עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yotep,

השאלה בגוף ההודעה. לפני כמה ימים שמתי לב שהמון קבצים במחשב שלי לא שמישים כמו מוזיקה וידאו ועוד כל מיני יש למישהו פיתרון לזה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  2. למשל עכשיו יצרתי יוזר X בווינדוס XP, עיצבתי את השולחן עבודה יפה, יש לי קיצורי דרך משלי שם, רקע וכד'... אחרי מספר חודשים יצרתי יוזר חדש בשם Y, איך אני "מעתיק" את העיצוב וכל הקיצורים שהיה לי ביוזר הקודם ? חשוב לציין שהיוזר X לא נמחק. פשוט עבדתי מספר שבועות על יוזר של חבר בעבודה ועכשיו אני רוצה להעתיק הכל ליוזר החדש שפתחו לי... יש לי את הסיסמא של שני היוזרים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by eSLC,

אני זוכר שיש אתר שבו אפשר להוריד דיסקט איתחול של ווינדוס 98 אם בבקשה מישהו מוכן לתת לי את הלינק לאתר, תודה.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by DT Tunong,

שלום לכולם, ברשותי מס' מחשבים עם Win 2k, העובדים עם Flash Disk בתצורת NTFS. שאלותיי, - איך ניתן למנוע העמסה על ה- Flash Disk ? - האם במצב NTFS יש עדכון מיותר של ה- WIN לשינויי קבצים (קבצי מערכת למשל), ועם כן איך מונעים זאת? תודה לעוזרים ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by gabrielf,

ברשותי ווינדוס 7 אנטרפרייז ואני משתמש בגיבוי המובנה באופן אוטומטי בצורה שהוגדר ע"י מייקרוסופט. בגיבוי הראשון הוא מבצע (אם אני לא טועה) גיבוי אימג' ולאחר מכן גיבוי קבצים השאלה שלי, האם ניתן לסמוך על הגיבוי הזה? האם אני יכול לשחזר לכל נקודת גיבוי למרות שגיבוי האימג' מבוצע רק עם תחילת הגיבוי (כלומר שיחזור לאימג' ואז הוא משחזר את השינויי בקבצים עד לתאריך היעד) תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  6. שלום, כונן ה DVD-ROM שלי במחשב נייד נדפק, ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין עליו ווינדווס חדש, איך אני עושה את זה? האם אפשר אם USB?, תודה

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by nore0,

אני נכנס ל-SAFE MODE וכלום לא מופיע ב-DESKTOP רק מנהל המשימות יכול לעלות

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  8. חיפשתי מידע על תוכנית שאני לא מכיר- wininit. אתר אחד אמר שזה חשוב לוינדוס, ואתר שני אמר שזה תועלת. אפשר המלצה על אתר אמין וטוב?

9. שלום לכולם, אני חייב עזרה דוד שלי שכח את הסיסמא במסך התחלתי של הXP ולא יכול להפעיל את הווינדוס. יש תוכנה מסויימת שמוחקת את הסיסמא של המסך ההתחלתי כדי שיוכל להיכנס לווינדוס..מאיפה מורידים?? או שיש משהו אחר שאפשרי לעשות ע"מ לבטל את הסיסמא?? אודה לכל מי שיתן עזרה כי זה מאוד דחוף.תודה.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  10. שלום יש לי וינדוס 7 64 ביט אתמול התקנתי ערכת נושא ומאז המערכת עולה אבל השולחן עבודה עולה שחור אני יכול לפתוח את מנהל המשימות אבל לא רואים שום דבר אחר אותו דבר גם במצב בטוח איך אני יעול להסיר את הערכת נושא הזאת אם אין לי גישה ללוח הבקרה ולהוספה והסרה של תוכניות? יש לי נקודת שיחזור שיצרתי לפני ההתקנה אבל אין לי את הדיסק התקנה של הוינדוס יש לי גרסה אחרת והוא לא נותן לי להשתמש בנקודה דרכו מה אמי יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by eli.elfasi,

שלום אני מנסה להתקין ווינדוס 7 ובאמצע ההתקנה המחשב מבקש מנהל ההתקן ואין לי את הדיסק דרייברים של המחשב וגם לא איך לבדוק סוג חומרה של המחשב מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  12. Started by AdamS,

היי, התקנתי עכשיו Windows Vista Ultimate ואין את כל הקטע של ה-Aero. החלונות השקופים, ה-Alt+Tab המיוחד עם התלת מיימד, כלום... בהתקנה עצמה הוא שאל איזה גירסא אני רוצה להתקין ולחצתי על Ultimate עכשיו שאני עושה קליק ימני על השולחן עבודה רשום לי שיש לי את ה-Ultimate. אז איפה ה-Aero?! צריך להפעיל את זה איפשהו? תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by NadavAfuta,

היי, יש לי מעין בעיה כזאת שקיימת רק כשהAero מופעל ב7. יש כאלה פסים ונקודות שחורות קטנות במקומות רנדומלים במסך, וכל מיני הפרעות מוזרות בתצוגה. האם זו בעית חומרה? מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  14. עכשיו זה הפעם השלישית שקיבלתי מסך כחול ואז אתחול של המחשב ואין לי מושג למה... זה הפרטים שהיו רשומים שם: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF800037FC502 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\073012-20576-01.dmp C:\Users\Idonava\AppData\Local\Temp\WER-69389-0.sysdata.xml למישהו יש מושג מה הבעייה?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by itamar1,

התקנתי תוכנה לעיצוב של ה-Windows. זה דפק לי את כל האייקונים.. כל הקיצורי דרך שהיה עליהם את החץ הקטן שמראה שזה קיצור דרך נעלמו.. תמונה: http://img220.exs.cx/my.php?loc=img220ℑ=desk0cm.jpg אני זוכר שקראתי מדריך שזה משהו ברג'יסטי לשנות וזה מחזיר את זה.. אני לא זוכר איפה ברג'יסטי. אני מדבר על החץ שתמיד היה משמאל למטה על האיקון שמראה שזה קיצור-דרך. [glow=red,2,300]תודה![/glow]

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  16. Started by BURTON,

מצטער על השאלה הנובית אבל כמעט אף פעם לא משתמשים בזה והמחשב שלי עולה מהר מידיי ואני לא יודע על איזה כפתור ללחוץ אני משתמש בוינדוז אקס פי תודה

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by interfan7,

שלום, בשעה טובה התקנתי חלונות 7 במאקבוק שלי. אני מודאג לגבי עניין חומת האש? האם ניתן לסמוך על המובנה של חלונות 7? במיוחד כשמדובר בפאקטים שיוצאים החוצה, כי ב-XP היתה לי חומת אש אשר כברירת מחדל חסמה את כל היציאות, אלא אם אני אישרתי. ככה אני רוצה גם בחלונות 7.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  18. שלום לכולם . יש אפשרות שאם אני אלחץ על כפתור מסוים במקלדת , אגיע לגוגל (בפייר פוקס ) ? יש לי ויסטה .

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  19. לאחר שחזרתי מגיבוש טייס (לכל מי שרוצה לדעת סיימתי ושרדתי את הגיבוש אך תכונותי לא התאימו לקורס טייס... :-\ ) פתחתי את הICQ וקיבלתי עשרות בקשות מאנשים פה לקבל את הלינק. וגם באתר ראיתי שהתר'ד שלי הפך לוויכוח ציבורי. תגובה: לפי דעתי התוכנה חוקית למי שיש בבעלותו את התוכנות המלאות של העזרים שיש שם. אם צוות HWZONE החליט שלא להסתכן ולפרסם את הלינק אני מבין אותו ולכן מי שרוצה להגיע אל הלינק יוכל לעשות זה דרך האתר שלי ללא שום קשר לאתר זה ובלי מעורבותו בעניין או כדרך פרסום של התוכנה המעורערת שלי. האתר שלי אני מקווה לא צריך להצנזר או משהו כזה, זה לא אתר WAREZ או אתר הורדות זה סתם אתר נחמד אם כל מיני סרטונים נחמדים וכאלה כלומר חוקי לגמרי! לינק לאתר שלי מופיע פה בצד <-…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  20. Started by Zeev86,

וגיליתי שהאתר הרשמי לgadgets נעלם. ובמקומו מופיעים כמה מעשרות התוספות "המובילות", והודעה שכל האתר הוסר בגלל שמייקרוסופט "נלהבים" ממערכת ההפעלה Windows8. Because we want to focus on the exciting possibilities of the newest version of Windows, Microsoft no longer supports uploading new gadgets. אוקיי. אבל אם אני לא מעוניין ליצור gadget מסוים, אלא פשוט להשתמש בקיימים? למה להעלים את רובם?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by Symbore,

אינני מצליח להבין את זה.. לא ממזמן היה לי מחשב עם וינדוס אקספי, עד ליום שבו עדכנתי אותו לחלונות שבע. היו יוצאים עדכונים כל כמה שבועות ואינני מדבר רק על התוכנה החודשית שבודקת רוגלות אלא עדכוני אבטחה סדירים. אני פשוט לא מצליח להבין איך לתוכנה שיצאה לפני עשר שנים עם צוות פיתוח ענק שישב עליה ועדיין יושב ובודק פרצות אבטחה. איך הם הגיעו למצב שגם לאחר יותר מעשר שנים בשוק עדיין יוצאים עדכונים?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by The-Magician,

יש אופצייה לשנות את הווינדוס כשאני לוחץ על קונטרול + אלט+ דל אז זה לא יפתח לי חלון כחול עם כל מיני אופציות ויפתח לי ישר את מנהל המשימות? אותו דבר גם כשאני מעביר את המחשב למצב שינה ואז כדי לחזור אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי..?

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by marvje,

כבר איזה שנה מאז שקיבלתי את המחשב וכבר נהיה באלגן... אז החלטתי לעשות פירמוט, הבעיה שאני לא כ"כ יודע איך... אף פעם לא עשיתי פירמוט ב Win XP... עומדים לרשותי תקליטוני איתחול של: Win XP, Win 98 ו Win 95. נ.ב. זה Win XP Home Edition אם זה משנה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by wow,

אני סוגר את כל התוכנות,ממש הכל ואני עדיין מקבל את ההודעה הזו. וגם למה כשאני נכנס ל-RUN ורושם MSCONFIG כדי לבטל את זה שה-MSN MASSENGER יופיע מתי שה-WIN עולה אז זה מחזיק פעם אחת ואח"כ התוכנה המעצבנת הזאת שוב מופיעה? נ.ב מה אתם אומרים על הבחורה?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  25. שלום, התקנתי את generals ולהפתעתי הסרטונים שלו (פתיחה) והסרטונים לפני המשימות שבמהלכם הוא מעלה את המשימה מקרטעים למוות. זה מאריך את זמן העלאה של משימות ובכלל מטריד. הסרטים הם בפורמט BIK אם אני מריץ אותם מתוך windows עם ה- player הם רצים חלק. המחשב שלי נמצא מעל ומעבר לדרישות של המשחק (יש מפרט) ומעבר לכך בעיות ב FMV לא אמורות לקרות בכלל. החלק הכי מעצבן זה שאותם דיסקים שהותקנו על שני מחשבים אחרים פחות טובים משלי, מבוססי אינטל עם כרטיסי MX ו- XP המשחק רץ בלי שום בעייה. :AR15: מה שמטריד אותי זה שסביר מאוד להניח שהבעייה הזו מצביעה על משהו דפוק ב- windows. לכן יצאתי אמש לחסל את הבעייה. הבעייה היא לא בקורא דיסקים כי הרצתי אותו משני הקוראים שלי ובכלל הנתונים נמצאים על הדיסק העפת…

• 2 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים