Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כשאני עושה כיבוי ויש תוכנה מסויימת שרצה ברגע מופיע לי אל תשלח ושלח או משהו כזה איך אני עושה שהסגירה של התוכנית תיהיה אוטומטית? תודה...
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי חברים אני נמצא כבר חצי שנה עם ה- VISTA ולאחרונה התקנתי גם את ה- SP1 ששוחרר... המערכת זזה יותר טוב, אבל עדיין אני מרגיש מועקה כזה יחסית למחשב שעליו היא רצה 4 ליבות, 2 גיגה זכרון וכרטיס מסך 8800GT512MB השאלה היא האם כדאי לחזור ל- XP ? איזה משחקים אני אפספס אם אני אחזור ל- XP ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . אני מנסה להתקין את המערכת הנ"ל ( אגב יש לי עכשיו ויסטה 64BIT ) אבל כאשר אני נכנס לBOOT המסך הכחול הזה הוא כותב לי " קובץ DMIO פגום . למה זה קורה ? אגב אני מוצא את זה בדיסק עצמו אם אני מסייר בו דרך המחשב אבל בהתקנה הוא עושה לי בעיות . האם אני יכול לעשות BOOT ממערכת אחרת כמובן XP ואחרי זה להכניס את הדיסק 64BIT לכונן כדי להתקין WINDOWS ? אם לא אז מה כן אני יכול לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הויסטה עם ה SIDE BAR לפני הפרמוט הנוכחי הגדגט של המזג אוויר המובנה עבד לי מצוין כולל מיקום ועכשיו זה לא מוצא את המיקום ניסיתי הכל ISRAEL ISRAEL,TEL AVIV TEL AVIV מה בדיוק רושמים שם כדי שזה יעבוד???
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לאחר שהיתקנתי SP1 ליפני כמה ימים , בזמן שאני משחק ה Realtek HD Audio Manager מתחיל להופיע כל כמה זמן ולהודיע לי שניתקתי משהו מהיציאת Audio "You just unplugged a device from the audio jack" הינה תמונה: הדגם של כרטיס הקול שלי: Audio Adapter Realtek ALC883 @ nVIDIA nForce 550 (MCP55) - High Definition Audio Controller לוח אם : Gigabyte GA-M55S-S3 v1 חשבתי לעדכן את הדריביר של הכרטיס קול, לא עידכנתי אותו עד היום ביכלל מאז התקנת Vista http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false האם זה הדריבר הנכון? Vista Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file) R1.89 2008/3/1…
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ מישהו ניסה את זה ? מה הביצועים של זה ?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן! התקנתי SP1 לא מזמן.. עכשיו מאז שאני עושה ריסטרט ונכנס לויסטה.. אז הוא עושה את הקו הירוק צהוב הזה.. ואז באמצע פתאום מסך כחול לחצי שניה ובום ריסטרט! אני לא מבין למה זה.. חשבתי בגלל ה-OC.. אפסתי את כל ה-CMOS, וזה לא זה! אני פשוט אובד עצות. זה קרה בתכלס אחרי ה-SP1. מה עושים!? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
יש לי ויסטה 64 ביט -התלחתי ליצור שיתוף קבצים עם מחשב אחר בעל XP 32 ביט אבל את המדפסת שמחוברת לויסטה לא הצלחתי להפעיל דרך ה-XP יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אנשים, משום מה אתמול נעלם לי הכיתוב מהתקייה של המשתמש. אין לי מושג איך להחזיר את זה. אם אני לוחץ על שנה שם אז רואים את את תיאור התיקייה. מצורפת תמונה, אשמח להכוונה בפתרון הבעייה מע' הפעלה VISTA BUSINESS SP1. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ועכשיו שאני מדליק זה מבקש ממני סיסמא... ואני לא ידוע אותה. מישהו אמר לי להיכנס דרך Safe Mode ולמחוק את הסיסמא... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
נכנסתי ל-windows update ולא מופיעה לי האפשרות לשדרג ל-SP1. הבנתי שבמצב שמותקנים במערכת דרייברים שלא תואמים ל-SP1, לא תופיע אפשרות השדרוג עד לעדכון לדרייברים המעודכנים. אין לי שום דרייברים שלא מעודכנים לגרסה האחרונה. איך אפשר לדעת איזה דרייבר הוא הבעייתי?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הנה תסתכלו בתמונה: http://www.silvup.net/img.php?id=4e5n4ol9jdr7wxt.jpg למה מופיע לי 1.40GHZ גם?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אז כמו שרשמתי בכותרת יש לי דיסק של וינדוס ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש כל פעם שאני עושה איתחול הוא מגיע למצב שהוא אומר לי לבחור בין מצב בטוח או תצורה אחרונה שפעלה או להתחיל כרגיל ובעצם לא קורא את הדיסק בשביל ההתקנה מישהו יכול לנסות לתת לי הסבר מדוע זה קורא ואיך אני יכול להתקין את הוינדוס.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
יש לי MUI ל XP חוקי!!! קיבלתי עם מחשב נייד של HP אני יעלה תמונה אם זה נדרש כדי שלא ינעלו ויתנולי אזהרה! הבעיה היא שלאחר ההתקנה הוא לא העביר באופן מלא לעיברית כרגיל..... ההתחל עבר לימין וכתוב בוא בעיברית אבל המחשב שלי נשאר באנגלית כל הלחיצות על מקש ימני מוביל לטפריט באננגלית (כמו בתמונה). איך אני מסיר את החבילה??? או איך אני מתקן את זה??? תודה רבה.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כל הזמן המסך הופך לשחור לכמה שניות וחוזר לרגיל, וזו תופעה שחוזרת על עצמה. מה לעשות? דרייבר 169.25 מפרט בצד.. תודה!! זה דחוף בבקשה תגיבו עכמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GT ומעבד 2 ליבות מהירות 2.6 MHZ קיצר רציתי לשאול עם יעבוד על ה direct X 10 על וינדוס אקס פי..? וכרגע ויסטה מסוגל להריץ כל משחק? או שעדין יש איתו כמה באגים שעושים בעיות?
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כל האייקונים בשולחן התהפכו לי .איך אני מחזיר אותם חזרה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים התקנתי מחשב עם Windows Home Server בבית. בתחילה הייתי מאוד מרוצה מההמצאה (היות ויש לי מאות ג'יגות של מידע שהייתי מעוניין לחלוק עם כל המחשבים בבית). הוא מחובר ברשת Gigabit לשאר המחשבים בבית. יש לי עליו 2500GB בכמה כוננים קשיחים שהיו ברשותי (500GB, 320GB, 400GB וכו'). הוא מריץ כל הזמן eMule ו-uTorrent ולפיכך נושא בעומס של ההורדות במקום המחשבים הביתיים שלי. שמתי עליו VNC ואני מתחבר אליו בקלות מכל המחשבים בבית. באופן כללי - יופי טופי של דבר. מאידך, לאחרונה החלו כמה בעיות 1. יש לו בעיות מהירות. לעתים המחשבים עובדים מולו בעשרות MB לשניה ולעתים המהירות יורדת בצורה מגוכחת (כמה עשרות KB לשניה). 2. לפיכך, אם צופים מולו בסרטים או במוזיקה, לעתים יש תקיעות פת…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה קטנה בווינדוס ויסטה, אני לא יכול לראות THUMBNAILS של קבצי WMV. הגדרתי את מדיה פלייר 11 כDEAFULT של כל קבצי המדיה... קבצי AVI ותמונות על שלל הפורמטים אני כן רואה. יש איזה פיתרון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק התקנה רגיל של ויסטה, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות שדרוג אליה מXP.. או שצריך איזה דיסק מיוחד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חג שמח לכולם !! יש לי בעיה שהוינדוס לא מציג / מזהה לי את הצורב וכן הוא לא מציג לי אותו ב"מחשב שלי" ובכך אין לי שום אפשרות לבצע פעולות עיקריות עליו של צריבה וקריאה של דיסקים... מצ"ב תמונה של הכונן מתוך מנהל ההתקנים כולל הודעת השגיאה.. מישהו יודע כיצד אני פותר את הבעיה הזאת ? זה דחחוווךךך והכרחי מאוד........
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לדוגמא סלולרי או נגן MP4 הוא כותב שהדיסק מוגן בפני כתיבה (מה שכמובן לא נכון..) נראה לי שזה בגלל ששיחקתי עם הservices כי נראה לי שזה קרה די מאז... פתרונות? * יש דרך לשחזר ברירת מחדל של השירותים??
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז התקנתי לינוקס, ואני מאוד מאוד שמח. אבל לא על זה באנו לדבר, נכון? הלינוקס הוא מסוג Ubuntu 7.10, ובעזרת GRUB אני מפעיל גם את הלינוקס וגם את הויסטה (Windows Vista Ultimate x64). את הלינוקס התקנתי שבוע שעבר, ואחרי עריכת ה MBR והכל, הלינוקס פעל 24 שעות ביממה למשך השבוע שבו עבדתי, והשתמשתי בו בלילות כדי לראות סרטים ולשוטט באינטרנט. היום, סוף סוף חופש, באתי להשתמש בווינדוס, והנה הוא קורס אחרי שימוש של 5 דקות. מביא לי מסך כחול ועושה ריסטרט אחרי 5 שניות בערך. לא ממש ערכתי קבצים מהלינוקס, רק ראיתי סרטים, אולי פתחתי כמה קבצי RAR ואז מחקתי כמה תיקיות (שהורדתי עוד כשהיה לי רק ווינדוס) בעזרת הלינוקס, אבל לא נגעתי בכונן C בכלל. איך אני יכול לתקן את זה? חשבתי שאולי הוויסטה צריך להתרגל…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-