Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
i've got win xp pro service pack 2. suddenly i'm having problems to write in hebraw when i'm online. if i'm trying to write in hebraw insted of letters i'm getting ???? from some buttens of the keybord. when i'm writing in hebraw on the messanger or I.C.Q the problem is gone. it happens only when i'm trying to write in hebraw in israeli web sites, forums, search line and more.... i tryed to switch to adiffrent keybord but the the problem stay. never had somthing like this before i'll be thakful for any help i can get.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום כולם עדכנתי את הוויסטה שלי 64bit עם ה-SP1 ואני לא רואה שמותקן לי DX10.1 בדקתי דרך שורת ה-RUN, שכחתי מה בדיוק הפקודה שמראה איזה DX מותקן לך על המחשב אבל שם הוא מראה לי שיש לי רק 10 יש למישהו מושג אם זה אמור להיות 10 אפילו כשמותקן 10.1 או שבכלל לא מותקן לי 10.1 כמו שזה אמור להיות ואני צריך לעשות דבר מסויים בכדי שזה יקרה תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אתמול הורדתי את sp1 למחשב ולא נהייתה שום בעיה (אם זה אומר משהו על sp2?), בכל מקרה היום אני רוצה להוריד את sp2 אבל באתר של מייקרוסופט כתוב את הדבר המפחיד הבא: 5. בצע גיבוי מלא של כל הקבצים. א. למה הם מתכוונים. לגבות גם את מערכת ההפעלה? ב. האם זה באמת נחוץ או שזו איזו הגזמה של מייקרוסופט? ג. האם עלולים להמחק/לההרס קבצים כתוצאה מהתקנה זו? ועוד שאלה קטנה איך אני יודע בוודאת שsp2 אינו מותקן כבר במחשב שלי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כיצד אני משנה סדר ההצגה לכך ש"המחשב שלי" יהיה ראשון לפני המסמכים שלי. מדובר בWINXP SP1 PRO בעברית. הסדר הנוכחי משגע אותי אני רוצה לדעת אם אני יכול לשנות את המחשב שלי שיהיה ראשון ? פעם עשיתי זאת באמצעות תוכנה ואני לא זוכר את שמה.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה וטורדנית שמתבטאת בכך שלעיתים, לא באופן עקבי אבל לעיתים מספיק תכופות שזה מציק, הסליידר של הווליום פשוט מתחיל לרדת מעצמו ובהדרגה משתיק לי את הסאונד במחשב לגמרי... הדרך היחידה שמצאתי לפתור את זה בינתיים זה ע"י reboot של הווינדוס.... מישהו יודע מה גורם לזה? יש לי winXP sp2, כרטיס קול מובנה של Realtek על GA-P965-S3... הדרייברים מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אפשר לבטל את המקש שפותח את תפריט התחל,(בין alt ל ctrl) , אני רוצה אותו כדי להתשמש בו במשחקים ותוכנות מסויימות ושלא יפתח לי את תפריט ההתחל, פשוט לבטל לו את הפעולה/קיצור הזאת מדובר בווינדווס XP תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
איך אני מסיר את העדכון הזה?עושה לי המון בעיות-StackHash וכדומה,ישנה שורת פקודה בדוס.אני צריך לעלות ממצב בטוח או בכלל לפני שאני מעלה את חלונות(F8)?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הצבע של הגופן בכתב של האייקונים למשהו כהה יותר איך ? תודה
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום אני התקנתי WIN XP 64BIT באנגלית ואני מחפש קובץ להורדה התקנה או משהו שאני יכול להפוך אותו לעברית מלאה תודה לכל מי שעוזר!
