Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
תמיד אומרים לי לנקות את הרגסטרי שלי... אבל אם למשל אני אתקין משחק ואמחוק לו את הREG, אז העידכון שלו לא יפעל! מישהו יכול להסביר בשביל מה עשו את הקבצים האלו, האם למחוק או להשאיר, ואיך מוחקים?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים לגבי ויסטה עם אקספי ורק ויסטה. 1)ויסטה ultimate זה 32 ביט או 64? [או שיש גם וגם] 2)לא הצלחתי לבדוק עם המחשב שלי מריץ את הויסטה טוב(מפרט בצד) [עם התוכנה Windows Vista Upgrade Advisor זה עשה לי שגיאה כזאת וביקש לנסות שוב לבדוק] הצלחתי לבדוק בבדיקה נוספת אז השאלה פתורה 3)האם זה אפשרי להתקין אותה במקביל לXP? 4)האם זה בכלל כדאי? או לחכות עוד איזה חצי שנה ולהתקין אותה במקום XP? 5)כמה זיכרון בערך המערכת דורשת? 6)דעות אישיות? השתמשתם כבר? תודה מראש שאלה נוספת לאחר הבדיקה: הוא כותב לי משהו על החומרה ועל האנטי ווירוס וכאלה זה נותן טבלה וכתוב בצד ככה: There is no compatibility data available for this device. For more information, go to the…
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי מותקן Win2000.. ותמיד יש לי בעיה מעצבנת שבד"כ אני פותר ע"י התקנת 98 ושדרוג ל 2000. בכלמקרה, פשוט אין לי עברית מלאה במערכת, ז"א, באיסיקיו, ה CONTACT LIST מה שעברית זה ג'יבריש, אבל לכתוב והכל אני מגדיר פונט אחר שהשגתי ואז אפשר לשלוח\לקבל הודעות. האקספלורר בסדר גמור ובמירק גם כן, למשל החלונות של כל ערוץ, ה"כפתור" של הערוץ, אם זה בעברית, זה ג'יבריש.. יש לכם רעיון מה לעשות? נ.ב - ב REGINAL SETTINGS זה על Hebrew. אם עוזר :-\
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
זה מחשב לעבודה משרדית אז אם יש ירידה בביצועים של 5% זה לא ממש חשוב אבל האם יהיה יותר נוח לעבדו עם SP2 או פחות? אני חוזר זה לעבודה משרדית
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה התקנתי דריברים של מדפסת HP ובהתקנה הותקנה עוד תוכנה אוטומטית hp image zone express . עד כאן סבבה . עכשיו מחקתי את הדריביר שהתקנתי דרך הוספה והסרה, אבל מישום מה אני לא מצליח למחוק את hp image zone express דרך הוספה והסרה בלוח הבקרה. איך אני מוחק את התוכנה hp image zone express דרך הרגסטרי או בכל דרך אחרת לפחות שלא יופיע ברישימה של הוספה והסרה בלוח הבקרה.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
זהו הלינק - http://msnvideo.msn.co.il/video/ משום מה אצל חבר שלי ניתן לצפות בכל קטע וידאו ,ואצלי את רוב הקטעים הוא פשוט לא מצליח להקרין... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יש לי XP פנטיום 4 עם כ.מסך מתקדם. יש לציין שזה כן עבד עד שהתקנתי איזה סקרין סייבר שכבר הספקתי להסיר.... תודה....
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח+נייד, יצרתי homegroup, כדי לשתף את המדפסת שמחוברת לנייח וזה עובד נפלא. העניין הוא שעכשיו אני רוצה לשתף את כל כונן D, באופציות של הקבוצה הביתית יש רק אופציות לשתף מסמכים,תמונות,וידאו (את הספריות המוגדרות), אז עברתי למאפיינים של הכונן ושיתפתי אותו, הבעייה היא שבמחשב השני (הנייד) כשאני נכנס לקבוצה הביתית אני לא רואה את הקבצים... מישהו יודע מה הבעייה? תודה1
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום הוינדוס לא עולה לי הוא מגיע עד הטעינה שלו וכשהוא אמור להראות את שולחן עבודה הוא לא מראה כלום גם במצב בטוח למחשב וינדוס 7 אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
אינני מצליח להבין את זה.. לא ממזמן היה לי מחשב עם וינדוס אקספי, עד ליום שבו עדכנתי אותו לחלונות שבע. היו יוצאים עדכונים כל כמה שבועות ואינני מדבר רק על התוכנה החודשית שבודקת רוגלות אלא עדכוני אבטחה סדירים. אני פשוט לא מצליח להבין איך לתוכנה שיצאה לפני עשר שנים עם צוות פיתוח ענק שישב עליה ועדיין יושב ובודק פרצות אבטחה. איך הם הגיעו למצב שגם לאחר יותר מעשר שנים בשוק עדיין יוצאים עדכונים?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש דרך להחזיר את צורת ה- Thumbnail (תצוגה מקדימה ) בספריות של Windows2000 ? גם אם מגדירים את האופציה , לא ניתן לראות את התמונות . אני בטוח שחוץ מלפרמט יש דרך אחרת . אנסה להסביר: כאשר מגדירים תצוגה בספרייה של תמונות - Thumbnails אמורים לקבל תמונות מוקטנות בתצוגה . אבל משום מה המערכת הפסיקה להציג לי את התמונות בתוך הספרייה .
