Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המערכות ההפעלה השונות מה המערכת הכי טובה למשחקים באיזה מערכת אתם משתמשים הצביעו והגיבו? 8)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפניי חודש פירמטתי אתהמחשב ,התקנתי XP מחדש ועכשיו לאחר חודש לפעמיים הוא ניתקע וכלום לא עובד, אני אפילו לא מצליח ללחוץ "אלט קונטרול דליט". עכשיו חשבתי לעשות התחקנה חוזרת (רפיר) אבל לפניי שאני עושה את זה, אם כדאי בכלל, רציתי לדעת אם זה ישנה לי את ההגדרות רשת, או כל הגדרות אחרות במחשב. בבקשה תעזרו....מה כדאי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בWIN XP הייום בבוקר אני פותח את המחשב... שמח בבוקר היפה הזה ואז אני מגלה שהמחשב לא עולה, הנחשב עושה ריסט אחרי המסך הטעינה, אני משתגע אני לא יודע למה זה קורה. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאולי מהבעיה קשורה ל autoexec.bat ו config.sys אבל זה סתם ניחוש... בגלל שהם קשורים לעליית המערכת. נ.ב אני משתמש בלילו, כדי לבחור בין ה XP ללינוקס אבל הוא עולה בסדר גמור ואני בוחר את ה XP ורק אחרי הטעינה זה עושה ריסט תודה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי בעייה .. יש לי צורב וגם די וי די ולא מזמן מחקתי את הנרו שלי ואחרי זה העליתי תמחשב ונעלמו לי שתי הכוננים האלו במחשב שלי. חשבתי שאולי הכבל ide התנתק אבל זה לא נראה לי הגיוני שסתם ככה הוא פתאום יתנתק(אני לא יכול לבדוק כי זה מחשב של חבר שלי -אני הולך אליו מחר לראות מה זה) מישהו מכיר את הבעייה אולי סתם משהו ב xp ? תודה ..
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לאחר התקנה של הXP והכל עובד נתקלתי בשתי בעיות עקריות - אז פונים למומחים : 1 . הXP הוא בעל ממשק באנגלית אבל יש לי חלונות שמופיעים לי במקום אנגלית בסימני שאלה ( ראו תמונה ) - כמו החלונית של המאפיני הכרטיס מסך שלי (gs 7600 gigabyte ) ניסיתי להוריד מחדש את הדריביר לא עזר מה עושים כדי לתקן את זה ? 2. והXP בלי התראה פשוט עושה כיבוי ומתחל את המחשב מחדש באמצע עבודה וזה כבר מתחיל לעצבן .....האם קשור לחומרה (מחשב חדש ) או לXP אצמו בהתקנה משהוא דפוק ... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל אותו מכול מני מקומות הוא נותן לי הודעת שגיאה כזו: "The application failed to initialize properly (0xc0000005)" איך שה WINDOWS עולה מופיע לי השגיאה הזו. במצב בטוח הכל טוב.אין שום תוכנה מוזרה שעולה ברקע. לפעמים אין שגיאה... אבל לרוב יש...(זאת אומרת אחרי RESTART או שתמיד יש את השגיאה בכל הפעלה של REGISTRY או שאין שגיאות בכלל) מה אני יכול לעשות?זה מחרפן אותי! ואין לי את הדיסק של הWINDOWS פה... יש לי WINDOWS XP SP2 מעודכן. אנטי וירוס : NOD32 מעודכן. עבר בדיקת SPY עם כמה תוכנות. תודה רבה לכולם! אם צריך עוד פרטים תגידו.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי בויסטה את העידכונים האחרונים שכללו איתם מין תוכנת DREAM SCENE. מהר מאוד הבנתי כמה זה יפה ושימושי רק הייתה בעיה אחת והיא שזה לא עבד. יש לי AERO על ULTIMATE. הכל תומך. כאשר אני מנסה לקבוע סרטון רקע כזה הוא פשוט לא פועל. שמתי לב גם שכשאני לוחץ לחצן ימני על שולחן העבודה ישנו כפתור - PLAY DREAM SCENE אבל הוא לא ניתן ללחיצה. עזרו לי תודה
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מרב שהכותרת עניינית לא נשאר מה לכתוב בתוכן ההודעה... מלך אני ממממלך!!! אבל אם מישהו בכל מקרה לא הבין (כנראה שממנו לא תבוא הישועה בכל מקרה) אני רוצה שהוא ישאר דולק בתודה מראש ובברכת יום טוב
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
למרות שהתוצאות צפויות מראש מעניין אותי אם יש בישראל אנשים שעדיין קונים Windows...
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תעזרו בדבר מעצבן במיוחד. לפני כמה זמן השתדרגתי לויסטה בנוסף ל-XP. לאחר ששמתי את ויסטה מחקתי את ה-XP אבל עד אותו רגע ה-BOOT MENU - איפה שבוחרים איזה מערכת הפעלה להעלות - זה עוד עבד. בשבוע האחרון החלטתי לחזור ל-XP ושמתי אותה בנוסף ל-ויסטה. אבל מה קרה פתאום ? ה-BOOT MENU נעלם לי ועכשיו תמיד ה-XP עולה אוטומטית לצמיתות ואני לא יודע איך להעלות את ויסטה, למרות שלא מחקתי את הויסטה - היא חיה וקיימת על ההארדיסק. מה אני עושה ? איך אני מעלה אותה חזרה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
לאחר עדכון אנטיוירוס (AVG) כשאני מדליק את המחשב, הוא נכנס למערכת ההפעלה (XP), התמונה של השולחן עבודה מופיעה, ולא יותר מזה ! אי אפשר לעשות קליק ימני בעכבר או משהו אחר. CTRL+ALT+DEL עובד, וכשאני מנסה להפעיל את ה- Explorer, הוא אומר לי שהוא לא מוצא כזה קובץ. גם כשאני מנווט אליו ידנית. יש לציין שאני כן מצליח להפעיל RegEdit או MSconfig. מה עושים? האם אין מנוס מלפרמט? אין לי כח להיכנס לזה, ויש לי המון תוכנות מותקנות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני מתכוון ל FW של SP2, אני מגדיר לו OFF ואחרי כול ריסטרט הוא נידלק מחדש! מדובר על WINDOWS XP PRO SP2.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מדובר ב-Win2000Pro שהתקנתי לא מזמן. אני מסמן בפירוש: Do not share this folder. אבל אחרי ה-Boot אני רואה ששוב הכונן משותף ומוגדר: Share this folder / Share name: $C Help Please!!!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
באופן קבוע, או לאחר כמה דקות שימוש במחשב כשאני פותח את ה-IE ה-CPU USAGE קופץ ל-100% אם אני מסתכל ב-PROCESSES אני רואה שהוא לוקח הכי הרבה זכרון והכי הרבה אחוזים אני משתמש ב-WINXP עם SP1 ויש לי 512 זכרון SRAM יש פיתרון או פירמוט? ניסיתי פיירפוקס אבל הוא לא מספיק תומך באתרים שאני גולש בהם... תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התחילו לקפוץ אצלי חלונות לא באקספלורר אלא ככה פתאום כשעולה המחשב ב-windows, ובאמצע משחקים.. החלונות האלה מוציאים אותי ממשחקים ומוציאים את ה-Fucos מכתבן ו-WORD כאשר אני כותב בהם, אפשר להשתגע! הפרסומות הם בעיקר של חברת פלאפון ו-New offer For you.. היום זיהיתי שתי שירותים זרים המופיעים אצלי: RkmSYif9.exe TcjS0R6.exe כאשר אני מסיים אותם, הם חוזרים שוב. הרצתי כמעט את כל תוכנות ה-Spyware שיש בפורום, ואני משתמש קבוע של התוכנות Spybot ו-Ad-Aware 6.. למרות כל מה שהם מצאו הם לא הסירו את החלונות הנ"ל.. ד.א- חשוב לציין שזה לא חלונות קופצים מהמסנג'ר. מה אני עושה לעזאזל? היש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
במחשב שלי שהיה בו - Win ME הייתה אפשרות ל-Stand By. מאז שהתקנתי WIN XP, כשעושים Turn Off, האפשרות של Stand By היא באפור ואי אפשר ללחוץ עליה. כאילו שהמחשב לא תומך ב-Stand by. למה זה? השאלה השנייה שלי היא: יש לי מחשב שיש בו WIN XP אבל יש בו משהו לא בסדר, אולי ההתקנה לא הייתה טובה כי כל האפשרויות של ה-Advance בכרטיס רשת ובחיבור לאינטרנט לא ניתנות לשינוי. אז השאלה היא מה יקרה אם אני ינסה להתקין את ה-XP על ה-XP הקיים. אין איזו אפשרות פשוט לתקן את ההתקנה או משהו כזה?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יום בהיר אחד... הפסיקה שורת המשימות (taskbar) להציג את תוכניות (החלונות) הפתוחים/ממוזערים! (מדובר ב XP pro sp2 יש גם KIS 6) אם אני מוריד את סרגל ה-language וסרגל ה-quick launch השורה בכלל נעלמת. "נעלמת" כלומר רואים פס צר כאילו בחרתי להסתיר אותה ואי אפשר למתוח למעלה - יש סימן של שני חצים אבל זה לא עובד בנוסף התפריט ה-start מופיע עם לחיצה על הכפתור ה-start אבל באמצע הגובה של המסך (ולא מתחיל מלמטה). כבר ביצעתי בדיקה עם Ad-Aware ועם Spybot - S&D. מקרה של spybot עלו כמה דברים בעיקר cookies חשודות (הסרתי). הערה: לפני הבעיה הזאת היה לפעמים מופיע סרגל ריק לא ברור בשורת המשימות ורשימת הסרגלים שם סרגל שנקרא the language bar. עכשיו שתי התופעות שלדעתי גם לא היו תקינות, כעת הן כבר…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הסרגל למטה (איפה שכפתור של הסטרט והשעון וכו) ניתקע לי ושאני מעביר עליו את העכבר זה מראה לי בעכבר את השעון חול וזה תוקע לי את כל המחשב..