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בשביל HALO 2 הסכמתי להוריד מכבודי ולהתקין שוב את המערכת הנוראית הזאת ווינדוס ויסטה. בכל מקרה התקנתי את המדפסת שלי (Lexmark X1270) על הויסטה זה אמר שזה התקין בהצלחה אבל זה לא מדפיס כלום. אני נכנס למדפסות ופקסים ומנסה להוציא דף ניסיון זה נותן לי שגיאה 0X00000006 מה זה הדבר הזה?[br]פורסם בתאריך: 10.06.2007 בשעה 01:41:17 סתם אמרתי נואש מוקדם מדי. נכנסתי לאתר של לקסמרק ישראל והם הפנו אותי בקישור למדור הורדות באנגלית שם הורדתי דרייברים לויסטה.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
פירמטתי HD ואז התקנתי XP ומשום מה הוא נותן לי אופציה לבחור בין XP נוכחי לבין מע' הפעלה קודמת. איך מבטלים בלי להשאיר שאריות של קבצים מיותרים במחשב? להלן קובץהגדרות [boot loader] timeout=3 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect C:\="Previous Operating System on C:"
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שעושה לי הרבה בעיות ויש עליו מדבקה עם קוד של XP ושקניתי אותו לא קיבלתי איתו דיסק של ווינדאוס השאלה היא אם יש לי דיסק כלשהו של XP ואני יכניס שם את הסידיקיי שיש לי על המדבקה זה יחשב חוקי?
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי אני לאחרונה חיברי את המחשב הישן שלי שמשמש אותי בתור HTPC בחדר למערכת ואני רוצה לעשות את הדבר הזה שקמים עם המוזיקה שלך עכשיו אין לי את האפשרות הזאת מובנת במערכת כמו שיש בד"כ וחשבתי עם אני יוכל להפעיל את המדיהפלייר בשעה מסוימת עכשיו חשבתי לשתמש במשימות מתוזמנות אבל הבעיה שצריך ללחוץ על הפליי מישהו יודע איך עושים את זה? או האם מישהו יוכל לתכנת לי משהו כזה שבוחרים שיר ושעה והוא משמיע או ברגסטרי קיצור עזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
עכשיו זה הפעם השלישית שקיבלתי מסך כחול ואז אתחול של המחשב ואין לי מושג למה... זה הפרטים שהיו רשומים שם: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF800037FC502 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\073012-20576-01.dmp C:\Users\Idonava\AppData\Local\Temp\WER-69389-0.sysdata.xml למישהו יש מושג מה הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי,אני חייב את עזרתכם התקנתי אתמול ויסטה 64 ביט אולטימייט (רק בגלל ה4 ג'יגה זיכרון שיש לי ) לאחר ההתקנה יש להתקין דריברים ולעדכן את הויסטה אז התקנתי ועידכנתי. לאחר כל התקנת דריבר או כל עדכון לויסטה הויסטה לא עולה, המחשב נדלק כרגיל וחושב מראה את המסך השחור של הויסטה שהוא כאילו עולה ואז כשהוא צריך להראות ברוכים הבאים הוא לא מראה את זה הוא מראה מסך שחור והמחשב פשוט לא מגיב אלא רק עם הכפתור של הרסט וכמו כן אין קול זאת אומרת שהוא לא הצליח להיכנס אפילו למערכת הפעלה. מה יש לעשות אני נואש כבר ניסיתי שחזור פעם אחת לא עבד פעם שנייה עבד אבל לאחר התקנה של תוכנה (אלכוהול 120%) שוב הופיעה הבעייה וניסיתי להיכנס גם באפשרות של "כנס בהגדרות האחרונות הטובות"(משהו כזה לא זוכר אך קוראים לאפ…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר הרבה זמן מחפש דרך להוסיף מיקומים משלי לתפריט שמירה של windwos. אני מתכוון לחלק שמסומן באדום בצילום מסך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי שתי מחשבים חדשים וזה המפרט שלהם מעבד 3GH שך אינטל לוח אם של gigabyte ga-8vm800pmd-775-rh 512 זיכרון של kingston אני מנסה להתקין עליהם וינדואז 98 חוקי ככה שהסיכוי שהדיסק דפוק לא קיים ההתקנה רצה עד לקטע שהוא מגיע ל " windows 98 מתקין כעת את החומרה והתקני הכנס-הפעל הנמצאים ברשותך " HD 80 sata ואז הוא נתקע! בשני המחשבים אותו הדבר! וניסיתי מכמה דיסקים של וינדואז ובכולם הוא נתקע באותו הקטע... למישהו יש רעיון למה זה יכול לקרות?? לפני זה היה מותקן על המחשב XP ולא פירמתי יכול להיות יש לזה קשר? תורה מראש לכל העוזרים...
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בין 2 מחשבים? כוונתי היא לאפליקציה שמקשרת 2 מחשבים שונים ע"י הזנת IP של המחשב המרוחק וכך ניתן להתקשר אליו ולשוחח באמצעות מיקרופון. היתה תוכנה כזו ב WIN XP אם אינני טועה זה נקרא DIALER ואז עשיתי בה שימוש. לא מדובר על טלפון, או חיוג דרך מודם אלא ע"י הזנת IP של מחשב מרוחק והתקשרות אליו. כעת יש ברשותי WIN 7 האם יש דבר כזה? או שניתן להוריד אפליקציה כזו? אגב, לא מעוניין להשתמש בסקייפ או מסנגר וכו.. יש שם תקיעות בשיחה וכו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאתרי אינטרנט פופולריים כמו: גוגל,וואלה,ננה,האתר הזה וכו..כמעט כל דבר שצריכים לרשום שמה כמו שורת חיפוש וכו..זה רושם בג'יבריש,לעומת זה שאני בווינדוס עצמו הוא רושם לי בעברית,אם זה מסמכים,אייסיקיו וכו..עשיתי כמעט הכל אם זה להכנס ללוח בקרה ולעשות משהו,כמעט הכל!אז אם אפשר לעזור לי אני אשמח תודה ציון
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מותקן לי במחשב WIN XP בכונן C: WIN 7 בכונן D: לאחר התקנה חוזרת של XP נעלמה לי האפשרות להכנס ל WIN 7 היה פה פעם מדריך איך לשחזר את זה בעזרת דיסק התקנה של WIN 7 ניסיתי לבד ומה שקרה בסוף זה שהצלחתי להכנס לWIN 7 אבל האפשרות להכנס ל XP נעלמה. התקנתי מחדש XP וכרגע חזרתי למצב של רק מערכת אחת . איך לשחזר לאפשרות של 2 מערכות הפעלה?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לפטופ של LENOVO מעבד 1.6MHZ core 2 duo 2 יש לי 2G זיכרון פנימי, ראיתי שדרישות המערכת של גירסת ה 32BIT באופן משמעותית נמוכות יותר מגירסת ה64BIT אבל מצד שני לפי מה אני מבין גרסת ה64BIT תידע לנצל את המעבד שלי טוב יותר. לכן אני בדילמה איזו גרסה עליי להתקין. תודה מראש לעונים.
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי, מחוברים לכרטיס מסך שלי(ATI 1950PRO) מסך 19" בחיבור DVI עם רזולוציה 1280X1024 וליציאת DVI השניה מחוברת פלזמה 42" ב DVI-HDMI ואני מנסה לעבוד ב CLONE עם רזולוציה לפלזמה של 1024X768. ב XP זה היה ניתן וב WIN 7 אין בהגדרות של הכרטיס מסך את האופציה הזו.... פתרונות יתקבלו בשמחה :-)
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מס' מחשבים עם Win 2k, העובדים עם Flash Disk בתצורת NTFS. שאלותיי, - איך ניתן למנוע העמסה על ה- Flash Disk ? - האם במצב NTFS יש עדכון מיותר של ה- WIN לשינויי קבצים (קבצי מערכת למשל), ועם כן איך מונעים זאת? תודה לעוזרים ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
החלוקה החינמית של חלונות 10 הסתיימה, לכאורה, לעדכון חדש אמור להפסיק להעיק על אלו שבחרו לא להשתדרג למרות הכל לכתבה
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
המעבד(e8400) מגיע ל 50-60 אחוז מאמץ שהוא סתם בשולחן עבודה ומשחקים כמו פיפא התחילו לרוץ עם תקיעות.אני לא מבין מה יכל לגרום לבעיה כי אתמול זה לא היה המעבד היה מתאמץ 3-10 אחוז וgta iv רץ חלק.. היו לי 2 הפסקות חשמל בבית אז אולי זה קשור לזה .והמעבד באוברקלוק 3.6 . מה יכול לגרום לבעיה ומה אני עושה במצב שכזה . עריכה:סגרתי כמה תהליכים במנהל משימות וזה התחיל לעבוד רגיל הבעיה סגרתי הרבה דברים ואני לא יודע מה גרם לבעיה ושאני עושה ריסט אז הבעיה חוזרת מה זה יכול להיות(וירוס אולי)..??
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-