עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by menta,

כל פעם שאני מפעיל אותו יש לי שגיאה הנה מה שרשום בשגיאה:A critical error has occurred while running the virtual machine and the machine execution has been stopped. For help, please see the Community section on http://www.virtualbox.org or your support contract. Please provide the contents of the log file VBox.log and the image file VBox.png, which you can find in the C:\Documents and Settings\Windows\VirtualBox VMs\Windows 7 VB\Logs directory, as well as a description of what you were doing when this error happened. Note that you can also access the above files by selecting Show Log from the Machine menu of the main VirtualBox window. Press OK if you want to power off the …

2. עכשיו זה הפעם השלישית שקיבלתי מסך כחול ואז אתחול של המחשב ואין לי מושג למה... זה הפרטים שהיו רשומים שם: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 0000000000000008 BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000000 BCP4: FFFFF800037FC502 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\073012-20576-01.dmp C:\Users\Idonava\AppData\Local\Temp\WER-69389-0.sysdata.xml למישהו יש מושג מה הבעייה?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  3. שלום, לא נגעתי במחשב כמעט 4 חודשים כיוון שהייתי בחו"ל. יש לי 27 עדכונים לווינדוס וכשאני מעדכן, הכל טוב ויפה ובסוף התהליך מבקש ממני להפעיל את המחשב חדש ולאחר ההפעלה מחדש שוב יש לי את האייקון של עדכונים חדשים זמינים וזה מראה את אותם עדכונים שכביכול כבר התקנתי לפני רגע. לא מובן לי העניין, ניסיתי להתקין כמה פעמים וזה לא עוזר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

התקנתי win xp על המחשב הישן, ניסיתי לעדכן את מערכת ההפעלה אך אין אפשרות כזאת. אני הבנתי שמיקרוסופט כבר הפסיקו את התמיכה ב xp, אני רק רוצה לעדכן לעדכונים הכי אחרונים שיצאו.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  5. יש דרך אחרת לראות את הסרגל כלים ללא הלחצן ?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  6. לכל מי שרוצה לדעת, התקנתי את הווינדוס שקניתי מחותם(של הסתדרות המורים) בהצלחה. רק שאלה אחת, אני זוכר שבויסטה אולטימט הייתה אפשרות לעשות וולפאפר שזז, כמו וידאו ומשום מה אני לא מוצא את האפשרות הזאת בווינדוס 7..יש למישהו מושג איפה זה נמצא? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by DarkeyE,

בתכלס ביטלתי כבר את הדבר הזה דרך הלוח בקרה , אבל כל הזמן יש לי מין התראה קטנה כזאת בצד שקופצת ליד השעון שואמרת שהבקרת חשבון משתמשים מנותק זה משגע אותי אפשר לבטל את זה איכשהו ?! זאת הבעיה.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  8. היי, בקרוב אקנה מחשב חדש ובעל זיכרון רב, אני מעוניין בהעברת הדיסק הקשיח שלי למחשב החדש ולהתקין במקום הווינדוס הקיים את הווינדוס שבכותרת. יש לי על הדיסק הקשיח קבצים רבים כמו סרטים, מוזיקה וקבצים גדולים נוספים, והייתי רוצה לשמור על כל המידע הזה, האם תהיה בעיה להתקין את הווינדוס החדש מבלי לפגוע בקבצים? (ובכלל, האם יש בעיה לעבור מ-32 BIT ל-64 BIT?)

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  9. טוב אז ההורים שלי החליטו לנעול לי ת'מחשב בגלל שאני יותר מדי משתמש בו בעעע. תהיתי אם ניתן לעבור את הסיסמה + למצוא מה היא הסיסמה שהנחתי שתימצא ברג'יסטרי תודה ממש ענקית למי שיוכל לעוזר לי :-\

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  10. Started by yan_ymar,

אתמול התקנתי את המערכת ויסטא ובשלב מתקדם של ההתקנה כשרשום FINISHING INSTALATION.... ויש כאלה נקודות..... זה פשוט ממשיך ככה שעות... וזה כאילו נתקע, זה לא ממש תקוע ששום דבר לא זז פשוט ההתקנה לא מתקדמת!? בדקתי את זה אם כמה גרסאות שונות וכו'... מישהוא אולי יודע למה זה??? למה זה קשור??? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  11. Started by Googleness,

בשביל HALO 2 הסכמתי להוריד מכבודי ולהתקין שוב את המערכת הנוראית הזאת ווינדוס ויסטה. בכל מקרה התקנתי את המדפסת שלי (Lexmark X1270) על הויסטה זה אמר שזה התקין בהצלחה אבל זה לא מדפיס כלום. אני נכנס למדפסות ופקסים ומנסה להוציא דף ניסיון זה נותן לי שגיאה 0X00000006 מה זה הדבר הזה?[br]פורסם בתאריך: 10.06.2007 בשעה 01:41:17 סתם אמרתי נואש מוקדם מדי. נכנסתי לאתר של לקסמרק ישראל והם הפנו אותי בקישור למדור הורדות באנגלית שם הורדתי דרייברים לויסטה.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  12. איך אני מקטין את האייקונים כי עשיתי לא זוכר איך גדולים כאלה אחרי ההתקנה של הויסטה תודה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  13. Started by N N C,

רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את התוכנה הזאת בוינדוס 2000 אם היא בכלל קיימת

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by domuzy,

פנט' 4, 1500, XP PRO, כרטיס מסך SIS315. לאחרונה כשהמחשב נדלק הוא מתעכב בעלייה ואז במקום הטפט הקבוע שלי עם האייקונים, מופיע מסך לבן ועליו כתוב שמשהו בACTIV DESKTOP שלי נפגע, אין אפשרות למקם אייקונים עליו וגם אם אני לוחץ על האופציה "RESTORE MY DESKTOP" הוא רק מעלה לי את הטפט אך ללא אפשרות למקם עליו אייקונים. ב"מחשב שלי" בתיקיית שולחן העבודה מופיעים כל האייקונים, אך אין אפשרות להציגם על השולחן עצמו. מה? איך ? למה? תודה.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  15. Started by uriho,

hello evry body ============ first allow me to apologize for writing in English as you wiil see I had no choice. the broblem is this: When I try to write in hebrew in my explorer it turnes gibrish! while installing the windows I added hebrew. all the check box with hebrew neer them were checked. in menu ->tools - > internet options - > Languages -> I only have hebrew in menu ->tools - > internet options - > I have hebrew fonts - I've tried them all in my toolbars - address and google task bar in the explorer window th hebrew turns up fine I've tried changing the encoding still no help. please help

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by B0necrack3R,

יש לי WINXP ומשום מה נעלם לי הMY COMPUTER מ השולחן עבודה! האם מישהו יודע איך אני מחיזר את האייקון??? תודה

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by domuzy,

מאז שעשיתי ghost ל- xp שלי, חלק מהדיסקים (בעיקר divx) לא עולים לי, ועולה לי שורה שיש בעיה של cdstart.exe . מה זה?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  18. Started by udicol,

אני מנסה להסיר את ה - IIS והתוכנה נתקעת ולא מסירה לי את התוכניות הנלוות . כמו כן כשאני נכנס לMMC האחראי ל- COMPUTER MANAGMENT הוא פשוט משתהה זמן רב ולא עובד . יש למישהוא מושג מה הסיבה לכך ?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  19. המחשב בזמן האחרון מתחיל לקפוא לזמנים קצריםשל כמה שניות, לדוגמא כשאני מדפיס באיי סי קיו האותיות מגיעות במכה אחת אחרי כמה שניות, במעבר חלונות בIE המחשב קופא לכמה שניות, ואפילו עכשיו כשאני מדפיס את ההודעה, פתאום המחשב קופא וכל המילים שהדפסתי מגיעות במכה אחת. אפילו שאני צופה בסרטים כל כמה זמן יש קפיאה קצרה. את המפרט יש לכם, המחשב שמור, ללא אובר קלוק, מותקן אנטי וירוס, פירוול, וכמה תוכנות למציאת SPY, כל העדכונים מותקנים, SP1 וכל השאר. זה בעיה שאין לי שום מושג לאיזה כיוון ללכת, כי אין לי מושג מתי זה התחיל לקרות, אני לא יכול להצביע על שום תוכנה או בעיית חומרה. בבקשה תעזרו לי, כי אני לא חושב שיש לי כוח לפרמט, כי זו בעיה מרגיזה שגוזלת זמן. ****עריכה**** הדברים שעשיתי בזמן האחרון:…

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  20. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

התוכנה של העידכונים לא עובדת לי, גם האתר לא. באתר אני מקבל הודעה שהמספר הסריאלי שלי לא תקין (הדיסק מקורי) ובתוכנה לא קיבלתי שום הודעת שגיאה, היא אפילו לא נפתחה. נעלמו לי גם כל החייגנים מNETWORK. המערכת היא XP עם SP1. יש למישהו פיתרון לפני שאני פונה למיקרוסופט?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by The UnKnown,

While i am stray in the Xp, play NFSU2 and just playing music, ICQ etc, the Xp suddenly making restart with no resson? What can be the problem ? *The temps around 40-50 Thanx!

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  22. הלכתי לעזור לחברה טובה של אחותי שהייתה לה בעיה. הבעיה כזאת: בהתחלה עלה החלון שמבקש שם משתמש וסיסמא. השם משתמש היה השם הפרטי שלה והיה צריך ללחוץ אנטר והווינדוס היה עולה. הקיצר האנטר המסכן הזה הציק לה אז הלכתי אליה לעזור לבטל, חיפשתי באתר תחת הערך "ביטול סיסמא" והטיפים שקיבלתי שם רק הרעו את המצב. כשהמסך עלה היא הייתה צריכה לשנות את השם משתמש מ-Administrator לשם הפרטי שלה ואז ללחוץ אנטר. הווינדוס כמו שצוין בכותרת הוא ווינדוס אקס פי הום בעברית, אבל אין לי בעיה עם הוראות באנגלית אם לא נוח לכם בעברית. ^^רשמתי עזרה דחוף כי ביום ראשון אני טס עם חברים ולא נעים לי להשאיר את המצב הזה עוד שבוע ככה. אז תודה מראש, עומר

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  23. יש לי מחשב חדש כבר כמה חודשים. זה כמה שבועות שאני עובד בחלונות ופתאום בלי קשר לעולם הוא מחליט להתנתק מהאינטרנט ולעשות בעיות עד שמרסטים אותו בחזרה לחלונות. בדר"כ זה קורה אחרי יומיים שהוא דלוק ברצף,וזה כבר נהיה די מטרדכי כל יומיים צריך מחדש להפעיל אותו. איןלי מושג איך להגדיר את הבעיה, זה לא וירוס כי אין עודתופעות לוואי, זה פשוט מצב שהוא מאבד את האינטרנט ואז לאן לאט גם מקפיא את שאר התוכנות הפועלות, כאשר אני מכבה אותו באופן שיגרתי, שניה לפני בכיבוי העצמי הוא מציג מסך כחול אבל לאנותן זמן לראות מה הבעיה. ניסיתי להריץ את הכלי של מייקרוסופט שבודק לוגים של מסכים כחולים אבל לא הצלחתי למצוא שום קובץ כזה במחשב(כאילו הוא לא יצר בכלל). חשדתי בכרטיס TV, אבל גם בלעדיו הבעיה חוזרת. …

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  24. שלום לכולם, תראו בצד ימין את מפרט המחשב שלי, השאלה שלי היא מה יותר כדי לי להתקין Windows xp 64 bit או Windows Vista 64 bit או האם בכלל כדי לי להמתין עד ש Windows 7 החדש תצא וזהוא אבל גם אז שהיא תצא השאלה נשארת היא מה יותר טוב בשבילי 32 או 64 אולי הכי טוב לי להשאר עם גירסת ה - 32 ביט ולא לשדרג אני יכול לשדרג את המחשב שלי מ - 4GB פנימי ל - 8GB פנימי השאלה האם זה כדי לי.. זה יביא לי ביצועים יותר טובים מחשב שרץ כמו צ'יטה? ראיתי מלא נושאים על זה ואני די מבולבל השמח לעזרה שלכם...

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by tzahi16,

אהלן חברה.... התקנתי את WIN 7 RC על המחשב ועליו התקנתי VPC גירסה 6.0.192.0, כאשר אני מתקין מכונה וירטואלית על WIN 7 אין לי אפשר לגישה ל WAN דרך המערכת בתוך המכונה הוירטואלית... אחרי בדיקות מעמיקות שעשיתי גיליתי שבהגדרות הרשת ב VPC של כל מכונה ומכונה לא נותנת לי אפשרות לבחור את הכרטיס רשת הפיזי שלי שממנו אני אמור לצאת ל WAN, לאומת זאת בויסטה הוא כן נותן לי. ( הדרייברים תקינים אני מצליח לצאת ל WAN דרך מ"ה ה"אמיתית" ) למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? נ.ב העלתי 2 תמונות השביל להראות את אופציות הבחירה שיש לי. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.