Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש לי מחשב שעליו מותקנת XP(OEM) אך באנגלית. אני מחפש דרך להעביר את זה לאנגלית, אפי' במחיר של מערכת הפעלה חדשה, אך שלא יגיע למחיר של RETAIL. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://neowin.net/index.php?act=view&id=38289
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אם מישהו יודע איך לאפס את כל ההגדרות להגדרות יצרן בוינדוס 7 ב SERVICES.MSC אני אשמח להסבר, קצת שיחקתי בהגדרות וזה לא שמשהו לא עובד, אני פשוט רוצה לדעת איך אני מהתחל את ההגדרות לאיך שהם מגיעות עם וינדוס
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב למצוא דרך לאפס למחשב מסויים את עורך הרגסטרי למצב התחלתי של המערכת ההפעלה על מנת לאפס את כול ההרשאות משתמש והפקודות שהוכנסו לשם ולחזור למצב הקודם אני לא יכול לפרמט יש יותר מידי תוכנות חשובות שם ...! עזרתכם ... תודה לילה טוב לכולם ...
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
^ כותרת. ווינדוס 7. במידה ואפשרי כמובן.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי העביר כל מיני תקיות מכונן c למחיצה אחרת. כעת יש לו הרבה הודעות שגיאה בכל מני תוכנות. כנראה על הדרך הזיז קבצים של תוכנות ושל מהערכת ההפעלה. יש דרך להחזיר את הקבצים אאו שצריך לאט לאט לזהות מה הועבר ולהחזירו? מנסה לחסוך את ההתקנה מחדש של כל התוכנות. למערכת הפעלה תיקון יעזור? תתודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני יודע שאין פו שום שאלה רציתי רק לעזור לכול אלו שיש להם את ההודעות של המסנגר ב-xp אז נכון שהמסנגר מעצבן אותכם? C:\windows\inf\ :כנסו לתיקייה הזאת sysoc.inf פתחו את הקובץ msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7 מצאו את המשפט hide ומחקו את המילה שהמשפט ייראה כך msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7 עכשיו כנסו ללוח בקרה-הוספה והסרה-הוספה והסרה של רכיבי וינדוס ומחקו את המסנג'ר המעצבן .בהצלחה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר דרך להסיר את הIE6 מהXP? לא מופיע ב ADD/REMOVE.
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי! בכונן F אצלי במחשב יש בגודל הכולל 232 ג'יגה . 190 ג'יגה פנוי 42 יש חומר בשימוש זה מה שהוא מראה במאפיינים. העניין הוא שהחומר 42 ג'יגה אינו מוצג, יש דרך להציג אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי אם זה יעזור למישהו כך הצלחתי להתקין גירסת שידרוג על מחשב נקי ממערכת הפעלה מעלים את המחשב מדיסק ההתקנה (ולא מהדיסק קשיח הריק כרגע) כעת יש שני אפשרויות להתקנה 1.upgrade 2.custome (new copy בוחרים באפשרות השנייה למרות שהמספר הסיריאלי על הדיסק לא מיועד לסוג התקנה זה במהלך ההתקנה הוא יבקש מספר סיראלי יש להקיש על NEXT ולא לרשום שום מספר לאחר סיום ההתקנה מעלים את המחשב ,מכניסים שוב את דיסק ההתקנה ומפעילים את קובץ הsetup כעת הוא שוב יש לנו את שני האפשרויות להתקנה 1.upgrade 2. CUSTOME (new copy הפעם נבחר ב-upgrade וכשנתבקש להכניס סיריאל נכניס את המספר שקיבלנו עם הדיסק THE END בסופו של דבר יוצא שהתקנו פעמיים את מערכת ההפעלה פעם אחת התקנה מלאה ובפעם הש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול האם מישהו מכיר דרך איכותית ונקיה להסרת כל הקודקדים המצויים על המחשב ממערכת ההפעלה ויסטה...? בווינדוס XP למשל הייתה לי את תוכנה Codec Sniper שביצעה מעולה והייתה קלה מאוד לשימוש אם מישהו מכיר כזו תוכנה אשמח שישתף אותי בכך
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשתף אתכם במשהו שנתקלתי בו, ואני לא מבין איך עד עכשיו לא ידעתי שזה אפשרי. במקום לעשות על קובץ או תיקיה לחצן ימני ולבחור מאפיינים, אפשר ללחוץ על ALT ולעשות לחיצה כפולה עליו עם העכבר. יאאאווו זה כלכך מצויין!
-
- 12 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לאחרונה היתה לי בעיה עם תוכנת ה diskeeper שסרבה להיות מותקנת דף התמיכה של executive היצרנית , הדריך אותי דרך ה services של ה administrative tools ו REGEDIT ופתר לי את הבעיה אז אמנם אני הרבה שנים עובד עם מחשבים וווינדוס אבל זה עדיין סינית בשבילי אני רוצה לשנות את זה מה אתם ממליצים איך אני יכול ללמוד , פרט לנסיון
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קניתי הארד חדש . יש לי ווינדוס עם מלא דברים מותקן על הישן. אני מחפש דרך להתקין על ההארד החדש את הווינדוס מבלי לאבד דברים שחשובים לי ההארד השני... יש דרך להעביר פשוט הכל כולל הווינדוס להארד השני?? מה לעושת להתקין 2 ווינדוסים ואז להעביר לווינדוס שעל ההארד החדש,ו אז לפרמט את הישן? תנו לי דרכים לפיתרון...תודה
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק חדש, שעליו תיכננתי להתקין וינדוס אקס פי, אחרי הפירמוט ו-fat32, נכנסתי לוינדוס 98 הישן שלי ורדכו התכוננתי להתקין את האקס פי, הכל עבר טוב עד לריסטרט הראשון... תפריט עלה לי ושאל אותי האם אני רוצה לעלות עם הוינדוס 98 הישן שלי, או להמשיך בהתקנת האקס פי, כמובן שבחרתי בהמשך ההתקנה, הוא נכנס להמשך ההתקנה, בדק כמה דברים, ואז כאשר הוא רצה להתחיל את וינדוס הוא נתקע... לחלוטין... לאחר כמה ניסיונות הדבר לא תוקן, ונאלצתי להתקין וינדוס 2000 בינתיים... מה לעשות ? לעשות עכשיו עידכון ל-2000?
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום :'( המחשב עבדד כמו שצריך, עבד חלק, הריץ הכל כמו שצריך ללא שום בעיות .. עד לפני שבוע בערך, אין לי מושג איך אבל פשוט הוא התחיל להשתגע, הרבה התראות של האנטי וירוס מפני וירוסים, Spyware בכמויות מסחרית, אינטרנט איטי וכד' .. פירמטתי את המחשב אתמול אחרי שכבר נמאס לי לנסות ולסדר את הבעיות הרבות .. והוירוסים פשוט לא נעלמו מרוב עצבים פשוט פירמטתי שובב .. ועכשיו הכל באמת עובד חלק כמו שצריך .. אבל לפני מס' דק' קיבלתי שוב הודעה מהאנטי וירוס שהוא מזהה וירוס בשם W32.Korgo.Q, עידכנתי את האנטי וירוס ממש היום אחרי ההתקנה שלו וביצעתי סיקה מלאה של המחשב, והוא לא מצא שום וירוס. יש לי גם הודעת שגיאה (דו"ח שגיאות כזה מעצבן) שאני מקבל פעם בכמה זמן מה - Windows, משהו על Generic Ho…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים התקנתי לאחרונה את WIN XP SP3 ואת IE8 מאז ההתקנה בכל ריסטרט שמבצע נמחקות לי אוטומטית הקוקיז וצריך תמיד לעשות כניסה מחדש לכל האתרים שאני רשום אליהם. אני חושד שמקור הבעיה נמצא בדפדפן IE8 החדש, והגדרתי את האבטחה לרמת מדיום. עדיין לא פתר הבעיה מה עושים? תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
