עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shahar07,

יש לי ויסטא, ולאחרונה רכשתי מדפסת סורק של hp 7283, אחריי שיחות מרובות עם צוות התמיכה שלהם וצוות חו"ל הם הגיעו למסקנה שהדבר האחרון שיכול לעזור לי הוא פירמוט, האם ישנה אפשרות (vista ultimate) למפרמט רק את הויסטא ?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  2. עד שפרמטתי את המחשב בפעם האחרונה השתמשתי בפיירוול של סיגט. מאז הפירמוט לא הצלחתי להתקין את הפיירוול בצורה חלקה והוא גם חסם לי את האינטרנט. עברתי להתמש בפיירוול של ווינדוס xp (שהבנתי שהוא בסדר) אבל עכשיו אני לא יכול להריץ את האימיול (Low ID). האם אני יכול לפתוח לאימיול פורטים בפיירוול של xp?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. השאלה בכותרת בעיקרון אני יודע שיש תוכנות כאלה אבל אני מעדיף בלעדייהם, בגלל שאני לא יודע מי פיתח את התוכנה הזאת ומה הוא שם בה!! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  4. שלום יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד: amd athlon 64 3800 x2 לוח אם: ASUS M2NPV-VM זכרונות:1GB X2 667MHZ DDR2.[כלומר 2GB זכרונות]. כרגע המחשב עובד עם מערכת הפעלה וינדוס XP.רציתי לשדרג את המחשב לוינדוס 7.האם זה אפשרי?האם חומרת המחשב מתאימה לזה,או שזה לא מומלץ? בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן חברים, עשיתי לי היום פרטישן חדש ויצא שהוא מסומן באות F... זה לא כיף כשפרטישן אחד של ההארד דיסק הוא C והשני הוא F, אז רציתי לדעת האם אני יכול להחליף בין הכונן CDRW שלי (שנקרא D) לבין הפרטישן החדש (שנקרא F) באותיות...? אשמח לדעת איך עושים זאת, המון תודה, ניר.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by soundf,

קראתי באשקול בנושא אבל הוא עכשיו סגור ככה ש.... בקיצר המפרט שלי: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego coreמעבד- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-Dלוח אם- ספק כוח-HEC 480W ACE480 דיסק קשיח-WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK מארז-Sunbeam Transformer BLUE מאוורר מאיר לידים-Thermaltake Ultra UV Fan 120mm blue זכרונות-PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 כ מסך-CONNECT3D Radeon X800 GTO 256mb GDDR III DVI-I + VIVO עכשיו הורדתי את כל התוכנות שכן פועלות בVISTA לפי מה שראיתי פה: http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List ועכשיו אני מוריד דרייברים לכל החלקים במחשב... המטרה שלי בלעבור היא לנצל את המעבד יותר כ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מעבד 6000x2 athlon אם כן מאיפה אני מוריד חיפשתי שעה באתר של amd ולא מצאתי

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. המחשב שלי הוא D CPU 3.41 GHZ 4 GIGA RAM GT 9800 512 MB העניין הוא שיש לי WIN 7 עכשיו וזה 32 BIT,קניתי לי עוד זכרון ראם,ויש לי 4 גיגה ראם עכשיו,האם אני צריך לפרמט ל 64 BIT?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מערכת הפעלה win xp. שאלתי היא האם יש אפשרות בתוך הווינדוס/תוכנה נוספת שתקפיא את הייקונים ולא תתן להם לזוז גם במצב שאני גורר אותם? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. היי ישנם אתרים שקשה לקרוא את הטקסט כי הוא כתוב בלבן על רקע שחור, האם יש אפשרות לשנות את זה ב-IE6 או ע"י תוכנה או ADD-ON כלשהו? ( http://www.iriveramerica.com/products/iFP-190T.asp ) לדוגמא (שאני מתכוון לקנות.... )

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  11. האם אפשר לעשות פורמט או שיש דרך אחרת לגשת לדוס כי אין ברשותי ברגע זה דיסקט איתחול של 98

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הכוונה היא שאני מצביע על קובץ אז שקופץ החלון הצהוב שיהיה בו הסבר שאני אכניס כי לפעמים אני שוכח מה קובץ מסויים פותח (הכוונה לדוגמא להוריד קובץ התקנה של cpu-z ובפתאום אחרי שנה לא לדעת למה הקובץ).

