עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשאני מפעיל אתהמחשב ולוחץ על F5 למטרת Safe Mode אז המחשב מדליק את עצמו מחדש ולא עולה במצב בטוח, והוא נותן לי להפעיל את המחשב רק במצב רגיל . בעיה שניה : ב"כלים" ----> "אפשרויות תיקיה" -----> "תצוגה" בגלילה למטה , אני לא מוצא את האפשרויות של : "הסתר/הראה קבצים מוסתרים" , ולא נמצאת האפשרות הזו . מה הסיבה יכולה להיות בבעיות הללו ?

2. Started by redti,

רציתי לדעת מה הם ההבדלים בין windows ce ל windows mobile והאם מה שאפשר להתקין באחד אפשר להתקין בשני.. אני שואל כי רכשתי מכשיר cowon שמריץ windows ce 5 ורציתי לדעת איזה תוכנות אתם יודעים שאולי פועלים בwindows הזה וגם תשובה לשאלתי הראשונה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. שלום לכולם! הצפנתי תיקיות בעזרת הצפנת הקבצים של ווינדוס וכאשר העברתי אותם להארד דיסק חיצוני ופירמטתי את ווינדוס אני לא יכול לצפות בקבצים. ניסיתי לקחת בעלות על התיקיות כאשר אני חבר בקבוצת האדמיניסטרטור אבל ללא הצלחהץ אני עדיין לא מצליח לפתוח את הקבצים. מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by kovar,

התקנתי ויסטה אולטימייט 64 ביט SP1 הכל פועל בסדר חוץ מדבר אחד מעצבן כאילו יש כמה דברים שלא זזים חלק לדוגמה שיש כמה חלונות פתוחים והם מופיעים בשורה למטה ואני סוגר אחד אז הם מצטמצמים לא חלק כאילו בשלבים. מישהו יודע מה זה (אם הוא הבין)?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by hararim,

בסוף ההתקנה של SP1 לויסטה המחשב רשם לי שההתקנה נכשלה ואז כשהפעיל את עצמו מחדש נתן לי מסך שחור עם הודעת שגיאה 0x0000098. לא יכול יותר עם הויסטה הזה. מה עושים?

6. Started by shlomom,

המחשב עולה וטוען ל Inconsistency על דיסק D ומתחיל לסרוק. זה קורה פעמים רבות לאחרונה. המחשב מכובה בצורה תקינה דרך תפריט הכיבוי. איך אפשר לתקן את הבעיה? הרצתי scan disk עם אופציית תיקון וזה עדיין לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  7. אז ככה, מסיבות מסוימות אני רוצה ליצור מחשב וירטואלי בתוך הויסטה, באמצעות VPC. התקנתי את התכנה והגדרתי מחשב וירטואלי, והכל טוב ויפה. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להתקין את XP Pro. אני לא מצליח לגרום ל-VPC לקלוט את הדיסק, גם אם אני משתמש בדיסק הפיזי עצמו (שנמצא בכונן DVD) וגם אם אני מריץ אימג' שלו שיצרתי. בכל פעם אני מקבל את ההודעה הבאה: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מיותר לציין ששיניתי את ה-boot sequence כך שהוא ינסה להריץ קודם את הכונן DVD הוירטואלי. אם אין לזה פתרון, זה אומר שאני צריך לזרוק עכשיו הרבה כסף כדי לשדרג את הויסטה לאולטימייט (כרגע יש לי הום פרימיום), וממש לא בא לי לעשות את זה.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. אז ככה! בסוף נכנעתי והתקנתי את וינדוס ויסטה אולטימייט בכל מקרה הקול עבד לפני שהתקנתי את הדריבר של הכרטיס קול (לדוגמא המוזיקה במידה פלייר) אחרי שהתקנתי את הדרייבר פיתאום במדיה פלייר אין צליל! יש קירטוע מוזר כזה ואין מנגינה ואין כלום חשבתי אולי צריך קודקים אז התקנתי וזה לא עובד. חוץ מזה יש צלילים ורק בוינדוס מדיה פלייר זה לא משמיע לי כלום! מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש עריכה: עוןד בעיה שצצה כשהורדתי דרייבר לכרטיס מסך 88GT כל פעם הוא נכנס ל POWER SAVING MODE בקיצר רק כאב ראש עם הויסטה

9. Started by dj_poo,

בעיה בעת פתיחת סרט ה explorer.exe נופל משום מה שאני מנסה לפתוח סרט שאני הורדתי אותו כמובן זה אחרי שאני עשיתי לו unrar מכל הרארים שהורדתי אז אה האקספלור נופל לא משנה לאיפה אני מחלץ את הקובץ אני רק הולך עליו נופל לי אה אקספלורר יש למישהו מושג למה זה?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  10. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד: intel core 2 מעבד E-8400 לוח אם: של אינטל באפלו קריק G33BU זיכרון: 2 ג'יגה, 800MHZ.קינגסטון כונן קשיח: 320 ג'יגה, SATA II 7200 wd כרטיס מסך: GF 8600GT 512MB DDR2 כונן DVD: צורב SATA 20LGX במהלך ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה: Irql_not_less_or_equal. למה? ???

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  11. כל פעם אני משנה את הרקע בשולחן עבודה והוא מחזיר לי אותו לשחור יעני הוא לא רוצה לשמור ת'הגדרה של הרקע שאני אומר לו אחרי כמה דקות הוא מחזיר לי עוד הפעם לרקע שחור נקי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by Label,

שלום, יש לי שאלה שמטרידה אותי לאחרונה, בעיקר מאז שהתקנתי את ויסטה 64. קניתי מחשב לא מזמן מחשב חזק שאין לו בעיה להריץ ויסטה גם עם האירו גלאס והכל, העניין הוא שאני ממש לא מתחבר לויסטה!! חוץ מזה שהוא ממש אבל ממש יפה הוא פשוט לא טוב כרגע, בהתחלה אמרתי בעיות ילדות אבל עברה שנה מאז שהוא יצא ועכשיו עם הודעת מיקרוסופט על ווינדוס חדש אני מבין שהם מוותרים על ויסטה כי הוא מסריח. כמה שהווינדוס עצמו מהיר ככה איכות המשחקים ומהירותם יורדת, למשל שיחקתי CRYSIS על XP ו95% הוא פעל חלק על HIGH לעומת זאת בויסטה הFPS יורדת ב10-15 וככה זה בכל המשחקים: HG LONDON, GEARS OF WAR, ASSASSINS CREED בכל אלו הFPS יורד ב10-15 וזה משמעותי מאוד. והDIRECTZ 10.1 או הSHADOW 4.0 אינם באים לשימוש כמעט וכלל לכן …

• 13 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by hararim,

התקנתי VISTA ULTIMATE ויש לי בעיה עם העידכונים. כשאני מנסה להתקין עידכונים זה תקוע על 0% ולא זז במשך שעות. הורדתי גם את ה SP1 והוא רושם לי הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה. מה עלי לעשות?

14. Started by rjjb7,

האם ישנה אפשרות בווינדוס לכבות/להדליק את המסך דרך המקלדת בלי לחיצה פיזית עליו ? (מבחינתי גם להגיע למצב שנורית החיווי מהבהבת והמסך שחור נחשב כיבוי) פתרון דרך אופציות בומנות בווינדוס ו דרך תוכנה כלשהי שעושה זאת יהיה מצויין. כמובן שאת האופציה של "כיבוי צג לאחר מספר דקות" בלוח הבקרה באופצייה "צריכת חשמל" לא טובה לי כי אני צריך כיבוי מיידי

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by eliau21071981,

אני מנסה להוסיף שפת קלט במקלדת רוסית אבל אין לי בהגדרות רוסית למה ואיך אני יכול להוסיף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Enn0L,

היי, יש לי תופעה מאוד מוזרה בווינדוס. בהתחלה הכול עבד אצלי כרגע, ופתאום, בלי שום סיבה הגיונית, התצורה בה הווינדוס פועל השתנתה: כשאני לוחץ CTRL ALT DEL זה מגיע לחלון עם כל מיני אופציות ביניהן Task Manager, במקום להגיע ישירות ל-Task Manager כמו שזה תמיד עשה ועושה אצל כולם! וגם כשהווינדוס עולה אז זה מבקש ממני ללחוץ אנטר בכניסה למשתמש, למרות שיש לי רק משתמש אחד בווינדוס הזה, וגם לו אין סיסמה, אז למה זה לא מעלה מיד את הווינדוס אלא מחכה שאני אלחץ אנטר? בקיצור, זה כמו במחשבים בצבא. פעם זה לא היה ככה, אצל כל החברים שלי זה לא ככה, ואני מת לדעת מה גורם את השינוי הזה בווינדוס ואיך מחזירים אותו חזרה. שאלתי כבר עשרות אנשים, אני מקווה שהישועה תבוא מפה. לא יכול להיות שזה קורה אצלי כל פע…

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  17. בCOD4 זה גם מודיע על זה שיש בעייה עם DX.

• 14 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by shahar07,

יש לי ויסטא על המחשב עם 2 כוננים בצורת raid 0 אני מנסה להתקין XP על הויסטא וגם שיפרמט לי את הכוננים, אך אני מקבל שגיאה שהוא לא מוצא כונן להתקין עליו גם ניסיתי להתקין עם boot 98 בפקודת פורמט אךהוא לא מצליח למצוא את הכונן בהתחלה חשבתי שזה בגלל הraid אז הסרתי אותו וגם זה לא עזר אחרכך פרקתי את 1 הכוננים וגם זה לא עזר, מה אתם חושבים הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  19. Started by G.H.O.S.T,

שלום לכולם. לפני שבוע בערך התקנתי Windows Vista Ultimate 32 ביט, והיא עבדה מעולה, כמו שצריך... היום התקנתי משהו שדרש ממני לאתחל את המחשב, אך לאחר שאיתחלתי המחשב לא נדלק. כשאני מדליק את המחשב, הוא מגיע להודעת שגיאה מסויימת, משהו עם Error 14: Invalid or Unsupport executable format כשאני מנסה להגיע לסייף מוד, הוא לא נותן לי, וכשאני מנסה להתקין מחדש דרך הדיסק, הוא לא נותן לי, ומגיע לאותו Error... מישהו יכול לעזור לי? זה דחוף מאוד!

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  20. Started by דני זוקו,

ויסטה 86 ביט אמורה לעלות חלק על: 4 גיגה 800 core 2 dou e8400 ו- 9800gtx ?????????

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by or_azu,

שלום.. יש לי עוד בעיה חדשה.. שאני מריץ סרטים על המחשב (בעיקר כשאני פותח וסוגר הרבה את המדיה פלאייר או מחליף סרטים הרבה) אז המחשב נתקע וצריך לעשות לו ריסטרט מהכפתור.. לפני שהוא נתקע הוא כאילו מפוצץ את הסמל של העכבר למלא פיקסלים ואז הוא מתחיל לתקוע קודם את המדיה פליאר (אבל נתקע גם עם תוכנות אחרות) ואז נתקע לגמרי ולא מגיב.. יש פיתרון לבעיה? למישוה יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  22. היי, קניתי מחשב חדש מעבד E8400 2ג'יגה זיכרון הרדיסק 320 ג'יגה כרטיס מסך 8600 עכשיו השאלה היא איזו מערכת הפעלה להתקין? מה אתם ממליצים? תודה לעונים קובי

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  23. קניתי לפטופ חדש לא מזמן, שהגיע עם vista, ניסיתי להתקין עליו xp במבקום, ובתוכנית ההתקנה קיבלתי הודעה שאין למחשב הארדיסק. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים