עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. זה נכון ? אם זה נכון היה לי פעם מדריך להוריד את זה מישהו יודע ?

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  2. חיפשתי מידע על תוכנית שאני לא מכיר- wininit. אתר אחד אמר שזה חשוב לוינדוס, ואתר שני אמר שזה תועלת. אפשר המלצה על אתר אמין וטוב?

3. Started by orenmj23,

לילה טוב לכולם, לפני מספר ימים כתבתי לכם בפורום אחר באתר על כך שהתקלקל לי הדיסק און קיי, בכל מקרה כפי שציינתי שם השימוש אותו חיפשתי הוא לחלונות 98. מאחר ורוב הכרטיסים תומכים רק בגרסאת SE של וינדוס ולי יש על המחשב את הגרסה המקורית (FE), מצאתי מדריך ברשת שמסביר כיצד מתקינים דרייברים שאמורים לפתור את הבעיה. המדריך מבקש להתקין עדכון לחלונות 98 שנקרא SERVICE PACK UPDATE, במהלך ההתקנה היה ניסיון להתקין איזה קובץ שלא צלח ולאחר מכן ההתקנה המשיכה וסיימה ואז עשתה כיבוי מחדש, לאחר מכן המחשב עלה וראיתי את מסך העבודה (בלי כל סימנים), ויכולתי להזיז את העכבר ומספר שניות לאחר מכן קרס המחשב עם הודעה על משהו בדמות DYNAMIC DLL שחסר, גם במצב בטוח מתרחשת אותה בעיה, האם יש דרך לפתור את הבעיה…

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by omnius,

יש לי מחשב ישן, ואני רוצה לפרמט אותו ולשים win 98. אני משתמש במקלדת USB (אני לא יכול להשיג מקלדת PS/2 בזמן הקרוב). כשאני מכניס את הדיסקט איתחול, המקלדת לא מגיבה. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  5. להתקין את המודם כבר בפתיחת דיסק ההתקנה הוא נותן לי שגיאת SCRIPT. חיש קל, חייגתי לבזק ונאמר לי כי הסיבה לכל היא הWIN 7 וכי עדיף להשתמש ב XP.לטעמי זו תשובת נפנוף שאינה מקצועית.רבותיי מה עליי לעשות? אני מחובר לאנטרנט באמצעות קו בזק ספקית ברק 013. תודה

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by NuXeR,

שלום, יש לי XP עם SP2 . אני מנסה להתקין Quake 4 וממש בתחילת ההתקנה כאשר הוא כותב Configuring Windows Installer מיד לאחר מכן מוצגת שגיאה בנוסח הבא : Error -1607 Unable to Install InstallShield Scripting Run Time אחרי חיפוש בגוגל וכאלה, הגעתי למס' לינקים כגון - http://consumer.installshield.com/kb.asp?id=Q108340 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315346 עקבתי אחר ההוראות ושום דבר לא עזר, באחת מהפעמים קראתי שיש להריץ פקודה ב"התחל--הפעלה" בשם msiexec /regserver . ניסיתי להריץ אותה וקיבלתי את השגיאה שמצורפת כתמונה. חיפוש על השגיאה הזו העלה גם כמה תוצאות, אך הן לא סייעו . אשמח אם תוכלו לסייע לי, מכיוון שאחרי שבירת ראש של שעתיים אני לא מצליח . במחשבי…

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  7. Started by J S Bach,

כשאני נכנס למולטיפלייר ומכניס את השם ולאחר מכן לוחץ על "LOG IN" או "REMEMBER PASSWORD" התוכנה קופאת ונסגרת. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  8. Started by EITANL,

איך אני מחזיר את ה task manager למצבו המקורי עם שלושה פולדרים "Preformance, Processes, Aplications יש לי WIN XP PRO בתודה מראש איתן

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  9. הי יש לי מחשב לאפטופ: ACER LATPOP MODEL Extensa 5630 (CPU INTEL T5800 @2GH (יותר מ 5 שנים) עם מערכת הפעלה "windows vista home premium installed SP-1" מעוניין לעבור ל WINDOWS-7 הרצתי בדיקת התאמה של MICROSOFT וקיבלתי הודעת אי ההתאמה הבאה: incompatiblity with ATI Mobility Radeon HD 3470 האם אין דרך להתגבר על אי התאמה זו , והאם עלי לבחור ב WINDOWS-XP בתודה אליעזר

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by Atlon-Xp,

כשאני לוחץ על קובץ אשר הפורמט שלו זה HTML כמו למשל בהתחל שבדר"כ יש קובץ דף בית של משחק או תוכנה כול שהיא בתיקיה שלה... אז כשאני לוחץ נפתח לי דף אקספלורר אבל הוא לא מגיב כאילו שה זה לא מראה למטה בנתומים : קורא דף, מזהה דף, או משהו... יש פתרון לכך זה גם הורס לי דברים חשובים שלפני כן היה ביכולתי להשתמש. אז עם יש פתרון או קובץ פיקס או כול דבר אפשרי תוכלו לעזור בבקשה. ותודה מראש.

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by TAMIRRR013,

ה cmd לא מגיב לקודות לדוגמא אני כותב Ipconfig ןזה מה שהוא כותב http://www.zix.co.il/images/z-7212076.JPG אמרו לי להיכנס ל להפעלה ואז ל gpedit.msc ןזה מה שזה כותב http://www.zix.co.il/images/z-67960964.JPG מה עושים כדי לתקן את הבעיה? ד"א אני לא יודע אם זה הפורום הנכון רק לא ידעתי איפה לפרסם

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by Dolman,

היי, יש לי בעיה.. בד"כ ולפי כל ההדרכות , נכנסים ללוח בקרה -> הספה או הסרה -> הוספת רכיבי WINDOWS ושם מתקינים את ה IIS. לי אין את ה IIS ברשימה ואני לא יודע למה. יש לי SP2.. ו WINDOWS XP.. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה..

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by lazaros,

שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by DisCus,

שלום לכולם. התקנתי אתמול את Windows 8 בגרסת הניסיון לצורך התנסות בה, ההתקנה הייתה על מחיצה נפרדת שיצרתי בשביל מערכת ההפעלה הזאת, בעוד שבמחיצה הראשית שלי מותקנת Windows 7 - מערכת ההפעלה הראשית שלי שבה אני משתמש תמיד. זה לא מכבר הסרתי את המחיצה המשנית שלי (שעליה מותקנת ה-Win8), אך כשאני מפעיל את המחשב מסך ההתחלה הוא של Windows 8 ומופיעה שגיאה האומרת שיש בעיה עם האתחול של מערכת ההפעלה. ורק כשאני לוחץ F9 אני עובר ל-Windows 7. להלן סרטון שממחיש את זה (תתעלמו מהמנגינה ברקע): ובקיצור: כיצד ניתן להעלים את הקטע עם Windows 8 ולהגיע ישר לטעינה של Windows 7? אחרי הכל, אני הסרתי את המחיצה שעליה מערכת ההפעלה הזאת הייתה מותקנת...

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  15. יש לי עשכיו WINDOWS VISTA ULTIMATE עכשיו רציתי להתקין בנוסף על אותה מחיצה (אם זה רצוי כמובן...) WINDOWS XP PRO עכשיו רציתי לדעת אם זה יכביד על המחשב בצורה משמעותית יש לי מעבד כפול ליבה 1.86 GHZ ו-1 ג'יגה זכרון מה אתם אומרים כי כרדע יש לי עדיפות לXP אבל רצוי גם VISTA כדאי לפרמט ולהתקין ת-XP או שזה בסדר להתקין שתי מערכות הפעלה על אותה מחיצה שכאמור ה-VISTA כבדה בהרבה ודרך אגב אם זה בסדר להתסקין שתי מערכות הםעלה על אותה מחיצה כמה ג'יגה פנוי מומלץ להשאיר..? חחחח תודה מראש לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  16. אני מתכוון לקנות (כן לקנות... ) win xp home,להתקין אותה על המחשב הנוכחי וגם על המחשב החדש שמתכוון לקנות מתישהו. זכור לי משהו על הגבלה של ווינדוס לגביי מספר הפעמים שאפשר להתקין אותה על מחשבים שונים. מישהו יכול להזכיר לי במה בדיוק מדובר? ושאלה טיפה לא קשורה אבל בכל זאת, בחנות ממנה אקנה את המחשב החדש יסכימו להתקין לי את מערכת ההפעלה למרות שלא נקנתה אצלהם? תודה

• 14 תגובות
    • 977 צפיות
  17. Started by holly man,

שלום לכולם !!!! :hi: איך אני מגדיר ריבוי קישורים ב win2000 יש לי isdn 64k ואני רוצה לעבור ל 128k :AR15: איך אני מגדיר את זה ב :bash:win 2000 תודה רבה וחג שמח!! :)

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  18. Started by coco,

מישהו יודע מה השיפורים בין SP1 ל- SP1a, והאם הם משמעותיים?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by matan13,

ה- readyboots נועד להרחבת זיכרון ה- RAM או רק להרחבת ה-HD ?

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  20. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

התוכנה של העידכונים לא עובדת לי, גם האתר לא. באתר אני מקבל הודעה שהמספר הסריאלי שלי לא תקין (הדיסק מקורי) ובתוכנה לא קיבלתי שום הודעת שגיאה, היא אפילו לא נפתחה. נעלמו לי גם כל החייגנים מNETWORK. המערכת היא XP עם SP1. יש למישהו פיתרון לפני שאני פונה למיקרוסופט?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by et_gershon,

מישהו בבקשה יכול להגיד ל באיזה חלק של הפירמוט אני בוחר איזה מיחצה לפרמט, כי אני רוצה להיות בטוח שאני ייפרמט רק את c בתודה,איתי

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by Psychedelic,

שלום,לפעמים אני נתקל בבעיה שכל מקש שאני לוחץ מפעיל לי קיצור דרך אחר ואני לא יכול להקליד,לפעמים ריסט עוזר לפעמים לא,זה מסתדר מעצמו. איך אני מסדר את זה? המחשב פועל על ווינדוס 7 64 ביט. תודה.

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by wow,

מה זה בדיוק ואיך אני יכול להיכנס אליו(אני סתם סקרן איך זה נראה)?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  24. עכשיו אני עם מערכת של HOME PREMIUM x32 אבל כשאשדרג ל4GB ראם אשדרג למערכת של 64 ביט השאלה מה עדיף ULTIMATE או HOME PREMIM? מפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHZ @ 2.8GHZ Gigabyte EP43 DS3-L 2x1GB Kingston 800MHZ CL6 Segate 500GB 16mb Palit Ati Radeon HD4870 1GB GDDR5 יהיה: 2x2GB DDR2 800MHZ CL5 החברה כנראה תהיה G.Skill מטרות: גיימינג,אינטרנט

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  25. ה-windows שלי לא חוקי ואמרו לי להוריד RemoveWAT .2.2.5.2 אני לא מצליח למצוא הורדה תקינה לזה מי יכול לעזור לי?<תודה

• 1 תגובה
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים