עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, רכשתי היום מחשב נייד חדש של חברת HP. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה Linux SuSe 11, הייתי מודע לעניין אבל חשבתי שאסתדר עם זה. אני רוצה לעבור למערכת ההפעלה windows 7. אך כשאני מכניס את הדיסק למחשב המערכת של Linux כאילו לא נותנת לי להפעיל את קובץ ההפעלה של ההתקנה מהדיסק, כאילו המערכת מונעת ממני מלהתקין Win7. רציתי לדעת אם ישנה איזשהי דרך קלה - להסיר את מערכת ההפעלה שבאה מותקנת במחשב - Linux SuSe 11 ובמקומה להתקין את מערכת ההפעלה Windows 7. אשמח למי שיכול לעזור! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  2. שלום לכולם , משום מה נמחק לי show desktop מתפריט "הפעלה מהירה" . במקומו ישנו קיצור דרך אחר אך כשאני לוחצת עליו הוא מציין שהוא לא מוצא את קובץ המקור ונותר לי רק לבצע "עיון..." בחלון שנפתח לאחר לחיצה על "עיון..." , אני לא יודעת היכן לאתר את קובץ היעד ... מה עושים ?? מישהו יודע איך קוראים לו ? או איך משחזרים את האייקון המקורי . תודנ לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by natan805,

שמעתי שהוא לא תומך האם זה נכון ולמה???

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by IG,

שלום לכולם. אני מעוניין להוריד את הדף משתמשים שמופיע בהפעלת המחשב. לא רוצה סיסמאות, לא רוצה טביעוטת אצבע ולא רוצה שהמחשב יזהה את הפנים שלי. חפרתי בכל ההגדרות שאני מכיר ולא מצאתי איך לבטל את זה. אם אי אפשר אז לפחות שהאופציה היחידה שתופיע לי זה הסיסמה כדי לחסוך ממני את ההקלקה על האייקון של הסיסמה (יש לי משתמש יחיד ומופיעות לי כל האפשרויות זיהוי שציינתי קודם. זה מצ'גע אותי) תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by ARIK1984,

שלום הוינדוס לא עולה לי הוא מגיע עד הטעינה שלו וכשהוא אמור להראות את שולחן עבודה הוא לא מראה כלום גם במצב בטוח למחשב וינדוס 7 אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  6. Started by digitalic,

זה לא לי, הבעיה היא של חבר שלי הוא לא יכול להכנס לפורומים ולשאול אז אני שואל בישבילו,הנה ההודעה שהוא שלח לי באיציק. יופי, שמע מה הבעיה שלי, הורדתי את האקספלורר6 במקום ה5 שהיה לי, התקנתי אותו, ועכשיו כל פעם שאני מפעיל אותו הוא פועל ממש ל-א-ט! וגם הוא לא מראה לי חלק מהדברים כמו השורה למעלה של הFILE וכל אלה... ניסיתי להחליף בחזרה ל5 אבל אני לא מצליח. מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  7. היא בודקת את סיפריית WINDOWS הקיימת או מספיק שהיא מזהה שיש עוד כוננים וקבצים (אפילו שלא קשורים לWINDOWS) והיא תתן להתקין?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by casio7777,

שלום לכולם אז ככה עוד מעט יוצא gta 4 והוא כמובן דורש לxp את sp3 ולי יש sp2 יש לי ווינדוס אקס פי home edition אז איך אני עושה או מוריד או מעדכן איכשהו שיהיה לי 3? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  9. שלום אני שם במחשב עם WIN XP SP 2 את הSP3 שהורדתי מהאתר של מיקרוסופט (הXP בעברית והSP3 בעברית גם) והעידכון רושם לי: לתוכנית ההתקנה אין אפשרות לעדכן את קבצי WINDOWS XP מכיוון שהשפה המותקנת במערכת שלך שונה משפת העידכון מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by gn,

