Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אחרי התקנה בפעם רביעית התיאשתי, אבל עדיין לא הבנתי למה זה קורה? הפרטים בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה, יש לי דיסק נייד של WD עם קיבול 250GB, אני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה. האם אני יכול? אם כן איך אני יכול לבצע את ההתקנה? אני יודע שיש להגדיר משהו ב bios,אבל לא יודע מה. אשמח לקבל עזרה . תודה ושנה טובה וחג שמח. גיל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך להתקין ווצאפ במחשב הנייד שלי בלי שאצטרך לסמארטפון יש לי מודם / נטסטיק שאיתן אני מתחבר לאינטרנט אני שמעתי פעם שזה אפשרי אבל אני לא יודע איך עושים את זה אם יש למשהו מושג איך עושים את זה אני שמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות במחשב XP ,2000 ואני רוצה למחוק את ה2000 בלי לפגוע בXP אני לא התקנתי את השטות הזאת אז אני לא יודע יותר מדי מה עשו שם "מתנה" מבן דוד
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כרגע יש לי 3 מחשבים על כולם מותקן WIN 7. על המחשב נייד מותקן WIN 7 מקורי ועל האחרים לא. אני רוצה לפרמט אחד אבל ל64BIT [יש את הדיסק המקורי] יש אפשרות לפרמט דרך הדיסק? יש אפשרות להשתשמש בקוד מספר פעמים?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רב. בחודש ומשהו האחרונים (אולי יותר אני לא זוכר) כונן C שלי משתגע. אמור להיות לי 1GB פנויים (או יותר) אבל כל הזמן המקום הפנוי בכונן צונח בצורה דרמטית. ואז לפעמים יש לזה קפיצות מאיזה 50MB פנויים ל900+ ואז לכל מיני מספרים אחרים בין ה2. אני עושה מעקב (עם כלי החיפוש הרגיל של חלונות) אחר קבצים שהשתנו ואני לא רואה שם קבצים ענקיים שיכולים להוריד ביום 900MB לבקושי 200 רק ע"י גלישה באינטרנט ולשחק בברידג' ברשת. 1. למה? 2. איך אני מתקן את זה? 3. איך אני יכול לפנות מקום מכונן C? חוץ מלמחוק דברים ששולחים לי במסנג'ר? 90% מהתוכנות מותקנות בכונן C. תוכנות שיתוף הקבצים שלי (אי-מיול וביטורנט) לא מותקנות שם וכבר המון זמן שלא הורדתי דרכן משהו בכלל. מערכת ההפעלה שלי זה חלונותXP (בעברית) …
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כשאני מעלה windows כל פעם כשהוא מסיים לעלות מבלי שאני נוגע אחרי 2 שניות אני מקבל bluescreen והמחשב מאתחל את עצמו ניסיתי לעלות בכל האופציות : safemode , safemode with command prompt , last knwon configuration וכ"ו ובכל הפעמים אותה התופעה ניסיתי להחליף את הזיכרון במחשב ולא עזר 1) מה אני יכול לעשות כדי לוודע שזה בעיה של המערכת הפעלה / של החומרה במחשב 2) במידה וזאת בעיה תוכנה מה ניתן לעשות חוץ מפירמוט (אני לא יכול לעשות שום דבר מתוך הwindows כי הוא קורס במיידי)
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש ואני מתקין עליו את ssd הישן ( שנה + ) על הדסיק הישן יש מערכת הפעלה (win 11) האם מערכת ההפעלה תפעל במחשב החדש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
- 3 followers
-
-
אני מחליף מחשב (מדור קודם) וברצוני להעביר כונן קשיח המכיל חלונות WIN XP PRO SP2 . מה עלי לבצע בכדי שאוכל להעביר חלונות מהמחשב הישן למחשב החדש ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
תראו התקנתי ווינדוס XP PRO .. ועכשיו אני לא רואה בהכל עברית.. הווינדוס עצמו באנגלית אבל עשיתי שיהיה לי תמיכה בעברית אבל .. אם נגיד אני מתקין תוכנה שכתוב שם בעברית זה כותב לי בגבגיר משהו כזה - קיצר לא בעברית או למשל אני כותב במירק בעברית (עשיתי שהפונט יהיה בעברית) ועדין אני כותב משהו באנגלית זה רושם לי סמני שאלה ?? ?? ????? ??? בבקשה איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, אני מנסה למחוק כבר כמה ימים קובץ MKV בסל מחזור ללא הצלחה, יש רעיונות כיצד למחוק אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי אנשים אז ככה כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה שקובץ dust.exe לא נמצא שאני עושה חיפוש בה norton antivirus זה לא מוצא לי שום וירוס ורציתי לדעת אם זה וירוס או לא ואך אני מוריד את זה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלתי היא כיצד להתקין מערכת הפעלה במחשב עם כונן קשיח S-ATA בנסיון שלי מתקבלת הודעה במהלך ההתקנה כי לא מזוהה במחשב כונן קשיח??? תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן יש לי WINDOWS XP באנגלית. עכשיו אני רוצה קובץ עדכון שיהפוך לי את כל התפריטים לצרפתית כמו שיש מאנגלית לעברית האם קיים דבר כזה ואיפה אני משיג אותו? תודה רבה! יניב
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא נראה לי שיהיה פה קסם. בסוף נראה לי שVISTA 32 או XP 32 ישארו. אני לא נוגע ב 64 של VISTA כל עוד אין תמיכה בדרייברים נורמלי. ממש ביזיון. השאלה אם הSP1 יסדר משהו?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה windows vista ultimate 64 bit. עכשיו אני רוצה להתקין בנוסף windows xp professional 32 bit אבל מה שאני רוצה לדעת אם לא יהיו לי בעיות כלשהן אם אני אתקין אותו. בנוסף, רציתי לדעת גם אם אני אצטרך להתקין מחדש את כל הדרייברים מכיוון שאני משתמש בדרייברים של 64 ביט (לדוגמה: הכרטיס מסך). תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הכוונה שהמחשב עולה ולוחצים על שם המשתמש ואז הוא נכנס לוינדוס, מתי שרשום הא ברוכים הבאים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי נייד חדש ברוך ה'. אני מעוניין להתקין עליו XP אבל שאני מתחיל את ההתקנה הוא לא מזהה את ההארד דיסק ויוצא מההתקנה. ניסיתי להתקין דרך לחיצה על F6 בהתחלה לRAID וזה לא עבד. בנוסך ניסיתי לשנות הגדרות בביוס ללא הועיל. האם ניתן לעשות משהו בנידון?? בתודה מראש חברים.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש היום בWIN XP והורדתי מהאתר של מיקרוסופט גם את WIN 7. יש אפשרות להתקין את ה7 בלי לפגוע בXP, וששתיהן תהינה נגישות עם אפשרות לבחירה במערכת הספציפית שאני מעוניין בה באותו רגע, בעת הפעלת המחשב? (אם כן, איך עושים את זה?) האם הקבצים שיש לי במחשב (נניח שירים וסרטים) יהיו זמינים בשתי הגרסאות? (אם שתי המערכות מותקנות על C והשירים והסרטים בD, כל הקבצים יהיו נגישים בשתיהן?) תודה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
קשה להגדיר מה הבעיות האלה. אני אתן דוגמא: ליד כפתור התחל יש קיצור דרך לשולחן עבודה, לדפדן ולמדיה פלייר. הוספתי שם קישור לוינאמפ שמגיעים אליו דרך החץ. אם אני מחליף בין המקומות שלהם, נגיד של הוינאמפ והמדיה פלייר, אז מהמקום שהעברתי אני רואה שנשאר שם וינאמפ, אבל במקום של הוינאמפ הוא גם מופיע. כלומר יש אותו פעמיים. וכדי שזה יתעדכן למצב האמיתי אני צריך ללחוץ שוב על החץ. הוספתי תמונה שתעזור לכם להבין בנוסף אם לדוגמא אני מעביר קבצים, אז אני לא רואה אותם בסיום ההעברה. רק כשאני מרענן את התקיה אפשר לראות שהם שם. אלה בעיות קטנות אבל הם מציקות ומפליאות. בנסוף האינטרנט אקספלורר לא מגיב בתדירות די גבוהה וצריך לסגור אותו. לדוגמא, את ההודעה הזאת כבר רשמתי אבל האקספלורר החליט להתקע לו ועכש…
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להכניס קובץ ISO של וינדוס 7 לתוכנה בשלב הזה: (שמתי תמונה אבל זה מצנזר כל הזמן את הקישור וזה לא מפעיל את התמונה...) רשום לי Windows files path: ואני צריך לבחור את הקובץ של הוינדוס אבל אני לא יכול לבחור את הקובץ (כשאני מנסה לבחור אותו לא ניתן לראות אותו) אז שמתי אותו בתיקייה שקראתי לה Windows ובחרתי בה וכשאני לוחץ Next הוא עושה לי את הERROR הזה שיש בתמונה. (Incorrect source of Windows files) מישהו יכול להסביר לי איך ניתן לפתור את הבעיה? כנראה זה בגלל שלא בחרתי בקובץ ISO אבל אני לא יכול לבחור בו כי לא רואים אותו.. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין xp על xp כיים אבל לא רוצה שהמשחקים המותקנים שלי לא יוכלו לעבוד! אז האם הרגסטרי ישמר ואני יכול לשחק בהם או שלא?? נ.ב האםתיקון יוכל להחזיק את ה-direct x 9????????
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-