עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zohar678,

האם יש איזה שהיא תוכנה המאפשרת לי להפוך את דפדפן האקפלורר 8 מאנגלית לעברית? מערכת ההפעלה שלי היא XP ובמקור היא באנגלית רק שהפכתי אותה על ידי תוכנה מאנגלית לעברית. כשאני רוצה לשדרג את את האקפלורר שלי לגרסה 8 בעברית אני מקבל בסוף ההתקנה הודעה שהאקספלורר לא תומך בשפה שלי, וכאשר אני מתקין אותו באנגלית הכל הולך קשורה. אני משתמש בגירסת 32 ביט

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. שלום לכולם נכנסתי לMSCONFIG בWINDOWS 7 ובלושנית שירותים סימנתי למטה הסתר את כל שירותי Microsoft והתהליך הזה ששמו FsUsbExService מסומן בV מישהו יודע מה זה??

3. Started by Gilo2005,

אהלן,ניסתי להתקין ויסטה על המחשב שלי ואין לא הולך. כול פעם יש בעיה בדריבר אחר. כנראה שהלוח אם שלי לא נתמך על ידי ויסטה ולמרות זאת האם יש דרך כולשהי לטפל בבעיה? מעבד AMD SEMPRON 2800+ עבודה במהירות 2 גיגההרץ לוח אם גיגה ביט GA-7N400-L 1 giga ram 250 gB geforce 6600gt בדקתי באתר של גיגה בייט ואין שם דריבר מעודכן ל VISTA

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  4. Started by J S Bach,

היי, כרגע אני על WIN 7 בילד 7100. אני רוצה לעדכן לאחד חדש יותר ויש לי שאלה: -יש לי כונן קשיח שמחולק וירטואלית ל C, D ו-E כאשר רק מערכת ההפעלה כולה נמצאת על C. על האחרים יש לי תמונות, משחקים ושאר ירקות. האם בזמן התקנת הבילד החדש, אני יכול לפרמט רק את C וכל השאר ישאר בדיוק אותו דבר. זאת אומרת שאני ישר אחרי התקנת הבילד החדש פשוט אוכל לחזור לשחק במשחקים? במידה ולא - אוכל התמונות והמוסיקה ישמרו לפחות? בתודה מראש, אורן.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  5. הרי ב WIN 10 אפשרי לשנות לכל שפה שרוצים. אז למה יש 2 גרסאות, אחת בעיברית ושניה באנגלית? האם עדיין יש הבדלים מבחינת תאימות שפה?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by tomer_bb,

שלום יש לי ווינדוס xp פרוץ עם אפשרות לבצע עדכונים לאחרונה ביצעתי עדכונים והתוקתנה אצלי תוכנה זיהוי חוקיות של הווינדוס איך אני נפטר מהדבר הזה? [br]פורסם בתאריך: 13.09.2009 בשעה 13:04:21 *הותקנה

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by jungle-man,

שלום כשאני שולח להדפסה קובץhtml, mht, htm אני מקבל באופן קבוע הודעת שגיאה (קובץ מצורף). ניתן להדפיס בלחיצה על OK או CANCEL, אבל עדיין זה מטריד בעבודה שוטפת. איך ניתן לתקן את השגיאה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  8. איך משחזרים קבצי מערכת (קבצי DLL) מדיסק ההתקנה של WIN XP PRO? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  9. Started by Aloha-Boy,

אוקי,אני משאר שזאת בעיית JAVA .. חלונות שאמורים להיפתח לא נפתחים ,האתר Gamer לא עולה לי עד הסוף,הוא נתקע באמצע הטעינה ונשאר ככה,בלי שום תוכן... מאיפה אני יכול להוריד התקני JAVA לדפדפן שלי (IE6)??? הדפדפן לא מבקש להוריד אוטומטית....

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי מסך 15.4 במחשב נייד -רזולוצייה של 1280/800 האיקונים גדולים מידי לטעמי - רוצה להקטין אותם עוד יותר איך עושים את זה בויסטה? THX

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by geebor,

מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הוא מעצבן אותי

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Jesper,

יש לי WIN XP SP3. היה לי בשבוע שעבר וירוס XP internet security 2011 שלא איפשר לעבוד על המחשב. הצלחתי להסיר את הוירוס באמצעות התוכנה SPYDOCTOR אבל מאז אני מצליח להעלות את WINDOWS רק במצב safe mode with networking. אם אני מנסה להעלות אותו במצב הרגיל אני מגיע למסך שבו אני מתבקש להקליד את סיסמאת הכניסה ל-WINDOWS, ואחרי שאני מקליד אותה עולה הרקע של הדסקטופ בלי אייקונים ובלי שום דבר אחר. לא הצלחתי לעשות שחזור מערכת, ואין לי אפשרות להתקין WNDOWS מחדש או לעשות REPAIR מהדיסק התקנה (המחשב לא שלי ואין לי סיסמאת ADMINISTRATOR). אני גם מעדיף שלא לפרמט. מה אני יכול לעשות כדי ש-WINDOWS יעלה במצב הרגיל?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Denton,

שלום לכולם כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה שלי יצרתי 2 מחיצות. אחת של 120GB ואחת של 200. את המחיצה של ה120 פירמתתי והתקנתי עליה את הWIN השניה נשארה לא מפורמטת והWIN לא מזהה אותה בכלל. איך אני מזהה ומפרמט את המחיצה הזאת?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  15. יש לי בבית מחשב ישן עם מעבד Pentium III מסוג טואלטין שבימי התיכון העליזים השתמשתי בו בעיקר ליצירת מוסיקת טראנס, מיקסוס ועריכה של שירים. בזמן האחרון המחשב הפסיק להגיב מדי פעם והיום גיליתי שהכונן הקשיח (של חברת Seagate), שמכיל את מערכות ההפעלה, מלא בסקטורים פגומים, ולכן לא היתה לי ברירה אלא להחליף אותו ולהתקין את כל 8 מערכות ההפעלה מחדש. Windows '98 ו-Windows ME מלאים בבאגים ולכן צריך לעדכן אותם. הבעיה היא שחברת Microsoft הפסיקה את התמיכה במערכות אלה ולא ניתן עוד להוריד עדכונים עבורן. אני זקוק למחשב הזה משום ששמרתי בו המון שירים ומיקסים שיצרתי בעבר, תמונות שסרקתי ואספתי, סרטוני וידאו, מוסיקה, ספרים אלקטרוניים, מסמכים ועוד הרבה דברים שאספתי בימי התיכון (מ-2000 עד 2003). האם …

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by moshon,

שלום רכשתי לאחרונה מחשב חדש: Amd Athlon64X2 (AM2) 4400 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y y PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte... OCZ DDR2 2048MB 667MHZ CL4 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤ PVR 150 Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 המחשב ישמש גם כHTPC- החלטתי לוותר על וויסטה- אלא אם יש פה סנגור- כי כל אחד שהתייעצתי איתו ייעץ לא ללכת עליה השאלה איזה XP להתקין 64 ביט או 32 ואיזה השלכות יהיו לכל בחירה (ויתורים, פשרות, תקלות צפויות) תודה גדולה מראש

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. כשאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור, GRUB loading, ואז בחירה בין מערכות הפעלה (xp ולינוקס אובונטו). אני פשוט רוצה לבטל את זה וכשאני אדליק את המחשב ה-xp יעלה לבד בלי שום בחירה. איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  18. Started by ranrubin1,

אני נתקל בהמון אנשים שיש להם בעיות בווינדוס 8 לחלק מהחברים שלי לא עובד פיפא 14 על ווינדוס 8 7 מתאים להכל אני לקראת התקנה של מערכת הפעלה למחשב חדש מה להתקין

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by Miros,

אני עוד מעט מקבל מחשב חדש. ובSATA2 מתקינים רגיל? אני רק מגדיר שה-CD יהיה ראשון ב-BOOT?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by בזיק2,

לחשבון שלי אין ססמא בכל זאת עולה מסך הכניסה ההוא עם שם המשתמש שצריך ללחוץ עליו כדי להיכנס למחשב. איך אני נפטר ממנו?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  21. Started by amit_amit,

שלום לכולם אני משתמש בויסטה כבר איזה חודש וחצי ולפי איזה שבוע התחילה לי בעיה שכל כמה דקות או שניות (אין זמן קבוע אבל די קרוב אחד לשני) הSEARCHPROTOCOLHOST.EXE קורס והמחשב אומר שהוא מנסה למצוא בעיה... עכשיו זה די מציק לי בעיקר שכותבים בוורד זה מפריע... למישהו יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  22. שלום. אני רוצה לשנות את ההגדרות של המשתמש שלי (WIN7 - משתמש בקבוצת administrators) שכל תוכנה שאני פותח ירוץ לי ב-elevated mode באופן דיפולטי. מבלי ללחוץ על קליק ימני ואז על elevated mode. ואני רוצה שההגדרה הזאת תחולגם על regedit ושאר הכלי ניהול של מייקרוסופט. חיפשתי וחיפשתי וכל מה שמצאתי הם הוראות לאיך לפתוח בelevated mode את ה-CMD. והצעות להנמיך את הUAC אני מצפה שאני צריך לשנות ערך כלשהו ב-registry אבל אני לא מצליח למצוא איזה אחד הוא. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by מאור247,

איזה וינדוס עדיף xp home או xp pro??

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  24. התקנה חדשה של win2k, ולוקח לו לעלות יותר מדי זמן, הוא ממש לא עושה כלום 30 שניות ואז ממשיך, אם מישהו יודע מה לעשות שיגיד.. חבל שאין msconfig ב win2k, אולי שם אפשר היה לעשות משהו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by Yaniv_Uzan,

אחרי ש XP עולה ומתחילים לעלות התוכנות שבזכרון ה FLOPPY שלי "חושב" לפחות 3 פעמים זה בטח בגלל איזה תוכנה שמנסה לגשת אליו ולבדוק אם יש דיסקט או משהו כזה... בדקתי עם NAV וזה כנראה לא הוא... יש לכם רעיונות איך אני מסיר את הבדיקות המעצבנות האלה? תודה מראש יניב

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.