עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום בכל פעם שוורד עולה או נסגר אני מקבל הערה THE MACROS IN THIS PROJECT ARE DISABLED להחליט אם להפוך ל- ENABLEL לך לעזרה. לא הצלחתי למצוא איך להפתר מההודעה ולאפשר מקרו לכל. עריכת המודר: כותרת.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי בתיקיות (ב-Web View) את הקישורים הבאים: My Documents, My Network Places, My Computer. איך אפשר להוסיף קישורים לתיקיות נוספות (תיקיות אישיות לא תיקיות מערכת)?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  3. אמרו לי את זה פעם בתמיכה של hp...לא מצליח לשלוף מזיכרוני... :bash:

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by asta,

חברה אכלתי אותה בגדול שיניתי את הסיסמאות של ה- אדמיניסטרטור (גם של ה safe mode ) ואין לי מושג מה קרה בידיוק ,כנראה שלא שמתי לב שאני נימצא במצב עיברית ומאז אני לא מצליח להיכנס לחשבון האדמיניסטרטור -גם לא במצב safe mode ניסיתי לאפס סיסמאות באמצעות boot מ cd של תוכנית linux .מיוחדת שמיתיימרת לעשות זאת אבל זה לא עזר אני עדיין יכול להיכנס דרך limited account ויש לי בנוסף דיסק קשיח מישני שעליו מותקנת windows xp וגם את ה-דיסק התקנה מקורי של xp עצתכם ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by junkqwe1,

התקנתי XP באנגלית ובחלק מהמקומות כמו OUTLOOK EXPRESS ו MEDIA PLAYER אני רואה ג'יבריש יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by ranyr,

איך אפשר לשמור מצגת פלאש מאתר?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Thunder Storm,

הוא תופס כ- 1 GB רציתי לדעת אם זה לא יזיק אם הוא ימחק או שבעצם יווצר אחד חדש..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by HADBI,

האם ישנה פקודה או קטע קוד - לשינוי services מסוים לסטטוס של disabled (כך שלא יעלה מיד בעלית win) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by Forest14,

אוטומטית במעבר לוינדוס 10 - קיבלתי הצעת שידרוג + הנחה 50% במחיר. הבעיה שזה תקף רק בחנות מיקרוסופט ארה"ב. בארץ אין הנחה והמחיר כפול. למה?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום! במחשב שלי מותקן כרגע חלונות 7 וחלונות 8 (שהתקנתי לפני כמה ימים לראות איך הוא עובד והאם יהיו הביצועים בו יותר טובים). ברצוני להתקין את המשחק PES. האם אפשר להתקין אותו פעם אחת ושאוכל לשחק בשני מערכות ההפעלה? (עוד דרך בשבילי לראות עד כמה הביצועים יותר טובים). תודה, מושיקו

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by mena,

בעיה ראשונה :אני רומצה לסנכרן את הנגן שלי אם ווינדאוס מדיה פלייר ושאני מחבר את הנגן ומפעיל את המדיה פליר הוא עולה חצי כזה ואז יוצא בעיה שניה :שפת הכתיבה במסן הפכה להיות האנלית וכל משפט חדש זה באנגלית מישהו יוגע איך להפול לעברית?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by yoni98,

היי... אני מעוניין להתקין על CF את מערכת ההפעלה XP TABLET. אין לי כל שימוש במערכת הפעלה אלא אני מתקין עליה את תכנת הניווט שלי ומס' מפות וזהו. אין לי צורך בכל הפונקציות שXP נותן ואני מעוניין להקטין ככל הניתן את המקום שמערכת ההפעלה תופסת. עדיין לא התקנתי את מערכת ההפעלה על CF. רציתי לדעת, האם יש דרך להתקנה מינימלית ללא כל הפונקציות של XP? אם לא, כיצד אני מעיף את כל שלל הפונקציות והתוכנות מבלי לגרום נזק למערכת ההפעלה כך שיהיה לי מקסימום מקום פנוי על הCF? האם יש תוכנות טובות יותר מXPLITE שעושות את העבודה? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  13. אני לא כ"כ בטוח שזה קשור לפורם אבל יש לי בעיה עם העברית במחשב מה שקרה זה שפירמתטי את המחשב ושכחתי להתקין עם ההתקנה של הוינדוס את העברית אז התקנתי את זה אח"כ ואני יכול לכתוב ולראות אבל לפעמים למשל שאני מוריד תרגום של משהו או אוואי בעברית באי סי קיו אני לא יכול לראות זה מראה לי את זה בג'יבריש כזה. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אז אני אודה לו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  14. שלום, במחשב שלי מותקן אופיס 2016. שידרגתי את הווינדוס מ- 7 ל - 10 ומאז האופיס לא מציג לי תמונות במסמכים. הסרתי את האופיס והתקנתי מחדש וזה לא עזר. מישהו יכול לסייע? תודה מיכל

15. Started by KRS1,

האם יש אפשרות לעשות לאחר התקנת מערכת ההפעלה(וינ XP) מעבר מ NTFS ל FAT32, והאם יש איזהשהם סיכונים במעבר זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by aviadp,

