Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי פה מחשב ישן של בן-דוד שעושה קצת בעיות... כשאני מנסה להתקין עליו XP אחרי שהוא מתחיל את ההתקנה אז יש אתה השלב הזה שהוא עושה RR ואז ממשיך את ההתקנה... אז המחשב הזה מעדיף להתחיל כל פעם את ההתקנה מחדש אחרי הRR כאילו שהוא לא מזהה שיש כבר תאליך התקנה מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? יודע איך לעקוף אותה ? נאמר לי שאף פעם לא היה בו XP אלה 98 ... יש מצב שזה בילטי אפשרי ? למרות שזה נראה לי מאוד מוזר כי סך הכל P3 זה לא כזה אנטיקה (או שכן ) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איך אני יכול לצאת לדוס (כי אני חייב לעשות copy שאי אפשר אם זה ב-windows( נ.ב אם שאלו אז בבקשה תתנו לי קישור (כי אני לא מצאתי)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעיין בין החנויות שמוכרות את WIN7 ואני רואה בכל חנות גרסאות OEM וRETAIL עכשיו אני לא מבין מה ההבדל וגם האם ישנם בעיות כלשהם במשחקים עם WIN7? כי ראיתי המון פסוטים בהרבה פורומים שיש להם בעיות עם משחקים.
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ניסתי למצוא שרשורים בנושא 32 - 64 ביט ולא ממש מצאתי - אז האם יש עדיפות מסוימת למערכת הפעלה עבור גיימינג ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ניכנס לווינדווס UPDATE ומתקין את הSP! ובסוף הוא אומר לי שההתקנה נכשלה ואם אני זוכר נכון, זה דופק לי ת' ווינדוס איך אני יכול להתקין אותו? והאם משהוא יודע למה זה קרא לי?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בקיצור, יש לי מחיצה ראשית עם ויסטה, ומחיצה משנית ריקה. אני רוצה להתקין את XP על המחיצה הריקה. בשביל זה אני מכניס את הדיסק לכונן (באופן מפתיע...) ועושה ריסט, כשאני לא שוכח לשנות את ה-boot sequence כדי שיתבצע boot מהדיסק עצמו. כשהמחשב עולה, מופיע הדבר הבא: Boot from CD\DVD: לא משנה על מה אני לוחץ במקלדת, שום דבר לא קורה והויסטה עולה כרגיל. מסתבר שאפילו כשהתוכנות של מיקרוסופט לא מותקנות בכלל, הן עושות בעיות. בכל מקרה, מה אני מפספף פה?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אני מריץ xp עם sp3 ולאחר התקנת ה sp3 ה rdp שלי ממאן לעבוד. ניסיונות להתקין מחדש עלו בתוהו כי המכונה צועקת עלי שיש לה קלינט חדש יותר הסרה אין לי מושג מהיכן??? \מחפש דרך לתקן או להתקין מחדש. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין להתקין ווינדוס ויסטה באנגלית ואז להתקין mui שיהפוך אותו לעברית או להתקין ווינדוס בעברית מלאה, כי שמעתי שהווינדוס בעברית מלאה שמורידים ברשת הכול לא מוסדר ולא נקי, ואיזו גירסה של ויסטה עדיפה, ד"א יש לי 64 bit אני יוכל להתקין גירסה של 32bit
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי אתמול את תוכנת XP-TWEAK PRO 3. ביצעתי בעזרתה כמה שינויים - לפי ההמלצות שלהם ו...זהו. אבל, מאז שהתקנתי את התוכנה אני לא יכול להשתמש בלחצן הימני של העכבר כאשר אני משתמש ב-EI. כל פעם שאני לוחץ עליו (כדי להכנס למאפיינים או פתיחה באמצעות) ולא משנה על איזה קובץ המחשב מתחיל לחשוב לכמה שניות ואז אני מקבל הודעה שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית וה-IE נסגר. ניסיתי לסגור את התוכנה ולאתחל את המחשב - אבל שום דבר לא עוזר. יש לכם רעיון מה יכול להיות לא בסדר או יותר חשוב - מה אני יכול לעשות? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ה- SCREEN SAVER שלי מכבה לי את המסך כאשר: רואה סרט ב- BSPLAYER SUBTITLE WORKSHOP MV2PLAYER VIZUALIZATION ב - WINAMP המסך שלי מפוצל לטלוויזיה - DUAL VIEW התקלה מופיעה גם על המסך וגם על הטלוויזיה ? מישהו יודע איך ניתן לא לאפשר SCREEN SAVER לתוכנות מסוימות ?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי! המחשב לא עולה אני מקבל הודעה זו והוא נתקע: unknown flash type boot from atapi cd-rom: failure... disk boot failure insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר לא עולה המערכת. פירמטתי את המחשב פתחתי "גוסט" לא עוזר ,מה הענין? המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמשמש לטלויזיה, מעבד כזה http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB) לוח אם כזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178 כרטיס מסך radeon 5450 1gb זכרון (בהתחשב שאני אשדרג ל2GB, זה המקסימום של לוח האם) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת (XP) לווינדוס 7 ultimate השאלה היא, האם להתקין מערכת הפעלה ב32bit או 64bit? תודה על העצות!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב של אבי קרס - כנראה התנגדות בין סקטורים פגומים (דיסק ישן..) ותוכנת הגיבוי Comodo Time Machine (ילמד אותי לא לקרוא את ההוראות בפעם הבאה). קראו לי לתקן. לפני שהתחלתי, עשיתי image לדיסק עם Acronis True Image, הפעם הראשונה בה יצא לי להשתמש בתוכנה מאז שקניתי רישיון לפני כמעט שנתיים. לא הצלחתי לתקן ונאלצתי להתקין מחדש - Win7 סירבה לעשות התקנת in-place. לא נורא, יש image של הדיסק, אפשר להוציא ממנו את כל הקבצים שאבדו. נסעתי הביתה, חיברתי את הדיסק הנייד עם ה- image למחשב שלי והתחלתי לחפש את הקבצים. אין כלום תחת documents and settings. תחת users אני רואה את המשתמש של אבי (אבל לא את שני האחרים שיצרתי שם), אבל תיקיות ה- desktop, documents ו- my documents שם ריקות. אני מחפש ומחפש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצאתי תיאור טוב יותר מאשר "אדיש". הווינדוס פשוט נהיה אדיש, אני מנסה לפתוח תוכנה, אך היא לא נפתחת, אני מנסה שוב כמה פעמים ובפעם החמישית היא נפתחת, במקרה הטוב. יש תוכנות שבכלל לא נפתחות. עכשיו, זה לא שהווינדוס פועל לאט, הוא פועל כרגיל, אבל התוכנות פשוט לא נפתחות, כך גם הסרה של תוכניות. בכל מקרה, ביצעתי בדיקה של וירוסים- אין. בדיקת Ad Aware- תקין. ניסיתי לשחזר את המערכת לכמה נקודות קודמות אך כולן לא מאפשרות לי לשחזר. יש מצב שזה קשור לאיחוי דיסק או משהו? בכל מקרה אני אשמח להארות כי אני לא יודע מה עוד יכול לגרום למצב החדש והמעצבן הזה.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
היתה לי בעיה עם הזכרונות (4 סטיקים כל אחד ג'יגה) אז החילפו לי אותם ובמקומם קיבלתי 2 שכל אחד 2 ג'יגה, המחשב מזהה רק 3 ג'יגה (יש לי ווינדוס 7) תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. לפני כמה דקות התקנתי עדכון אבטחה רגיל של Windows ולאחר מכן נדרשתי לעשות הפעלה מחדש למחשב; כמובן אישרתי והמתנתי. נתתי לזה להתקין את העדכונים והלכתי מהמחשב, אחרי כמה דקות חזרתי וראיתי שזה על 15% אז הלכתי, לאחר מכן חזרתי וראיתי שזה עדיין תקוע על 15%, כאן כבר הבנתי שמשהו לא בסדר; ניסיתי להזיז את העכבר אבל הוא היה תקוע, אך מצד שני המחשב עצמו הגיב כאשר ניסיתי לכבות ולהדליק את ה-"Num" (בעזרת מקש ה-"NumLock" שבמקלדת), ככל הנראה מערכת ההפעלה נתקעה. חיכיתי עוד כמה דקות אך כלום לא קרה, אז לחצתי על כפתור ההפעלה מחדש החיצוני של המארז, המחשב ביצע הפעלה מחדש ובעליית הווינדוס רשם "Applying update" בצירוף כמה מספרים, הבנתי שזה ממשיך להתקין לי את העדכונים משם אז המתנתי. המחשב עלה והכ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת הפעלה win xp. שאלתי היא האם יש אפשרות בתוך הווינדוס/תוכנה נוספת שתקפיא את הייקונים ולא תתן להם לזוז גם במצב שאני גורר אותם? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
הורדתי את tweakUI מהאתר של מיקרוסופט ורציתי להתקין אותה אבל הוא נותן לי את השגיאה הזאת.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי את העכבר של לוג'יטק הרבולושן זה עם הגלגלת בצד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, יצרתי דיסק BOOT על DOK. אני רוצה להתקין ווידוס XP על הכונן הקשיח שלי. הבעיה היא שאם אני מגדיר ב-BIOS את ה-DOK ככונן קשיח, אליו המערכת תפנה ראשון כדי לבצע דרכו את ה-BOOT, המערכת לא מזהה לי את הכונן הקשיח שיש במחשב. ככה שמתקבל לי ה- DOK ככונן C, ואז אם אני רוצה להתקין את הווידוס מהדיסק, אז הוא מתקין לי את המערכת הפעלה על ה- DOK בגלל שהוא רואה אותו ככונן יחיד. האם אפשר להגדיר שאני אתחיל את המערכת עם ה-BOOT של ה- DOK, ובכל זאת יזוהה לי הכונן הקשיח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
התקנה של xp זה משהו בסביבות ה-30/40 דקות פלוס מינוס... לא?!?!? (ככה לפחות לי לקח שאני התקנתי) למה שאני שואל אומרים לי 4 שעות......התקנה מיוחדת ??
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ווינדוס אקס פי בעיברית, ואקספלור 6, ולמעלה איפה שיש את הסרגל כלים, מתחת יש את הלחצנים "הקודם" ו-"הבא" וכו', מתחת מופיע לי סרגל כלים של כל מיני אפשרויות כמו "block popups","zoom" ו-"serach" לסרגל קוראים: iSearch ואין לי אפשרות להסיר אותו ניסיתי לחצן ימני ולבטל את ה-v ואין לי אפשרות ניסתי בהוספה והסרה לחפש אותו גם שם הוא לא מופיע כיצד ניתן להסיר את הסרגל הזה שמפריע לי בגלישה? צירפתי כאן שני תמונות שאחת מראה את הסרגל והשנייה מראה את הסרגל עם הלחצן הימני של נותן לי אפשרות להסיר את ה-v של הסרגלי כלים...[/b] תודה מראש... ;D
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני גוזר קובץ מסויים לכונן אחר אבל עדיין זה מראה לי בכונן הראשון ששם היה הקובץ שזה תופס מהדיסק הקשיח מקום.. אבל בעצם הקובץ כבר לא נמצא שם.. איך אפשר לסדר את זה? (עשיתי איחוי דיסק וזה רושם לי שהוא לא מצליח לאחות את ה3.5 גיגה שהבערתי למקום אחר.. וזה עדיין מראה לי בכונן C שזה תפוס)
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי כאשר אני מדליק את המחשב , עולה לי מסך כחוך של סריקה של הדיסק הקשיח, אם אני לוחץ על מקש כל שהוא הסריקה מתבטלת והוינדוס ממשיך לעלות רגיל... הבעיה היא שאם אני משאיר אותו לסרוק את הדיסק הקשיח , בסיום הסריקה הוא נותן הודעה של סיום מוצלח ונתקע במסך הסריקה ולא ממשיך לעלות לוינודס!!! כבר נמאס לי מהמסך הזה שכל הזמן חוזר ואני רוצה לדעת אם יש אפרשות במערכת הפעלה לבטל סריקות של הדיסק הקשיח בזמן איתחול המערכת לגמרי. ככה שהוינדוס יעלה לי ישר בלי מסך הסריקה ויתקע לי את המחשב או שאני הצטרך ללחוץ על מקש כל שהוא בשביל לטל את הסריקה המעצבנת הזאת תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי בעניין הזה ליאור.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-