Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קרה משהו קצת מוזר ב 'המחשב שלי' היסתכלו בתמונה על הסמלים,ותבינו לבד. מישהו יודע למה זה קרה בדיוק? זה לא נוח..
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
מידי פעם קורה לי הבעייה הזאת שאני מקבל מסך כחול ורשום ur pc run into problem and need to restart בEVENT זה מה שרשום לי : The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1)האם אפשר לשנות גודל של חוצץ © שבו מותקן ה W7 מבלי לעשות פורמט ? 2)בדרך כלל אני נותן לפני פורמט מקום של 100 ג'יגה לחוצץ(לדוגמא בשם C) שבו אני מתקין את מערכת ההפעלה ,ולאחר שאני מתקין הכל כולל תוכנות באותו חוצץ נשאר לי תמיד מקום פנויי של כ 70 ג'יגה -שאני מרגיש שהם מבוזבזים (כי איני מתקין/מוריד ל- C שום דבר), השאלה שלי כמה הכי טוב להשאיר מקום(או מינימום מקום שדרוש) פנויי בחוצץ של מערכת ההפעלה לעבודה תקינה וחלקה של המחשב תוך כדי מצב IDLE וגם במצב שבו המחשב במאמץ ?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס 8 ורציתי לדעת אם ואיך אפשר לשנות תמונה של קובץ (נגיד תמונה של סרטון). לדוגמה: איך אני שם תמונה במקום הסמל של VLC ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, החיפוש בשורת המשימות (START) לא עובד. לא ניתן להקליד בו וגם כשלוחצים עליו והחלון כביכול נפתח, הוא נסגר לבד עוד לפני שמראה משהו. ניסיתי כל תיקון שמצאתי ברשת וזה לא עזר. נתקלתי בפוסט שאמר שפונטים מסויימים שהתקין גרמו לבעיה. ניסיתי להסיר פונטים שהתקנתי בזמן האחרון אבל לא פתרתי את הבעיה. אולי זה פונטים אחרים או בכלל בעיה אחרת. אין לי מושג. אשמח לעזרה! עדכון: כשאני פותח יוזר חדש בווינדוס אז הSearch Indexing עובד כמו שצריך. עדכון 2: שיניתי את השם של התיקיה Microsoft.Windows.Search_cw5n1h2txyewy בAPPDATA והופ נפתרה הבעיה. לא יאומן כמה קל ופשוט. חבל שאין את זה בשום מקום באינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לאחרונה יש לי בעיה שה-Taskbar לא עושה Auto-hide..חיפשתי קצת באינטרנט לפתרונות אפשריים, הרצתי sfc /scannow והכל תקין, וכרגע אני סורק לוירוסים עם AVG Free. כיוונים אחרים יש למישהו ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מצליח למצוא איפה להגדיר את הטביעות אצבעות שלי בוינדוס 7 בלפטופ... מסיבה כלשהי הותקן אצלי וינדוס בעברית אז אשמח להוראות בעברית (מצאתי משהו הם הוראות באנגלית ולא מצאתי את ההגדרות הנכונות... תרגום...) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום שאני מפעיל את התוכנה יוטורנט המחשב קופא ואני צריך לעשות ריסטרט המחשב קופא גם במצב סייף מוד מרגע הפעלת התוכנה לוקח כמה שניות והמחשב קופא עד עכשיו הכל עבד כמו שצריך שהפעלתי את התוכנה הזאת אני מציין גם שאני לא מפעיל אותה אז המחשב עובד כמו שצריך מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שלושה חשבונות דואל שהתקנתי באאוטלוק ואני מקבל את הדואל משלושת החשבונות. עד כאן הכל בסדר. השאלה שלי האם אני גם יכול לשלוח דואל משני החשבונות האחרים מהמחשב הזה? כדי לבאר: המחשב נמצא אצלי בבית ואני רוצה לשלוח דואל משני החשבונות שיש לי בעבודה ושאותם אני יכול לקרוא בבית, אני גם רוצה לשלוח דואל מהבית, כאילו נשלח מהעבודה. אשמח להסבר .
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חג שמח! מקווה שכולכם נהנתם בליל הסדר, יש לי בעיה שלא הצלחתי לפתור לאחרונה ואשמח להתייעץ איתכם, האיקונים בשולחן העבודה נעלמו - כשאני אומר נעלמו,אני מתכוון שהם נמצאים על שולחן העבודה אך כיביכול לא משוייכים לאף תוכנה, ז"א שלמשל קובץ של Word נראה כאילו הוא קובץ שלא משוייך לאף תוכנה (דף לבן עם חלון קטן בתוכו של windows). ניסיתי הסרת רוגלות, וירוסים, כלום לא עזר. שיחזור מערכת לא בא בחשבון - יש הצעות? חג שמח! תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אז הייתה לי מחיצה שעלייה מותקנת הויסטה ומחיצה עם xp הכנסתי דיסק של ווינדווס 7 וסימנתי את המחיצה של הxp על פורמט...זה לא ממש עשה משו , עשיתי אחר כך נקסט וזה התקין ווינדווס 7... אבל כשאני מאתחל את המחשב אין אפשרות לבחירה לאיזה ווינדווס זה נכנס ישר ל7 יש לי easy BCD ומישומה הוא מראה לי שם רק את הווינדווס 7..צריך להוסיף אנתרי או משו?מישו יכול להדריך אותי?
