עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני לא מאמין!!!!!!!!! זה קרה לכמה חברים וגם לכמה אנשים בפורום אבל, בחיים לא האמנתי שזה יקרה לי! אני פותח את המסך של השרת שלי... והופ חזרנו שנה אחורה!!!!!!!!! הרבה מסמכים, קבצים, תוכנות, נעלמו, אין לי RESTORE POINT קרוב... טעות חמורה, למישהו יש איזשהו מידע איך אני יכול לשחזר את הוינדוס? אולי איזושהיא תוכנת נורטון!?! עזרה בבקשה. ותגידו לי למה הוא לא שואל לפני שהוא משחזר את ההגדרות ?!!? כס ר*בק, שעות של עבודה והרבה מידע חשוב MOOMOO עם השרת המפורמט.!

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by GAL SHAMIS,

מה עדיף ? תודה

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  3. עשיתי את הפעולה הזאת בעבר אך נשכח מזיכרוני, אשמח לתגובות...

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by d1v,

שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב התחיל להתחרפן..זה התחיל בכך שמדי פעם בלי התראה מראש היה מופעי מסך כחול.עם הזמן התדירות של זה נהייתה גבוהה יותר. לפני כמה ימים המחשב החליט שהוא לא רוצה להעלות את עצמו בכלל והיו 2 שגיאות -הראשונה היא שאיך שאני מדליק את המחשב היה bios error :BIOS ROM checksum error עם צפצופים. -לאחר כמה ריסטים הייתה שגיאה אחרת : cpu settings has changed or unworkable. יום אחרי אני מנסה להפעיל את המחשב ופתאום הוא עובד..אבל השאלה לכמה זמן,במיוחד שהאחריות של השלוש שנים מסתיימת עוד 5 ימים. כפי שהבנתי עליי לעדכן את הביוס.האם לשלוח את המחשב ל TMS שמשם הוא נקנה או שניתן לעשות זאת לבד ? תודה מראש . המפרט בצד והמעבד על optimized defults 2.4GHZ.. Problem signature: Probl…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  5. אני גולש לי באינטרנט ועובד על המחשב באופן נורמלי ופתאום צצה לי הודעה מוזרה שאומרת: ."The instruction at "0x05bbeb92" referenced memory at "0x05dd5000".the memory couls not be "written click on OK to terminate the program click on CANCEL to gdebug the program מה אני אמור לעשות כדי להיפטר מהבעיה הזאת אחת ולתמיד, מה אתם חושבם שגורם לזה???? תודה על העזרה מראש תומר בכר

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  6. שלום, מכירים תמסך הזה שאומר ברוכים הבאים לפני שהוינדוס עולה?! אז אני צריך למצוא את התמונות שלו ולערוך אותם על מנת לשנות אותו. תודה רבה למי שיגיד לי איפה הם נמצאות. NiGhT-FiRe

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  7. שלום. אבא שלי החליט שהוא צריך להחליף את המחשב בעבודה, אבל חייב שמערכת ההפעלה תשאר 98 כדי לתמוך בתוכנות שונות ומשונות שהוא לא רוצה לקנות מחדש וגם לא רוצה לאבד מידע קיים. הוא הלך לאייבורי(לא בהמלצתי) ושם אמרו לו ש98 לא יכול לעבוד על Dual-Core שלי אישית נשמע קצת כמו בולשיט אבל מכיוון שאני לא בטוח באתי לשאול. אז האם יש בעיות תאימות בין 98 לרכיבי חומרה חדשים יותר? האם תהיה בעיה עם כונני SATA או כרטיס הקול\מסך? או בקצרה האם יש מישהו שניסה להתקין 98 על מחשב חדש יחסית והצליח למצוא דרייברים להכל? (המחשב יהיה בסיסי ביותר, אני מכוון שהכל יהיה על לוח האם)

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by club_501,

מה לעשת??? כל פעם שאני מנסה למחוק את הקובץ יש הודעה שאומרת שהקובץ בשימוש

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לכל מחיצה בדיסקים הקשיחים נתתי שם שמייצג את התכולה שלה. מדי פעם (בד"כ, אחרי קריסה של האקספלורר), השמות של חלק מהמחיצות הופך לאותיות גדולות (בכל פעם מחיצה אחרת). השם של מחיצה C הוא System והוא משתנה ל-SYSTEM. השם של מחיצה D הוא Data והוא משתנה ל-DATA, וכן הלאה... מה גורם לכך, ואיך אפשר למנוע את שינוי השם לאותיות גדולות?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by omri_ro,

קיבלתי BSOD במחשב שלי (מן הראוי לציין שהוא עובד ללא בעיות מאז שקניתי אותו (כחודש)ולא נעשתה שום פעולה מיוחדת בזמן התקלה) התוכנות שרצו הן הFF שפעל ברקע אבל לא היה פעיל והEMULE ועוד כל מיני עזרים ותוכנות שרצות ברקע כל הזמן שעבדים אצלי כל הזמן. להלן תוכן הקובץ: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.6.0007.5 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini101706-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by alice in chains,

התקנתי השבוע את XP PRO ויש לי כמה שאלות 1)איך אני יכול להעלים את הקטע שהוא מבקש ממני סיסמה כדי להכנס לWINDOW 2)יש לי בעיה עם הדריבר של2 TNT שWINDOWS כן מזהה אותו ותקין לבד אבל הוא אומר שיש בעיה עם הדריבר ניסיתי להוריד מאתר של NVIDIA אבל הוא עושה לי אותו בעיה.

12. שלום לכולם, התקנתי על המחשב החדש שלי windows vista ultimate x64. הכל עבד טוב ויפה. כעת, כשאני מנסה לפתוח את Control Panel, החלון מופיע למאית שנייה ונעלם. כמו כן שאני מנסה לעשות מאפיינים ל"מחשב שלי" זה בכלל לא נפתח, וגם המשחקים של הwindows (לא שאני צריך אותם או משהו) לא נפתחים בכלל. לא מצאתי פתרון לבעיה, נתקלתם בזה כבר?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  13. היי... מישהו יכול להגיד לי מה זה? http://i42.tinypic.com/14bkv8j.jpg מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה =]

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by Jar with me,

???? ????????

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by doreiny,

שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי דיסק קשיח נוסף והתקנתי עליו ווינדווס 7 , בדיסק הקודם יש לי ווינדווס אקס פי אחרי התקנה של הווינדווס 7 הכל טוב ויפה יש לי בבוט את שתי מערכות ההפעלה כמו שרציתי... אתמול בלילה התקנתי דרייבר של הכרטיס מסך על האקס פי וכשהפעלתי מחדש את המחשב צצה לי שגיאה BOOTMGR is missing הכנסתי את הדיסק של הווינדווס 7 ותיקנתי את האיתחול הבעיה עכשיו שכשאני מעלה את המחשב אוטומטית עולה לי הווינדווס 7 בלי אפשרות בחירה להיכנס לאקס פי.. איך אני מחזיר לבוט את הבחירה גם באקס פי? תודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום ראיתי בנעוץ של שינוי עיצוב לWIN שיש את הפאטצ' UXTheme Multi-Patcher v2.5.1 שאמרו שהוא בשביל לפתוח את כול סוגי הערכות אבל הקישור שם שבור אז משהוא יכול להיבא לי קישור לזה בבקשה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  17. ניסיתי לעשות שחזור Parition ל partiton הראשי היכן שישב הwindndows. מקובץ בתוכנה של acronis בהתחלה זה לא הצליח, אך בפעם השנייה הצליח לשחזר. הבעייה היא שהדיסק שעליו יושב ה windows מחולק לשני partitons C + D בגדלים שונים ואינפורמציה שונה. ]תאום אחרי השחזור הpartiotin C האות שלו הפכה ל D והD הפך לC עכשיו באתחול המחשב הוא כמובן לא מוצא את מערכת ההפעלה על C כי הכל התהפך. השאלה לשי אם יש דרך להפוך בחזרה את האותיות של ה PARTITION מ D לC אבל לא דרך windiows? יש אולי איז תוכנה שצורבים על סידק ועושה את זה ב BOOT? אפשרי דרך ה BIOS לעשות דבר כזה - שינוי אות ל PARTITION? אשמח על כל עזרה. תודה!

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  18. Started by oferplace,

שלום לכולם , כשהייתי עובד עם גרסת XP אז דרך ההתקנה היה ניתן לפרמט , אך בווינדוס 7 הוא נותן את האופצייה לחלק את הכוננים ואז הוא ישר ניגש להתקנה אוטומטית ללא פירמוט , אז איך אני מפרמט , דגש על הפירמוט , לפני ההתקנה ?? תודה

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by eranmor,

כל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעה שלא ניתן להשלים את הפרמוט מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  20. לילה טוב למומחים בפורום, לאחר שהתקנתי מחדש לאחר פורמט מלא את WINDOWS XP (אוריגינל באנגלית) , הורדתי את כל העדכונים בצורה מסודרת, צצה לי בעיה מוזרה. התקנתי CODEC PACK של KAZAA מאתר אמין ונתקלתי בתופעה חדשה לי. כאשר רציתי להריץ את הסרטים(מהדיסק הקשיח שעבדו בצורה תקינה לפני הפורמט במערכת הפעלה XP אך בעברית) בWINDOWS MEDIA PLAYER 6.4 קיבלתי אוטומאטית אתחול מחדש. זאת אומרת, הסרט נפתח אבל אם אני רוצה להריץ אותו קדימה \אחורה בזמן הוא נותן לי אחרי מס' פעמים שאני עושה זאת REBOOT אוטומאטי. הסרתי את הCODEC PACK הנ"ל והתקנתי CODEC PACK של "CCC" . הבעיה לא נפתרה. התקנתי SERVICE PACK 3 - הבעיה לא נפתרה. * וכעת חל משהו מוזר נוסף, הרצתי DVD במחשב בMEDIA PLAYER 11 אחרי דקה - קיבלתי REBO…

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by kkffiirr,

שלום, ניסיתי לארגן הקלטה פנימית בויסטא עם תוכנת הCAMSTASIA STUDIO ולא הייתה לי אפשרות כזו. בדיקה בהגדרות ההקלטה גילתה שחוץ ממיקרופון וLINE IN, וCD AUDIO שהיו מנוטרל, אין אפשרות של הקלטה פנימית מה שאני מחפש זה דבר מקביל לSTEREO MIX שהיה לי בXP. מה לעשות? הציעו לי לחפש אם יש DISABLED DEVICES שהוא לא מראה, ובכן, אין כלום. עדכנתי דרייברים! לוח אם ABIT fatal1ty f-i90hd ואני משתמש בכרטיס שעל הלוח. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by eladh16,

היי לכולם יש לי win xp sp3 והוא עשה לי כמה עידכוני מערכת קטנים. בלי ידעתי, הוא התקין לי את התוכנה Windows Search. והיא תופסת לי זיכרון בתהליך הנקרא- searchindexer.exe. אני רוצה להסיר את הכלי הזא, ולכן נגשתי להוספה או הסרה של תוכניות ופשוט לחצתי על התוכנה בכדי למחוק אותה. איך שאני בא למחוק, יש לי הודעת אזהרה שרשום שם את כל התוכנות שהתקנתי אחרי שהתקנתי את Windows Search, ומצויין שם שאם אני יסיר את Windows Search, אז כל התוכנות שהתקנתי אחרי Windows Search עלולות לא לעבוד בצורה תקינה. מה אני אמור לעשות בכדי למחוק את הכלי המטופש הזא? ואם אי אפשר, אז לפחות אפשר לעצור את הproces שלו לתמיד? איך? תודה

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  23. יצאה כותרת ארוכה קצת, אבל הנה, תראו בעצמכם - https://www.windowslatest.com/2022/02/14/microsoft-teases-windows-7-aero-like-design-for-windows-11/amp/

24. Started by wow,

שלום לכולם. המפרט שלי הוא E6600,P5B DELUXE,2X1024 ST 800MHZ,LIBERTY 600W המחשב נמצא ב-OC של באס 400 ובסה"כ 3600MHZ יש לי ויסטה 32 ביט לא גירסת בטא אלא RETAIL ויש לי כל הזמן מסכים כחולים (רק היום במשך שעתיים היו לי ארבעה. מה יכולה להיות הבעיה ? ב-XP אני לא סבלתי ממנה. יכול להיות שויסטה לא יכולה להתמודד טוב עם OC ?

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  25. כמו שאתם יודעים מיירוסופט יוצאת נגד בווינדואוסים הלא חוקיים, האפדייטים שהם שמים לאלה שמשתמשים בלא חוקי הם אפדייטים שמזיקים למחשב. עכשיו אני כידוע אני חושב כמו רובנו, משתמש במערכת הפעלה לא חוקית ולכן אני לא יכול לעשות אפדייט לווינדואוס שלי וכמנו כן לתקן את הבאגים שלו. עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו ווינדואוס אקספי פרופשיונל חוקי ויכול לישלוח לי את ההתקנות שלו... ובכן ההתקנות נמצאות בתקיית הווינדואוס אם אינני טועה הם נמצאים באיזו שהיא תקייה. תודה רבה למי שישתף כאן תגובה או ישלח לי את האפדייט או יתן לינק. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים