Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מאחר והדרייבר עבור ה AUDIGY המזדרגג לא תומך בכתובות של 64 ביט (גם לא בגירסת הבטא האחרונה), לעיתים אני נתקל בתופעות מעצבנות עם המקרופון הגורמות לקיטועים בשמע או לרעשים סטטיים. אחד מה WALKAROUNDS (מלבד להתקין מערכת הפעלה של 32 ביט), הוא פשוט לסרס את כמות הזכרון הפנימי שמערכת ההפעלה יכולה לראות בפועל. לא להתבלבל עם PAGE FILE. אני צריך שמערכת ההפעלה תראה פיסית פחות מ 3.5 ג'יגה בראם, אע"פי שמותקנים במחשב 4 ג'יגה. האם זה באמת ניתן לשינוי? אם כן, איפה? 10x
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
המחשב שלי השתגע. שום תוכנה שצריכה גישה לרשת (דפדפנים, יוטוררנט, מירק, גוגל, סקייפ) לא הסכימה להתחבר לרשת אבל העדכון של חלונות הצליח בלי שום בעיה. אי אפשר לגלוש או לתקשר בשום צורה דרך האינטרנט. גם פיירפוקס וגם אינטרנט אקספלורר, כלום לא עבד. גרסת ה64 ביט של אקספלורר גם הצליחה להתחבר אבל את זה גיליתי רק אחרי שמצאתי את הפתרון ואני כותב ממנה עכשיו. התוכנות היו קורסות עם ההודעה: Fault Module Name: StackHash_fd00 מזה הסקתי שמדובר בבעיה בניהול רשת אצל חלונות. חקרתי טיפה בגוגל ומצאתי שהסרת נוד32 והתקנה מחדש פותרת את הבעיה. אני רק משתף את כולם בפתרון. קרה בויסטה 64 ביט עם הגרסת 64 ביט של nod32.
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני יודע שיש בווינדוס EVENT LOG, שרושם את הטעויות שהיו, אני מחפש ולא מוצא איפה זה נימצא... מישהו יודע אוליי ?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בשלושה החודשים האחרונים השתמשתי בוינדוס ויסטה . הכבדות של המערכת, הבאגים ושאר הירקות הביאו אותי להחלטה לחזור לאקס פי 64. התקנתי את אקס פי בתיקיה נפרדת . וינדוס ויסטה נשאר בתיקיה שלו. עכשיו שאני שוב באקס פי וסיימתי לסדר את הקבצים במחשב כמו שאני אוהב ,אני רוצה להפטר מהתיקיה של ויסטה.. לצערי הוא לא נותן לי למחוק לא את התיקיה ולא שום קובץ שנמצא בפנים עולה לי הודעת השגיאה הבאה: cannot delete fxsext.ecf :access is denied"" ובהמשך אני אתגרם בקצרה- בדוק שהדיסק לא מוגן מכתיבה ושהקובץ לא בשימוש" . עלה לי הרעיון להשתמש בתוכנה DELETE DOC" התוכנה ניסתה למחוק דרך הדוס וגם לא הצליחה... מה אני יכול לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין xp על xp כיים אבל לא רוצה שהמשחקים המותקנים שלי לא יוכלו לעבוד! אז האם הרגסטרי ישמר ואני יכול לשחק בהם או שלא?? נ.ב האםתיקון יוכל להחזיק את ה-direct x 9????????
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי כשאני מנסה להיכנס ל-XP דרך Safe mode, אני מגיע עד השלב שבו רואים את הרקע ברזולוציה גבוהה, ואז הכל "קופא" ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
*אני משתמש בהגנות (אנטי וירוס ופיירוול) וכל מה שצריך והכל מעודכן! אני משאיר את המחשב דולק ביינתים כי אני לא יודע מה לעשות , הווינדוס באמצע עבודה הציג לי הודעה : Files that are required for Windows to run properly have been replaced by unrecognized versions. To maintain system stability Windows must restore the original versions of these files. Insert your Windows XO Professional CD-RON now . ואני יכול לבחור Retry More Information Cancel וכשאני בוחר מור אינפורמיישן זה רק אומר לי שהדיסק לא בכונן וזאת הסיבה מה הולך פה ?! מה לבחור ? קרה למישהו ??? דרך אגב אין לי סיסטם ריסטור.... ויש לי חשד לאחד הגורמים... יש באקס פי אופצייה של SERVICES וביטלתי חלק מהם שהייתי בטוח שהם לא שימוש…
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת,איזו תוכנה עוזרת לגרום למשחקים (של PC,רגילים) ישנים שמותאמים רק ל 98 לעבוד על XP? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב נייד חדש (סוף סוף...) והוא בא עם XP ויש יש לי שדרוג לויסטה דרך האתר של HP. לא הבנתי מה אני אמור לעשות... 1. הם שולחים לי את זה בדואר או שאני מוריד את זה?? 2. נגיד כשיהיה לי אותה ואני מתקין אז זה מפרמט לי את הHD או שרק מוחק את הXP ומתקין במקומו?? 3. הויסטה יצאה בכלל בגרסה יציבה שהיא לא בטא??
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם !!!! :hi: איך אני מגדיר ריבוי קישורים ב win2000 יש לי isdn 64k ואני רוצה לעבור ל 128k :AR15: איך אני מגדיר את זה ב :bash:win 2000 תודה רבה וחג שמח!! :)
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי WINXP ומשום מה נעלם לי הMY COMPUTER מ השולחן עבודה! האם מישהו יודע איך אני מחיזר את האייקון??? תודה
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לארגן הקלטה פנימית בויסטא עם תוכנת הCAMSTASIA STUDIO ולא הייתה לי אפשרות כזו. בדיקה בהגדרות ההקלטה גילתה שחוץ ממיקרופון וLINE IN, וCD AUDIO שהיו מנוטרל, אין אפשרות של הקלטה פנימית מה שאני מחפש זה דבר מקביל לSTEREO MIX שהיה לי בXP. מה לעשות? הציעו לי לחפש אם יש DISABLED DEVICES שהוא לא מראה, ובכן, אין כלום. עדכנתי דרייברים! לוח אם ABIT fatal1ty f-i90hd ואני משתמש בכרטיס שעל הלוח. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
במקום צירוף המקשים שחייבים לעשות עכשיו? זה לא נוח ואני מעדיף לבחור מקש שלא בשימוש כדוגמת זה שנמצא משמאל לספרה "1"
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לפעמים (כערך כל שלוש או ארבע פעמים) שאני מדליק את המחשב העכבר והמקלדת מספיקים להגיב כבר כשהwindows עולה עם התוכנות שהוא מפעיל בכל פעם שהמחשב עולה ורק reset פותר את המצב. יש גם פעמים שהמחשב דולק כבר זמן מסוים ופתאום העכבר או רק הכפתור הימני שלו מפסיקים לעבוד. למישהו יש מושג אין לפתור את זה? נראה לי שזה התחיל אחרי שהתקנתי את העידכון האחרון של windows
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, השעון ממהר כ-6 שניות בשעה, בזמן שהמחשב פועל. כיצד לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי יש 3 גרסאות של מערכת ההפעלה. 32BIT 64BIT ו86BIT אך הבעיה שאני מצאתי להורדה רק את 64BIT ו86BIT אז מהה ההבדל בין ה64 לבין 86?? ואני לא מבקש שום הורדה ולא מפרסם אני רק שואל על הגרסאות
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
בעיה עם WINDOWS INSTALLER כל דבר שאני מנסה להתקין הוא מוציא לי את ההודעה הבאה יש לכם מושג במה מדובר? שמתי לב שגם אפדייט לווינדואס דרך האתר אני נתקל בבעיות הוא מציג את ההודעה הבאה: The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. Take the following steps to try solving the problem: Refresh the page. In Internet Explorer, delete your Temporary Internet Files by going to the Tools menu and clicking Internet Options. Close and then re-open Internet Explorer. Internet Explorer (Add-ons Disabled) mode only prevents the use of ActiveX controls, including those used by the Microsoft Update website. To get updates using this browser m…
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
While i am stray in the Xp, play NFSU2 and just playing music, ICQ etc, the Xp suddenly making restart with no resson? What can be the problem ? *The temps around 40-50 Thanx!
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה ווינדוס 98 SE באנגלית. כפי שאתם רואים אני מסוגל לכתוב בעברית לפחות בדפדפן , אבל ברוב התוכנות העברית לא ממש עובדת טוב... באוטלוק אקספרס אני רואה רק סימנים מוזרים במקום עברית , ובאיסיקיו העברית הפוכה לחלוטין. את התמיכה המעטה שיש לי כאן לעברית הצלחתי להתקין מאתר windows update. פרט לזה את כל הצעדים האלה כבר ביצעתי: לוח הבקרה - הגדרות איזוריות - בחרתי עברית. לוח הבקרה - מקלדות - בחירת הטאב של "שפה" - הוספתי מקלדת עברית. משום מה אני לא יכול לבחור אותה בתור ברירת מחדל. כשאני מנסה אני מקבל את ההודעה הבאה: windows could not change the default language because it does not match the character set (code page) that your computer is currently using. Choose another langu…
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בכמה שבועות/חודשים האחרונים שלאחרונה כבר הגיעה לי לסף. האייקונים בשולחן העבודה מתעדכנים פעם או פעמיים (בזמן כתיבת שורות אלה פעמיים) בכל פעם שחוזרים לשולחן העבודה, גם אם זה ללחוץ על הכפתור מההפעלה המהירה, ואם זה כשאני סוגר או ממזער תוכנות וחוזר לשולחן עבודה. אני חייב לציין שהתופעה הזאת הייתה קיימת כמעט תמיד אצלי במחשב (שהוא כבר בן 5), אבל היא אף פעם לא הפריעה, גם כי זה קרה מהר (תהליך הרענון של האייקונים) וגם כי השולחן עבודה היה מגיב כרגיל. היום הוא בקושי מגיב, מרגיש כמו צב, כל לחיצה על אייקון או פתיחת תפריטי מקש ימני בעכבר מקשים עליו, ונראה שהדבר גם מקרין לכל המחשב והתת-תיקיות. עשיתי חיפוש על התופעה בגוגל, מצאתי כמה דיונים בפורומים שונים שרוב ההצעות …
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן Internet Explorer (IE) 6, כשאני מנסה להיכנס לאתרים אשר דורשים סיסמא והכניסה אליהם היא כזו למשל: http://user:pass@www.site.com אז הוא לא נכנס ורושם לי "שגיאה של תחביר לא חוקי", ובעבר לפני שהפירמוט הוא היה נכנס חלק. איך מסדרים את הבעיה הזו בבקשה? תודה רבה על התמיכה
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
עכשיו אני עם מערכת של HOME PREMIUM x32 אבל כשאשדרג ל4GB ראם אשדרג למערכת של 64 ביט השאלה מה עדיף ULTIMATE או HOME PREMIM? מפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHZ @ 2.8GHZ Gigabyte EP43 DS3-L 2x1GB Kingston 800MHZ CL6 Segate 500GB 16mb Palit Ati Radeon HD4870 1GB GDDR5 יהיה: 2x2GB DDR2 800MHZ CL5 החברה כנראה תהיה G.Skill מטרות: גיימינג,אינטרנט
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, ואני רוצה לפרמט אותו ולשים win 98. אני משתמש במקלדת USB (אני לא יכול להשיג מקלדת PS/2 בזמן הקרוב). כשאני מכניס את הדיסקט איתחול, המקלדת לא מגיבה. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לגשת לרשת במצב dos כדי להתקין מערכת הפעלה בלי סי די רום? ובכלל לגשת לקבצים במצב dos. תודה. ניסן.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכם בשעה טובה ומוצלחת (ובלי עין רעה 555 בן פורת יוסף) קניתי סוף סוף מחשב חדש למשחקים וורטואליזציה זה המפרט המלא: לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI ספק כוח: Corsair GS 800W v2 Series Active PFC 14cm Fan PSU מעבד: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray דיסק קשיח 1: Corsair Force GS 128GB SSD Sata III MLC 2.5 Inch Retail דיסק קשיח 2: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 כרטיס מסך: Asus GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיס טלוויזיה: Aver Media AVerTV CaptureHD HDMI צורב: LG UH12LS29 DVD±RW Blu-Ray Combo Black Sata OEM גוף קירור למעבד: Scythe Mugen 3 CPU Coole…
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-