התקנתי אתמול windows vista ultimate he x86 +sp1 והכל היה בסדר עד שהיום בצהריים נעלמו לי הכונן של הדיסקים E והכונן הוירטואלי H אחרי שנכנסתי למנהל ההתקנים הוא הראה לי את זה עשיתי לו עדכון מנהל ההתקן ואז הופיע החלון הבא: מה לעשות???? אולי זה בגלל הקראק??? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  11. שלום כולם התקנתי לפני שבוע ווינדוס 7 ... תכלס לא רע הבעיה היא שכל איזה כמה זמן הסמן עכבר הופך להיות BUSY . המחשב עובד רגיל ולא באמת עושה כל פעולה ואין שום סיבה לסמן לא לחזור למצבו הרגיל וככה זה נשאר עד שאני משנה את ערכת הסמנים של העכבר ואז הכל מסתדר. מה שקורה תכלס זה שכל הזמן יש לי את הסמן של העיגול הכחול המסתובב לא משנה מה המחשב עושה.... לפני שהתקנתי וינדוס 7 היה לי XP ושם הייתה בעייה דומה... שם לא יכולתי לשנות את הסמן הרגיל לסמן אחר....הוא כל הזמן היה חוזר להיות סמן פשוט, אבל את כל שאר הסמנים (סמן עובד ברקע או סמן עסוק וכו) יכולתי לשנות כרגיל. אני לא בטוח שהבעיות קשורות כנראה שכן....בכל מקרה זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לפתור את זה! יש לי מחשב נייד ACER TM6292 בבקשה תעזר…

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  12. ערב טוב, ברשותי Windows XP Pro מחולק לכמה משתמשים. עכשיו כאשר אני מתקין תוכנה אני מעוניין שהיא תתוקן רק על המשתמש בו אני משתמש כרגע, תוכנות מסוימות אכן שואלות אם ברצוני להתקין רק על המשתמש הנוכחי אבל לא כולם. מישהו יודע איך ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  13. אז ככה, יש לי בעיה. אני מנסה לעשות פירמוט למחשב אבל המחשב פשוט לא מעלה מהדיסק. וניסיתי שני דיסקים מקוריים, וגם בשני כוננים שונים, וכלום. זה פשוט לא מתייחס לדיסקים ומעלה מההארד דיסק. יש וירוס שמסוגל לגרום שהבוט יהיה רק מההארדיסק כדי שאי יהיה אפשר לעשות פורמט? מה דעתכם?מה אני צריך לעשות? אני כבר לא זוכר איך עושים דיסקט איתחול עם הF disk וכול העסק. אגב, וינדוס XP פרופשנל, לא 64 ביט.

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  14. היי, בקרוב אקנה מחשב חדש ובעל זיכרון רב, אני מעוניין בהעברת הדיסק הקשיח שלי למחשב החדש ולהתקין במקום הווינדוס הקיים את הווינדוס שבכותרת. יש לי על הדיסק הקשיח קבצים רבים כמו סרטים, מוזיקה וקבצים גדולים נוספים, והייתי רוצה לשמור על כל המידע הזה, האם תהיה בעיה להתקין את הווינדוס החדש מבלי לפגוע בקבצים? (ובכלל, האם יש בעיה לעבור מ-32 BIT ל-64 BIT?)

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  15. שלום ! יש לי מחשב XP פנטיום 4 פשוט כונן D נעלם מה אני אמור לעשות ! אודה לכם על העזרה ! ממני: FALKON5

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  16. Started by !!!..GUR...!!!,

המחשב שלי לא מתכבה אחרי שאני עובד איתו 3שעות באינטרט ככה הוא נתקע בסיום תהליכים בשמירת נתונים ואני לא רוצה להרוס אותו בלכבות כל פעם מהכפתור בבקשה הללפפפ והמחשב חדש 64 ביט

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by Tom3bar,

אהלן חברים ! קניתי את ה AMD 64BIT כמה כדאי להשיג ווינדוס 64 ?! - האם זה בכלל יצא לשוק כבר ?! (אין לי מושששג) מה זה יביא לי וכו' וכו' ? תודה רבה תום.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  18. מחשב ראשון: E7200 G9800GT MSI P6 2GB DDR 800 מחשב שני Q6600 HD4870 2Gb 800DDR Gigabyte P43 איזה וינדוס להתקין x64 או x86 אם זה וינדוס ויסטה או וינדוס 7

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  19. תודה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  20. שלום, היום בבוקר הפעלתי את המחשב שלי והכל עבד כרגיל. לאחר מכן עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא מסרב לעבור את מסך הטעינה (המסך השחור עם הסמל של ווינדוס ופס הטעינה הכחול) - הפס רץ ורץ ואז פשוט נעצר. יש לציין כי אני כן מצליח להעלות את המחשב ב-Safe Mode, אך לא במצב רגיל. ב-Safe Mode ביצעתי סריקת וירוסים (0) ורוגלות (5) - לא עזר. לא התקנתי שום דבר חדש ולא שיניתי שום הגדרה, הדבר היחיד שאולי היה יכול לעשות משהו זו העובדה שהדיסק של STALKER היה בכונן בעת הריסט, אך הוצאתי אותו וניסיתי שוב ללא הצלחה. מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  21. שלום, יש לי וינדאוס ויסטה SP1 מותקן במחשב, ברצוני להתקין בנוסף אליו גם וינדאוס XP... לשם כך יצרתי דרך ויסטה כונן חדש בגודל של 25GB NTFS ובו התכוננתי להתקין XP... הכנסתי את הדיסק של XP, הגעתי לתהליך בחירת המחיצות, בחרתי במחיצה החדשה אך לשווא, הוא לא נתן לי להתקין... יכול להיות זה בגלל שמותקנת חלונות VISTA ? ואיך אני יכול לתהקין חלונות XP מבלי שהוא יעשה לי את הבעיה הזאת ..? תודה, עידו.

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by omribe,

שלום יש לי מחשב Acer Extensa 5620z ופירמטתי אותו בעזרת דיסק windows xp professional sp3 (שעם הדיסק הזה פירמטתי מחשב אחר יום לפני והמחשב עובד מצוין) ואחרי ההתקנה הראשונית של המערכת כשהמחשב עולה וכותב שהוא מתקין את ווינדווס וצריך לבחור שפות ושם למחשב הוא הקפיץ-" The file 'Asms' on Windows XP Professional CD-RO M is needed" וזה מוזר כי את המחשב השני התקנתי בלי שום בעיה, חיפשתי באינטרנט תשובות לבעיה ומצאתי את העמוד הזה באתר של מיקרוסופט /http://support.microsoft.com/kb/311755 ובאיזשהו שלב ההתקנה המשיכה וחשבתי שזה הסתדר אבל בדיעבד זה לא הסתדר, וכשסיימתי את ההתקנה המחשב נפתח מחדש וכל פעם שהוא מגיע למסך השחור עם הלוגו של ווינדווס שטוען את מערכת ההפעלה המחשב נסגר ונפתח מחדש.…

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  23. Started by Duke Of Luck,

ערב טוב אנשים שאלה חשובה לי אליכם יש לי בעיה קטנה באינטרנט, לי יש אינטרנט מהיר 0.5 מגה ואני משאיר את האינטרנט מחובר כל הלילה והוא לפעמים מתנתק בעצמו ללא שום סיבה הוא מתנתק וסוגר הכל, איימש ICQ וכו....... איך מפסיקים את זה שזה לא יתנתק בכלל? ??? תודה רבה :-* Duke Of Luck

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  24. Started by iveco,

כבר מעל חודשיים שהמקלדת של גוגל בחיפוש לא מגיבה אני לוחץ על אותיות ולא קורה כלום לא יודע מה לעשות עם זה ? ניסיתי כמה דפדפנים ובכולם זה לא עובד ! חייב מקלדת פיזית !! גם במחשב של אחי שלי זה לא עובד מעניין למה

25. שלום לכולם נגעו לי במחשב ויש לי את התופעות הבאות (כאשר הכל נראה כעובד כרגיל): 1) על הדסקטופ כל התוכנות נראות אותו דבר ללא איקונים מיוחדים (אבל זה עובד) 2) ב-CONTROL PANEL זה אותו דבר - ריבועים עם שמות ללא הציורים ה צ י ל ו א ו ת י תודה תודה תודה לעוזרים ראו קובץ מצורף תמונות מסך יהודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים