עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב, הדיסק שלי מפוצץ ומצאתי כי ספריית C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\6ca7b3a8efd5a9b6f87fff395a2eb989 תופסת מעל 1/2 ג'יגה. אני מריץ Win XP SP1 ולפי מה שבררתי הספרייה שציינתי כוללת התקנה של Win XP SP2 (שאין בכוונתי לעשות). האם ניתן בביטחון למחוק את הספרייה? האם ניתן בבטחון למחוק את כול C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download\ ? תודה, אבירם.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tomer_et,

האם בטוח למחוק כל קובץ TMP שאני "מוצא" על המחשב, ואם לא איזה בטוח למחוק? חוץ מזה, האם תמיד בטוח למחוק את התוכן של תיקיית TEMP?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. שאלה שניה: כיצד ניתן לכתוב סקריפט שיודע לבטל/להפעיל סרביס מסויים? (XP)

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  4. האם המפרט הבא יצליח להריץ ווינדוס 98 SE ולהריץ סרטי DIVX ו-XVID עם כתוביות:? מעבד פנטיום 1 200 מגהרץ זיכרון 32 מגבייט של לא זוכר איזה חברה לוח אם ממזמן שחכתי איזה כרטיס קול הכי פשוט של CREATIVE הרדיסק 4 גיגה של לא זוכר איזה חברה בתודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  5. אני מתכוון למחשב נייח ולא נייד תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  6. סימנים מצביעים על כך שגרסאות קודמות של חלונות יפסיקו להגיע עם מחשבים בסוף החודש - אבל יתכן שיש תקווה לכתבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by NOLOL,

מצרף כתבה בעניין 128 BIT באם יש סיכוי לזה ? http://news.softpedia.com/news/128-bit-Windows-8-and-Windows-9-Explored-by-Microsoft-123691.shtml האם משהו שמע על מעבדים עם 128BIT ?

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  8. היי יש לי VISTA RTM FINAL ורציתי לדעת אם יש הבדל בין גירסא זו לגירסא שיצאה לא מזמן לחנויות? תודה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  9. ל XP SP2 היה תיקון לפתיחת יותר connections האם גם לויסטה יש Fix כזה? פשוט הויסטה מידי פעם פשוט קופאת לי ולא ניתן לעשות כלום מלבד ריסט,כשאני בודק ב event view אני שם לב שאולי ה tcp גורם לכך.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  10. כרגע אני רואה בפרסומים הזרים דיבורים על מחשבים שייקנו ב-"חנות מיקרוסופט", האם זה אכן מוגבל רק לזה, או שכל מחשב שייקנה עם ווינדוס 7 חוקי אחרי השני לחודש יהיה זכאי לשדרוג הזה, כולל בארץ? אחרת אנחנו די נדפקים פה... תודה

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by OmegaShadow,

יש לי אפשרות להפעיל את ה- Data Execution Prevention ב- Windows XP ורציתי לדעת אם זה באמת שווה משהו או שזה סתם מעמיס על המעבד ? והאם מישהו יודע אם זה מעמיס מאוד או לא ? והם יש מצב שזה גם גורם להתחממות המעבד ? (בימים האחרונים הוא התחמם אצלי ורציתי לדעת אם יש קשר אולי לזה כי בדיוק הפעלתי את התכונה הזו לפני כיומיים , וגם החלפתי אנטי וירוס לגרסה 6 של kaspersky שאולי הוא זה שגורם לטמפ' הגבוהות מהרגיל שהיו עד כה)

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  12. Started by אבשה,

אז ככה אני הולך לקנות מחשב חדש עוד כמה ימים ורציתי לדעת אם 64BIT Vista לא יהיה מעיה לשים עליו וגם רציתי לדעת אם יש דברים שלא עובדים ב-64BIT זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ¤365 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤340 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤387 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤894…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  13. יש לי מחשב חדש עם ויסטה ואני תוהה אם להשאר עם ה-FIREWALL של ויסטה או להתקין תוכנת צד שלישי. אם תוכנת צד שלישי, איזה הכי טוב בימינו לויסטה?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by POD,

קראתי את זה: http://aumha.org/win5/a/xpvm.htm ובאמצע יש כל מיני פיסקאות על ה-RAM, ושם מוסבר ש-WINDOWS תמיד ידאג שה-RAM לא ישאר ריק . האומנם? הרי אם זה כך אז המעבד תמיד צריך להיות על 100% עבודה, לא?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  15. יש לי מעבד 820 . הרצתי חיפוש על ויסטה +נימים ולא מצאתי תוצאות בפורום . כרגע אני על XP. האם ובמידה ואני אתקין ויסטה , המחשב יעבוד טוב יותר ??במידה וכן , במה זה יתבטא? תוכנות BUILT IN של מער' ההפעלה (בעיקר תוכנות שמשתמשות בכח עיבוד),יעבדו טוב יותר תחת מאמץ (כלומר התפלגות על 2 הנימים) ? או שהריבוי נימים זה פונקציונלי רק לתוכנות צד ג' כרגע. לפי מה שהבנתי , תוכנות צד ג'\משחקים , עדיין אין הרבה (לפחות ממה שאני משתמש), שתומכות בריבוי נימים . תודה .

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by PCguy,

עכשיו שאפשר להשיג ברשת את הויסטה האם היא מגיע ב64 ביט??

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  18. שלום, יש לי שתי ג'יגה-בייט של ראם ומערכת הפעלה Windows XP x64 Edition וראיתי שהזיכרון הוירטואלי מנוהל כך ב-Custom Size: C: 2046-4092 ורציתי לדעת אם אלו ההגדרות האופטימליות או האם כדי לשנות אותן להגדרות שיביאו לי ביצועים טובים יותר. חשוב לציין שאינני מפעיל תוכנות עיבוד כבדות במיוחד ורוב עבודתי מסתכמת באינטרנט וסרטים ומוזיקה ולעיתים אני משחק במשחקים יחסית חדשים. תודה!

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  19. אני משתמש ב XP 64 ה page file שלי נמצא במחיצה אחרת (לא ב C),שאני מנסה לבטל את automaticaly restart הוא נותן לי הודעה שאם יש לי ב C קובץ PF שהוא נמוך מ0 אז הוא לא יכול לרשום את קבצי ה dump. האם אני חייב לשים את ה PF ב C?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by avz,

היי יש לי מחשב נייד ישן למדי שהיה מותקן עליו XP עם SP1. כדי להתקין את האנטיוירוס צריך הייתי לשדרג לSP2 ומאז נראה לי שהמחשב עובד הרבה יותר לאט. האם זה נכון? ואם כן, האם ישנה דרך להסיר את הSP2 או שאולי כדאי להתקין SP3 שאולי מתגבר על כל מיני כשלים של הגרסאות הקודמות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Funkyzord,

ראיתי את זה בWARP2SEARCH http://www.warp2search.net/article.php?sid=6669&mode=thread&order=0&thold=0 אז זה הגירסה הסופית והרשמית? עם כן אז למה זה לא באתר הרשמי?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. או שרצוי יותר ? נניח רק ווינדואוס ואולי כמה תוכנות קטנות של הלוח אם/כרטיס מסל כולל כל הUPDATES שיהיו וזה.. תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. FAT32 תאיט בימועי מערכת?האם אני יכול לצפות ליותר יציבות ולא כמו שקרה לי הרבה פעמים של נפילת מערכת->פירמוט אחרי זמן קצר נורא? לת'רד הקודם כבר אף אחד לא מתייחס אז... האם תיהייה לי פחות מהירות בגישה קריאה,ביצועים כלליים? ד"א זה שאין אפשרות ליצור קובץ בגודל של 4 giga לא מפריע לי,זאת מחיצה לווינדוס בלבד... האם יפריע שיש לי עוד שתי מחיצות שכרגע מוגדרות כNTFS?התנגשויות וכו'... האם בכלל כל הנפילות האלו קרות כי לXP יש תמיכה לא טובה בNTFS,ואז כדאי לעבוד ל2000,או שיש לי בכלל בעייה בהארד דיסק...

• 5 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.