Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הינה המדריך המלא להתקנת מערכת ההפעלה WIN7 החדשה מ USB > תהנו http://www.maximumpc.com/article/howtos/how_to_install_windows_7_beta_a_usb_key
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לפטופ או נטבוק, שיהיה עם Windows XP. הבעיה ש-כל מה שמוכרים היום, זה עם Windows 7 שאני מאד לא אוהב. יש לי את הדיסק התקנה של Windows XP, אבל הבעיה היא שהיצרנים של המחשבים, לא מספקים להם דרייברים עבור XP, אלא רק עבור Windows 7. האם יש מה לעשות במקרה כזה? אני יודע שאפשר פשוט להתקין את XP על הלפטופ/נטבוק, והוא יעבוד גם, אבל להתקין אותו כך, בלי הדרייברים של הלוח אם, של הכרטיס מסך, וכל זה, יגרום לו לעבוד באופן לא אופטימלי נכון? מה אתם מציעים? אני ממש נואש, וממש רוצה לעבוד עם XP ולא עם Windows 7.. אודה לכם על כל רעיון.. תודה card
-
- 108 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
-
את הXP יש לי כבר מותקן על מחיצה נפרדת מתוך כונן של 500GB האם אני יכול להתקין ויסטה על במקביל ולהריץ אותה או את XP לפי בחירה? את הויסטה אני יתקין על מחיצה נפרדת מדיסק קשיח פיסי אחר גם של 500GB. תודה.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש ל יXP מקורי אך הדיסק התקנה נדפק. האם יש אפשרות להתקין מדיסק לא מקורי ולהשתמש בסיריאל המקורי? זה יהיה כאילו התקנתי מהדיסק המקורי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אז ככה.. יש לי מחשב שמצריך מערכת הפעלה 64 ביט.. וכרגע מותקנת עליו גירסת הבטא של WIN7 באנגלית (ה- rc7300 או איך שלא קוראים לזה). בכל מקרה, אני מעוניין לקנות רשיון לתוכנה.. רציתי לדעת אם אני הולך לחנות, ומבקש גרסת OEM, ימכרו לי אותה גם בלי לקנות מחשב חדש מהם? והאם אני אוכל להתקין אותה בלי שום בעייה למרות שמותקנת עליו כבר גרסת הבטא של WIN 7? תודה רבה... !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב בעל ווינדוס 7 כבר כמעט חמש שנים ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין ווינדוס 7 מחדש כי הוא מלא בזבל. האם זה אפשרי לפרמט ולהתקין מחדש את אותה מערכת ההפעלה??? האם יכול להיות שהבוט שמזהה את התקני האכסון לא יוכל להבדיל בין הכונן הקשיח לבין כונן הדיוידי? אולי כדי לי קודם לפרמט לגמרי את כונן C (שהמחשב יהיה ריק לגמרי מכל מידע) ואז להתקין את הווינדוס מחדש כמו שעושים על מחשב חדש המניילון? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב שולחני מותקן חלונות 7 הום פרימיום.במחיצה כונן C. במחיצה כונן D ריק.האם אני יכול להתקין חלונות XP במחיצה כונן D או שצריך להתקין דבר ראשון חלונות XP ואח"כ להתקין חלונות 7? פעם קרה לי בעבר היתקנתי חלונות 2000 בכונן C ואח"כ חלונות XP בכונן D , והתקנה הייתה לא מוצלחת. כי היא רק התקינה חלונות XP ולא רואים חלונות 2000.אתם מבינים מה קורה? רציתי לדעת מה הדבר הראשון מתקינים חלונות 7 או חלונות XP? בתודה מראש מיכאל
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
פשוט הגעתי למצב שהסי די שלי לא עובד..האם זה אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין עברית בwindows vista home premium באנגלית? הwindows הוא באנגלית, יש דרך שהתוכנה עצמה והמקלדת יתמכו בעיברית?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור להארד דיסק שלי מחיצות. האם אני יכול לעשות את זה בויסטה בדומה ל-XP ?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
כי יש איזה אתר סקס ששולח לי הודעות לשם כל יום מאז שאני בכיתה ו וזב כבר משגע אותי!
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
כלומר נגיד להעביר את קבצי הCOOKIES ממחשב אחד לשני, בשביל שיעבדו באותם האתרים שקבצי הקוקיס שייכים להם כמו TAPUZ.CO.IL
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך את ה 64 לתוכנות כמו אוטוקד ו3d max האם אני יכול לצור מצב כזה ואיך?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי של Vista. האם אפשר ליצור דיסק התקנה עם sp1 ? אני יצרתי לי דיסק של xp עם SP2 , האם אפשר לעשות אותו הדבר?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי windows xp pro עם SP1 ויצרתי לי דיסק של ההתקנה עם שילוב של SP2. אני רוצה להתקין במחשב החדש את windows xp pro. האם אפשר ליצור דיסק של xp pro עם כל העדכונים שיצאו עד עכשיו במקום להוריד כמות של עדכונים שיצאה מאז SP2 ?.
-
- 12 תגובות
- 930 צפיות
-
-
רציתי לשאול עם אפשר ליצור דיסק התקנה של XP בתוך DISKONKEY?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
בעיקרון השאלה בכותרת אני לא מתכוון לקיצור דרך רגיל אני מתכוון לכזה שבXP הייתי עושה מההגדרות של התצוגה של השולחן עבודה שמהקיצור הזה אפשר להיכנס ישר למאפייני אינטרנט תודה לעוזרים! ofeky1
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
winxp pro
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה שהוינדוס אינו עולה בגלל איזה קובץ דפוק. אני זוכר במערכות ההפעלה הקודמות היו יכולים ליצור תקליטור הצלה כדי להעלות את כונן \:A ומישם נכנסים לכונן \:C ורואים מה את הקבצים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temp
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Temp האם יש אישור למחוק את כל הקבצים ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה אנשים גליתי שיש לי תיקיה עם מלא זבל שהווינדוס שומר (גם כן פרטיות) הקיצר זאת התיקיה ואני רוצה לדעת אם אני יכול למחוק את מה שיש בה C:\Documents and Settings\ido\Local Settings\Temporary Internet Files בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי תחושה שהבעיות באיכות צפייה מהכרטיס טלויזיה באות מהתוכנה עצמה(הMedia Center) האם אפשר למחוק אותה ולהתקין מחדש?אם כן אז איך?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
כלומר שיהיו צמודים למסגרת של המסך ולא בסדר יורד כמו שזה עכשיו. אני לא רוצה לעשות את זה ידנית. מדובר על XP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-