(אני כרגע על Safe Mode) מה לעשות? מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה אבל לא ידעתי איפה לפתוח דיון
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
כמו אצל כל אחד, כנראה, לאחרונה התחיל ה-WINDOWS שלי לזחול. הביצועים ירדו וכל פעולה לוקחת המון זמן, וזה למרות שאני מקפיד לאחות את הדיסק, לנקות את ה-REG ולהסיר תוכנות מיותרות. בדר"כ במצב הזה אני לוקח איזה שעתיים ומפרמט את המחשב - ועם התקנה חדשה מחזיר את המצב לקדמותו. הפעם ממש אין לי לא זמן ולא חשק לעשות את זה... האם יש עוד משהו שהיתן לעשות בכדי לפחות לשפר את המצב? אני עובד עם WIN XP PRO SP2.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה ה-Windows לא מזהה את הצורבים שלי (באופן כללי - את שני הכוננים האופטיים המחוברים לי למחשב)? הלוח-אם כן מזהה אותם, ב-Device Manager הם מותקנים אבל לא מזוהים. דרך אגב, יש לי גם כונן ווירטואלי שגם הוא לא מזוהה. בבקשה עזרה, אני חייב לצרוב משהו עד הערב...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה שעות עליתי לחדר, ופתאום אני רואה על מסך כחול עם ההודעה הבאה: Stop: c0000221 {Bad Image Checksum} The image gdi32.dll is possibly corrupt. The header checksum does not match the computed checksum. ניסיתי להפעיל מחדש, וההודעה חזרה. ניסיתי להפעיל את הווינדוס ב-safe mode וגם אז ההודעה עלתה. ממש אין לי שמץ של מושג מה לעשות עכשיו. נ.ב. אין לי דיסק של ווינדוס, אז אם יש אפשרות לתקן את הבעיה בלי דיסק של ווינדוס אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה מראש לתשומת הלב. אז ככה יש לי בעייה בלפ-טופ של אבא שלי,הווינדוס כנראה נדפק. מה שזה עושה הוא-בהתחלה הוא אומר לי שהמחשב לא כובה בצורה טובה. והוא אומר לי לבחור בין 3 safe mods או start windows noramlly. בהתלחלה ניסיתי לפתוח את הווינדואוס רגיל,הוא מגיע למסך של הxp עם הטעינה,ופתאום קופץ לי מסך כחול כזה,כתוב לי משהו שהרוב זה חירטוט,לא עובר שנייה והמחשב עושה לעצמו ריסטרט,ואני לא מצליח לקרוא כלום. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב,ולהתקין. XP Black Edition USA Retail Final ואציתי לדעת איך אני מתקין,כי הרי הווינסואוס לא עולה לי,אז ההתקנה של הווינדואוס תעלה לי לבד ? תודה רבה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 והעלתי אותוב-safe mode ומאז אני לא מצליח לחזור להגדרות הישנות ולמצב הרגיל אני לא ממש מבין בזה, אבל בכל זאת ניסיתי את האופציות ב-F8 שום דבר לא עזר תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שכל פעם שאני נכנס לכונן D, החלון הזה חושב איזה 10-20 שניות ועד אז הוא לא נותן לי להיכנס לשום תיקיה בחלון. זה קורה רק במחיצה הזאת, D, ולא ב-C, E או H - כולן מחיצות בכוננים הקשיחים שלי. אחרי בדיקה קצרה שמתי לב שמשום מה ה-XP המפגר הזה החליט להגדיר לי את כונן D ככונן וידאו או משהו, והוא מציג בצד שמאל לינקים של "Video Tasks" - שלא קיימים באף אחת מהמחיצות האחרות. בתוך תיקיות יש את הקטע הזה של customize this folder ואז ניתן לבחור את סוג התיקיה (files, videos, music וכו') - אבל זה לא קיים עבור הכונן בפני עצמו. יש למישהו מושג איך אני מבטל את השטות הזאת? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-