Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי ויסטה לפני כמה ימים וזה מצא חן בעייניי, אז אני רוצה להשאיר את זה ולפרמט את הכונן שעליו מותקן XP , ניסיתי מניהול דיסקים ואתחול, כלום לא עבד, רציתי לשאול איך אני יכול לפרמט את הווינדוס XP ולהשאיר את הויסטה. תודה
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
עשיתי פורמאט ואני צריך דרייברים שיהיה לי קול מאיפה אני מוריד?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני מקבל את השגיאה שיש בתמונה אך שהWIN עולה אני צריך ללחוץ כמה פעמים על בטל(כי היא חוזרת על עצמה) ורק אז הWIN ממשיך לעלות. מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
HOME BASIC HOME PREMIUM ULTIMATE מה ההבדלים בינהם? ומה יותר כדאי להשתמש?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות לא DONT NOTIFY ME AGAIN לא עזר ניסיתי להתקין לא עזר רשם עדכון נכשל הוא כל הזמן חוזר זה העידכון http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=ED3FCE58-9BE9-4BD2-8660-2C4CDD687132&displaylang=en
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עשיתי על קובץ שהורדתי מהאיטנרנט שיהיה בלתי נראה והוא נעלם,איך אני מחזיר אותו ?
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי Windows xp עם סריאל חוקי, אני רוצה לפרמט אותו מחדש אך לצערי אני לא מוצא את המספר הסריאלי שלי, אני רוצה לוודא מה המספר הסריאלי שלי דרך הביוס או בכל אפשרות אחרת אפילו תוכנת צד שלישי. אם משהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני נכנס לאי מייל מוצגת לי רשימת ההודעות הנכנסות וכאשר אני לוחץ על אחת ההודעות הוא פותח לי חלון נפרד עם מסך התצוגה של הכניסה לאי מייל (שם משתמש וסיסמה). איך מתקנים את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כשזה נמצא בשלב ההתחלתי אחרי הבקשה ל ® זה רושם שזה לא מזהה את ההארדיסק אבל ההארדיסק מזוהה כי הווינדוס עולה בלי בעיות,מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קבצי תרגום כאשר אני פותח ב NOTEPAD נראים גיבריש התקנתי גם את התוסף לעברית ל WIN 7 אבל ללא הועיל הישהו יכול לעזור? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ive just formated mypc,but it in ntfs mode & very slow,how i change it back to fat32? 2.how to add hebrew to xp? i tried the language bar but hebrew isnt there... 10x for the help
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 4 כוננים. ©בראשון מותקן XP. (D)בשני מותקן VISTA. (E)בשלישי נמצאים כל הקבצים במחשב שאני צריך. שלושת החלקים האלה הם HD אחד שמחולק לשלושה חלקים. (G)יש בנוסף לזה HD נוסף שבו עשיתי גיבוי לקבצים שאני צריך לשמור(העתק של אלה שנמצאים בE) אני רוצה שרק הVISTA יהיה מותקן בG. אני רוצה גם לאחד את שלושת החלקים של הHD הראשון(C,D,E) ואחרי האיחוד שיהיה בו רק את הקבצים שאני צריך במחשב(שנמצאים בE או בG), בלי XP או VISTA. בקיצור שבHD הראשון יהיו הקבצים שלי ו בHD השני יהיה בו את הWINDOWS VISTA. אני שברתי את הראש איך לעשות את זה ולא מצאתי פתרון.. ??? מישהו יכול בבקשה לעזור לי?? מראש תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כונן של 300 GB ,ואיזה 60 GB פנוי . יש לי רק XP ואני רוצה להתקין אותו מחדש בגלל שהוא כנראה לא מותקן טוב . חשבתי לעשות מחיצה של 40 -50 GB ולהתקין שמה את הXP . אבל הבעיה היא שאני אצטרך למחוק את הXP השני ,איך אני יכול לעשות את זה ? אפשר פשוט למחוק את התיקיה של הWINDOWS ולא יקרה כלום ? או שיש דרך יותר יעילה ?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני זוכר במערכת הפעלה Windows 7 זה היה תמיד עובד. לא משנה כמה המערכת עמוסה, לא משנה כמה המחשב תקוע וזוחל, הדבר היחיד שיכל להציל אותנו מאתחול מחשב, זה הTask Manager. נתקלתי לאחרונה שב-Windows 8.1 ה-C+A+D לא עבד, ולאחר מספר דקות הופיעה הודעת שגיאה שלוקח לו יותר מדי זמן לעלות. היום, לאחר התקנה של WIN10, ניסיתי להפעיל כמה משחקים. האחד עכשיו שניסיתי להריץ, היה במסך שחור. CTRL+ALT+DEL לא עבד בכלל. כחמש דקות ניסיתי לעשות משהו, ורק לאחר לחיצה על כפתור SHUTDOWN, המערכת התחילה להגיב. כלומר, המערכת לא הייתה במצב Freeze מוחלט, וה-CTRL ALT DEL כן יכל להגיב, אך זה לא עבד. למה אנחנו חוזרים לאחור?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ULTIMATE 64 ואני מקבל עידכונים שוטפים כמו שצריך. אתמול קיבלתי עידכונים לשדרג את המסנג'ר ואת המייל לשנת 2011. התקנתי את העידכונים הנ"ל ופתאום התוכנה של המייל ושל המסנגר נהפכו כולם לשפה האנגלית והמסנגר ממש "התנפחה" וכוללת בתוכה כל מיני שטויות שאני ממש לא מעוניין בהם כמו אתר MSN שפועל ברקע. כמו כן נוספו לי 2 תהליכים של WINDOWS LIVE שאי אפשר לכבות אותם. איך ניתן לשנות את זה בחזרה לשפה העברית? ואת המסנגר לגירסה הקודמת? האם יש דרך להימנע מהתקנת כל עידכון "חשוב" שאני מקבל? בתודה מראש,אורי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^ השאלה בכותרת ראיתי איך עושים את זה בעזרה של הXP אבל אני לא מצליח לעשות את זה אני לא מוצא את ה"הכרטיסיה מתקדם" תודה לעוזרעם!!
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המחשב משמיע סט ציפצופים שונה מהרגיל ישר בהדלקה. אח"כ מופיע מסך שמציין שחלונות לא אותחל בהצלחה וששינוי חומרה או תוכנה עשוי היה לגרום לזאת. הוא מציע מספר אפשרויות אתחול. סייפ-מוד לסוגיו נתקע ומבצע ריסט בשלב Drivers\Mup.sys. מודי ההפעלה הרגילים מגיעים למסך הראשון עם כתובות החלונות וסרגל סטטוס טעינת חלונות, אך גם שם מבוצע ריסט לאחר כ 10-20 שניות. לאחרונה התקנתי דרייבר ל wirless lan usb adapter מתוצרת Edimax, המחשב עבד כהלכה כשבוע לאחר ההתקנה (איני יודע אם יש קשר בין הדברים). אשמח אם למישהו יש רעיונות איך להציל את המצב. גם פתרון של גיבוי נתונים נדרשים מהדיסק הקשיח ואז ביצוע פירמוט הוא אפשרי, אבל אני חייב למצוא דרך להגיע לנתונים ראשית. תודה דרור
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הייתי שמח אם מישהו שיש לו מפרט דומה לשלי ומריץ ויסטה יגיד לי איך זה רץ אצלו אני מתכוון להשתמש בגרסאת הHome Pre כשתצא. השתמשתי בכלי של מיקרוסופט והיה רשום שהכרטיס מסך שלי חלש בשביל ויסטה אבל יוכל להריץ בקיצור רציתי לדעת איך היא תעבוד על המפרט הזה: intel p4 3.00GHZ Asus P4S800MX-SE X SERIES 1 GB RAM Radeon 9200SE מארז וספק ג'נרים. בנוסף הייתי מעונין לדעת אם אני יוסיף עוד ג'יגה לזיכרון אז הביצועים ישתפרו בהרבה? (אני לא מתכוון לשחק ממש אלא יותר להפעיל הרבה יישומים ביחד.)
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. ממש היום הגיע מחשב חדש שהזמנתי, ובו כל החומרה שונה (מעבר מאינטל 3 לAMD כפול ליבה, לוח-אם תואם, וכד'). כאשר ניסיתי לעלות את המחשב ולהכנס לווינדווס (גם ב-SAFE MODE, וגם לא) - הוא עושה לעצמו ריסט. מה הבעייה וכיצד ניתן לתקן אותה?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייד שזוגתי הרגע רכשה אך המוכר אמר לה שהיא צריכה לרכוש רק רשיון. ייתכן מחשב חדש שמותקן בו WIN ללא רשיון? וכמה אמור לעלות רק הרשיון? (לא משנה גרסת ה WIN,אני רק רוצה לדעת טווח מחירים) שאלתי כמה חנויות אחרות וכולם מוכרים רק גרסה "קומפלט",משמע WIN שלם עם דיסק ורשיון. (WIN7 ULTIMATE לדוגמה עולה קרוב ל1000ש"ח )
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון אני מצטער אם אני מפרסם את זה במקום הלא נכון פשוט לא הייתי סגור איפה לפרסם את זה ובסוף אמרתי שעדיף לפרסם פה.. אז ככה, כשקניתי את המחשב שיש לי (מפרט בצד), כמו שרשום קניתי עם 4GB זיכרון, עד היום היה לי WIN XP ואני יודע שהוא תומך רק עד ל 3GB זיכרון. היום התקנתי WIN 7 והוא מזהה רק 3GB זיכרון בדקתי לפי הTASK MANAGER וגם בעזרת התוכנה אוורסט. רשום לי installed 4GB total 3GB לפי הTASK MANAGER של WIN 7.. חוץ מזה, יש לי ATI 5770 אבל בהגדרות תגוצה רשום לי רק 5700 series האם אני סתם בפאניקה או שיש מה פה לא בסדר...?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שב-Vista מותקנת כבר ה-DX10,עכשיו אם אני עובר אליה והכרטיס מסך שלי לא תומך DX10 אני צריך להתקין את DX9? מצטער על הבורות, בתודה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ואני צריך העביר קבצים מהמחשב הישן לחדש. חיברתי תהארדיסק בתור SLAVE והוא התחבר טוב, אבל שאני מנסה להעתיק קבצים או להיכנס הוא רושם שאין לי הרשאה. מה לעזאזל? עריכה: לקובץ יחיד הצלחתי, אבל משום מה לתיקייה הוא לא נותן לי... מה לעשות, בבקשה אני חייב עזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבריה שלום רכשתי מחשב נייד ובו הושתל מערכת ויסטה הום בייסיק כשחפשתי בפורומים השונים מידע התברר שיש עוד מספר גירסאות לויסטה כמו כן שרציתי להוריד אי אילו קבצי נשאלתי האם להוריד ב32BIT או 64 איך אדע איזה סוג קובץ להוריד ??? אשמח לקבל סיוע והדרכה ואיפה אנ מוצא לויסטה שביד ימדריך כמובן בעברית המחשב שלי מסוג דל סדרה 1545 מעבדT6400 בברכה :s05:
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-