Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
-
האם תוכנת מסרים כמו ICQ/MIRANDA יגרמו WIN להיות יותר פגיע לוירוסים ורוגלות?
-
בויסטה פרימיום יש את שתי החבילות האלו Microsoft Works \Windows Calender >>- שהן למעשה בעלות אותן תכונות \רוב התכונות של הכלים באופיס...מה ההגיון הכלכלי של מיקרו סופט ? בכל מיקרה אם כבר יש לי אופיס 2003 במחשב הנייח (XP ) > ורוצה לסנכרן יומנים עם הנייד ( ויסטה) האם אפשר לסנכרן את היומנים ביין אוטלוק 2003 ל Windows Calender? אם לא ניתן > אז האם ישנה גירסת Windows Calender ל XP ? שמעתי גם שיש למיקרוסופט יומן און ליין > האם אפשר לסנכרן איתו ברשת? מי עושה כאן סדר עבור כולם.... THX
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני פשוט רוצה שיהיה לי את הוינדוס XP שיהיה ביחד אם החבילת עידכונים SP2 שאני לא יצתרך להוריד כול פעם שאני מתקין את הוינדוס
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
האם ערכת MUI עברית של XP מתאימה לMCE? תודה רבה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
והאם 2003 יעבוד על 98 ? נ.ב במחשב ישן עם 128mb תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב מחשב ובגלל נושא הזיכרון החלטתי להתקין עליו OS של 64 ביט. זו תהיה ככל הנראה ויסטה 64. אני צלם חובב ובעקבות הצגת שאלה בפורום צילום התחיל ויכוח בנושא מעבדי 64 ביט. האם הם בכלל קיימים במחשבים ביתיים? האם הם נחוצים אם אתקין OS של 64 ביט? וכד'. http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=190058
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני צורב דיסק של התוכנות למחשב החדש שיהיה לי אני צריך לדעת אם יש בSP2 דירקט איקס 9
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני זוכר כשהוא רק יצא אז למי שהיה מעבדי פרסקוט c-0 לא היה יכול להתקין כי זה היה נתקע בחלון הטעינה. ורק אחרי כמה זמן מייקרוסופט פרסמו קובץ עדכון למעבדי פרסקוט. אז אם אני מוריד עכשיו sp2 כקובץ אחד האם זה כולל כבר בתוכו את העדכון הזה לפרסקוט? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום! חבר סיפר לי שבעצם החבילה השלישית של XP אחת המטרות היא שימוש במעבד הנוסף של CORE 2 DUO כאילו שעד עכשיו המערכת הפעלה לא יודעת מה זה מעבד כפול ועובד כאילו יש מעבד אחד ולאחר ההתקנה של החבילה השלישית של XP המערכת תכיר במעבד הנוסף והמחשב יהיה יותר מהיר כי היא תזהה שבעצם יש שני מעבדים האם זה נכון?,כדאי להתקין אותה? תודה רבה ליאור
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
נמאס לי מהעיצוב המשעמם של הוינדוס ובא לי להתקין style xp עכשיו הקטע שכל פעם שהתעסקתי עם התוכנות האלה של הthemes וכל אלה זה תמיד איכשהו דפק לי את הוינדוס או גרם לבאגים מוזרים נגיד הדרייברים של הכרטיס מסך פתאום תפסו לי 90% מהמעבד ועוד כל מיני שטויות...מה אתם אומרים כדאי? בגרסאות החדשות אין באגים כאלה? זה לא יעשה לי בעיות עם omega drivers?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן, ראשית אציין שקראתי את הFAQ. אני עובד כרגע על מחשב עם ויסטה, ומעוניין להתקין את XP במקום. בעתיד אולי ארצה לחזור לויסטה, ותהיתי האם אוכל להשתמש בנקודת שחזור מערכת גם אם אני מפרמט את הכונן שויסטה יושבת בו. יש במחשב כונן אחד פיזי, אבל שתי מחיצות. באחת יושבת ויסטה, ובשניה (שהגיעה עם המחשב ונקראת RECOVERY) יושבים מן הסתם קבצי השיחזור. אם אני מפרמט את הכונן שויסטה יושבת עליו, האם אוכל בעזרת כונן השיחזור להחזיר את ויסטה לחיים במקום XP מתי שארצה? מקווה שהייתי מספיק ברור. תודה.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם VIRTUAL SEVER 2005 תומך ב WINDOWS 7 והתוסף שלו VMRC PLUS?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מעבד : Intel P4 LGA 775 64Bit 3.2GHz 800 MHz cache:1MB לוח אם : GIGABYTE GA-8VM800PMD כרטיס מסך : gtgabyte radeon 9550 זכרון : 1024MB DDR2 533MHz דיסק קשיח : SATA 2 7200RPM 8MB 160GB צורב: DVD±RW X18 יעבוד ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי adobe CS4 על vista64bit. ראיתי כי התוכנה והתקנתי אותה בספריה program files x86 המיועדת לאפליקציות 32bit. למיטב ידיעתי cs4 אמור לעבוד עם 64bit. האם עצם ההתקנה בספרייה הנ"ל מגביל את היכולת של cs4 או שזה לנוחיות בלבד? כלומר אם הייתי מתקין על program files הרגיל הייתי מקבל שיפור ביצועים? אשמח לתגובתכם המהירה
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כשממעלים את ה VISTA שמתי לב שהHD חושב המון ואז מפסיק. וכשאני מסתכל בכמה זיכרון פיזי פנוי יש אני רואה כי כמעט ואין. ואני רואה שבזיכרון מקדים יש המון. האם VISTA מכניס לזיכרון RAM את הקבצים האחרונים כמו תוכנת SUPERCACHE?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני חושב לשדרג לVISTA השאלה האם היא תומכת בMATLAB?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי שיפר קצת את המחשב היום, המיפרט הוא : PENTIUM D 3.4GHZ MSI NEO3 PCI-E 3GB 667MHZ 9800GT 512 HEC400 השאלה בכותרת, אני לא יודע מה להתקין לו.. מה אתם ממליצים? הוא מבחינתו להתקין ויסטה ,אהב את המערכת, תנו עצה, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הבטיחו שבXP כשתוכנית אחת תתקע זה לא יזיז לאחרות, הבטיחו יציבות. זה לא מה שקורה אצלי בכל מקרה... לWIN 2000 יש גם SP יותר מתקדם אז מן הסתם תוקנו בטח יותר באגים. כדאי לעבור ל2000? יותר יציב?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהגרסה הסופית תשוחרר רק עוד חודש בערך אבל הדבר שמפריע לי הוא העיצוב. קראתי שהחזירו את הכפתור של ההתחל ושיש אפשרות לדלג על המסך של האריחים. האם בכל אופן אני אוכל לעשות שהוא יראה בדיוק כמו 7? לבטל לגמרי את האריחים והכל..?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מותקנים אצלי בלוח אם 4 סטיקים של 1GB , ב WIN XP המחשב מראה רק 3.5 ...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם win7 יודע לעשות TRIM לשני SSD בRAID-0 או RAID
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. לא הייתה לי התקנה אחרת על הUSB אז שפכתי לשם WIN7 PRO 64BIT (וכי זה היה עם כל העדכונים) למחשב מאוד ישן - Athlon 5000+ 2.4 GHz עם 1 ג'יגה זיכרון. האם מערכת ההפעלה תעבוד רגיל כמו 32 ביט? והאם בכלל זה רעיון טוב להתקין מערכת הפעלה כזאת על מחשב ישן כל כך?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב Dell OptiPlex GX620 שהחלפתי חלק מחלקיו, וזהו המפרט שלו: Pentium D 930 3.0GHz Dual Core CPU nVidia 7600GS 3.0GB RAM WD 80GB SATA HDD אני לא משתמש במחשב למשחקים וכאלה, הדבר הכי כבד זה אולי גוגל ארת', אך בכל זאת הוא עובד לפעמים לאט ונתקע בצורה מציקה. פירמטתי והתקנתי WIN XP SP3 מעודכן לגמרי ונדמה כאילו יש שיפור קל מאוד- לא מה שציפיתי ממחשב מפורמט והתקנה נקיה. יכול להיות שזו בעית 'עייפות חומרה' או משהו בסגנון? לבסוף, הוצע לי להתקין WIN7 כי "זה ירוץ יותר חלק ומהר על המחשב", אשמח לשמוע את דעתכם בנושא כי אני לא בטוח שזה באמת יעבוד יותר טוב. האם המערכת שלי תתמוך בגירסת 64-ביט? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המערכת בקרוב מXP לwin 7 חוקי למי שמתעניין. הבעיה היחידה היא שיש לי כרטיס טלוויזיה ולא מצאתי לו דרייברים מתאימים לWIN7. ניסיתי לבדוק בWINDOWS 7 UPDATE ADVISER והוא דווקא רושם שלא תיהיה שום בעיה רק להריץ UPDATE האם ניתן לסמוך עליו? פשוט ניתקלתי כבר במישהו שקיבל תשובה חיובית מה"יועץ" אבל לא הצליח להתקין את הדרייברים. אני שואל כי פשוט אין לי כח לבצע התקנה ואז לגלות שזה לא יעבוד ולבצע התקנה חוזרת של XP? מקסימום האם ניתן יהיה להפעיל את התוכנה בWindows XP Modeבwin7? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-