Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, אני לא בטוח אם זה המקום לשאול אבל מקווה שזאת הכתובת, יש לי רישיון מקורי לוינדוס ויסטה 64-ביט שקניתי לפני שנתיים+ (לפני שהכריזו שכל מי שקונה ויסטה יכול לשדרג ל 7 בחינם) אני מעוניין לפרמט את המחשב ולהתקין עליו את ה ויסטה 64 ביט ומייד אחרי זה לשדרג ל 7, אני לא רוצה לקנות 7 במחיר מלא אלא רק לבצע את השידרוג, הבנתי שזה אפשרי במחיר סמלי למי שיש ויסטה עם רישיון מקורי, לשלם ולקבל את הוינדוס 7. חבר הפנה אותי לאתר http://www.latalmid.net בטענה שהם נותנים את השירות הזה של השידרוג, אך האתר לא עולה לי.. אם מישהו מכיר מקום אחר שנותן את השירות הזה או שאפשרי דרך הוינדוס לעשות את זה כבר אני אשמח תודה, יהונתן.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האמת שרק היום גיליתי שהוא יצא לפני כמה חודשים, משום מה הוא לא מופיע בעדכונים האוטומטיים, עדכונים אחרים הוא התקין יפה וממשיך להתקין עד היום, מישהו נתקל בזה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
(אמנם זאת שאלה לפורום בנושא אופיס, אבל מכיוון שאין.. אני מקווה שאתם מבינים)
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו WinME בעברית (מה לעשות? :-/ ) ויש למחשב כרטיס מסך Voodoo 3 3000 + T.V out, אני מתקין את הדרייבר מהדיסק וגם את הכלים (3Dfx Tools) ועדיין אין לי את האפשרות לבחור אם להציג על המסך או על הטלויזיה, למישהוא יש מושג למה ומדוע?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. נעלם לי הLANGUAGE BAR ומאז נעלמו עיקבותיו ואני לא מצליח להחזירו 2. למה הוא לא עושה לי GROUP מסומן לו שיעשה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כן אני יודע זה מערכת הפעלה הכי ביזיונית שהיי פעם יוצרה. אבל זה לא למחשב שלי (בחיים לא הייתי מתקין את זה על המחשב שלי), אני פשוט מסדר את המחשב של שכנה שלי. ואין לי שום ניסין עם המערכת הפעלה הזאת. אז לפני שבועיים הלך לה המערכת הפעלה האופן טוטלי, בלי אפשרות בכלל לשחזר משהו. הבעיה היא שמופיעה הודעת שגיעה בגיבריש שמופיעה השם קובץ kernel32.dll( כנראה הזשהו וירוס דפק את המערכת הפעלה), ואז המחשב נתקה על התחלה, גם במצב בטוח, ולכן אין לי בכלל הפשרות ליצור דיסק התחול בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. וגם שאני מנסה לעשות בוט מה דיסק המקורי של הWIN, הוא לא מצליח וישר מתחיל לעולות את המערכת הפעלה ההרוסה. איפה אני יכול להוריד את הדיסקת התחול מהאינטרנט? איך אני יוצא לדוס בשביל לפרמט?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היה לי DUAL BOOT בין שתי המערכות האלה, ועקב בעיה בXP נאלצתי להתקין אותו מחדש, לא באותה מחיצה בה הוא היה מותקן, אלא באותה מחיצה בה מותקן ה98 (מחיצה C). אחרי שהתקנתי, הXP עבד, אבל בתפריט אתחול הופיע פעמיים XP וגם כשתיקנתי את ההפניות בBOOT.INI חלונות 98 עדיין לא עולה. הוא פשוט מאתחל אחרי שמנסים... אני אשמח לעצה. אולי לערוך את הBOOT.INI בצורה מסוימת? אם יש למישהו מערכת מקונפגת דומה, אני אשמח אם הוא/היא ישימו כאן את תוכן הBOOT.INI שלהם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
MS הודיעה על מערכת ההפעלה שלה לרובוטים שמיועדת ככל הנראה לרובוטים תעשייתיים. המערכת,שתקרא "Microsoft Robotics Studio" מבוססת על פלטפורמת ה-Windows ונועדה להקל על מלאכת התיכנות של הרובוטים. רישיון שימוש יעלה 399$. בנוסף ל-MS ישנן עוד כ-30 חברות שהצטרפו אליה במטרה לעודד מפתחים ויצרנים שונים לתמוך בעניין. למקור