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מיזמן ובמעבדה התקינו לי WIN XP SP2 בקודם היה לי SP1 והתחלתי לגלות בעיות מוזרות במישחקי רשת (ויכול להיות גם בגלישה) שמתי לב שיש לי כל כמה דקות לג (LAG) של חצי דקה+- וזה ממש מעצבן!!! חשבתי שזה בגלל המודם אבל לפני שאני מחליף רציתי לדעת עפ זה בגלל הSP2 ?? תודה מראש :-[
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אמרו לי שלא יותר משני ג'יגה זה נכון ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
16 bit Windows Subsystem C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate the application. זאת שגיאת המערכת, ויש לי בעיה בהפעלת ישמויי דוס, אולי מישהו יודע מה עושים? אני אפילו לא מצליח להתקין VC++ והכל בגלל השגיאה המעצבנת הזאתי אני זוכר שפעם פתרתי אותה, אבל לא זוכר איך אולי מישהו מוכר לעזור לי? תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ו- NAS וכדי לגשת בנוחות דרך האקספלורר לכל מיני תיקיות שהוא מכיל, עקבתי אחרי המדריך של הרשמי של סינולוג'י (יצרנית ה- NAS) להתחברות לשרת דרך SMB. עשיתי בוינדוס map network drive, הזנתי שם משתמש וסיסמה כמו שצריך, איפשרתי למערכת לשמור את ההרשאות, והחיבור הצליח. הבעיה - אחרי אתחול (בין אם זה כיבוי והפעלה, ריסטארט או ניתוק מהמשתמש), קופצת ההודעה שבכותרת, יש אייקון של הכונן עם איקס אדום עליו, ואני צריך להזין את ההרשאות מחדש. חיפשתי רבות ברחבי הרשת וזו בעיה ידועה, ניסיתי כל מיני פתרונות אך ללא הועיל. אולי מכאן תבוא הישועה. גם אם אני ממפה את התיקיות דרך ה- "כינוי" SMB של השרת, או דרך כתובת איי.פי. פשוטה, הבעיה נשארת. תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב HP והוא נותן מסך כחול באמצע פעולה. העלתי קובץ MINIDUMP... HP לא הצליחו לפתור לי את הבעיה.... אתם התקווה. http://www.upf.co.il/file/578935286.html
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אחרי הרבה זמן שלא טרחתי לעדכן את הwin שלי (וכניראה בצדק) החלטתי אתמול להפטר מהבועה המטרידה הזאת ואישרתי לwin שלי (ד"א XP home SP2) להוריד את העדכונים שהוא רוצה... אחרי זה כמובן ריסט ואז המחשב עולה מגיע למסך התחברות, אני לוחץ על המשתמש שלי, מקיש סיסמא והוא נכנס (לוג און) ומיד יוצא החוצה (לוג אוף). אני לא מצליח להפעיל טסק-מנג'ר, זה קורה גם בסייף-מוד, גם עם אדמין בכל מצב שבדקתי. יש איזה עדכון דפוק של מייקרוסופט שעושה את זה? יש דרך לתקן את זה? מישהו נתקל בזה בעבר? כרגע אין לי מחשב בגלל זה... אודה לכם על העזרה כאן או בomrivm@gmail.com עמרי
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני עובד עם WIN XP SP1. כאשר אני לוחץ CTRL+ALT+DEL כדי להעלות את ה - TASK MENAGER אני מקבל אותו בלי חוצצים ואני יכול לראות רק את התוכניות שפועלות - מבלי שאני יכול לעבור בין החוצצים. צרפתי תמונה. מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בעברית. האם יש דרך להפוך את ה WINDOWS XP PRO מעברית לאנגלית. האם ישנו תוכנה או קובץ מסוים שאפשר להוריד מהאינטרנט שמבצע פעולה זו. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
למרות התביעה המשפתית (המטופשת) אני רוצה להשתמש ב JAVA של מייקרוסופט! מאיפה אני יכל למצוא ווירטואל משין ל WindowsXP? או גירסה אחרת וטובה של Java רק לא של סאן (אטיות לא נורמלית בצאט'ים... לא כל האפלטים פועלים וכו'...)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לדעת, האם מחשב עם נתונים כאילה, מסוגל לפעול עם windows xp home ? - מעבד פנטיום3 - 500mhz. - זכרון - 64sdram. ???
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב יש לי את החלונית הקטנה הזו של בחירת משתמש והקשת סיסמה. במשתמש שלי אין סיסמה וגם אין עוד משתמשים אחרים. כשאני מנסה להיכנס למשתמש הוא כאילו טוען את הגדרות ואז ישר יוצא חזרה לחלונית הזו של הבחירת משתמשים. ולא ניתן להכנס למחשב. מצב בטוח לא עזר!
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אין לי פיירוול אבל עדין הבדיקה פה http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 לא עוברת והאימיול שלי פתאום בLOWID ולא מתחבר. אני יכול לפתוח פורטים כשאין לי פיירוול ? (נשמע מוזר) - מה אני יכול לעשות כדי לפתור תבעיה
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשתף תיקייה ספציפית ברשת הביתית שלי. יש לי במחשב המדובר WINDOWS VISTA ברשת יש לי מחשבים עם WINDOWS 7/VISTA/XP מעוניין לחסום את התיקייה עם אפשרות גישה בעזרת קוד. איך אני עושה זאת ? תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-