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  13. שלום לכם, אני רוצה לסדר את הקבצים או התיקיות בחלונות 7, בסדר שאני רוצה (לא לפי א'-ב' ולא סדר הגיוני אחר). האם אפשר לעשות זאת (בXP היה אפשר)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by sonic,

הי יש לי בעיה ואני בטוח שלכם יש את אותה בעיה בדיוק! אני אוהב לשמוע מוזיקה בוליום גבוהה עכשיו שאני גולש באתרים כמו HW One ועוד אתרים יש את הפרסומות המעצבנות אפשר היה להתרגל שהם קופצות ושאתה ניכנס לאתר הם פותחות עוד דף אבל עכשיו שהם שמים גם sound בפירסומות זה משגע אותי! אני שומע שיר ופתאום אני שומע על מוצר שממש לא מעניין אותי.. יש דרך להשתיק את זה? הפירסומות הגזימו יותר מדיי הגזימו ניסתי להיכנס לInternet options לשונית Advanced וחשבתי שמצאתי את הפיתרון היה וי על Play sound in web pages הורדתי את הוי אבל עדיין יש בפירסומות את המוזיקה. יש למישהו פיתרון?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  15. Started by G-BOY10,

אני מדבר על המסך שאחרי שיש לך איזה תקלה בתוכנה אז הוא מראה לך את המסך הזה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  16. שלום אם אני עושה קליק ימני על תקיה אני מקבל יותר מדי אפשרויות שאני בכלל לא צריך יש אפשרות שבה אני ידלל(ימחק) אותם וישארו רק מה שאני צריך הינה תמונה למה שאני מתקוון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  17. שלום, ברשותי מערכת הפעלה חלונות 10. אני מוגדר כ-Administrator, בעוד הילדים שלי מוגדרים כמשתמשים רגילים, לכל אחד סיסמת כניסה משלו. האם קיימת דרך בה אני יכול לגלות את הסיסמה שלהם, כך שמדי פעם אעשה מעקב אחר הפעילות שלהם?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036938,00.html לפי מה שרשום כאן - זה אפשרי. השאלה היא אם זה באמת פועל ולא מזיק למערכת ההפעלה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. במקום צירוף המקשים שחייבים לעשות עכשיו? זה לא נוח ואני מעדיף לבחור מקש שלא בשימוש כדוגמת זה שנמצא משמאל לספרה "1"

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  20. שלום יש לי גירסא אירגונית של XP PRO אם SP2 הבעיה היא שכל מחשב חדש אני מבזבז המון זמן על התקנה של SP3 האם יש דרך ליצור דיסק חדש של XP שישלב בתוכו את SP3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  21. לקבצים יש שמות שונים כמובן. זה כמו שארצה להוסיף את המילה "טיול לצפון" לקבצים בעלי שם שונה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  22. האם אפשר להוסיף עוד צבעים ל appearance->color scheme חוץ מ GREEN,SILVER ,BLUE? בלי תוכנות עזר בכלל

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  23. אני עובד עם XP ולאחרונה ניסיתי לשנות את השם של התקייה "my documents" שנמצאת על השולחן עבודה לשם אחר ("my files") חשבתי שזה יהיה יותר נחמד ומשקף את התוכן של התקיה. לאחר ששיניתי את השם הזה התברר לי שהשם הזה מוחלף בכל מקום שמוזכר השם "my documents" אז אמרתי לעצמי יופי לי, מה רע, יותר טוב ! אבל... לאחר עבודה ממושכת עם המחשב שמתי לב שהשם חוזר לשם המקורי. טוב שיניתי שוב את השם וחשבתי אולי זה לא יחזור, אבל שוב זה חזר לשם המקורי.. התעצבנתי ורציתי לגלות למה זה קורה וכל מה שגיליתי עד עתה זה שהשם הזה חוחזר לשם המקורי כל יום לאחר חצות ! ז"א כשהשעון של המחשב עובר יום השם של התקיה חוזר למקורי.. נשמע מוזר נכון ? עוד יותר מוזר שיש לי שני accounts במחשב, שלי ושל אח שלי. ומשום מ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.