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הקדמה: לא הייתי בפורום איזה חצי שנה ... הייתי ממש מופתע שהUSER שלי עוד קיים בעיה: שום משחק לא עולה בXP PRO מערכת: P||| + GEFORCE 2 GTS + 384 SDRAM פתרון: להתקין WIN 98SE בנוסף דרך פעולה: לפצל את ההרד דיסק ולהפוך מחיצה אחת לFAT32 בעיה: כאשר מפעילים את ההתקנה מהWINDOWS ההתקנה אומרת שאי אפשר בגלל שהוא הולך לC ורואה שזה NTFS כאשר מפעילים מהדוס את ההתקנה אותו דבר קורה הפתרון שאתם צריכים לספק לי: איך אני אומר להתקנה מראש שתתקין את מערכת ההפעלה הנוספת במחיצה של הFAT32 תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כשאני לוחץ דבל קליק על קובץ Txt או על כל קובץ אחר שאמור להיפתח עם notepad, הוא מסרב להיפתח. בדקתי את תוכנת ה notepad והיא עובדת בסדר גמור, הדרך היחידה לפתוח קבצים אלו היא לעשות open with>wordapad. מישהו יודע מה המקור לבעיה זו?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי שאלה- האם יש דארך להתקין את - WINDOWS XP ישר מ-DOS? אני מתכוון ל- PROFESSIANL או שאני חייב להתקין קודם את - WIN 98? תודה מראש לעונים... :??? ??? ??? :
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתה אתמול הפסקת חשמל ומאז יש דבר מוזר ומעצבן מאוד במסך של ה-Switch User. כשאני מעביר את סמן העכבר על השם שלי כתוב שיש לי 8 הודעות שלא נקראו! אז ניסיתי לשלוח לעצמי אי מייל ואז היה פשוט כתוב ש-9 לא נקראו. אין לי שום הודעות שלא נקראו. יש דרך לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ב xp שלי אני יכול לכתוב בעברית ב word או כל מסמך טקסט אחר אבל אני לא רואה את השמות ב icq בעברית וכך גם הפרטים, אני לא יכול לשלוח email בעברית (אני משתמש ב incredimail xe) ככה אני יכול לכתוב וגם לראות מסמכים בעברית אבל הבעיה העקרית היא ב icq ו ב incredimail מישהוא יכול לעזור לי ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אני רוצה לעשות פורמט ואז להתקין תתווינדוס מהדיסק און קי ..וזה קובץ ISO
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתקין מחדש את הוינדוס. יש לי שני הראדיסקים, 1 שהוא מחיצה אחת והשני הוא בעל 3 מחיצות. אחת מה-3 מחיצות היא SYSTEM, איפה שמותקן הוינדוס. אני רוצה לפרמט רק את הכונן הזה, ששאר המחיצות ישארו כמו שהם, שלא מחק משם חומר. הכנסתי את הדיסק של וינדוס לכונן דיסקים. ובביוס סידרתי ככה שהCDROM יעלה ראשון. עלה לי בדוס את זה: 1. To set up Win XP now. press enter 2. To Repair a Win XP Installation using recovoert console. press R איזה מהם עדיף לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
השאלה שלי זה אם אני יכול לפרמט רק את המחיצה של הוינדוס?מחיצה c אם אפשר גם הוראות איך עושים את זה בדרך כלל שאני שולח את המחשב למעבדה כדי שיפרמטו לי הוא אומר לי שים את כל מה שאתה צריך על כונן d יש לי שני כוננים c ו d ויש לי רק הארד דיסק אחד! זה פעם ראשונה שאני רוצה לנסות לפרמט לבד ובגלל זה אני שואל? את כל מה שאני רוצה שיישאר שמתי בכונן d עוד שאלה זה למה אני צריך שיהיה לי דרייבר של לוח אם או של כרטיס מסך? מה הם לא יעבדו אחרי שאני יפרמט? במילא אפשר להוריד אחרי זה דרייבר עדכני מהאתר של nvidia כרטיס מסך וללוח אם אני לא יודע? ואני מפרמט xp ומתקין xp תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום יש לי שני הארד דיסקים באחד הווינדוס ובשני סתם קבצים קניתי הארד דיסק חדש ואני מחליף אותו בשני הארד דיסקים האלה אני רוצה להתיקן עליו תויינדוס ואז הלעביר את הקבצים מהארד דיסקים הישנים איך אני יכול להעביר את הקבצים מההארד דיסק הזה שיש בו את הווינדוס - יעני כשה אני מחבר אותו אז יש שגיאה כי גם על החדש וגם עליו יש ווינדוס תעזרו לי בבקשה... תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
האם יש אפשרות למנוע גישה של משתמש אחד לקבצים של משתמש אחר? שניהם מנהלים (לא ניתן לשינוי) ואפשר בקלות לגשת דרך כונן c הכי הרבה הוא מבקש אישור מנהל, כיון שהחשבון הוא מנהל אין לו בעיה לאשר את זה ואפילו לא צריך סיסמה... או אפשרות אחרת היא, אם יהיה אפשר לדאוג שלא יהיה אפשר בוורד לראות/לפתוח קבצים של החשבון השני.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. שיניתי את ה-boot screen של הוינדוס ב-style xp ואחרי שעשיתי את זה כל פעם כשהוינדוס עולה הוא נותן לי לבחור 2 אפשרויות: windows xp pro bootscreen windows xp pro אם אני בוחר ב-windows xp pro bootscreen אז הוא מעלה לי את מה ששיניתי. ואם אני בוחר ב-windows xp pro אז הוא מעלה לי את ה-boot screen הרגיל של וינדוס. איך לשנות את זה? אני רוצה להחזיר את זה כמו שזה הייה. אם הבוטסקרין הרגיל. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב, המחשב שלי כנראה מאוד מאוד נגוע, והחלטתי לפרמט. החלטה נוספת היא לשקול לעבור לוויסטה, ופה יש לי מספר שאלות. בגלל בעיות תקציביות, אני לא יכול להרשות יותר מHome Premium 1. האם הוא ירוץ אצלי? (מפרט בפרופיל איפהשהו, אפשר להכנס גם פה מימין) 2. לפי המפרט, 32 או 64 ביט? 3. האם יש דברים שקיימים בXP Pro, לא קיימים בHome Premium וכן קיימים בUltimate? 4. כמה מקום Home Premium צריך, ובהנחה שהכונן הוא רק בשבילו, כמה כדאי שיהיה? 5. איפה לקנות? (בעיקר מבחינת מחיר, אבל שתיהיה חנות טובה) תודה רבה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת. למרות שפתחתי אשכול הוא ננעל רק בגלל ששלחו אותי לסטיקי שכולה תשובה אחת הייתה שם, וכל השאלות האחרות לא קיבלתי תשובות. אז אני מצטער. בכל אופן אני רוצה לקנות ויסאה שאני אוכל להתקין אותה על יותר ממחשב אחד, יש דבר כזה?
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול לעזור לי בבעיה המוזרה הזאת? המערכת שלי דיי חדשה WINDOWS XP PRO SP2 הותקנה לפני שבוע , ישר אחרי ההתקנה אני רואה שיש ברקע תהליך לא פעיל של המערכת שלא ניתן לסגור אותו או להרוג אותו בשום צורה שהיא. זה לא SPYWARE עשתי סריקות והכל ועדיין אני לא מצליח לבדוק מה זה כפי שניתן לראות בתמונה הוא גם לוקח 99 אחוז שימוש ב CPU למרות שהוא דיי קטן 29K עדיין מורגשת איטיות לפעמים. מישהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
האם Vista Ultimate הוא שקול / שווה לתכונות ולביצועים כמו בוינדוס XP PRO ?
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כל מי שרוצה יצאו דרייברים חדשים לפני שעה בערך לסידרת 8800 Windows Vista 32-bit ForceWare Release 100 Version: 100.64 Release Date: February 13, 2007 Beta Driver http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_100.64.html ------------------ Windows Vista 64-bit ForceWare Release 100 Version: 100.64 Release Date: February 13, 2007 Beta Driver http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_100.64.html --------------------- ותוכנת האיחוי הכי טובה לשימוש בויסטה, עושה עבודה מעולה. לגירסת ניסיון 30 יום תורידו מהאתר הרשמי, אם אתם רוצים גירסה מלאה תפנו אליי. http://www.raxco.com/products/downloadit/pd_download_home.cfm כעיקרון יש בעייה קטנה בהפעלה בגירסת וינדוס 64ביט, אז אחרי שאתם מתקיני…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חלונות 98 , ואני רוצה "לזרוק " את ה 98 ולעבור ל 2000 . קראתי בפורום שצריך לפרמט את המחיצה עליה מותקן 98 , ואז להתקין את ה 2000 אם אעשה זאת , המחשב לא יזהה את כונן ה cd ולא אוכל להתקין את 2000 . אז מה השלבים לעלי לבצע ? שמירת ה driver של ה cd על floppy ? ואז מה ? דבר נוסף :על המחשב מותקן גם לינוקס , ושהמחשב עולה יש תפריט בחירה בן שתי מערכות ההפעלה .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-