Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
OMG!! what is dumprer 0 -u??? i found it when MSCONFIG showed up!! what is it?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
חברה... יש לי בעיה... כשאני מנסה להכנס לדוס בwindows XP דרך (run), מופיעה לי הודעה, והאפשרויות שלי הן: Close או Ignore. זאת ההודעה: הכותרת שלה: 16 bit MS-DOS subsystem תוכן: c:\windows\system32\command.com c:\windows\system32'autoexec.NT. the system file is not sutiable for running MS-DOS and Microsoft Windows application. Choose 'Close' to terminate the application לא משנה על איזה כפתור אני לוחץ, הוא סוגר את החלון... מי שיכול לעזור לי.... בבקשה... בתודה מראש. קובי.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הצילו! :'( התקנתי תוכנת תרגום ואחרי שהדלקתי את המחשב מחדש, לא הצלחתי יותר להיכנס לאף תיקיה עברית. יש לי WIN98 SE (hebrew enabled). כשאני מנסה להיכנס לקבצי word עם שמות לועזיים הוא לא מזהה את התוכנה. לא מדובר בווירוס, אלה בתוכנה מחורבנת ששיבשה לי את ההגדרות. איך יוצאים מזה??
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אני עובד במחשב עם win7 ובגלל בעיות שונות רוצה לפרמט ולהתקין התקנה חלקה. השאלה, אם אתקין דרך windows ואבחר באפשרות התקנה חלקה - האם שאר השטויות בכונן C יימחקו, או שנגיד יש בכונן C תיקיות שלא קשורות למערכת ההפעלה הן יישארו? אני רוצה פרמוט מלא של כונן C (שלא יישאר כלום) עם ההתקנה, זה מובן מאליו? אם לא, איך מפרמטים את כונן C, בפעם האחרונה שעשיתי דברים כאלה היה אפשר דרך DOS (מה שבגלל NTFS קצת בעייתי). תודה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
בהתקנה חדשה של XP החלטתי שאני רוצה להעביר את תיקיית program files לכונן אחר. למה ? כדי שאם אצטרך לפרמט לא אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות . הגיוני , לא ? איך אני מודיע ל-XP על החלטתי , כלאמר שברירת המחדל תהיה במקום C:/program files נניח H:/program files ? האם העברה לכונן אחר באמת תמנע את הצורך להתקין את התוכנות מחדש ? ומה עם הרגיסטרי ? איך אני סורק את הכונן ומעגכן את ערכי הרגיסטרי ?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא זוכר מה עשיתי ואיך זה קרה, אבל עכשיו הסמלים בתפריט התחל נראים כמו בתמונה ואין לי מושג איך לסדר את זה. אני אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
הפעלתי את המצב שינה... ואז היה את הטעינה הזאת אח"כ כשהפעלתי את המחשב הייתה טעינה אפורה כזאת, ואחרי הטעינה המחשב פשוט איתחל את עצמו למה המחשב מאתחל את עצמו אחרי הטעינה? (מדובר על הטעינה כשמפעילים את המחשב, לא הטעינה כשמכניסים את המחשב למצב שינה) תודה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
XP כמובן - 1 - איך מבטלים לגמרי את האופציה של הsticky keys? 2 - אני לא יודע איך הצלחתי לעשות את זה, אבל עכשיו כשאני גורר קבצי EXE ממחיצה למחיצה הdefault הפך להיות create shortcut - איפה מחזירים את זה לMove?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש ברשותי ויסטה מקורית בגירסת Home Premium האם אפשרי לצרוב אותה כדי שיהיה לי עותק נוסף ? אם כן , האם צריך תוכנה מסויימת או שצורבים את זה בדרך מסויימת ?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להוריד את הדף משתמשים שמופיע בהפעלת המחשב. לא רוצה סיסמאות, לא רוצה טביעוטת אצבע ולא רוצה שהמחשב יזהה את הפנים שלי. חפרתי בכל ההגדרות שאני מכיר ולא מצאתי איך לבטל את זה. אם אי אפשר אז לפחות שהאופציה היחידה שתופיע לי זה הסיסמה כדי לחסוך ממני את ההקלקה על האייקון של הסיסמה (יש לי משתמש יחיד ומופיעות לי כל האפשרויות זיהוי שציינתי קודם. זה מצ'גע אותי) תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בXP היה אפשרות לשים אוסף של קיצורי דרך למטה בפינה של המסך, כשהיית לוחץ למטה על משהו שנראה בערך כמו חץ היית רואה את הרשימה, איך עושים את זה בחלונות 7
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
http://www.windowsitpro.com/Article/ArticleID/47665/47665.html תוכלו לראות שם, את כל גרסאות ה VISTA שיהיו, בסה"כ 7 הכי מעניין זה:
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש אופצייה לשנות את הווינדוס כשאני לוחץ על קונטרול + אלט+ דל אז זה לא יפתח לי חלון כחול עם כל מיני אופציות ויפתח לי ישר את מנהל המשימות? אותו דבר גם כשאני מעביר את המחשב למצב שינה ואז כדי לחזור אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי..?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי אנשים, אל תשאלו אותי למה אבל היו לי קצת סיבוכים במחשב בימים האחרונים, והגעתי למצב שה windows מותקן במחשב שלי פעמיים, ואני לא יודע איך למחוק אותו. לא ניתן לעשות את זה דרך הלוח בקרה, וגם בדיסק התקנה לא מופיע קובץ uninstall אשמח לקבל עזרה בדחיפות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום שאני מעדכן את ה window אחרי זה אני לא מעונין לעשות restart אבל כל 20 דקות ההודעה שוב קופצת איך למנוע ממנה לקפוץ?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ערב טוב, אתחיל עם הסיפור, הבחור שהיה מטפל בעסק בשרת עזב, כרגע ישלנו שרת שמותקן עליו Server 2003 עם Exchange בינתיים הכל עובד, אך במקרה של תקלה או קריסה לא כלכך אוכל לפתור מכיוון שאין ברשותי שום מידע מה הולך בשרת כרגע. הבוס שלי רוצה גם לעשות ריענון באותה הזדמנות, המצב עומד בזה שהוזמן שרת חדש, ועליו ככל הנראה יותקן 2008/2012 + Exchange כאן אני צריך את העזרה שלכם, מהם שלבי ההתקנה + הגדרה ? ההתקנה כרוכה בהגדרת RAID מסוג "MIRROR" דיסק ראשי של 1TB והשני תמונה של כל מה שכתוב בדיסק הראשי. לאחר הגדרת השרת צריך להגדיר את הExchange, שם צריך כ3-4 משתמשים שיהיו מסונכרים כל הזמן, זה בעיקר לטכנאי שטח שצריכים למשוך את הלוח שנה. איך מתחילים ? תודה רבה מראש לכל העוזרים, אגב העניין לא דחוף…
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הותקן XP על נייד dell 1525 כמובן ששיניתי במהלך ההתקנה ל ata בביוס. לאחר ההתקנה אם אני מחזיר לsata ה XP קורס בעליה. האם יש דרך להתקין דרייור של הבקר ללא התקנה מחדש? יש לי את הדרייור אך לא ניתן בדרך רגילה להתקינו.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב, במקום להכנס ישר לווינדואוז, הוא מראה את המסך של בחירת משתמש. איך אני מבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי התעסק לי עם המחשב (טעות, לא נורא) - וניסה להתחבר לחשבון ADMIN שלא ממש קיים. (על המחשב יש רק חשבון אחד - עם הרשאות מלאות). בכל מקרה, מה שקרה הוא שפתאום כל הדברים שעלו עם המחשב - לא עולים יותר. לא מופיעים ב-MSCONFIG, בשום מקום. הם קיימים פיזית על המחשב, אבל לא עולים איתו יותר. בנוסף, הדרייבר המובנה של הכרטיס קול בלוח-אם (SoundMAX) - לא פועל יותר. אני מפעיל אותו ידנית והוא נותן הודעה שהוא לא יכול לפעול. יש פתרונות לבעייה? שחזור מערכת לא עזר... תודה.
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום! לגבי כל קובץ בWINDOWS: אם מסתכלים על המאפיינים של הקובץ ניתן לראות 3 תאריכים: 1) נוצר 2) השתנה 3) נפתח שמתי לב שתאריך הצילום של תמונה מופיעה בשדה "השתנה". למישהו יש מושג איך אני יכול לשנות את התאריך בשדה זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק עם דרייבר לכרטיס רשת שלי לוחץ התקנה וזה מה שזה רושם משהו מוזר יכול להיות שלא התקנתי טוב את הווינדוס או שחסרים עדכונים?? האם צריך בכלל להתקין עדכונים לוינדוס 7 גרסת בוילד 7600 יוני 2009 זה לא נותן לי להתקין בגלל זה Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לבעיה קצת משונה שנתקלתי בה האנטי-וירוס שלי הפנה את תשומת ליבי לכך שהגרסה שלי של MICROSOFT OFFICE לא מעודכנת, ויש בה פרצות אבטחה ניסיתי להבין איך אני מריץ באופן ידני את העדכון לאופיס, ואחרי הסתבכויות רבות - הצלחתי להגיע לאתר הנכון העדכון שלי של WINDOWS מכוון לעבוד באופן אוטומטי, והוא אכן עבד כך עד כה בצורה טובה מה שכן, מסתבר שהוא הריץ אך ורק עדכונים של ווינדוס, כלומר - העדכון עבד מול: http://www.update.microsoft.com/windowsupdate בעוד שכדי לתפוס את מוצרי אופיס הוא היה צריך לעבוד מול: http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate כשאני אומר "מול" אני מתכוון שכשהייתי לוחץ על האייקון של העדכון הידני, הייתי מגיע לכתובת הראשונה ולא השניה!…
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
התקנתי לפני כחודש windows-xp בשבוע האחרון, בכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה הודעה הפעלה של מוצר windows יש להפעיל את מוצר windows שלך תוך 2 ימים האם ברצונך להפעיל את windows כעת? מספר הימים הולך ויורד כל יום. מה יקרה בעוד יומיים?? :
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
-
אני יודע שאופיס XP 32BIT יכול לעבוד עם ווינדוס XP 64BIT השאלה האם יעבוד טוב גם על ויסטה 64BIT ? הסיבה שאני שואל כי יש לי גרסה מקורית של אופיס XP ואני רוצה לרכוש ויסטה. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-