Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים . יש לי במחשב 4 גיגה זיכרון DDR2 800MHZ . יש לי מערכת הפעלה VISTA 64BIT שהיא טובה אבל נמאס לי ממנה ואני לא סובל אותה ובכלל לא את ה64BIT כי אין תוכנות תואמות כמעט למערכת זו . אז החלטתי לשים WINDOWS XP SP2 32BIT במחשב שלי ... אני יודע שהיא תתן לי 3.5 גיגה במקום 4 . אבל שאלתי פה היא האם המחשב יעבוד בפועל עם 4 גיגה למרות שהוא כותב לי 3.5 ? אני לא יודע איך להגיד את זה !!! כלומר האם יש הבדל אם הוא יכתוב לי 3.5 או 4 מבחינת ביצועים ? האם הוא ישתמש ב 4 כולן או ש 500 מיגה זכרון יהיו "שטח מת " ? תודה לעוזרים .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתאום הופיעה לי בעיה עם כוננן ה DVD במחשב הנייד IBM-T22 שהוא לא עובד. עשיתי בדיקות אלו: העברתי את כוננן ה DVD מהמחשב שלי למחשב אחר ושם הוא עובד תקין. העברתי HD עם אותה מערכת הפעלה ממחשב זהה אחר למחשב שלי וגם כאן הכל עובד תקין. גם לאחר שעידכנתי את כל העידכונים של מקרוסופט עבור החלונות הבעיה לא נפתרה. זאת אומרת שכוננן ה DVD וגם החומרה של המחשב שלי תקינים, וישנה בעיה בתוכנת החלונות או הדריברים שאצלי. אני מצרף צילומי מסך ואולי משהוא יכול להמליץ לי על פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GT ומעבד 2 ליבות מהירות 2.6 MHZ קיצר רציתי לשאול עם יעבוד על ה direct X 10 על וינדוס אקס פי..? וכרגע ויסטה מסוגל להריץ כל משחק? או שעדין יש איתו כמה באגים שעושים בעיות?
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה קטנה בווינדוס ויסטה, אני לא יכול לראות THUMBNAILS של קבצי WMV. הגדרתי את מדיה פלייר 11 כDEAFULT של כל קבצי המדיה... קבצי AVI ותמונות על שלל הפורמטים אני כן רואה. יש איזה פיתרון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק התקנה רגיל של ויסטה, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות שדרוג אליה מXP.. או שצריך איזה דיסק מיוחד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שאי מפעיל מחדש או מדליק את המחשב לפני שהוא ניכנס לwindows הוא רושם לי משהו כזה שהwindows מזויף או משהו כזה מה עלי לעשות וגם לפני שבוע ככה זה לי היה לי ומאז שיש לי את זה אז לפני שהוא נכנס לwimdows הוא עושה לי שם המחשב או משהו כזה וסיסמא מה אני צריך לעשות...?? תודה מראש לעוזרים...!!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לדוגמא סלולרי או נגן MP4 הוא כותב שהדיסק מוגן בפני כתיבה (מה שכמובן לא נכון..) נראה לי שזה בגלל ששיחקתי עם הservices כי נראה לי שזה קרה די מאז... פתרונות? * יש דרך לשחזר ברירת מחדל של השירותים??
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז התקנתי לינוקס, ואני מאוד מאוד שמח. אבל לא על זה באנו לדבר, נכון? הלינוקס הוא מסוג Ubuntu 7.10, ובעזרת GRUB אני מפעיל גם את הלינוקס וגם את הויסטה (Windows Vista Ultimate x64). את הלינוקס התקנתי שבוע שעבר, ואחרי עריכת ה MBR והכל, הלינוקס פעל 24 שעות ביממה למשך השבוע שבו עבדתי, והשתמשתי בו בלילות כדי לראות סרטים ולשוטט באינטרנט. היום, סוף סוף חופש, באתי להשתמש בווינדוס, והנה הוא קורס אחרי שימוש של 5 דקות. מביא לי מסך כחול ועושה ריסטרט אחרי 5 שניות בערך. לא ממש ערכתי קבצים מהלינוקס, רק ראיתי סרטים, אולי פתחתי כמה קבצי RAR ואז מחקתי כמה תיקיות (שהורדתי עוד כשהיה לי רק ווינדוס) בעזרת הלינוקס, אבל לא נגעתי בכונן C בכלל. איך אני יכול לתקן את זה? חשבתי שאולי הוויסטה צריך להתרגל…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח ונעים . בטעות מחקתי את הקיצור דרך, רציתי לדעת איך אני מוסיף אותו מחדש ככה שיעביר אותי לשולחן עבודה ולא יפתח אותו בחלון רגיל כמו כל תיקייה . תודה ושוב, חג שמח ועשיר באושר לכולם .
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי שאלה ואודה לכן מאוד אם תוכלו לעזור לי... יש לי מחשב להתקנה עם סריאל מקורי של XP HOME הבעיה היא שאין לי דיסק התקנה מקורי עם אקטיבציה. מישהו אולי יודע האם אפשר להוריד איפשהו XP HOME HEBREW מקורי? המון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אני עושה שתמיד אני יראה את הסיומת של הקבצים בווינדווס XP וגם בווינדווס vista אם זה שונה אני מתכוון שאם יש תוכנה שפותחת את הקובץ אוטומטית אז גם במקרה כזה אני יראה את הסיומת , לדוגמא מסמכי word שנפתחים אוטומטית, אני רוצה שיראו את הסיומת doc. הווינדווס באנגלית תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
-
חברים יקרים סוף סוף שוחררה הגרסא שכולם חיכנו לה.. Microsoft Windows Vista SP1 ולא גרסאת הבטא אני מתכוון לגרסא המלאה.. פרטים תוכלו למצוא כאן: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/amitcb/archive/2008/03/18/download-windows-vista-sp1.aspx ולינק להורדה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=B0C7136D-5EBB-413B-89C9-CB3D06D12674&displaylang=en חשוב לזכור!!! הגרסא לא תומכת בעיברית היא רק באנגלית... זוהי הגרסא המלאה ששוחררה על ידי מיקרוסופט.. והכי חשוב לזכור. תהנו ותמשיכו להתעדכן זה חשוב.. להתראות..
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מתקשה להעתיק כתב ושורות שנכתבו עם אקספולרר 7 אני מסמן את השורות עם העכבר כמו את השורות שאני כותב כאן ולא ניתן לסמן אותם עם העכבר למה ? לפעמים לאחר מלחמה עם העכבר אני מצליח לסמן אותם אבל זה לוקח זמן
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני שוקל לחזור ל-XP, קובץ של 5 מגה לוקח הרבה מאוד זמן להעתיק, אותו דבר עם התקנת תוכנות ומשחקים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדיה פלייר או מדיה סנטר (מערכת הפעלה vista hp) יש לי דיסקים מקוריים (שלי) שהורדתי למחשב למטרת גיבוי כבר די מזמן וכאשר אני מנסה להשמיע אותם אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) מה ניתן לעשות כדי להשמיע אותם? יש תוכנה מסוימת ? ניסיתי במדיה פלייר ובwinamp מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
נכנס לי SPY מסריח וגם אחריי שהעפתי אותו עדיין יש לי את אותה הבעיה. פתחתי משתמש אחר ואז הTASK MANAGER כן עלה אבל אני צריך שהוא יעלה במשתמש שלי מין הסתם. זה כותב לי: Task Manager has been disabled by your adminstator איך אני מכוון את זה בחזרה שזה יפעל? זה דיי דחוף לי אז בבקשה ממכם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים , יש לי בעיה מוזרה שהתחילה אחרי העידכון ווינדוס האחרון אני לא יכול לגרור קבצים מתקיה לתקיה ואפילו לא יכול להזיז אייקונים ממקום למקום בדסקטופ , בנוסף נעלמה האפשרות לעשות " כפתור ימיני - MOVE " מה יכולה להיותר הבעיה ?!? זה משגע אותי תודה, דור
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://img186.imageshack.us/my.php?image=raidwg1.jpg כל הפעלה של המערכת הפעלה הוא פותח לי התקנה של ההתקן הזה ואני מנסה להתקין אותו דרך אוטמטי ובדרך של רשימה והוא אומר לי שהוא פגום או לא נמצא אבל הוא מזהה אותו כניראה מה לעזזל הבעיה נסיתי להפעיל דמון טולס לא הצלחתי הוא אומר לי משהו עם בקר סקזי עזרה דחופה!!! וזה יכול להיות מאוד קשור לבעיה שיש לי שקבצים לפעמים נמחקים סתם ככה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אז ככה, לפעמים יש קטע כזה שאני נכנס לדפדפן ופתאום הכל נתקע ועובד לאט אני נכנס לתהליכים רואה cpu:100% ואז שאני עושה Iexplor-סיים משימה הכל חוזר לקדמותו. מה הבעיה מישהו יודע ? תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
במחשב הקודם התפריט היה נגלל, ידעתי לעשות את זה, עכשיו אני לא מוצא את האפשרות.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי שני HD-ים. על אחד מותקן XP ועל השני VISTA. (ב BOOT אני יכול להפעיל את איזה מערכת שאני רוצה) אני צריך להחזיר את ה HD עם ה VISTA לחבר אז קניתי HD חדש ואני רוצה להתקין VISTA עליו. השאלה שלי איך הכי כדאי לעשות את זה? (אני לא רוצה לראות 3 מערכות הפעלה ב BOOT) תודה.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום הורדתי מדריך לתוכנה החת והקוץ DOC היה בZIP אז אמרתי לו לפתוח את הקובץ בתקיה. עד עכשיו זה בסדר אבל כשאני בא למחוק את התקיה הוא רושם לי הודעת שגיאה."אין אפשרות למחוק את הקובץ:אין אפשרות לקראו מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור". נשאתי אותי לפתוח שוב את הZIP לאותה תקיה אבל יש את אותה בעיה(אין כלום בתוך התקיה כול התוכן נימחק) וגם אי אפשר להזיז את התקיה אך אני מוחק את התקיה הזאת? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום . שאלה ראשונה : איך אני נכנס לרגיסטר דרך הדוס מה אני רושם בחלון כדאי להיכנס ? שאלה שניה : אני רוצה לשים אייקונים בתקיות בדיסק און קי ושאם אני עובר מחשב יראו את האייקונים בדיסק און קי על התקיות ולא כל פעם שאני עובר מחשב צריך לשנות . תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר התגברות על טרויאן מעצבן במיוחד, התאריכים מופיעים לי בצורה משונה. במקום 18/03/08 זה מופיע 2008-03-18 אם אני רושם באקסל 8/3 הוא מזהה זאת כ- 3 באוגוסט. זאת לא בעיה באקסל, כי אותו דבר קורה לי באקסס, לכן הבעיה יותר בסיסית. איך פותרים זאת? יש אפשרות לשנות את צורת התאריך בווינדוס? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-