עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tamir245,

הנידון הוא על מחשב נייד HP COMPAQ NX9030 שלא מצליח להעלות את XP שמותקן עליו. ניסיתי דרך הF8 - מצב בטוח או מצב טוב אחרון ללא הועיל.תמיד אני מגיע למסך שחור ריק,לאחר כמה דקות מופיע הודעת שגיאה משהו עם NTFS.SYS. ניסיתי להעלות את הRECOVERY CONSOLE ולנסות כמה פעולות מהסטיקי ללא הועיל.בנסיון לעשות DIR לכונן C מתקבלת השגיאה - An error occurred during directory enumeration. ניסיתי לתקן ע"י FIXBOOT\FIXMBR הושלם בהצלחה אבל לא פתר את הבעיה. CHKDSK לא מצליח לקרוא את הסקטורים ובעצם תקוע. יש לי את HIRENS BOOTCD למישהו יש רעיון אולי מה לנסות דרכו?או איזשהם רעיונות אחרים?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by Runny,

התקנתי את הVista על מחשב שעל אחד הHD-ים היתה התקנה מאד ישנה של XP. למרות שאת הVista התקנתי על כונן אחר (שהיה מוגדר כMaster, לצורך העניין) את הBoot ההתקנה שמה בכונן של הXP. הבעיה : ברצוני להסיר את הכונן עם הXP ... פתרון שלא צלח : העברה של קבצי הBoot הרלוונטים לכונן של הVista והרצה של הBoot Fixer (או מה שלא יהיה שמו) מדיסק ההתקנה. אשמח לשמוע עוד רעיונות לפתרון. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  3. Started by אריק9,

אהלן אנשים, אני חייב את המערכת הזאת ולכן יש לי מספר שאלות כי אני יודע שיש כאן כמה גאונים שאפשר להיעזר בהם יש לי כרגע וינדוס 7 אולטימייט 64 ביט מותקן על המחשב. כשאני מנסה להתקין את וינדוס סרבר 2008 אני רואה שבזמן ההתקנה זה שואל אותי על "Upgrade" או Custom מה שמשאיר אותי בהרבה סימני שאלה. האם ההתקנה של Windows Server 2008 תמחוק לי את הוינדוס הקיים או שתעשה לי בעיות ? האם ההתקנה הזאת היא בנוסף לוינדוס הקיים ? איך העיניין הזה עובד ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by THE-MASTER,

כשאני לוחץ התחל ואח"כ חפש אני לא מוצא את האפשרות חפש מחשב זה לא שהיא נעלמה לי אלא פשוט היא לא הייתה קיימת. חבר שלי יש לו גם WINDOWS 98 וקיימת אצלו האפשרות הזאת אז איך אני מוסיף את האפשרות הזאת אני צריך אותה דחוף מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  5. (ynet)הסוף לפיראטיות??? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3052196,00.html

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by xgamer,

שלום לכם. אני עובד במערכת הפעלה של XP. יש לי HD של 80 GB שכחצי ממנו בשימוש. מחיצה אחת! אני צריך לעבוד תחת WIN98 לזמן קצר. (כמה ימים) מה אני עושה בלי לפגוע במה שיש לי עכשיו על ה HD? ניתן לעשות מחיצה נוספת בלי לפרמט את הדיסק ואז להתקין על המחיצה השנייה 98? אשמח להסברים קצרים או מדריך כלשהו. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by joeyho,

שלום, יש לי וירוס במחשב ולאחר שניסתי לתקן את המחשב בדרכים עקיפות מבלי לפרמט (כמו לשחק ברג'יסטרי וכדומה) הגעתי למסקנה שאני צריך לפרמט וכאן יש לי בעיה. כשאני מאתחל את המחשב דרך הדיסק של הווינדוס הוא לא נותן לי לעבור לשלב של הפירמוט וההתקנה והוא רושם לי registry error יש לי כמה שאלות האם מותר להעביר את ההארד דרייב למחשב אחר ולפרמט את כונן C דרך המחשב הזה? זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין לאחר מכן עליו windows דרך המחשב המקורי? האם ניתן לפרמט את כונן C מבלי להעביר את ההארד דיסק למחשב אחר?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  8. יש לי שאלה בקשר לשדרג לווינדוס 8 (אני יודע שקבר שאלו את זה אבל זה שונה) א. יש לי גירסה קנויה של ווינדוס 7 אבל הסיריאל הלך לאיבוד האם זה יגרום לבעיה בקשר להתקנת השדרוג ב. האם אפשר להשתמש בסיריאל של הווינדוס xp שלי במקום ג.אם יש אפשרות לכחת דיסק של xbox ולהפעיל אותו אל ווינדוס 8 ישירות ד.האם יש אפשרות לפתח אפליקציות לווינדוס אם פייטון אשמח לכמה שיותר עזרה בנושא וגם לדע האישית שלכם אל המערכת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by 1900GT,

נערך ע"י Decktor עקב תוכן לא חוקי. שלום, יש לקרוב משפחה שלי שנמצא בחו"ל בעיה במחשב. לפי מה שהוא אומר הוא כיבה את המחשב ויום למחרת והווינדוס לא עולה (VISTA). הבעיה שיש לו חומר מאוד חשוב על המחשב ולכן אסור לו לפרמט את המחשב. הוא מלא דברים ולא עזר אז חשבתי אולי להפעיל מערכת הפעלה חיצונית (על CD או USB) ולנסות דרכה להעביר את הקבצים. אני בעבר השתמשתי ERD COMMANDER 205 V 5.0 BOOT CD למשהו אחר נקראה לכם שהיא תוכל לעזור לו? זה די דחוף לו כי זה חומר של העבודה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  10. שלום רב! אני מעוניין להוריד תוכנה לא משנה איזו אך היא לא עברה את החתימה הדיגיטלית של ווינדוס. יש לי אקס.פי כמו שכבר הוזכר. לכן אני לא יכול להתקין אותה בגלל זה. אז מי שיודע איך אני מבטל את החתימה הדיגיטלית הזאת בבקשה שיכתוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  11. המחשב החדש שהזמנתי הגיע ושקיבלתי אותו הגיע איתו ווינדוס 7 באנגלית, איך אני יכול לשנות אותו לעברית? תודה מראש! 64 ביט אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. שני אלו עדכונים לבעיית המודמי-USB. מה ההבדל ביניהם ???? Q307271_WxP_SP1_x86_enu_MID57834.exe Q307271_WxP_SP1_x86_ENU_MID58293.exe

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  13. כל כמה זמן (דיי אקראי, אבל זה קורה אחת לשעה בערך) הווינדוס שלי מפסיק להגיב, התוכנות לא מגיבות (פיירפוקס לא מתחבר לאתרים, לעיתים מפסיק להגיב, ה uTorrent גם נהפך ללא מגיב), הווינדוס לא מגיב ללחיצות מקשים (לדוג' ctrl+alt+del או לחילופין win + L) ואז אחרי כמה זמן (בערך 5 דקות) הוא חוזר לעבוד והכל נפתח לי בבום (לדוגמא הוא מתחבר לכל האתרים שפתחתי בפיירפוקס, המסך של ה קונטרול אלט דיליט עולה לי, בעיקרון כל המשימות שעשיתי והוא לא הגיב אליהם נפתחות.) השאלה היא.. מה עושים?? המפרט שלי הוא i5 720 4 gb ddr3 radeon 5850

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  14. התקנתי ואני לא רןאה שינוי או פונקציה חדשה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by maxoirodi,

יש לי בעיה שמשגעת אותי עם כונן זה (היכן ש-WINDOWS מותקן). המקום הפנוי בכונן זה יורד ויורד לבד אפילו כשאני לא משתמש במחשב. כל 5 דקות שאני בודק כמה מקום פנוי יש בכונן C אני מגלה שזה ירד בלפחות איזה 100MB. כשעזבתי את המחשב דלוק לכמה שעות וחזרתי WINDOWS הציג התראה בה הוא אומר לי שאין מקום פנוי בכונן C. כשאני מאתחל את המחשב הכל חוזר תקין, אבל המקום הפנוי בכונן מתחיל לרדת לבדו עוד פעם. למישהו זה קרה? זה ממש מעצבן אותי! כונן D לא מושפע בכלל זה רק כונן C. יש לי בו 13GB פנויים לאחר כמה זמן אני מוצא רק 10GBואחר כך 8GB עד שזה יורד ל 150MB בלבד! ואני לא משתמש במחשב בזמן הזה! סרקתי לווירוסים ו-SPYWARE ועשיתי SCANDISK אבל זה לא עזר, אך עוד לא ניסיתי לעשות DEFRAGMENT. אם מישהו יודע את ה…

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  16. Started by 1,

בדקתי בהגדרות של הSECONDARY IDE וראיתי שהסי די רום היה על PIO אז סימנתי DMA MODE IF AVAILABLE והוא שם את הסי די רום שהוא על SECONDARY SLAVE על molti-word dma mode 2. מה זה בדיוק והאם זה תקין? אם לא איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by menypeled,

אהלן, אתמול חלונות עבד, סגרתי את המחשב ואילו בבוקר המחשב מתחיל לעלות ומייד אחרי השלב שבו מופיע הסלוגן windows בפעם הראשונה המסך נצבע שחור וכלום לא קורה.... ממש מתסכל, מדובר ב-windows xp, והפעילות האחרונה שבציעתי לפני הכיבוי היה עדכון אוט' של מהאתר של microsoft... למי שיש רעיונות חוץ לפני שאני מפרמט אני אודה מאד.... נ.ב לא עולה גם ב-safemode

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by yonatan112233,

אפשר להתקין דיסק של ווינדוס ויסטה מקורי על כמה מחשבים??? אם אני אקח ויסטה מקורי מחבר ויתקין על המחשב שלי זה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  19. שלום רב לכולם ברשותי חלונות 7 64 ביט עברית , עם דפדפן האינטרנט 9 החדש , וגירסה המעודכנת של אדובי פלאש פלייר , כאשר אני נמצא באתרים שאני משתמש בהם במצלמת רשת שיש לי הודעת שגיאה קופצת כמעט בכל פעם , לעיתים זה אחרי 10 דקות לעיתים זה אחרי שעה , ולעיתים זה אחרי דקה אני לא יודע על איזה תקלה בדיוק קוראת כאן אבל הצלחתי לאסוף מידע על התקלה שם מודול שחלות בו תקלות: Flash10o.ocx, גירסה: 10.2.153.1, חותמת זמן: 0x4d79ae94 קוד חריגה: 0 xc0000005 היסט תקלה: 0 x00216634מזהה תהליך שחלות בו תקלות: 0 xfecשעת ההפעלה של היישום שחלות בו תקלות: 0 x01cbf6e1920555f7נתיב היישום שחלות בו תקלות: C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\iexplore.exeנתיב המודול שחלות בו תקל…

• 4 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. ככה התקנתי WIN7 על הנייח שלי, הכל עובד בהתנה הWIN עלה והכל בסדר. אך לצערי לא היה לי דריבר לכ.קול אז הייתי חייב להחזיר את זה ל- XP. הכנסתי דיסק של XP ביצאתי מחיקה לפרטישן והתקנתי מחדש, בשלב של ה- 10 שניות שהוא עושה הפעלה מחדש למחשב הוא הגיע למסך של הביוס והראה לי הודעה "operation system error" אחרי הפעלה מחדש של המחשב שוב המחשב נתקע פשוט בחלון ביוס בלוגו של הלוח אם! עכשיו אם אני מחכה חצי דקה זה עובר למסך אחר שרושם לי " Press F1 to Resume" אז אני לוחץ F1 ומכניס את הדיסק של ה-XP הוא מריץ את הזיהוי חומרה של ה- XP.. טוען כמה שניות ואז מראה לי את ההודעה הבאה: *צירפתי צילוום מסך למטה.. **ניסיתי לבצע SCANDISK מ- BOOTDISK לא עוזר,ניסיתי אולי לבצע RECOVERY אבל הוא מבקש מ…

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by solidus,

אני צריך אתר של סקינים לXP שלא דורשים שום תוכנה. אני יודע שיש כאלה כי התקנתי אחד ממזמן אבל עכשיו עשיתי פורמט וכבר שחכתי מאיפה הורדתי אותו. ועוד משו - אם יש לכם סקינים לvisual studio 08 אני אשמח לקבל לינקים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  22. http://www.cue.co.il/i/cue-05e4va2770.jpg כשאני נכנס למחשב שלי ולוחץ על כונן מסוים זה מעלה לי את ההודעת שגיעה למעלה *ניסיתי הפעלה מחדש *ניסיתי למחוק את האיקון ולהוסיף אותו שוב דרך "התאמה אישית" *אם זה עוזר התקנתי לפני זה אינטרנט אקספלורר 9 בטא אבל לא שמתי לב אם זה פעל לפני כי רק ישבתי על המחשב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום חברי פורום יקרים... יש לי בעייה קטנה דבר א אני רוצה להגיד למודרטורים שלנו שמחר (חמישי) מנתקים אותי מהאינטרנט ולא אוכל לראות תשובה לכן כתבתי דחוף. אובכן השאלה היא היה לי מחשב עליו היו מוקנים חלונות XP. היום קניתי מחשב חדש ההארדיסקים תקינים האם אוכל להשתמש בXP שכביכול כבר מותקן עליהם או שעלי להתקין אותו מחדש?(ההארדיסקים מהמחשב הישן) תודה מראש... אנא ענו לי מהר[br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 16:56:47 מישהו? משהוא?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by nokobik,

היי, התקנתי ויסטה 64 ביט. אני לא מצליח למצוא INF update עדכני ללוח שלי. יש למישהו לינק?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by viper_sb,

שאני רוצה להפעיל את ה"אפליקיות" בתוך Administrative Tools אני מקבל הודעת שגיאה שהוא לא מוצא את הקובץ mmc.exe מה אני עושה ?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.