עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bullman,

התקנתי WIN 98 מחדש (על הקודמת) וכעת אאוטלוק מבקשת סיסמא להתחברות ואין לי מושג מהי. איך אני מוצא את קובץ הסיסמאות ואיך אני מבטל אותה ?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  2. מיקרוסופט מכריזה על פיתרון אבטחה באמצעות וירטואליזציה, שאמור להפוך את הדפדפן שלה לבטוח הרבה יותר עבור ארגונים וגם משתמשים ביתיים לכתבה

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by eyal1985,

אם יש לי תוכנה מסוימת שעושה גיבוי מתוזמן ללא ידיעתי , מישהו יודע כאיזו תיקיה הקבצים האלו נשמרים? האם אפשר למחוק אותם ? מכוון שהם צורכים הרבה זיכרון פנוי. החשד הוא בתוכנת הגיבוי והשחזור של סמסונג במחשב נייד

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  4. עכשיו הבעיה בהרחבה: היה מותקן וינ7 על מחיצה c רציתי לעשות פורמט ובטעות התקנתי וינ7 נוסף על מחיצה אחרת(לצורך הענייןd ) בהדלקת המחשב מופיע מסך בחירה של 2 מ"ע שאלתי:אם אני עושה פורמט לכונןc האם יש סכנה שהקובץ הקריטי יימחק ואז לא תעלה לי מערכת ההפעלה שיושבת על d ? יש פתרון למטבוחה?

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  5. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36148 מתאר כמה זכרון צריך או כמה יתן שיפור - מומלץ ביותר לקרוא!!! אחרון מסוגו - http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36155 וכתבת ביקורת חביבה: http://www.osnews.com/story.php/16620/Review-Windows-Vista-Ultimate והרבה מידע למי שלא מכיר מויקפידיה http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_vista

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by Oranl,

שאלה שאמורה להיות ממש פשוטה: בחלונות xp כאשר לוחצים על קובץ מסוים עם כפתור ימני, אחת האופציות בתפריט היא ״ערוך״. השאלה היא איך אני עורך את ה״ערוך״ הזה, מאיפה אני מגדיר את התוכנה שבה ייערך הקובץ? לצורך העניין, ברצוני שתמונות ייערכו ישירות בפאוור פוינט, אבל פתיחתן הרגילה תישאר במציג התמונות הרגיל של חלונות. זה אמור להיות ממש פשוט, לא?

7. Started by alons126,

היי היו מלא בעיות במחשב של אח לי ולכן פרמטו אותו ל-WIN XP SP1 הבעיה היא שאי אפשר לעשות כלום עם המחשב עכשיו וצריך לעדכן אותו ל-SP2 או 3 הבעיה היא שהמחשב מחובר למודם ולראוטר ואם משהו קורה ואין אינטרנט בכל בית אני אומר "משהו קורה" כי יש מצב שהוא עם XP פרוץ מה אפשר לעשות? איך אני יכול לעדכן? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  8. Started by Lirux,

כל כמה זמן אני מקבל את השגיאה הזאת: מה לעשות?!

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  9. אני לא מוצא את האפשרות הזאת בווינדוס 7 איפה זה נמצא בדיוק?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  10. אהלן. זה קרה רק לאייקון של התיקיות. שאר האייקונים בסדר. כשאני מנסה לשנות את האייקון חזרה אני לא יכול. אין לי בעיה שיהיה שם גם אייקון אחר, אני רק לא יודע איך לתת הנחיה שכולם יקבלו את זה ושאני לא אצטרך ללכת תיקיה תיקיה ולשנות. מישהו נתקל בזה אי פעם ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by __MIKO__,

הicon של ה אינטרנט אקספלורר ב- quick launchפתאום שינה צבעו לצבע כחול כהה ... יש למישהו מושג? :-[

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by the red dragon,

כשאני נכנס לRUN ומקליד REGEDIT כדי להיכנס ל ריגסטרי זה כותב לי "אפשרות עריכת הישום בוטלה על ידי מנהל המערכת" מה לעשות? זה וינדוס XP

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  13. Started by warezon,

במסך הטעינה של הווינדוס אמור להופי סמל חלונות מהבהב אך אצלי מופיע מסך טעינה זהה לזה של ויסטה עם פס טעינה כזה כמו שכולכם וודאי מכירים!! מישהו נתקל בזה??

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  14. קודם כל,שלום לכולם-אני דיי חדש כאן(לפחות מבחינת כתיבת הודעות).. בכל מקרה,קניתי מחשב חדש לפני כיומיים,ולאחר שהתקנתי את ווינדוס(xp pro sp2),ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה.. האייקונים שמעידים על קיצורי דרך בשולחן העבודה,לדוגמא אייקון של ווינאמפ,מוצגים ללא החצים של קיצורי הדרך(הריבוע הלבן,עם החץ השחור). ניסיתי למצוא דברים בנוגע לזה באינטרנט,אבל מצאתי רק הצעות שונות כיצד לבטל את החצים,ולא להחזירם. הלכתי לפי ההגיון,והורדתי את tweakmui של מייקרוסופט.. השתמשתי בתכונת הRepair Icons שלו,ולשנייה נדמה שזה עבד,אבל כשלחצתי על אחד מהאייקונים שוב כל האייקונים חזרו לצורה ללא החצים.. בתודה מראש, בן.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  15. שהייתי בוינדוס XP אפשרויות צריכת חשמל היו מכבות לי את המסך תוך 10 דקות, אבל שהיה תוכנות שפועלות על מסך מלא, כמו משחקים לדוגמא או נגן וידאו(bsplayer) המסך היה נשאר דולק. שעברתי לוינדוס vista המסך מתכבה תוך 10 דקות לא משנה אם יש תוכנה שפעולת על מסך מלא. יש אפשרות לגרום לזה לפעול רק שאין תוכנות שפועלות על מסך מלא? תודה.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by roeesnir,

אם אני מתקין XP SP3 (לא עדכון של SP3) האם אני יכול לחזור לSP2?

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by calculator,

הי, כשאני מנסה להתקין תוכנה ב- Win7 x64 אז ה-installer שלה מתחיל לרוץ ואז נעלם למרות שהתהליך שלו עדיין רץ. התקנת אותה תוכנה על XP x32 עובדת טוב. התוכנה חדשה ואמורה להיות תואמת לשתי הגרסאות הנ"ל. יש סיכוי שהבעיה קשורה לאיזושהי הגדרת אבטחה חדשה ב-windows 7 או משהו דומה? תודה.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by duk4u,

התקנתי וינדוס באנגלית, הוספתי את השפה בעברית אולם הכתב יוצא הפוך (גם שאני כותב). איך אני פותר את הבעייה ?. אשמח לתגובות...

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by zombie,

אז הייתה לי מחיצה שעלייה מותקנת הויסטה ומחיצה עם xp הכנסתי דיסק של ווינדווס 7 וסימנתי את המחיצה של הxp על פורמט...זה לא ממש עשה משו , עשיתי אחר כך נקסט וזה התקין ווינדווס 7... אבל כשאני מאתחל את המחשב אין אפשרות לבחירה לאיזה ווינדווס זה נכנס ישר ל7 יש לי easy BCD ומישומה הוא מראה לי שם רק את הווינדווס 7..צריך להוסיף אנתרי או משו?מישו יכול להדריך אותי?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  20. היי עשיתי קצת OC למחשב(סתם שיחקתי עם זה) ראיתי שכן פועל ולא פועל וכו'. ואז אחרי זמן מה, קיבלתי מסך כחול (כלומר הOC לא הלך) טוב נו, זה קורה לי המון פעמים, אין בעיה. הלכתי לBIOS ושחזרתי הגדרות קודמות שיציבות ופועלות טוב. אבל מאז שעשיתי את זה, באופן מוזר החלונות VISTA שלי (64 ביט גרסת אולטימט), עולה הרבה יותר לאט! וגם יש תחושה שהכונן הקשיח שלי קורא ורושם הרבה יותר לעיתים תכופות! יש לציין שאני גם משתמש בREADYBOOST וכו'. נניח לפני זה, החלונות היה עולה ואפילו לא מראה לי מסך WELCOME, אלא ישר נכנס לDESKTOP וכל הDRIVERS (נניח זה של ATI או של ASUS) כבר היו טעונים. עכשו לוקח ממש הרבה זמן, גם אחרי שהDESKTOP עלה, עדיין לוקח איזה דקותיים עד שהם עולים! והכונן הקשיח עובד די הרבה. למישהו …

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  21. Started by amitey,

קניתי מחשב חדש והתקינו לי עליו XP . כאשר אני בא להוריד עידכונים אני לא מצליח להוריד והוא כותב שהמס"ד לא נכון (של התוכנה). כנראה שמכרו לי תוכנה לא חוקית... יש דרך לעקוף זאת? - המחשב לא מתקין לי את ה USB 2 בגלל זה. (אני חושב).

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  22. Started by Alexkmr,

מצאתי אותו כרגע רק במאפיני הסאונד

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by puuma,

שמתי סיסמה לווינדוס ואחרי שהפעלתי מחדש הוא לא נותן לי להיכנס עם הסיסמה. אך אפשר לבטל את הסיסמה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by Jar with me,

?

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by THE-MASTER,

האם יש קובץ שיוכל לשנות את הסביבת עבודה של ווינדוס 98 לעברית??? מדובר בווינדוס 98 SECOND EDITION . אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי לדבר כזה. עריכה:דרך אגב יכול להיות שישנו בדיסק התקנה של הווינדוס התקנה בעברית ואני לא יודע איך להפעיל אותה..אז איך אני משדרג מאנגלית לעברית???

• 7 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים