עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by דודי הסטלן,

לפני פירוט הבעיה, אני רוצה רק להגיד שאם הנושא הזה לא מתאים לפורום הספיציפי הזה, אז אני מתנצל, לא מצאתי יותר מתאים מזה. אוקיי, ועכשיו לבעייה: הבעייה היא שקבעתי לי דף בית מסויים, וכשאני פותח את האקספלורר, הוא לא מעדכן אוטומטית את הדפים של האתר, הוא פשוט נותן לי את הדף הקודם שהוא הציג לי בביקור הקודם שלי באתר, ואני חייב לעשות refresh כדי לקבל את הדף העדכני. איך אני יכול לעשות שאני ייכנס לדף הבית והדפדפן ישר יעדכן לי את הדף אוטומטית. הערה קטנה : הבעיה הזאת כל פעם חוזרת על עצמה, פעם כן ופעם לא ואני פשוט לא זוכר איך סידרתי את זה בפעם הקודמת, אז אם מישהו יכול לתת לי לזה פיתרון סופי, אז בבקשה. תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  2. קיימת תוכנה בשם Ramdisk המאפשרת מיפוי של כונן RAM... ז"א שימוש בזיכרון למטרת איכסון. http://www.superspeed.com/desktop/ramdisk.php אני אפילו לא ייכנס לשאלה "בכמה כונן ram מהיר יותר מ-HD". תעשו איזה bench קטן, אי אפשר לפספס כרגע אני בשלבי ניסוי של איכסון ה-Pagefile על כונן RAM בגודל 100mb (מתוך 1G) בנוסף ל-1.5GB pagefile על ה-HD. האמת שדי קשה לי לאמוד את הבדלי הביצועים עם רק 100mb ramdisk של swap, מאחר ואת רוב העבודה יעשה ה-page הגדול על ה-HD. אני שוקל להוסיף זכרון (ל-2GB) - אבל לא רק בשביל ה-pagefile אולי יש פה משהו עם 2GB שמוכן לנסות להקצות ל-pagefile בערך 512mb על ramdisk ועוד איזה 512mb על ה-HD ולעזור לי להחליט אם זה משתלם מבחינת ביצועים ? (ז"א נשארים 1.5GB RAM…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי לכולם. רק לא מזמן רק התקנתי מחדש WIN7 86 ונראה שסה"כ דברים הסתדרו. אולם, הבנתי שלשימושי הזכרון המרובים שלי, כבר מזמן הייתי צריכה להתקין את ה- 64. ולכן סוף סוף עשיתי זאת. כאמור, המערכת עבדה עד לא מזמן עם WIN7 86 אבל היא בהחלט אמורה לתמוך ב- 64. נתוני מערכת: מעבד: AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. לוח GA-870A-UD3 זכרון 4GB התקנתי WIN 7 64 מדיסק מקורי דנדש (אבל שנמצא אצלי זמן רב לכן אינו כולל SP1). איני יודעת אם חשוב לציין, אבל התקנתי התקנה נקיה מגרסת שדרוג. אבל גם כך עשיתי עם - WIN7 86 ולא היו אז כל בעיות. אפשרתי לו במהלך ההתקנה להוריד את כל העדכונים מהרשת. ברגע שסיימתי להתקין החלתי עם העדכונים. לדעתי יחד עם ה- SP1 הורדתי באזור ה- 100. העדכון היחיד שלא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by oded6188,

מה בעצם Hibernate עושה? האם המחשב נחשב ככבוי? כי נגיד אני עושה את זה למחשב הנייד, ומכניס אותו לתיק, ופתאום הוא יחליט להידלק... ואז כל העסק מתחמם בתוך התיק וזה לא טוב...

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  5. שלום, יש לי 2 רמקולים קדמיים ו2 אחוריים, אני לא מוצא איך להגדיר בויסטה שהרמקולים האחוריים ישכפלו את הסאונד של הקדמיים? (ישמיעו בדיוק כמוהם) . (שליטה על הסאונד באמצעות הויסטה או באמצעות realtek hd audio manager) אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by DrStyle,

אני קונה מחשב חדש.. חזק.. ואני מתלבט אם לשים XP64BIT או VISTA64BIT יהיה לי 4GB RAM וE8400 בכל מקרה.. איך אני מתקין את שני הווינדוסים בלי יותר מידיי סיבוכים? אני רוצה להשוות

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  7. שלום, לאחרונה החלטתי לעשות מעין ניקוי קטן של כל מיני שטויות שיש לי על המחשב, החלטתי להתחיל באפליקציות שרצות כבר עם עליית המערכת(XP SP2). כיביתי את ה"ברורים" כגון המסנג'ר והDAEMONTOOLS. עכשיו נשארו הטיפה יותר בעייתיים, אני מדבר על: alcmtr.exe ו rthdcpl.exe כפי שאתם רואים, לפי PL, מדובר בתהליכים הקשורים לכרטיס קול מובנה של Realtek. אכן, יש לי כרטיס קול מובנה של Realtek, אך אינני משתמש בו. יש לי כרטיס קול M-Audio Fast Track Pro שדרכו אני מקליט וכן משמש אותי ככרטיס הקול הראשי שלי. האם "מותר" לי אם כן לבטל את התהליכים המשמשים את הכרטיס קול המובנה? כמו כן, התהליך RTHDCPL לעיתים "נתקע", מה שגורם לכך שאין אפשרות להוציא סאונד, עד לריסטרט של המחשב עצמו. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום יש לי במחשב אחד WIN7 של 32 ביט ובשני WIN7 של 64 ביט עכשיו אני יצרתי קבוצה ביתית במחשב עם מערכת ההפעלה של 64 ביט. במחשב עם מערכת ה32 ביט אני מנשא להצטרף אבל כול הזמן הוא רושם לי שלא ניתן להצטרף לקבוצה הביתית(הסיסמה שרשמתי היא נכונה) יש למשהו רעיון למה זה? בעבר ששניהם היו על 32 ביט הצלחתי ליצור קבוצה ביתית אבל עכשיו משום מה זה לא מצליח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by u_o,

http://img186.imageshack.us/my.php?image=raidwg1.jpg כל הפעלה של המערכת הפעלה הוא פותח לי התקנה של ההתקן הזה ואני מנסה להתקין אותו דרך אוטמטי ובדרך של רשימה והוא אומר לי שהוא פגום או לא נמצא אבל הוא מזהה אותו כניראה מה לעזזל הבעיה נסיתי להפעיל דמון טולס לא הצלחתי הוא אומר לי משהו עם בקר סקזי עזרה דחופה!!! וזה יכול להיות מאוד קשור לבעיה שיש לי שקבצים לפעמים נמחקים סתם ככה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  10. Started by hardgore1,

מה עדיף, מה ההבדלים, האם עדיף לחכות עוד כי זה רק יצא?

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by yamaha,

התקנתי xp לשני מחשבים בעלי הרד דיסק sata באחד המחשבים בשלבים הראשונים של ההתקנה המערכת דרשה דיסקט של התקן sata או משהו כזה ובמחשב השיני הכל הלך חלק בלי בקשה דומה שני המחשבים היו אמורים להיות זהים מבחינת חומרה [[שניהם אותה הזמנה (בהפרש של שבוע...) מחנות מחשבים ידועה]] השאלה היא מה היה שונה בינהם בחומרה שגרם לבקש את ההתקן? ואם באמת יש שוני אז מה עדיף ? (אם זה סוג של sata או משהו בלוח...)

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by Rockstatement10,

היה לי 8.1 ושדרגתי ל-10 דרך הכלי של מיקרוסופט ויש באגים ב-10. כשלוחצים על ההתחל הוא לא תמיד נפתח וגם אם כן לוקח לו 2-3 שניות להפתח.. גם חלון החיפוש שליד ההתחל לפעמים לא נפתח בכלל כשולחצים עליו... גם לכם זה קורה? זה באג במערכת שעוד לא נפתר? וגם יש לי משחק שלא עובד טוב על 10 ועבד מעולה על 8.1.

13. היי, יש לי כאן מחשב נייד מיושן ביותר שמריץ Windows XP ושתי המחיצות שלו מפורמטות לFAT32, אני צריך לשנות את המחיצות לNTFS, עכשיו יש את הפקודה הזאת CONVERT [D]: /FS:NTFS שממירה מחיצה לNTFS מבלי לפרמט, לפני שאני עושה נזק שיחייב אותי לפרמט את המחיצה, אפשרי להריץ את הפקודה על המחיצה © שעליה מותקן Windows XP, או שבירור יהיו בעיות למ.ה. לעבור לNTFS בלי התקנה מחדש? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by artyom,

אפשרי בכלל? כי לפי מה שראיתי ישנה גרסאת PORTABLE... ואם זה אפשרי אז יהיה אפשר להשתמש בWINDOWS הזה בכל מחשב? תודה עריכה: אני בטוח שהיה מדובר על הנושא בעבר אבל לא היה לי מושג מה לחפש : ??? ???

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי XP HOME והגדרתי USERS (משתמשים) שונים אני רוצה: 1) שרק SUPERUSER יוכל להתקין להוריד תוכנות 2) שיהייה הגנה של נתונים ממשתמש אחד למשניהוא (בעיקר מחיקה, זה משפחה ולכן קריאה זה בסדר) לעזרתכם אודה מאד, יהודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  16. Started by alexrta,

יש לי קובץ עם סיומת של AVI שלא רוצה להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא אומר לי שתוכנית אחרת משתמשת בקובץ ואי אפשר למחוק אותו ניסיתי למחוק אותו ב- SAFE MOD וזה לא עבד... גם ניסיתי למחוק אותו דרך run----->cmd ואז שם לרשום DEL וכו' וגם לא עזר.. איך להיפתר מהקובץ...?! זה קטבץ דיי גדול ואני צריך את המקום שהוא לוקח... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  17. איך אני מפרמט את כל המחשב (לאן להיכנס?) תודה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  18. שלום שוב, היום נתקלתי ב2 בעיות מעצבנות שלא מצאתי פתרונות אליהן (SP1 לא יעזור כי אי אפשר להתקין את זה אצלי בגלל בעיה בהתקנה) אז הנה הבעיה הראשונה: כאשר אני נכנס למסנג'ר אז כעבור 5 שניות אני מקבל הודעה כזאת (וביטלתי את הפיירוול ואת האנטיווירוס) בעיה 2: כאשר אני מנסה להתקין משהו דרך MSI מופיע לי תמיד הודעה שחסר לי קובץ כלשהו כמו זה: מחכה לתשובות..

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  19. לקובץ לא מזוהה..וכתוצאה מכך בהרבה תוכנות שאפשר נגיד להכנס לדף בית לדוגמא דרך התוכנה...אני פשוט לוחץ ולא קורה כלום...וגם כשאני סתם לוחץ על קובץ url לא קורה כלום...כאילו לא לחצתי בכלל...בעע זה קרה סתם ככה פתאום יש למישהו מושג אולי איך זה קרה ואיך לסדר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  20. שלום. אני רוצה ליצור התקנת ווינדווס ישירות מהדיסק הקשיח. אני מתכוון בזה שאני אעתיק את קבצי התקנת הווינדווס (XP) להארדיסק ריק האם יש אפשרות לעשות אפשרות להתקנה משם? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  21. אז ככה.. אני מנסה להפעיל סרט ולראות אותו באמצעות תוכנה מסוימת אז עשיתי פתח באמצעות באפשרויות אבל זה בכל זאת לא פתח באמצעות התוכנה ואפילו לא ראו את האייקון ברשימה שם ... אם יש דרך לסדר את זה אז תודה. ניסתי גם למחוק ולהתקין שוב את התוכנה וזה לא הלך..

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  22. בהרבה חברות וגם במחשבים הצה"ליים מקשיחים את הכוננים ובעצם מנטרלים אותם כך שלא יהיה ניתן להשתמש בהם(לא רואים אותם אפילו דרך המחשב שלי), רציתי לדעת איך עושים זאת ואיך מבטלים את זה. נ.ב. אני יודע בוודאות שלא עושים את זה דרך מנהל התקנים(device manager) כי שם הם מותקנים כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by igal_nazar,

יש ברשותי מחשב נייד של חברת Dell מסדרת Vostro 3550, עליו מותקנת מערכת הפעלה win7 64bit. רכשתי מערכת הפעלה win 8 64bit וניסיתי להתקין על הנייד, במקום המערכת שקיימת. ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה החדשה באמצעות השדרוג (ולא דרך ה BOOT). הכל הלך ממש טוב, כמעט עד סוף ההתקנה. לאחר 3 הפעלות מחדש, המערכת כמעט ועלתה, אבל אז היה מסך שחור. חיכיתי לראות אם משהו ישתנה, אבל אחרי 10 דקות שלמות של המתנה, עשיתי restart ואז קיבלתי את ההודעה כי " windows installation was not succsessful. your previous version of windows is being reseted". ואז חזרתי למערכת win 7. הרצתי את Windows8-UpgradeAssistant וקיבלתי את התמונה הבאה: למיטב הבנתי, אחד או יותר מההערות שמופיעות בתמונה הן הגורמים לבעיה. …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by נדב2588,

שלום יש לי מודם ale 130 של adsl וכשאני גולש או סתם מוריד אני מכבה את המחשב ואז הוא כותב לי " שומר הגדרות " ונתקע ולא מתכבה מה לעשות תעזרו לי בבקשה תודה!!!

25. מישהו יודע אם זה עדיין עובד סבבה? הוא לא משחק במחשב..

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.