ה CPU שלי כל כמה דקות קופץ ל 100% ואחרי כמה שניות זה ניפסק ואז שוב קופץ.... רק התמול פירמטתי ומאז זה התחיל אני לא יודע מה לעשות עשיתי חיפוש בפורום אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה התהיך שקופץ ל 100% הוא "תהליך לא פעיל של המערכת" של SYSTEM תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלוהים איזה עצבים בBIOS הוא רואה שמדובר ב AMD X2 וגם במחשב יש לי על מנהל התקנים ->CPU גם כתוב AMD X2 אבל כשאני מפעיל את ה CPUID או עושה CTRL ALT DEL אני לא רואה שני מעבדים ?! :'( :'( מה לעשות!!!.... חוץ מזה יש לי עוד מספר דברים במנהל התקנים שלא מותקנים האחד זה "בקר אפיק SM" "והשני "בקר זיכרון PCI " אתם יודעים מה זה ?!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ההודעה שאני מקבל ADWARE:WIN32/WHENU.SAVENOW מה זה אומר, אני אמור להסיר את זה ?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בפורום הזה, ויש לי שאלה. רקע כללי: יש לי מחשב בן קצת יותר משנה, שקניתי מחברת פנדה. המחשב הוא: AMD ATHLON XP 1600 EPOX 8RDA + NVIDIA NFORCE 2 ATI AGP8X RADEON 9500 PRO 128MB DDR WITH TV OUT AND DVI OEM wd 40GB 7200 RPM 8MB cache special version. זה הדברים החשובים (פלופי דיסק וכל זה לא חשובים). (אגב, אם המחשב נראה לכם בנוי טוב, זה לא כי אני מבין. יש לי חבר שבנה לי את המחשב, אני בקושי מבין מה זה אומר...). הבעיה: לפני כחודשיים המחשב התחיל לעשות בעיות קטנות אבל מאוד מרגיזות. איי סי קיו נתקע, ודברים כאלה. הפתרון היה פורמט. מתוך 40 ג'יגה שיש לי, יש לי 30 בכונן D ו 10 בכונן C. המחשב מישום מה המשיך לעשות בעיות, אבל זה כניראה כי הפורמט נעשה בצורה גרועה ביותר, ו…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם. אצל השכן שלי יש בעיה : כשהוא נכנס לinternet explorer החלון שנפתח לו מתמזער וכשהוא מנסה ללחוץ על המיזעור החלון נעלם לו לאנשהו. בחיים שלי לא נפגשתי עם דברים מהסוג הזה... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האקספלורר שלי דיי עושה בעיות וזה נורא מעצבן! כשמעלים אתר אז לפי מצב רוח או משהו , מהר , לאט , איך שבא לו. יש פעמים שהתגובות הם ממש איטיות , ובפורומים למיניהם הוא זז ממש לאט גם כשיורדים למטה כדי לבדוק את התגובה הבאה.. רציתי לראות אם זה המחשב אז הורדתי את הדפדפן PHOENIX והכל טס! יש לי אקספלורר 6. ואני לא יודע אם זה קשור אבל זה נראה ממתי שאחותי המפגרת התחילה לשחק משחקי FLASH באתרים של ילדים. ויש לי אנטי וירוס.. מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לגשת לאיזהשו נתיב ברשת דרך כונן ממופה ה Explorer קורס וזורק הודעת שגיאה (כל פעם הודעה אחרת). הוא קורס בערך שאני מגיע לרמה השישית של התיקייה, כלומר כאשר אני נכנס לשש תיקיות. Application popup: explorer.exe - Application Error : The instruction at "0x7c91888f" referenced memory at "0x072ba098". The memory could not be "read". Application popup: Explorer.EXE - Application Error : The instruction at "0x7c9106c3" referenced memory at "0x0056005a". The memory could not be "written". Application popup: explorer.exe - Application Error : The instruction at "0x7c9111de" referenced memory at "0x0065004c". The memory could not be "read". Application popup: Explore…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-