עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by PJ,

אהלן , לפני כמה שעות שיחקתי ספלינטר סל , במהלך המשחק לחצתי כמה פעמים רצופות על SHIFT והמשחק נתקע (פעם ווינדוס כתב לי שאם לוחצים על שיפט 5 פעמים רצופות קורה משהו , לא בדיוק זוכר מה). על כל פנים , המחשב נתקע אז לחצתי על קונטרול אלט דליט ואתחלתי את המחשב. כאשר ווינדוס עלה לא היו שום אייקונים על הדסקטופ , אפילו לא "המחשב שלי" . לחצתי מקש ימני על השולחן עבודה , נכנסתי לאפשרויות של הדסקטופ ולמרות שהאייקונים של "המחשב שלי" ו"המסמכים שלי" מסומנים כאילו הם אמורים להופיע הם לא. מה קרה? מה לעשות? אה ויש לי עוד שאלה - למרות שהמחשב די חדש , שוב הגעתי למצב המעצבן שכמעט תמיד , מתי שאני רוצה לכבות את המחשב , המחשב נתקע במצב שבו הוא "שומא את הנתונים שלי" , הוא לא ממשיך ל"windows shutting…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Couthzoe,

לפעמים, כשאני מפעיל את המחשב, במהלך הביצועים של הBIOS (עוד לפני שהווינדוס טוען), מופיעה לי הודעה של "NTLDR is missing press Ctrl+Alt+Delete to restart". חיפשתי את הבעיה, אבל היא מופיעה רק למשתמשים שלא יכולים להפעיל את הווינדוס בכלל, ואצלי הבעיה "נפתרת" אם אני מאתחל את המחשב. הווינדוס הוא ווינדוס 7 כמובן. מה הבעיה והאם אני יכול לפתור אותה, בלי לפרמט. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by motir,

שלום, יש לי P4 עם Hyper Threading ולכן ה-Task Manager מראה שיש לי 2 CPUים במחשב. הבעיה היא שכשמעבד ב-100% CPU אני רואה רק כ-50% ב-Task Manager... למרות שברור שהמעבד עובד מלא. אני מצרף תמונה. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה מוטי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by Satlan,

חברה, מדי פעם אני מקבל מסך כחול ומעצבן שעושה RESTART למחשב הוא אומר beginning dump of physical memory מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by ran1809,

טוב אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו מותקנת ויסטה יש לי 2GB זיכרון והזיכרון קבוע תפוס על 45-47 % איך אני מצמם את זה שזה יהיה פנוי יותר אילו תוכנות ודברים לבטל..!? או שבעצם 47% זה בסדר גמור?? תודה רן

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  6. שלום לכולכם אני משתמש בwinxp והשומר מסך פשוט לא מתחיל לפעול, לא משנה לכמה זמן אני מכוון אותו. מה אפשר לעשות בהנחה שאין אף תוכנה שעובדת ברקע ו/או מוגדרת לבטל את הפעולה שלו?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  7. היי, אני מחפש להוריד אימג' של ווינדוס 10 העדכני, לצורך פירמוט מחשב של חבר. לפי מה שזכור לי (יצא לי לעשות זאת לפני שנה בערך...), היתה הורדה של האימג' עצמו ישירות מהאתר של מיקרוסופט, היה אפשר להתקין אותו ללא אקטיבציה, ולאקטב אותו בנפרד לאחר מכן. ראיתי עכשיו באתר את כלי יצירת המדיה: https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10 לא זכור לי שכך היה בעבר, אולי אני מתבלבל אבל זה נראה לי שונה ממה שהיה פעם. הם רושמים שיש צורך ברשיון לפני הכל. האם הכלי הזה יאפשר להוריד את האימג' ולהתקין בעזרתו את הווינדוס, ולדאוג אח"כ לרשיון? או שחייב רשיון מראש? תודה

8. שלום רציתי לדעת אם אני קונה לדוגמא מחשב נייח או נייד של חברת גדולות כמו Toshiba,Hp,Dell,Asus, ועוד כל מיני חברות גדולות שמייצרות מחשבים אז אם במחשב הם מביאים מערכת הפעלה מקורית או פרוצה? לדוגמא במחשב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8122&perur=2&t=1&c=339 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by talsa,

פניתי למייקרוספט ישראל מחכה לתשובה מהם אבל התמיכה שלהם די חובבנית בטלפון לקח לי די הרבה זמן למצוא שהתקלה בכלל באשמתם: http://support.microsoft.com/kb/2982791 ניסיתי לעבוד לפי מה שרשום פה מחקתי את הקובץ לפי זה del %windir%\system32\fntcache.dat בMODE CMD עדיין לא מצליח להעלות את המחשב במצב של SAFE או DEBUG כל הזמן עולה המסך הכחול של Repair your computer כשמבצע אתחול ןלא מצליח להעלות בשום מצב ממצבי הSAFE מכיוון שהכל יושב על SSD אז גם לא הגדרתי נקודות שיחזור האם כדאי לנסות להסיר את העדכונים דרך הCMD? אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by wooper,

היי מותקן לי במחשב על כונן C ווינדוס על כונן D מותקנות כמה תוכנות והכונן כמעט ריק שאני מוציא את כונן D ווינדוס לא עולה יש הודעה NVIDIA BOOT AGENT מה עושים?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  11. התקני XP ואחרי כן VISTA 64BIT -איך אני משנה שיעלה XP כשאני מדליק את המחשב בלי לבחור OLDER WINDOWS?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by yot,

יש לאבא שלי מחשב גרוטאה, ואני מנסה לפרמט אותו. ב-Boot Options ניסיתי לעשות Boot For CD אבל זה לא עוזר, המחשב עולה כרגיל. עוד פעם, עשיתי Boot Disket ועשיתי ב-Boot Options שיניתי ל-Boot From Floopy אבל הפעם המחשב נתקע כשכתוב: OS Is being Loaded HELP! למי שצריך נתונים: ביוס מטומטם משנת 95 של-Packard Bell. 2 כוננים, C ו E. ב-E מותקן XP כמערכת ראשית, וב-C היה פעם Win98 שנמחק לא כראוי ועדיין יש שאריות ממנו בתפריט בחירת מע' הפעלה.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by WinInc.dll,

איך אני יוצר דיסקט הפעלה מתוך התוכנה נורטון גוסט באנגלית(Norton Ghost 2003)? ואיך אני מפעיל אותו? האם זה מפעיל את התוכנה גוסט מהדוס אחרי שאני יוצר את הדיסקט? תודה לכול העוזרים אוהב אותכם :)

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  14. שלום, יש לי וינדאוס ויסטה SP1 מותקן במחשב, ברצוני להתקין בנוסף אליו גם וינדאוס XP... לשם כך יצרתי דרך ויסטה כונן חדש בגודל של 25GB NTFS ובו התכוננתי להתקין XP... הכנסתי את הדיסק של XP, הגעתי לתהליך בחירת המחיצות, בחרתי במחיצה החדשה אך לשווא, הוא לא נתן לי להתקין... יכול להיות זה בגלל שמותקנת חלונות VISTA ? ואיך אני יכול לתהקין חלונות XP מבלי שהוא יעשה לי את הבעיה הזאת ..? תודה, עידו.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by Gohan,

איך אפשר להתקין xp ו98 באותו מחשב? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by idan79,

בסיום עידכון [64 ביט,הום פרימיום] מופיעה שגיעה 80070246 מצאתי את זה בקושי רב באתר מיקרוסופט : http://support.microsoft.com/kb/942968#top למישהו יש המלצה מה לעשות?לא נראה לי תקין בכלל....

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by htpc,

באמצעות מודם פקס, כמו שהיה בXP, וא"כ היכן החלון. בכבוד htpc

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by www,

למה לא ניתן לעדכן את WINDOWS 98 מאתר מייקרוסופט כבר יותר משבועיים ? האים מייקוסופט החליטה באופן דרקוני לחסום את עדכון WIN 98 כפי שעשתה ל-WIN 95 ז"ל, בכדי לכפות עליינו קניית WIN XP ולהגדיל עוד יותר את הכנסותייה ? האים אין זה ניצול לרעה של המונופול של מייקרוסופט על גבם של משתמשי ה-PC?!!! :AR15: האים יש עוד נפגעים שלא מצליחים לעדכן את WINDOWS 98 מאתר WINDOWS UPDATE ? ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by PhoenixBoy,

פירמטתי את המחשב והתקנתי XP Pro SP 2 אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הסאונד ועושה ריסטרט הוא אומר לי שכדי שהסאונד יפעל אני צריך Microsoft Bus Driver. מה לעשות? מאיפה אפשר להשיג את זה? בבקשה תעזרו לי...

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by saar,

היי אנשים, אשמח אם תוכלו לייעץ לי בבעיה הבאה: לאחר הסרה של תוכנה כלשהי מהמחשב, נפתח חלון אזהרה של האנטי וירוס (Kaspersky) עם הודעה שיש פגיעה כלשהי ב-explorer.exe. מבלי לשים לב ובקלות דעת, לחצתי בטעות על Quarantine והאנטי וירוס פשוט "כלא" את הקובץ הזה בתוכו. כאשר עשיתי ריסטרנט למחשב, עלה רק הטפט של שולחן העבודה וזהו.. לא אייקונים ולא כלום. ניסיתי בעזרת new task לפתור את הבעיה אך ללא הצלחה. ניסיתי גם להסיר את האנטי וירוס, אבל אין לי אפשרות לעשות זאת משם וכל דרך להתקין את האנטי מחדש נתקלת בהודעה שצריך קודם לסגור את הקיים... האם יש למישהו רעיון איך אפשר לשחרר את ה explorer.exe לחופשי? תודה!

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by ilan4i,

אני לא יודע למה אבל svchost.exe לוקח בערך 60% ממשאבי המעבד שלי כל הזמן לא משנה איזה תוכנות אני מריץ, או אם אני מחובר לאינטרנט או משהו כזה. כאשר מסתכלים בtask manager רואים שיש כמה גראסות של הקובץ הזה שרצות. הגירסה שעושה בעיות שייכת לlocal service. ואינה לוקחת הרבה זיכרון כרגע 2MB אני לא יודע מה לעשות!!! המערכת שלי היא כזאת: win xp pro build 2600 pentium 4 2ghz 256 ddr radeon 8500 gigabyte לוח אם ga-8st gigabyte בבקשה עזרה. הדבר הזה הופך לי את המחשב ל 486.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by IlanF,

אני חוזר עם עוד שאלת HOWTO (או, איך לשנות דברים בווינדוס) מטומטמת הפעם זה הAUTORUN של ווינדוס. אני מעוניין להוסיף 'make data DVD' (דרך NERO כמובן) לחלון הAUTORUN פשוט מעצבן שיש רק ליצור דיסק רגיל ולא ,DVD ואני צריך כל הזמן לפתוח את נרו ולבחור משם. (מקווה שלזה תיהיה תשובה )

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  23. Started by Sp_RuS,

כל קובץ שאמור לפעול כמו DOS כזה... סדרך כלל זה EXE... לא פועל אצלי.... הינה דוגמא של ניסיון לפתוח קובץ GAME.EXE מה לעשות?!?!? :s05: תעזרו בבקשה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by dino,

שלום, יש לי Windows Xp Home Edition מקורי שקבלתי מנטויז'ן שעשיתי את האינטרנט המהיר אז אני יכול להתקין את הערכת שירות הזו בגלל שהמערכת הפעלה מקורית, השאלה האם כדאי להתקין את הערכת שירות הזו, המחשב כרגע טס, כל דבר עולה מהר והכל עובד פיקס בדיוק אין שאני רוצה, אני מפחד להוריד את הערכת שירות הזו והמחשב יתחיל לעשות בעיות ויהיה איטי, מה אתם אומרים? תודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by Revolution3z,

אהלן, היום בבוקר קיבלתי עדכון ל-WIN10. עדכון גדול שלקח הרבה זמן (לא זוכר את המספר...) ואף הציג במסך הפתיחה בעת העלאת המחשב שיש חידושים ו"דברים מלהיבים חדשים", בנוסף לזה שהוא מחק לי כמה תכנות שלא תומכות בגרסה זו כמו INTEL SMART משהו ועוד תכנה של טמפ' המחשב. אשמח לדעת מה העדכון הזה הביא איתו, לא מצאתי עליו מידע באינטרנט וזה מוזר, כי על פניו נראה שמדובר בעדכון משמעותי מאוד אגב, הצבע של שורת ההפעלה של הכרום השתנה - http://prnt.sc/ajah8u בדיקה - של הכל בעצם... כל חלון שנפתח גם בספריות של המחשב עצמו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.