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
יש איזה שהו הבדל ביניהם ?? יש את כל הפונקציות באקספי המשודרג ניראים אותו דבר עושים אותם פעולות אז מה הקטע?? רק דירכט 10 אין אבל אני בטוח עוד מעט גם זה יהיה...
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה מחשב למישחקים ורציתי לדעת איזה ויסטה כדאי?BASIC?ULTIMATE?או כל שאר הדגמים שלהם? אגב יהיה לי 2 ג'יגה זיכרון אז כניראה יספיק לי 32 BIT? (יש לי היום יום הולדת ;D ) תודה...
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, לא נגעתי במחשב כמעט 4 חודשים כיוון שהייתי בחו"ל. יש לי 27 עדכונים לווינדוס וכשאני מעדכן, הכל טוב ויפה ובסוף התהליך מבקש ממני להפעיל את המחשב חדש ולאחר ההפעלה מחדש שוב יש לי את האייקון של עדכונים חדשים זמינים וזה מראה את אותם עדכונים שכביכול כבר התקנתי לפני רגע. לא מובן לי העניין, ניסיתי להתקין כמה פעמים וזה לא עוזר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
-
אתמול כאשר עשיתי restart למחשב ה ויסטא לא עלה, זה היה נתקע בשלב שבו הדסקטופ אמור לעלות ואז פשוט כאילו משהו לא עובד, וככה זה היה במשך כמה שעות לא משנה מה עשיתי safe mode, Last Known Good Configuration הוצאתי את כל החיבורים, עשיתי בעצם הכול, ובסוף הוא עלה, אין לי מושג איך, האם יש איזה כלי שיכול לבדוק לי מה לא בסדר?
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס באנגלית, הוספתי את השפה בעברית אולם הכתב יוצא הפוך (גם שאני כותב). איך אני פותר את הבעייה ?. אשמח לתגובות...
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שקניתי ממש לא מזמן עם כונן קשיח sata 160 גיגה. אני התקנתי את הwindows ורק עכשיו שמתי לב שהוא נמצא בsafely remove hardware כמו כל הדברים של הusb. זה אמור להיות ככה? ואם לא מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ווינדוס מוגדר אצלי להוריד עדכונים מיידית אבל לשאול אותי לפני התקנה שלהם... משום מה עכשיו ניתנת לי האפשרות להתקין את העידכונים רק בעת כיבוי המחשב ולא בזמן פעולה איתו, (לא מופיע יותר סימן הקריאה הצהוב ליד השעון) והכי גרוע זה שאי אפשר לבחור איזה עידכונים להתקין ואיזה לא... איך אפשר לבחור בכל זאת איזה ומתי להתקין את העדכונים??
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
התקנתי win xp על המחשב הישן, ניסיתי לעדכן את מערכת ההפעלה אך אין אפשרות כזאת. אני הבנתי שמיקרוסופט כבר הפסיקו את התמיכה ב xp, אני רק רוצה לעדכן לעדכונים הכי אחרונים שיצאו.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה כל כך מתאים לכאן אבל אני אסביר את הבעיה בדיוק יש לי מחשב די חזק ולאחרונה כשחיברתי אליו הארד דיסק כדי לגבות ממנו מידע החיבור של ההארד דיסק הוא בעזרת חיבור אי סטה המחשב המשיך לפעול כמו שצריך אבל כשהפעלתי את המחשב מחדש הוא כותב שאין הארד דיסק לאחר שבדקתי את המחשב מסתבר שנמחק לי הMBR גם לא מזמן לאחר עידכון של מערכת ההפעלה המחשב ביקש להפעיל מחדש ושוב אותה שגיאה כמו שכתבתי למעלה וגם לפעמים כשהמחשב נתקע ואני עושה ריסט אותה השגיאה השאלה שלי היא האם זה בעיה של הארד דיסק או שזה בעיה במערכת ההפעלה שגורמת לMBR להמחק?? בתודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני משתמש ברזולוציה 1024*768. יש 17 LCD.
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה באחד המחשבים בדפדפן. בעת גלישה וגם בעת אי גלישה כשהוא פתוח הוא נתקע לבערך 2 דקות ולעיתים חוזר לעבוד כרגיל לדקה ואז שוב נתקע לכמה דקות ותוקע את המחשב ללא הודעת שגיאה. אותו הדבר קורה גם אם מנסים לגלוש דרך "המחשב שלי". בזמן תקיעה המעבד לא נמצא על 100 אחוז הדברים שנוסו על ידי לפתירת הבעיה ללא הצלחה הם: הגדרת דפדפן: (ניקוי קבצים זמניים וגם תוכנות הרחבה וכו`) סגירת כל התהליכים במנהל משימות של שם המשתמש במחשב. סריקה נגד תוכנות ריגול. סריקת דיסק. שחזור מערכת... יש למישהו הצעה אחרת לפיתרון (ואני לא מתכוון לשימוש בדפדפן אחר)?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-