עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שבוע שלום לכולם! אז נראה לי שהכרטיס מסך שלי נדפק שאני מנסה להריץ משחקים או תוכנות עם רזולוזיה גבוה המחשב פשוט נתקע ועושה רעש מוזר מהרמקולים, חשבתי לעדכן את הכרטיס מסך שלי אבל כאשר אני נכנס לאתר של ATI ובוחר את הדגם הוא שואל אותי אם להוריד את הגירסא שמתאימה לווינדוס 32 או 64 ביט או משהו כזה אין לי מושג מה זה אומר אז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג יש לי ווינדוס XP SP 3 כרטיס מסך radeon HD4870 אגב כשאני מתקין את הדרייבר בתצוגת מערכת הוא מראה את זה בתור radeon hd 4800 series תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by MosheDo,

אני לא מצליח לראות עברית למרות שבחרתי עברית ב-Regional Settings. אני עדיין רואה סימני שאלה... התקנתי SP3 ועדיין אותה בעיה. חוץ מזה אני לא מצליח לסגור את המחשב, בכיבוי אני מקבל את החלון שאפשר לכבות עכשיו את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Vega,

שלםו, המחשב שלי התחיל לקרטע קצת, והחלטתי שזהו הזמן להפעילו מחדש. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש, ולהפתעתי, המחשב נתקע בעת טעינת ה-boot loader, שבמקרה שלי הוא LILO (Linux Loader - היה לי לינוקס בשלב מסוים, אבל מחקתי אותו לפני יומיים בערך. מה בדיוק קורה? כתוב על המסך (אחרי שעובר המסך של הביוס והסקאזי) LI (אני חושב שלפני שלילו עולה הוא כותב lilo, אבל ה-lo פשוט לא הספיקו להופיע. יכול להיות שאם אמחק את הלילו (יש לי את הווינדווס בוט לוודר המקורי "מתחת" [אני חושב]) הבעיה תיעלם? בתודה, --Vega

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by IG,

הי, במחשב הנייד שלי מותקן וינדוס XP SP2, ומשום מה יש בכל הפעלה שלב שבו כביכול אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמה כדי להכנס למחשב (בערך כמו בוינ' NT או בוינ' 95 למי שזוכר).... במחשב רק אני משתמש ואין בו יותר יוזרים, וגם הסיסמה שלי היא נאל (יענו- כלום...) זה אומנם סתם ללחוץ אנטר על "אישור", אבל הייתי מאוד שמח להפטר מזה בכל זאת... איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by WHITE_ZOMBIE4,

כל כמה זמן מומלץ לפרמט את המחשב? אני כבר לא פירמטתי אולי משו כמו חצי שנה+ זה משנה משהו? כי תכלס הכול פועל סבבה...אבל כל הזמן אומרםי לי שמומלץ כל כמה חודשים לפרמט..השאלה למה לעבור את הכאב ראש הזה יש סיבות מיוחדות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ... אצל חבר שלי עם WIN 7 אולמיט כמו שלי החלונות נסגרים בעמעום... לאט לאט כזה... למה אצלי זה נסגר במכה אחת כמו בכל WIN רגיל ? נ.ב הערכת נושא שלי היא עם שקופית זמינה אם זה קשור...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by HaEsrimVeArba,

כל פעם ש WINDOWS נידלק הוא מזיין לי את השכל על איזה משהו\RAID דריור

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by club_501,

אז ככה מישהו ביקש ממני להשיג לו אקס פי פרופשיונל בעיברית. רציתי לדעת האם יש הבדל בין ההתקנה שהופכת לעברית (Hebrew Language Pack) והתקנה ישירה של ווינדוס בעיברית (במקום להתקין באנגלת ואז להתקין את השפה)?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by overload,

-שלב אני יודע ראשון אני מכניס את כתובת הדוא"ל שלי, שקיבלתי מהספק ( NETVISION ) -שלב שני הוא שואל-" שרת הדואר הנכנס שלי הוא שרת" |POP3\IMAP| (תיבת בחירה, מה לבחור?) "שרת דואר נכנס (POP3 או IMAP)" ____________ (תיבת טקסט מה לכתוב?) " שרת דואר יוצא (SMTP)" ___________ (תיבת טקסט לכתוב?) בבקשה תעזרו לי למלות את השלב השני, את ההמשך אני יודע כבר לבד.

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  10. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב מופיע לי "כלי חיפוש", למי שלא הבין מה זה אז הנה תמונה: זה לא תוכנת ריגול, אני די בטוח שזה כלי החיפוש הרגיל של ווינדאוס. אני חיפשתי בכל מקום הגדרות או משהו שיוכלו להסיר אותו אבל אני לא מוצא. בבקשה תעזרו לי להסיר אותו.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by levran007,

שלום לכולם: - אני יודע שאת השאלה שאני עומד לשאול שאלו הרבה לפני ואולי לחלק מחברי הפורום היא תראה מצחיקה ... אבל חיפשתי בהיסטוריה ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי ולכן אשאל אותה ... - קניתי הארד דיסק של חברת WD 160 גיגה SATA וההתקנה של הווינדווס מזהה אותו כ 130 גיגה . פיצלתי את ההארד דיסק לשני כוננים אחד של 40 ואחד של 90 השאלה היא איך אני יכול למחזר את הקיבולת המקורית שאמורה להיות להארד דיסק 160 שזה עוד 30 גיגה שנעלמו לי . ? תודה מראש לכל מי שעוזר !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, מקווה שתבינו אותי כאן, לאחרונה התקנתי VPN של CheckPoint והוא הרס לי את כל איך ש XP נראה ואני אסביר. כשמבצעים login פעם היה לי מסך יפה כזה עם התמונה של כל יוזר ואז הייתי לוחץ על האייקון והיה עולה ה account הוא שהייתי מתבקש להכניס סיסמא. כרגע יש לי רק תפריט כמו שהיה ה NT הישנים. כמו כן כשלוחצים shut down היה מתקבל מסך עם שלושה כפתורים צבעוניים כאלה ל כיבוי, אתחול ומצב שינה. כעת שוב, מופיע תפריט מגעיל כזה כמו ב NT. \ איך אני מחזיר את זה למצב הקודם. תודה , אופיר

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by eliemail,

היי רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא הסבר מפורט כיצד מתקינים Windows XP במחשב משלב א' ועד ת' תודה

14. Started by ELDAN RENT A CAR,

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b0c7136d-5ebb-413b-89c9-cb3d06d12674&DisplayLang=en זה עידכון ויסטה חינם מ XP ? הנפח גדול זה נראה כמו מערכת הפעלה ...434.5 MB

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by oferplace,

שלום לכולם , כשהייתי עובד עם גרסת XP אז דרך ההתקנה היה ניתן לפרמט , אך בווינדוס 7 הוא נותן את האופצייה לחלק את הכוננים ואז הוא ישר ניגש להתקנה אוטומטית ללא פירמוט , אז איך אני מפרמט , דגש על הפירמוט , לפני ההתקנה ?? תודה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  16. Started by noodle,

שלום לכם, כנראה עקב וירוס כלשהו הוינדוס לא עולה, אני סבור שזה וירוס בגלל שפעם אחרונה שהוינדוס עלה אז באנטי וירוס נחסמו מספר אפשרויות. לאחר מכן הרצתי סריקה של nod32 במצב בטוח אך לא נמצא שום דבר חריג, ואז איתחלתי את המחשב והוינדוס לא עלה. גם במצב בטוח הוינדוס לא עולה, מגיע למסך שנכתב windows 7 ויש את האנימציה ואז המחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי repair, גם מהדיסק וגם ללא דיסק (לא יודע אם יש הבדל) אך לא עזר. האם פורמט זו הדרך היחידה? windows 7 pro x64 eng תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ASI89,

אנשים לא מודעים לכך שהאפשרות לחזור לאחור ל 8 ,מוגבלת ,משום מה לחודש . מה גם שאין שום אפשרות ,(אני לא מצאתי בכל אופן ) לדעת מתי ה-"החודש" , תכלס מסתיים . המשמעות המעשית היא שאם לא רשמת את התאריך של יום השידרוג וציינת ביומן והקפדת לחזור ל 8 בזמן , אתה ניתקעת עם 10 . במקרה שלי ,נסעתי כמו רבים בתקופה הזאת של השנה לחו"ל ושכחתי את התאריך בו שידרגתי .

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by b-a,

האם ניתן להכניס תוכנה לSTARTUP בלי שהיא תופיע בMSCONFIG ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by most,

שלום לכולם חבר ביקש ממני להתקין לו xp pro על דיסק שנתן לי, חיברתי אותו במקום דיסק שלי (לא במקום הדיסק עם מערכת ההפעלה שלי) והתקנתי לו. הצרה: כרגע יש לי שני אפשרויות של xp כאשר כמובן אחת לא ישימה (הראשונה בdefoult). כך נראה ה - boot ini שלי [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect 1. מבקש עזרה בעריכה. 2. מה זה :noexecute=optin 3. הבנתי שכדאי לגבות boot ini - אם המערכת נדפקת איך משתמשים בגיבוי? נ.ב. קראת…

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by SuB,

לפני כמה ימים התחילה לקרות לי בעיה שבכל הפעלה מחדש של ה-WIN, סרגל הכלים של ה-quick lunch (הפעלה מהירה) אינו מופיע, ואני צריך להפעיל אותו ידנית בכל פעם. מישהו יודע מה הפתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  21. בוא שמעו.. יש לי מחשב חדש קניתי אותו לפני 3 חודשים.. לוח אם של גיגהבייט משהו טוב.. אז בזמן האחרון אני משחק עובד אם המחשב כרגיל ואז פיתאום מופיעה לי מסך כחול ובוא רשום משהו לעדכן את ה bios לוח אם.. טוב אז עידכנתי אבל אין מה לעדכן פשוט הוא כבר מעודכן.. לקחתי את המחשב לטכנאי שלי והוא אמר זה האינטרנט ואין בכלל קשר למה שרשום לאינטרנט.. אז אנשים זה כבר הפך להיות מציק מה אני עושה?? תודה רבה !!

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by DarkAvenger,

קודם כל ככה התקנתי וינדוס 7 והכל עובד אבל בניגוד להתקנה של WINDOWS XP לא היה לי אופציה לפרמט =\ אז אני רוצה לפרמט את הכונן כולו ואז אני יתקין וינדוס 7 עוד פעם מהBOOT אז בנתיים יש לי C וD והוינדוס XP וגם הוינדוס 7 מותקנים על C אז את הD אני פירמטתי דרך וינדוס והכל עבר חלק אבל את C אני לא יכול למחוק ב100% דרך וינדוס אז איך אני מפרמט אותו? עכשיו שאלות על וינדוס 7: 1. יש לי מחשב C2D E6700 GEFORCE 9800GTX 2GB RAM מחשב חדש יחסית בן שנתיים עם שדרוג כ.מסך לכרטיס הנ"ל אמרו לי שלא צריך להתקין שום דרייברים למיניהם (כרטיס מסך ולוח אם) זה נכון?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by *R,

א. מתי ויסטה הגירסה המלאה יוצאת? בחנוכה? ב. מה ההבדל בין הגירסה המלאה לגרסת הבטא הכי חדשה שיצאה עד עכשיו? ג. כשפותחים את המחשב עם ויסטה, בלי לפתוח שום תוכנה, כמה MB היא צורכת מהזיכרון? ד. כדאי לעבור מ XP ל ויסטה? ההבדל שווה את זלילת הזיכרון כאשר יש לי 2GB והמשחקים צורכים 700MB-+ ?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  24. בפורום תוכנה לא הצליחו לפתור את הבעיה שלי, ומשום שהציעו משהו שקשור לWIN (לבדוק איזשהו קובץ HOST).. חשבתי לשאול בפורום זה, אולי הבעיה היא דווקא במערכת הפעלה שכן זה בכל הדפדפנים. להלן תמונות לדוגמא של הבעיה בFF וגם בIE... אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע, בתודה מראש. דניאל.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by ^oz,

אהלן לכולם, כבר די הרבה זמן אני נתקל לפעמים בהודעת שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל יישומים מסוימים (ולא כל כך חשובים האמת), והתעלמתי ממנה, עד שלפני כחצי שעה הורדתי את העדכונים למנהל ההתקן של VIA ניסיתי להתקין אותו ווהודעה המחורבנת צצה שוב, ואין לי מושג איך אפשר לפתור אותה. היא מגיע בחלון של :"NTVDM KERNEL:missing 16-bit system module" ובגוף ההודעה רשום:"please reinstall the following module to your system32 directory:user.exe" טוב, אז יצאתי וחיפשתי אחרי ה USER.EXE בספריית הסיסטם32 לא שמעו עליו בכלל, ובדיסק של XP אין שום זכר לחרא הקטן, מה לדעתכם אני צריך לעשות (חברה הימנעו מהמילה פירמוט, את זה תמיד אפשר לעשות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.