Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים יש לי הארד דיסק חדש. ויצרתי בו שתי מחיצות. במחיצה אחת יש איקון של כונן ובשניה איקון של כונן CD מישו וידע איך אפשר לשנות את זה? תודה רבה אריאל
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, שאני מדליק את המחשב אז הווינדוס עולה ואז אני צריך ללחוץ על החשבון כדי להיכנס (ויש לי רק חשבון אחד!!!). בשאר המחשבים בבית הוא כותב ברוך הבא ונכנס ולא צריך ללחוץ על כלום.. איך אני עושה שהוא יעלה לבד??? מקווה שהבנתם.. תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן האם משהו יודע להעלים את הודעת השגיאה הזאת? אני מצרף תמונה של התקלה, וכן קישור לאתר שמסביר איך אמורים לטפל בזה(בתגובה השלישית)- אולם זה כנראה למביני עניין (ואני ככל הנראה לא מהם) http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=327951&SiteID=1 אודה לכם/ן אם תעזרו לי! תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני קורא דוגמית מהספר החדש של דורון סיון "מדריך חומרה ותוכנה לטכנאי PC, מהד 5" ומשהו לא ברור לי בעמוד 713 הלפני אחרון שתוכלו למצוא כאן: http://www.hod-ami.co.il/files/59439-TechPC-5.pdf בעמוד 713 ישנה תמונה של מנהל המשימות של חלונות7 ולידה הרישום: "בדוגמה זו, המעבד עמוס מאוד מסיבה של חוסר בזיכרון. המסקנה היא שצריך לשדרג את הזיכרון ואין צורך לשדרג את המעבד. איך הוא הגיע למסקנה הזאת, ע"פ איזה פרמטר מהמוצג במנהל המשימות ? א. המעבד כלל אינו בשימוש ב. גרף השימוש בזיכרון הינו סטנדרטי לחלוטין כי ככל שתוסיף זיכורן, חלונות 7 תשתמש ביותר ממנו על מנת להפחית את השימוש בקובץ ההחלפה על הכונן הקשיח. או שאני מפספס משהו או, שזו טעות. תודה
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים. אתמול נכנסתי לאתר של Windows וגילית להפתעתי בעמוד הראשי שיצא WIN XP 64Bit... יש אפשרות להוריד איזה קובץ ולהתקין (משדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית של XP של 64 ביט). הנה קישור:קישור יש לי שאלה גם האם אתם ממליצים להתקין אותו??? (ה64 BIT) ;D ;D ;D
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה היא ככה: ביום שבת הסרתי את הדרייבר, שקיבלתי כשהתנקתי אינטרנט כבלים לפני כשבוע, של המודם כבלים שלי (Motorola SurfBoard USB) והתקנתי מחדש את הדרייברים החדשים ביותר, מהאתר של מוטורולה. אני רק מציין את זה כי אולי יש לזה השפעה בהמשך, אני לא חושב אבל אולי כן. אחר כך, התקנתי Zone Alarm Pro 3 וגם Winamp 3 (כמובן שלפני שניהם, הסרתי את הגירסאות הקודמות, שבשני המקרים היו 2 נקודה 6 או 7 אני חושב). אחרי זה, התחילה לי הבעיה הבאה: יש לי Windows XP Pro, ואני פשוט לא יכול לעשות 'ניתוק' למשתמש שבו אני נמצא (ולא משנה איזה משתמש זה, זה בכולם אותה בעיה), ולכן גם לא יכול להפעיל מחדש או לכבות את המחשב בצורה נורמלית. כל פעם שאני מנסה לצאת ממשתמש כלשהו, המחשב נתקע איפשהו באמצע של תהל…
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
למקרה ואני פעם אשדרג את מערכת ההפעלה שלי לחלונות 8.1 (טוענים שהיא פחות כבדה מחלונות 7), ברצוני לשאול האם יש אפשרות לשנות את בממשק שולחן העבודה הרגיל את ערכת הנושא הרגילה לממשק הקלאסי (Windows Classic) של חלונות (כלומר זה של 95/98/ME) כמו שאפשר בחלונות 7, ויסטה ו-XP? כי פשוט ממשק ברירת המחדל של חלונות החל מחלונות XP ובמיוחד החל מחלונות 7, הוא מסורבל מדי מאחר והוא עתיר בגרפיקה, ונותן עדיפות על אייקונים על חשבון הטקסט (למשל בממשק ה-AERO של חלונות 7 ולפי דעתי גם ב-8.1, בכפתור ההתחל יש סמל בלבד והוא מעוצב יותר מדי, לעומת הממשק הקלאסי, שגם רשום התחל, והעיצוב הוא פשוט ונוח יותר בשבילי).
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ותודה לעונים מראש! לאשתי יש מחשב במשרד בבית שהיא עובדת דרכו! בנוסף יש לה מחשב נייד נוסף שלפעמים היא יוצאת לעבוד.. עכשיו: עד היום היא השתמשה בשולחן עבודה מרוחק הרגיל דרך אינטרנט וזה עובד רע מאד! השאלה שלי האם יש אפשרות להתחבר ישירות למחשב כמו אצלי בעבודה? שבעצם המחשב שבבית היה כשרת ושבהדלקת המחשב נייד היא תתבקש לשם משתמש וסיסמא ותגיעה יש לשולחן העבודה של המחשב בבית? ככה שלא היה צורך לשתי שולחנות עבודה ושימוש בשוחלן עבודה מרוחק? סליחה אם לא הצלחתי להסביר בצורר הכי ברורה.. ושוב תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי גירסה 6 של EXPLORE ואני לא מצליח לגלוש באתר GAMER.... כל כתבה אני מקבל רקע כחול/תכלת כזה... הנה תמונה: תודה מראש לעוזרים נ"ב הנה לינק לאתר למי שלא מכיר: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/?skin=0 נ"ב2 אני מקווה מאוד שזה מתאים לפורום הזה...
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום! אני ניתקל כבר כמה זמן בהתקנת עדכונים למערכת,בנוסף הדיפנדר לא יכול לקבל עדכונים וגם האנטי ווירוס. מספר השגיאה שהוא מראה בהתקנת העדכונים לווינדוס הוא:80244019. האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ממתי לדבר ולתת לינקים לבטות שונות זה לא חוקי? נכון שאת רוב הדיונים לא צינזרתם או סגרתם אבל יש אחד בחתית העמוד שאני כן ראיתי שננעל בגלל שהמנהל פה חשש שזה גולש לתכנים לא חוקיים. אז לעניות דעתי בטות זה כן חוקי או מקסימום בתחום האפור. מנסיוני האישי הרב בפורומים שונים הייתי ממליץ לאדמינים לנסות ולרסן את השימוש במנעולים ובמחקים, בכלל, לאו דווקא במקרה הנ"ל. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=17667
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
היי כותרת רוב הזמן מנסה לבצע פעולה פשוטה של העתק הדבק של מילה או ספרות ורוב הפעמים לא מצליח להדביק זו תקלה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה שנתקלתי בה היא כזאת: יש אצלי רשת של 4 מחשבים. אני מעוניינת ש - 3 מהם יוכלו לשתף משאבים אחד עם השני - כלומר שמכל מחשב יוכלו לגשת לתיקיות על האחרים ושהמחשב הרביעי לא יוכל לראות ולשתף משאבים עם ה- 3 האחרים אבל שעדיין יהיה מחובר אל הרשת. כל ניסונותי לגלות איפה אני יכולה לחסום הרשאות למחשב הרביעי עלו בתוהו, כרגע המקסימום שראיתי שגרסאת ה- HOME יודעת לתת זה או שכולם רואים או שאף אחד לא רואה. האם ידוע למישהו על פתרון לבעיה? תודה מראש למסייעים..
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום וברכה ! יש לי בעיה במשלוח וקבלת פקסים . משתמש במערכת הפעלה XP הום בעברית . תוכנת אופיס 2003 . חיבור מהיר ADSL . הוספתי תוכנת הפקס המובנת ב-XP . יש לי גם מודם פקס מסוג HSP56 MicroModem במערכת שהוא תקין . ואני מצליח דרכו לשלוח פקסים דרך אופיס 2003 . אולם כשני רוצה לקבל ולשלוח פקס דרך התוכנה המובנת ב- XP תמיד יש הודעה שהקו תפוס ! הגדרתי נכון את התוכנה וכן המדפסת בכל זאת מקבל אותה הודעת שגיאה !! מה יכולה להיות הבעיה ????? אנא תשובה בהקדם !!
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש תוכנה שתפרמט לי את המחשב..ושאחר כך אוכל להתקין את המערכת הפעלה מחדש.. אם יש דרך אחרת לעשות זאת חוץ מתוכנה אני אשמח.. אני מעוניין לפרמט רק את c והוא ntfs
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אין סיכוי שאני נוגע יותר ב SP2 השאלה שלי היא.. XP PRO הרגיל הישן והטוב או 98SE יש לי מחשב חזק אבל הSP2 גמר אותו.. AMD 64BIT 3000+ ג'יגה זכרון במהירות 400 ג'יפורס 6800GT של לידטק לוח אם EPOX 8KDA3J אני מתכנן OC שהופך מ 2 ג'גה הרץ ל2.5 או2.4 אז אני רוצה מערכת שלא תתחמם אבל שתתמוך בכל המשחקים החדשים...(ובצורה הכי טובה..)
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא כנראה הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו …
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות. יש לי 80 GB של WD. c 15 d 15 e 20 f 30 אוקיי השאלה שלי: אם אני רוצה שיהיה לי 2 מערכות הפעלה 98 and XP אני צריך לשים אותם בכוננים שונים? איך אני בוחר איזה מערכת הפעלה תעלה בריסט? יש תוכנה או משהו ? ואיזה מערכת קבצים אני צריך להשתמש, אגב אני מחלק את הדיסק שלי דרך הדוס עם הFDISK הישן והטוב ומפרמט הכל. מקווה שהייתי ברור, תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בטח כולכם מכירים את העדכון האחרון שיצא מבית מיקרוסופט, עם ה-GENIUNE החדש שמציק בהתחלה ובכיבוי. להבדיל מאנשים אחרים, שמתי לב במקרה שהעדכון ירד, אבל עוד לא הותקן, ככה שעוד אפשר למחוק אותו. השאלה איך אני מוחק עדכון, לפני שבעצם התקנתי אותו? היכן הקבצים נמצאים? תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לפני שנתיים וחצי כשקניתי את המחשב הקצתי 50GB מהכונן הקשיח כמחיצת מערכת. בזמנו זה נראה לי גודל סביר, בפועל כבר שנה שאני נחנק בכונן C... המחיצה התמלאה ואני נאלץ בכל פעם להסיר התקנה של תוכנות, לנקות קבצים זמניים ולהזיז הכל למחיצה השניה - שם יש לי עוד הרבה מקום. עשיתי קצת גוגל והופתעתי לגלות שאין פתרון קל ופשוט לעניין הזה. בגלל שזו מחיצת SYSTEM זה בעייתי, וכל הפתרונות שמצאתי כללו בשלב מסויים מחשב שלא מצליח לעלות והתקנה מחודשת של windows עם repair. אני לא מאמין שמיקרוסופט לא חשבו על העניין הזה והוציאו איזה פתרון נוח... האם יש דרך קצת פחות מסוכנת וקצת יותר ידידותית לעשות את זה? כזו שלא תגרום לי לקריסות שונות אח"כ? מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם: Gigabyt…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה ב Task Manager, השימוש ב PF לא עולה על 300, נגיד 500 בלחץ. אז למה ה pagefile תופס לי 1.5 גיגה בכונן C ? אני אגיד לכם מה הבעיה שלי כרגע, יש לי הרדיסק 8 גיגה עד שה160 יחזור מהמעבדה, וכמובן שעם הרדיסק כזה אני לא משחק משחקים, אז אני בספק אם צריך Pagefile כל כך גדול שסתם תופס לי חלק ניכר מההרדיסק... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה הכי מומלץ לעשות אם יש לי הרדיסק אחד של 80GB? לעשות מחיצה של C קטנה ובה ה WINDOWS כל התוכנות הפשוטות ועוד מחיצה D גדולה שבה יש משחקים שירים וכל השאר, או שמא עדיף להשאיר הכל על מחיצה אחת?? (בשיטה הראשונה היתרון הוא שאם צריך לעשות FORMAT לא אובד כל המידע, ובשיטה השנייה המחשב יותר מהיר, לדוגמא שאני פותח רארים ב D אז אחרי סיום הכיווץ הוא מעתיק מ D ל C דבר שגוזל עוד זמן ולא היה קורה אם הכל היה מחיצה אחת...) מה אתם אומרים?
-
- 36 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום לפני כמה שעות הייתה לי בעיה במחשב, ולכן פרמטתי את המחיצה שבה ישבה הווינדוס שלי והתקנתי ווינדוס חדש. הבעיה היא שעכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא נותן לי אפשרות בחירה בין הגרסה החדשה שהתקנתי, לזאת הישנה, שלמיטב הבנתי הסרתי כבר. יש דרך כלשהיא מתוך הווינדוס עצמה להסיר את ההתקנה השניה? הגרסה החדשה והתקינה היא 32 ביט, בזמן שהישנה יותר (שניסיתי למחוק ) היא 64 ביט. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי שני בעיות אחת זה שיש לי קובץ של 500 מגה בייט (זה דיי קריטי כשיש לך 20ג'יגה) וכשאני מנסה למחוק אותו אז הוא כותב שהקובץ בשימוש. ניסתי למחוק בsafeMode וגם שם הוא כתב אותו דבר. בעיה שניה זה שבהתחלת המערכת הוא עושה check Disk גם כשאני סוגר את המחשב כמו שצריך. אני חשוב שזה דיי קשור לבעיה הקודמת, לא יודע איך זה קשור אבל זה התחיל להיות ככה באותה תקופה. יש לי Windows Xp sp1 וntfs בשני המחיצות אם זה עוזר :-\ בבקשה אל תגידו לי לפרמט כי אני שואל אתכם לפני שאני מפרמט. תודה לכול העונים והעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/upgrade.mspx הגרסה היא חינמית, כמובן שצויין שזו גרסת ניסיון , יש 2 אפשרויות: 1. להNין CD ואז לשלם על המשלוח 2. להוריד קובץ ISO ולצרוב אותו (450 מגה) כמו כן הגרסה היא גרסת נסיון ל360 יום... (שנה פחות חמישה ימים שזה מעולה כי באמת אפשר להתנסות איתה (ולא כמו גרסאות נסיון אחרות שנגמרות אחרי חודש שאז כואב הלב בכלל להתקין אותן כי יודעים שעוד חודש צריך לחזור על כל ההתקנה של המחשב) בכל אופן התחלתי את ההורדה, עכשיו האם כדאי לי להתקין? יש מישהו שכבר התקין שיכול להביא רשמים?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-