר מצב שהעכבר לא יכול לזוז חלק בין מסך למסך. חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שיש אפשרות תיקון למערכת לינוקס אבל לוינדווס לא מצאתי למישהו יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by fgyt,

שלום אני משתמש בווינדוס 98 והסרתי איזה קובץ (יש לי אותו על תקליטון) כי חשבתי שהוא מנהל התקן, כעת כשאני רוצה לעלות את הווינדוס, הוא כותב לי שחסר לו הקובץ הזה בתיקיית ווינדוס תת תקיה כך וכך ולכן הוא לא מעלה את הווינדוס.זה כבר קרה לי פעם ואז הבנתי שהקובץ הזה הוא חיוני לויינדוס, אך שכחתי והסרתי אותו עוד פעם, ידוע לי שאפשר באיזה צורה לכתוב למחשב שיקרא את הקובץ מהתקליטון, אך לא ידוע לי על איזה מצב לשים את המחשב,(כרגיל הוא מביא שם מסך אם איזה 5 מצבים לעלות את ויינדוס מצב בטוח וכו)ומה לכתוב לו (ידוע לי גם שצריכים לכתוב למחשב, את המיקום שבו ישים את הקובץ,כמו שהוא מצין בדרישתו תיקיית ווינדוס תת תקיה וכו)אבקש האם מישהו יכול לעזור לי בזה.תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. כאשר אני פעיל תוכנות מסוימות כמו ICQ ועוד תוכנות כמו RIVA-TUNER אז קופצת ההודעה הזאת: ועד שאני לא לוחץ איזה 10 פעמים YES אז אותה התוכנה שאני רוצה להפעיל לא תעלה ורק אחרי כל הלחיצות היא תעלה..יש אפשרות לבטל את ההודעה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. היי, יש לי מס' תמונות שצילמתי, שראו בהן יותר מדי, ביצעתי לתמונות Crop ועכשיו רואים רק את מה שאני רוצה. הבעיה המוזרה היא, שכשאני נכנס לתיקיית התמונות, עושה View - Thumbnails , אני רואה ב-Thumbnail את התמונה המקורית שצולמה, כאשר אני פותח את התמונה, אני רואה רק את מה שצריך - מה שביצעתי לו Crop. למה ה-Windows מציג לי את התמונה המקורית בקטן?? בתחילה חשבתי שאולי צריך לעשות Refresh, ניסיתי גם למחוק את קובץ המערכת Thumbs מהתיקייה וריעננתי. ניסיתי גם להעביר את התמונות לתיקייה אחרת ולבדוק שם מה קורה - אותו דבר. הגעתי למסקנה שזה איזשהו Header, שתוכנת העריכה בה השתמשתי (Fastone Image Viewer) לא יודעת לשנות... כיצד בכל זאת ניתן לשנות כעת את ה-Header, בלי לפגוע בתמונה? או שמסקנתי מוטעי…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  25. אחרי התקנה חדשה של ה-WIN תמיד יש את האפשרות, בזמן הגלישה ב-IE לשמור שם משתמש וסיסמה באתרים שדורשים זאת. פשוט קופצת הודעה של ה-IE ושואלת אם רוצים לשמור את הסיסמה. אבל... אם עושים ניקוי ל-HD ומעיפים את ה"עוגיות" וקבצי האינטרנט הססמאות נמחקות. הבעיה היא שאחרי זה - לא מופיעה בכלל האפשרות לשמור מחדש סיסמה באותם אתרים, ומקסימומום נשמר שם המשתמש כמילוי אוטומטי של המסך - אך בלי אפשרות לשמור את הסיסמה. האם יש דרך לעשות את זה? פשוט "ליגרום" לדפדפן לשאול אותי אם אני רוצה לשמור את שם המשתמש והסיסמה. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.