עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני כותב בתמונה עוד משהו או לשנות לגמרי.. אל תשאלו למה אני צריך את זה חח תודה מראש (:

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by sarkise,

אז ככה, אח שלי הוא קרצייה מדרגה ראשונה, אני שמתי סיסמא למחשב דרך הווינדוס (ויסטה), כל בוקר אני רואה שהוא מצליח להכנס לי לחשבון ולפתוח משתמש חדש. אני כבר על סף ייאוש, הוא מתקין לי שטויות על המחשב ואין לי דעה בעניין, אני משנה סיסמא, ומוחק את החשבון שהוא יצר, וכל בוקר זה חוזר על עצמו. האם יש דרך לעשות סיסמא אפילו לפני הווינדוס בלי הסיסמת ביוס שצריך לאפס את הביוס עם הסוללה ? אני על סף ייאוש, בבקשה !

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by eglon1,

נתחיל מזה שבעבר הייתה לי את הבעיה הזאת ( לאחר תקלה עם האינטרנט ) אך לא פתרתי אותה . מה אוכל לעשות ? אם אני מתחבר למשחק רשת ההודעה תהיה " כנראה שהאינטרנט שלך נפל " ואם אכנס ל- FIREFOX \ IE7 אקבל הודעה של ה- SUlotion ואם אתחבר לאייסיקיו - ודאי לא אצליח Smiley מה אוכל לעשות אנשים ? מישהו נתקל בתופעה ? (בשורה התחתונה אחרי החפירה אין לי אינטרנט למרות שמוצג לי בסרגל של הוינדוס שיש לי אינטרנט .. ) חשוב לציין - האינטרנט ב- XP ( במחשב פה ליד ) כן עובד, ייתכן והבעיה במערכת הפעלה או שמה רק בקבצי האינטרנט ..(אולי חסימה כלשהי אנערף ) תודה מראש לכולם ויום טוב Smiley

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by amitay935,

כל כמה זמן לדעתכם כדאי לפרמט וינדוס ויסטה home premium או בכלל כל ויסטה כי יש לי את המשחק frontlines והוא כזה כל הזמן נתקע וחבר שלי אומר אתה צריך לפרמט את הוסיטה(וקרייסיס עובד לי די חלק) אז אני חושב שלא כדאי? אז תתנו לי את דעתכם

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by Optimus_Prime99,

הקספרסקי זיהה לי את הוירוס והוא הדביק לי את הקובץ של הווינדוס svchot ואני לא יכול למחוק אותו. כמו כן בתיקייה היכן שהקבצים מורדים מהאימיול שנמצאת בכונן אחר כל פעם בעת איתחול המחש מחדש מופיעים אלפי קבצי ראר של תוכנות כלשהם.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  7. שלום. יש לי רשת workgroup שיש בה כ30 מחשבים אשר חלקם עם XP וחלקם עם 2003. לכל המחשבים יש את אותה סיסמא חוץ מלמחשב אחד. אני רוצה שכל המחשבים יסנכרנו את השעון שלהם לפי המחשב עם הסיסמא השונה. ניסיתי להשתמש בnet time לצורך כך, אבל בגלל השוני בסיסמאות נתקלתי בשגיאה. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  8. שאלתי שאלה זו לפני יותר משבוע בפורום תוכנה ולא קיבלתי תשובה, אני מקווה שזה פורום מתאים יותר. אני מעונין לאפשר למשתמש בעל חשבון משתמש מוגבל להריץ תכנית עם זכויות מנהל באופן קבוע ושקוף למשתמש הנ"ל בווינדוס XP PRO כיצד אני עושה זאת? בנוסף אשמח לקישור למאמר על ניהול משתמשים וקבוצות במערכת הפעלה זו. שאלה נוספת: כיצד לגרום שהגדרות GPEDIT יוחלו רק על GROUP מסויים ולא על כל המשתמשים במחשב? עשיתי חיפוש ומצאתי תשובות רק לWINDOWS 2000 ולא לXP.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by the-f-master,

יש לי ויסטה עם מדיה סנטר ויש לי המון סרטים שמקודדים בפורמט MKV...את הפורמט הזה ספציפית המדיה סנטר לא מקבל למרות שפורמטים אחרים בהבחנה גבוהה הוא כן מקבל דוגמא:WMV HD הוא הריץ יופי...עד עכשיו הסתדרתי בצורה בינונית עם נגנים אחרים אבל בזמן האחרון זה ממש מעצבן אותי כי בנגנים הכפתורים קטנים ולא מיועדים לצפייה ממרחק של יותר מ-2 מטר...בקיצור חיפשתי קודאק או משהו אחר שיעזור לי לראות בכ"ז את הסרטים על המדיה סנטר אך לשווא...למישהו יש מושג איך לפתור את זה?תודה מראש :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  10. שלום. היום בבוקר התעוררתי וראיתי על המחשב שלי תוכנה שלא הייתה לפני: virus heat. מיד ידעתי שזה spyware ומחקתי את התוכנה, וגם הרצתי בכמה תוכנות (spybot s&d ו-adaware) סריקת רוגלות. מחקתי הכל והפעלתי הגנות, אך משהו אחד נשאר והוא מאוד מציק, ולחיצה עליו מובילה אותי לאתר של התוכנה שאותה מחקתי קודם. תמונה: כיצד להיפטר מזה? באיזו תוכנה להשתמש? כל מה שתציעו יתקבל בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  11. וזה למרות שבחייגן מסומנת האפשרות show icon on notification area when connected כשאני לוחץ על החייגן מופיע כזה ריצוד וזהו יחד עם זה יש חיבור לאינטרנט

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by sam1441,

זה אפשרי להתקין ישירות מכונן USB (בלוח חדש שאמור לתמוך בזה) במקום לצרוב כל פעם לדיסק?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by sorwo,

שאלה לגבי פרימוט נייד(hp dv6630ej )בעל Vista Home Premium הגיע ללא דיסק . אין דרך להתקין את Vistaעוד פעם ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. היי, אני גיימר ואני כרגע על XP. רציתי לדעת אם כדי לי לדעתכם לעבור לוויסטה (בגלל DX10,מראה וכו'..). (בשאלות שלי אני מדבר על לעבור מ-XP 32 ביט לוויסטה 32 ביט.. ולא 64. עכשיו כמה שאלות.. 1) כיום,יש עדיין בעיות תאימות של תוכנות עם וויסטה?(בתוכנות יחסית חדשות..) 2) באיזו מערכת האבטחה נגד פריצה למחשב ובכללי יותר טובה? XP/VISTA? 3) האם המערכת שלי תחזיק טוב ותתמודד עם וויסטה? נגיד ש-XP צורך 100% אז כמה וויסטה צורך? 120%,140% (סתם להשוואה..)? 4) בתור גיימרים מה הייתם עושים? נשארים עם XP או עוברים לוויסטה (במקרה שלי עם המפרט שלי..) ? אשמח אם תסבירו.. 5) הגיימרים פה שעברו עם מפרט דומה לשלי מ-XP ל-VISTA.. מה אתם אומרים?ממליצים לעבור? 6) וויסטה (32bit) תומכת עד 4GB בזיכרון נ…

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  15. איך כל הטכנאים מפרמטים מחשבים במחירים זולים? זה חוקי? ברור שהם לא קונים רישון לכל אחד שהם מפרמטים לו .. מה הם עושים כדי שזה יהיה חוקי?

• 53 תגובות
    • 6.6k צפיות
  16. Started by CASSPY,

שלום כשאני לוחץ לחצן ימני מאפיני מחשב אני מקבלאת ההודעה הבאה פעולה זו בוטלה עקב הגבלות הפעילות במחשב זה נא לפנות למנהל המערכת במחשב מותקן וינדוס xp pro sp2 בתודה מראש כספי

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הינה השגיאה: http://img510.imageshack.us/img510/8474/06012006328aa9.jpg המחשב שלי בOC אבל לא נראה לי שבגלל זה הוא קרס כי הOC לא התאפס והטמפ' שלו בסדר וגם הוא יציב בבדיקות של ORTHOS..(הייתי המשחק אם זה משנה) אפשר לדעת למה זה קרה.. אני לא בדיוק מבין מה הדוח אומר ואיך אפשר לסדר את זה וזה כבר קרה לי לא מעט פעמים .. (פעם בשבועיים +-) תודה.

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  18. אוקיי אז ככה כשהXP אמור לעלות אז הוא כותב את השגיאה הבאה: <windows root>\system32\hal.dll is missing מה אני עושה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לחבר שלי מחשב חדש. התקנו ויסטה ויש בעיה בשינוי כתב אנגלית עברית . נכון יש את הסרגל שפות למטה כזה אז זה לא מופיע לו.. שניכנסתי להגדרות של השפה ראיתי שרשום שם גם אנגלית ומתחת רשום עיברית אבל שלוחצים alt וshift זה לא משנה את השפה בדקתי שזה באמת המקשים וזה כן .. איך מסדרים שזה יחליף את השפות שלוחצים.. ?? ? תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. שלום ושבת שלום! חבר סיפר לי שבעצם החבילה השלישית של XP אחת המטרות היא שימוש במעבד הנוסף של CORE 2 DUO כאילו שעד עכשיו המערכת הפעלה לא יודעת מה זה מעבד כפול ועובד כאילו יש מעבד אחד ולאחר ההתקנה של החבילה השלישית של XP המערכת תכיר במעבד הנוסף והמחשב יהיה יותר מהיר כי היא תזהה שבעצם יש שני מעבדים האם זה נכון?,כדאי להתקין אותה? תודה רבה ליאור

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  21. שלום כרגע מותקנות אצלי גם ויסטה וגם XP על שתי מחיצות נפרדות. לפני כמה חודשים לויסטה לא הייתה גישה לתקיית הdocuments and settings של XP ולכן נכנסתי להרשאות שלה בויסטה כאן: ושיחקתי בהרשאות שם עד שלוויסטה הייתה הרשאה להכנס לתקייה. לפי דעתי דבר זה גרם לחסימת ההרשאה של documents and settings לXP ולכן שאני מפעיל את XP הוא מייד מודיע שאין גישה לdocuments and settings (וזה גם גורם לשולחן עבודה להיות ריק מאייקונים). השאלה שלי עכשיו היא-איך אני עושה שהגישה לתקייה הזאת תהיה פתוחה גם לXP וגם לוויסטה בלי שאחד יחסום את השני? ד"א-למחוק את הויסטה לא בא בחשבון...חייב להיות פתרון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  22. נגיד יש לי מחשב נייד שהויסטא היא built in יענו המחשב מגיע עם ויסטא, משום שהמחשב נייד אין לי פלופי..ואם אני רוצה להתקין XP אני חייב להכניס דיסקט של הדרייבר של ההראדדיסק מפני שהוא סאטא (sata(, מפני שבלא זאת הוא לא מזהה את הHD ולא ניתן להמשיך בהתקנת הXP.. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  23. עשיתי את הפעולה הזאת בעבר אך נשכח מזיכרוני, אשמח לתגובות...

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by spot,

כאשר אני בתוך האקספלורר ולוחץ על הלחצן הימני בעכבר נפתח לי התפריט הסטנדרטי (copy, properties...) אך אין לי אפשרות לסמן אף אפשרות ולבחור. יש לציין שיש לי ויסטה ביסנס (מקורי כמובן).

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by BlackBird71,

אני מנסה להתקין אצל אח שלי ווינדוס XP PRO(הארד דיסק שלו נקי נקי) וכשאני לוחץ על הפעל ומחכה שהוא יקרא את הדיסק אז הוא רושם לי NTLDR is missing ועוד משהו ניסיתי אם הדיסק וגם בלי הדיסק וזה אותו הדבר והדיסק עובד אני פירמטי את המחשב שלי איתו מה אני צריך לעשות עכשיו? ותודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים