עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by rimonu,

ה-windows explorer (לא אינטרנט אקספלורר) לעתים קרובות נתקע ומחייב סגירה שלו דרך ה-TASK MANAGER. זה קורה כאשר אני מנסה ליצור ספרייה חדשה או להעתיק קבצים מכונן נשלף או כונן CD להארדיסק. לא תמיד הוא נתקע על הפעולות האלו, אבל לעתים קרובות מאד. זו בעיה שקיימת כבר זמן רב, למיטב זכרוני כבר לפחות שנה-שנתיים, כך שעוד מלפני ה-Service Pack 3 הנוכחי המותקן. פרטי המערכת: WINDOWS XP PRO SP3 PENTIUM 4 3.0 GHZ 1.5 GB RAM במידת האפשר אני מעדיף לא לפרמט ולהתקין מחדש את החלונות - מסיבות מובנות (מידע, תמונות, התקנת תוכנות מחדש וכו'). אשמח לקבל רעיונות לפיתרון. תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  2. Started by IlanF,

הגעתי לאיזה בלוג של פרוייקט שלפי היוצר שלו אמור להביא לשחק במשחקים שאמורים לעבוד רק על ויסטה בXP http://alkyproject.blogspot.com/2007/04/finally-making-use-of-this-blog-i.html נקווה שיצא משהו מהפרוייקט הזה, וגם אנחנו, אלה שעדיין משתמשים בXP נוכל לשחק במשחקים החדשים...

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by PsyGhost,

המחשב לא עולה במצב רגיל, לא ידוע לי על שום דבר חדש שהותקן שם אבל העידכונים האוטומטים פועלים אז יכול להיות שבגלל זה. במצב רגיל הוא עולה ומקבל מסך כחול כשכל מה שאני רואה זה את ההודעה FILE_SYSTEM במצב בטוח הוא כן עולה בדרך כלל למרות שהוא גם התרסק לי פעם אחת במצב בטוח. ניסיתי שחזור מערכת בלי הצלחה, גם chkdsk לא פתר לי את הבעיות. המחשב מריץ windows xp יש לו 256 RAM (שכנראה תקינים כי עשיתי בדיקה לא מזמן והוצאתי את הסטיק הפגום) המעבד יושב על קצת חום (51 מעלות) זה אמנם לא נשמע לי קריטי אבל זה לא הכי קר בעולם אז אולי זה קשור, למרות שקשה לי להאמין. בכל אופן, מצורף DUMP [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by mimoni9,

שלום כאשר אני מעלה את המחשב לאחר הופעת החלון של WIN 7 (הכחול) המחשב נתקע על מסך שחור ולא יוצא ממנו. נכון לעכשיו אני רץ על "מצב בטח" והתחלתי להריץ בדיקת וירוסים אך אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה או פתרונה. אשמח לעזרתכם בנושא. יום טוב!

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by OuTsIDe,

עוד מעט אני קונה מחשב למישחקים ורציתי לדעת איזה ויסטה כדאי?BASIC?ULTIMATE?או כל שאר הדגמים שלהם? אגב יהיה לי 2 ג'יגה זיכרון אז כניראה יספיק לי 32 BIT? (יש לי היום יום הולדת ;D ) תודה...

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי יש לי פורום php ומתי שערכתי את הקבצים אז בטעות לחצתי שזה תמיד יפתח את הקבצים עם הפנקס רשימות ועכשיו אני לא יכול לערוך אותם ואין תוכנה אחרת שיכולה לפתןח אותם אז רציתי לדעת איך אפשר לבטל את השטות הזאת בכדי שהמחשב שוב פעם לא ידע איזה סוג קבצים אלו

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  7. Started by omers1,

אהלן, אני מתקשה לחבר 2 מחשבים לאותה קבוצת רשת לצורך שיתוף מדפסת המצב הוא כזה: מחשב אחד שולחני windows 7 מחובר בכבל לראוטר מחשב נייד windows 7 מחובר ב wireless לאותו הראוטר למרות ששני המחשבים מחוברים לאותה הרשת אני לא רואה את המחשב השני בלשונית network בתיקיות (תמונה מצורת) וכאשר אני יוצר homegroup במחשב אחד ובא להחבר ל homegroup במחשב השני, בשני רשום שאין homegroup ברשת ושואל שוב אם אני רוצה ליצור אחת 2 המחשבים מחוברים בוודאות לאותו ראוטר אשמח לקבל עזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]

8. Started by yfraint,

שאלה קטנה, יש לי בCOOKIES קובץ בשם INDEX שלא מוכן להימחק. מה ניתן לעשות?

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  9. והאם זה תורם לביצועים .. ?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  10. ביום בהיר אחד, היום, אני מדליק את המחשב, ובמקום מסך הטעינה אני מקבל פשוט מסך שחור. מה שמעניין זה שזה כבר קרה לי השבוע ואז פתרתי את זה עם המערכת תיקון שבדיסק התקנה של הווינדוס. מה שמוזר הוא, שהיום שזה קרה שוב פעם, זה לא עבר, ניסיתי שחזור מערכת, לא עבד, מה שכן עבד זה אבחון הזיכרון, מה שמוזר הוא שהוא לא מצא אף שגיאה והכול עבד פתאום ! מאז לא כיביתי את המחשב כי ניראה לי מאוד שזה ייקרה שוב פעם. מה אתם אומרים ? זה ייקרה שוב פעם ? איפה נעוצה הבעיה ? כמה הערות : אנטי וירוס מעודכן ומריץ סריקה של שבוע. ווינדוס ויסטה 64.

