Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אהלן. קניתי לפטופ מסוג lenovo e330 עם דיסק קשיח של 750 GB, ובנפרד הוספתי לו 128GB mSATA SSD . המטרה היא להעביר את ההתקנה של הווינדוס (מגיעה עם הלפטופ) מהדיסק הקשיח אל ה SSD שהוסף. הבאתי את המחשב למעבדה - לאחר 3 שעות של נסיונות התקשרו אליי ונאמר לי שאין אפשרות כזו. האם יש משהו בדבריהם?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המערכת יש את כל השחור ויש מקום שרשום שיש שני Windows 7 יענו שתי בחירות של Windows 7, האם זה אומר שיש לי שני Winodws? זה סתם? זה יאט לי את המחשב?
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להוריד את הדף משתמשים שמופיע בהפעלת המחשב. לא רוצה סיסמאות, לא רוצה טביעוטת אצבע ולא רוצה שהמחשב יזהה את הפנים שלי. חפרתי בכל ההגדרות שאני מכיר ולא מצאתי איך לבטל את זה. אם אי אפשר אז לפחות שהאופציה היחידה שתופיע לי זה הסיסמה כדי לחסוך ממני את ההקלקה על האייקון של הסיסמה (יש לי משתמש יחיד ומופיעות לי כל האפשרויות זיהוי שציינתי קודם. זה מצ'גע אותי) תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היו שמועות שמערכת ההפעלה ווינדוס 8 תוכל להריץ משחקים של XBOX זה נכון?? ומתי הווינדוס 8 יצא? ועוד משהו יש דבר כזה ערכת נושא של XBOX יענו שיופיע לי הDASHBOARD
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן אני עם מחשב חדש כבר כ-שבוע אתמול בלילה עשיתי עידכון לאנטי-וירוס והתקנתי אימיול הלכתי לישון בערך בשעה 3 אני מתעורר לרעש ריסטים חוזרים של המחשב כיביתי את המחשב , כשאני מנסה להדליק את המחשב , הוא מגיע עד למסך שכתוב ווינדוס XP ברקע שחור ואז לפחות משניה יש מסך כחול כלשהו , והמחשב עושה ריסט ככה הפעולה חוזרת על עצמה ואי אפשר להדליק את המחשב אני חשבתי לעשות REPAIR לווינדוס , האם זה יעזור? מותקן לי SP2 והדיסק שיש לי של ווינדוס הוא בלי האם עדיין אפשר לעשות ריפייר? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להיכנס לפונקציית הצגת וידאו במדיה סנטר הוא ישר זורק אותי החוצה עם הודעת שגיאה: ווינדוס נתקל בבעיה וסוגר את התוכנית או משהו כזה, אני לא זוכר הת ההודעה במדוייק. המדיה סנטר עובד מצויין חוץ מהפונקצייה הזו. כאשר שוחחתי עם התמיכה של מיקרוסופט וגם של hp (זהו מחשב נייד שלהם) הם הציעו לי להוריד את הקודקים של הסרטים כי אולי זה יוצר התנגשות. ניסיתי וזה לא עזר. הפתרון שלהם הוא לפרמט את המחשב. ממש גאונים. אשמח לעזרתכם. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית די הרבה גרסאות של windows כמו 7 ו windows 2008 ו windows 2003. יש לי המון בעיות עם ה networking בינהם, כלומר כולם ב work group אבל יש לפעמיים מצבים שמחשב לא מצליח להחבר למחשב אחר דרך שיתופים וגם את הבעיות עם סיסמאות ריקות שצריך להגדיר ב group policy. באם יש פתרון קסם שכולם יעבדו כמו שאני רוצה מבחינת שיתוף בלי סיסמאות וכדומה ? אין איזה תוכנה שעושה את כל ההגדרות האלה ב"מכה" אחת ??
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, לפני כעשר ימים היתקנתי Windows Vista Ultimate והיום קיבלתי הודעה, תמונה: מישהו יודע מה הבעייה ומה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים וחג פסח שמח.
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולכם כשאני מנסה לעשות ריסטארט בעזרת "התחל", המחשב מגיע להודעה WINDOWS IS SHUTTING DOWN ואז נתקע כלומר העכבר לא מגיב ואני חייב לעשות ריסטארט ידני. בכיבוי , זה עובד היטב, כלומר כשאני עושה START TURN OFF הוא מכבה את המחשב יש לי XP עם SP3 אודה מאד לעזרתכם שמעון
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנסת לתקייה ''המסמכים שלי'' ומופיע לי הסרגל המציק הזה שאני לוחצת על הx כדיי לסגור את הסרגל של התקיות,הוא נסגר ושאני יוצאת ונכנסת שוב לתקייה,הסרגל חוזר גם שחזור מערכת לא עזר מה אני אמורה לעשות במצב הזה? תודה חברים
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה WINXP מותקנת על הארד דיסק קטן ביותר (20 GB) ובנוסף יש לי עוד כונן 250 GB (שקניתי יותר מאוחר) לאחרונה כבר ממש אין מקום בהארד דיסק ובגלל זה ובגלל סיבות אחרות כנראה המערכת עובד לאט ובצורה לא תקינה אין לי זמן ואנרגיות לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש האם יש אפשרות להעביר את כל מערכת הפעלה על נגזרותיה לכונן השני? תודה למגיבים!
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס 7 בשני המחשבים בהם אני רוצה לשתף קבצים. המחשב הראשון הוא נייח והשני נייד. במחשב הנייח יש לי קבצים אותם אני רוצה לסנכן באמצעות מזוודה שתמוקם במחשב הנייד - אחרי שאני יוצרת את המזוודה על המחשב הנייד ומעבירה אליה את הקבצים מהמחשב הנייח - דבר ראשון שקורה הוא מעתיק את השם של התיקיות בג'יבריש ואת התוכן בפנים בסדר. שם התיקייה למשל שהוא העתיק במקום "שנה ב" - "8c6f~1" - מה קשור???? ולכאורה התיקיות שבתוך התקייה הזאת כתובות בעברית.... מוזר אם אני יוצאת מהמזוודה ומנסה להיכנס שוב - הוא נותן לי שגיאה שאי אפשר להיכנס למזוודה, אין מספר שגיאה אלא רק אומר שיש בעיה לא ידועה ואי אפשר להיכנס לתוך המזוודה סנכון קבצים מתנהל מצויין כשהקבצים בנייד והמזוודה בנייח. למה…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הלפטופ של אמא שלי לא מזהה שום USB שמחברים עליו לא משנה באיזה פורט... אבל עובר בUSB זרם כי כשמחברים תעכבר אז יש לו אור כנ"ל לגבי עוד חיבורים... הם מקבלים חשמל אבל המחשב אפילו לא אומר שיש התקן לא מזוהה או משהו כזה... פשוט לא אדיש לזה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק עם דרייבר לכרטיס רשת שלי לוחץ התקנה וזה מה שזה רושם משהו מוזר יכול להיות שלא התקנתי טוב את הווינדוס או שחסרים עדכונים?? האם צריך בכלל להתקין עדכונים לוינדוס 7 גרסת בוילד 7600 יוני 2009 זה לא נותן לי להתקין בגלל זה Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
ממה נובעת הבעיה? ניסיתי לעלות ב SAFE MODE וכו.. וללא תוצאות. תודה
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כשאני עושה הפעלה מחדש או שמשחק\תוכנה עושה restart למחשב אני מקבל מסך שחור והמחשב לא עושה ריסט . שמעתי שצריך לשנות משהו בהגדרות של החשמל . מישהו יודע מהי הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! התקנתי ווינדוס XP מחדש לפני בערך חודש ומאז תמיד המעבד עובד על 100% גם כשהמחשב לא מבצע שום פעולה חשבתי בהתחלה שזה יכול אוליי להיות איזה וירוס שרץ ברקע אז עשיתי סריקת וירוסים אך ללא שום תוצאה וניראה לי שזה אוליי איזה שהיא הגדרה בווינדוס מישהו יכול אוליי לומר לי למה התופעה הזאת ואיך אני ניפתר ממנה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי כבר שנה 80G שזה בעצם 75G ..........................המחשב עובד במהירות X אם אני אחלק תהראד דיסק למחיצות המהירות תקטן ?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי יש לי סימן קריאה "במנהל התקנים" על ההגדרה PCI Device כשהקלקתי עליה ניסיתי לעשות התקנה חוזרת להתקן זה הוא כתב שקיימת שגיאה. זהו ההתקן שהופיע כאשר עשיתי התקנה חוזרת : microsoft UAA bus driver for high definition Audio מהו התקן זה? ב-PCI אצלי מותקן פיירוואיר ללכידת וידאו ממצלמה,התקן זה קשור אליו? מערכת XP-PRO לוח-P5GD1 של אסוס. תודה!
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום. יש לי Windows XP SP 2, ואני עובד עם 2 משתמשים (Admin לי, Guest לאחותי) + אפשרות Fast Switching. העניין הוא שהרבה פעמים אני והיא משאירים את שולחן העבודה כמו שהוא והולכים, אני רוצה שאחרי זמן מסויים באיידל אז אוטומטית הווינדוס יוציא אותי למסך הלוגין ע"מ לבחור משתמש. איך אני עושה את זה? תודה, נדב.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כפי שניתן ללמוד מהכותרת האייקונים של הTASKBAR אלה שליד השעון לא מופיעים , זאת בצירוף לארור הבא: "The function you are trying to use can not be accessed at this time" Unknown resource ID: 0 Info number: 234 תודה מראש לכל מי שיוכל לפתור את התעלומה
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי בעיות עם התקנת הXP עליו. אוקי המפרט: AMD 64 3000+ S-939 GA-K8NS-939 לוח אם 2*256 TWINMOS DDR 400MHZ GA RADEON 9600XT VIVO 256MB והרד דיסק ישן שכבר היה לי WD 30GB אוקי, אז ככה. בפעם השלישית בערך הצלחתי להתקין ווינדוס (בלי SP1) אבל, הוא קורס פעם ב... כלומר, זה יכול לקרות כשאני רק מעלה את הווינדוס ואז הוא עושה ריסטרט מעצמו או כאשר אני מנסה להדליק משחק כלשהו. הוא פשוט עושה ריסטרט. אחרי כל ריסטרט כזה הוא דורש תיקון של הווינדוס ע"י הדיסק של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם אחת אבל הוא דורש את זה כל פעם. דבר נוסף : הוא הקפיץ לי מספר פעמים חלון כחול (?!) עם השגיאה : BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO. למען ההגינות: את המחשב הרכיבו לי במעבדה, הבאתי להם את ההרד דיסק…
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני משתמש ב-XP וכשמכניסים דיסק לתוך המחשב הוא מציג תיבה של AUTOPLAY אפילו אם אין בדיסק קובץ של אוטופליי ובטעות לחצתי על ה-וי שמבטל הופעה שלו....איך אני מחזיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-