מסך המחשב לא נכבה לי לאחר המתנה של 10 דקות מצורף תמונת מסך, הכל מוגדר כראוי אשמח לעזרה אביעד [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 18k צפיות
  17. Started by Zeev86,

וגיליתי שהאתר הרשמי לgadgets נעלם. ובמקומו מופיעים כמה מעשרות התוספות "המובילות", והודעה שכל האתר הוסר בגלל שמייקרוסופט "נלהבים" ממערכת ההפעלה Windows8. Because we want to focus on the exciting possibilities of the newest version of Windows, Microsoft no longer supports uploading new gadgets. אוקיי. אבל אם אני לא מעוניין ליצור gadget מסוים, אלא פשוט להשתמש בקיימים? למה להעלים את רובם?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  18. הזמנתי מחשב חדש עם מעבד 64 ביט של ATHLON. אני מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה WINDOWS XP 64 BIT לקחתי מחבר דיסק של מערכת ההפעלה שזה גרסאת 6 באחד... כלומר יש שם 6 סוגי מערכת הפעלה בדיסק של DVD 4.7 GB (אני לא כ"כ מתמצא בווינדוס ה-64 אז יש מצב שאני טועה בניסוח).הבנתי שזה כמו שיש Windows Home Edition ו- Windows Proffessional.אז ל-64BIT יש 6 סוגי ווינדוס.. השאלה שלי זה איזה גרסא או ווינדוס הכי כדאי להתקין? ולמה? אם למישהו יש כח להסבר מפורט על כל הגרסאות ואיך זה בדיוק עובד אני אשמח ! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  19. אין מה להוסיך השאלה הכותרת, תמליצו לי על תוכנה טובה, והסבירו לפרטי פרטים איך אני מבצע את הגיבוי. תודה !

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by XxehsomxX,

שלום, אני מתקין מערכת הפעלה windows XP על מחשב חדש. בשלב הpartitions הופיעה לי מחיצה קיימת: <C: partition1 <FREEDOS>[FAT32] 81925MB <81524MB FREE בסך הכל יש לי 476938MB. יצרתי מחיצה חדשה: [<F: partition2 [New<Raw <395004MB <395004MB FREE הומלץ לי ע"י טכנאי החנות לבחור בpartition1 להתקנת המערכת וב NTFS file system (quick, אך במסך הבא ההתקנה אומרת שהקבצים הקיימים כבר על המיחצה (400MB) יעלמו. האם אני צריך ליצור מחיצה חדשה להתקנת המערכת? בתודה, XxehsomxX

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by Domovoi,

באיזה כפתור?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by assafcohen1,

יש איזה אופציה לנעול תיקיות עם סיסמה? שלא יוכלו להיכנס או למחוק אבל בו זמנית שאני לא אצטרך לשנות את מיקום התיקיה , אני מכיר תוכנות כמו Folder Lock אבל זה גם נגמר אחרי חודש, וגם צריך להעביר הכל לתוך תיקיה מסויימת ומזה אני מנסה להמנע... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. כמו שיש ב PCPOWER ... אם קונים מהם מחשב אז הם מסדרים אותו ככה שכשיוצרים מוזיקה אז הווינדוס לא יתפוס זכרון כך שנוכל לעבוד בתוכנות כמו קיובייס וריזון במהירות.. הנה הדברים ש PCPOWER עושים: התקנת מערכת הפעלה טיפול בשירותי הרקע ויצירת פרופילים עפ"י דרישה צמצום נפח רג'יסטרי בכ -50% מזעור תיקיית -WIndows כיוון מדויק של הגדרות הביוס הכנה וסידור של מחיצות העבודה קביעת הגדרות מערכת בדיקת ביצועים מלאה גיבוי המערכת לאחר האופטימיזציה - מאפשר שחזור מהיר במיוחד תמיכה טכנית ויעוץ בעת הצורך אוקיי אז בעיקרון אני רוצה לדעת אם יש איזשהו מדריך באיטרנט או שאתם יודעים איך לעשות חלק מהדברים ברשימה הזאת זה יהי נחמד (חוץ התקנת מערכת הפעלה וגיבוי-את זה אני יודע חח) - אם יש לכ…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by -Tal-,

היי, אני חושב על להתקין ווינדוס 7 במחשב הראשי ובמחשבים האחרים יש XP. שמעתי איפשהו שבשביל רשת, חייב ששני המחשבים יהיו עם ווינדוס 7. האם זה נכון? או שאפשר שהמחשב הראשי יהיה 7 והמחשבים האחרים יהיו XP? תודה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by jacko_il,

שלום לכולם, שמתי לב שפונקצית ה PRINT SCREEN בויסטה עובדת רק לגבי שולחן העבודה ולא עובדת כאשר נמצאים במשחק (בניגוד ל XP). מאחר ומאד חשוב לי לשמור צילומי מסך ממשחקים הייתי שמח לדעת אם יש דרך לעשות את זה .. עשיתי על זה חיפוש בגוגל איזה שעה ולא מצאתי כלום לגבי זה. הדבר הקרוב היחיד שמצאתי זה הסברים על כלי ה SNIPPING שיש בויסטה, אבל זה שוב לא רלוונטי לצילום מסך ממשחק.. תודה לעוזרים, שחר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.