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  11. הדיסק מעת קנייתו היה מחולק לסי ודי כשהויסטה מותקנת על c ללא cd/dvd פיזי. אם אפעיל התקנה של xp מדיסק xp שעושה boot ואבקש שה-xp תותקן ב-d האם יהיה לי מולטי בוט והאם הויסטה תיפגע ?

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  12. ואם כן אז מה הפקודה (מדובר במע' עם XP) תודה

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by EITANL,

איך אני מחזיר את ה task manager למצבו המקורי עם שלושה פולדרים "Preformance, Processes, Aplications יש לי WIN XP PRO בתודה מראש איתן

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  14. שלום חברים, יש לי בעיה באחד המחשבים בדפדפן. בעת גלישה וגם בעת אי גלישה כשהוא פתוח הוא נתקע לבערך 2 דקות ולעיתים חוזר לעבוד כרגיל לדקה ואז שוב נתקע לכמה דקות ותוקע את המחשב ללא הודעת שגיאה. אותו הדבר קורה גם אם מנסים לגלוש דרך "המחשב שלי". בזמן תקיעה המעבד לא נמצא על 100 אחוז הדברים שנוסו על ידי לפתירת הבעיה ללא הצלחה הם: הגדרת דפדפן: (ניקוי קבצים זמניים וגם תוכנות הרחבה וכו`) סגירת כל התהליכים במנהל משימות של שם המשתמש במחשב. סריקה נגד תוכנות ריגול. סריקת דיסק. שחזור מערכת... יש למישהו הצעה אחרת לפיתרון (ואני לא מתכוון לשימוש בדפדפן אחר)?

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  15. גיביתי מחיצת C:\ במחשב בנורטון גוסט 2003, משום שהייתי חייב להגדיל את המחיצה. ביצעתי פרטישנינג מחדש למחיצה, ב-PM, ופורמט ל-C. החזרתי גיבוי (פרטישן) מהגוסט, כל הקבצים שוחזרו, אבל לא ניתן לעשות BOOT. ראיתי שחסרים הקבצים NTLDR IO.SYS ו- BOOT.INI, העתקתי אותם ממחשב אחר, ועשיתי מדיסקט ההתקנה של ה-XP את הפקודות FIXMBR ו- FIXBOOT. ועדיין אני מקבל DISK BOOT FAILURE. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  16. טוב אז ההורים שלי החליטו לנעול לי ת'מחשב בגלל שאני יותר מדי משתמש בו בעעע. תהיתי אם ניתן לעבור את הסיסמה + למצוא מה היא הסיסמה שהנחתי שתימצא ברג'יסטרי תודה ממש ענקית למי שיוכל לעוזר לי :-\

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  17. Started by dol222,

שלום. יש לי מחשב: מעבד: Intel® Core2 Quad Q6600 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB ורציתי לדעת אם כדאי לי להתקין בו Microsoft Vista Home Premium 64Bit English או שכדאי להתקין xp..?? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

מילות מפתח שמופיעות בתוך המסמך. איך עושים את זה? ב XP

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by Moooshe,

ב- Winsupersite מופיע review מלא בפרטים מעניינים ו- screenshots על מעה"פ הבאה מבית מיקרוסופט. http://www.winsupersite.com/reviews/longhorn_alpha.asp לכל אלה שחשבו (בטפשותם) שלא תבוא מערכת הפעלה נוספת אחרי XP...

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by jitz,

לאחרונה התחילה אצלי בעיה מוזרה ב-IE... ואני ממש ממש לא מצליח למצוא לה פיתרון... פתאום כל הפונטים ברוב האתרים שאני נכנס אליהם השתנו ונהיו Italic (נטויים)... זה ממש ממש מעצבן... יש למישהו מושג איך לפתור את זה? בתודה מראש, דודי.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  21. Started by 3d7,

אני רוצה לקרוא ולכתוב למחיצת EXT3 בWindows XP. מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  22. עד כמה מעבדים WINDOWS XP תומך, ואיך אני יכול לבצע בדיקה כדי לדעת זאת דרך חיפוש ב-WINDOWS XP? תודה לענוים אני אשמח לתשובה נכונה ומהירה. נ.ב, יותר חשוב לי הדרך, איך לראות נתון של כמה הוא תומך ב-WINDOS XP ללא תוכנה חיצונית.[br]פורסם בתאריך: 8.03.2007 בשעה 18:36:09 שלום חברים זה מאוד חשוב לי בבקשה :s05:

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by spike_staff,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי לוח אם חדש EP45 UD3P התקנתי וינדוס 7 64 BIT על מערך RAID 0 דרך צ'יפסט , ואחרי שהתקנתי דרייברים לכרטיס מסך וקול ניסיתי להריץ את מבחן הביצועים של וינדוס אבל זה כל פעם נכשל בדיוק בסוף ונותן הודעת שגיאה כמו שצירפתי בתמונה. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? ** ניסיתי להתקין דרייברים שונים לכרטיס קול ומסך אבל זה לא עזר. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  24. אני משתמש בווינדוס xp מן הסתם מאז שהוא יצא לשוק,אז בקיצור בשני ווינדוסים האחרונים שלי אני נתקל בהערה הזאת מה זההההההההההההה? זה מונע ממני המון דברים! מקווה שהתמונה תופיע! תודה רבה לכל העונים!

• 14 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים