עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חברים! רציתי לדעת איך הWindows Xp Pro אתכם!! אני רוצה בקרוב לעבור למערכת הפעלה הזאת שמעתי שזאת מערכת הפעלה חזקה ביותר!! יציבה וכו'... רציתי לדעת איזה משחקים, תוכנות, סרטים וכו' לא פועלים על המערכת הפעלה הזאת תנו לי בבקשה ביקורת על מערכת הפעלה הזאת! האם היא מהירה.. (עד שהיא עולה) במה היא יותר טובה ממערכות הפעלה האחרות כגון: Windows 98 sec Windows Me Windows 2000 ועוד... בברכה ד"ר טראנס! תודה מראש חברים!!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by prince amir,

יש ךי בעיה עם מערכת חלונות XP PRO, כאשר מנגנים מוזיקה המחשב לרגע משתהה ועוצר וממשיך בבדיקות של המערכת אני לא מוצא שום בעיה, יש לי מעבד דורון 800 וזככרון 256 MB ואין בעיית מקום בדיסק אבל המוזיקה כל כמה שניות נפסקת כולל בכל הנגנים, מה אפשר לעשות זקוק לעזרה דחוף!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, רכשתי היום מחשב נייד חדש של חברת HP. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה Linux SuSe 11, הייתי מודע לעניין אבל חשבתי שאסתדר עם זה. אני רוצה לעבור למערכת ההפעלה windows 7. אך כשאני מכניס את הדיסק למחשב המערכת של Linux כאילו לא נותנת לי להפעיל את קובץ ההפעלה של ההתקנה מהדיסק, כאילו המערכת מונעת ממני מלהתקין Win7. רציתי לדעת אם ישנה איזשהי דרך קלה - להסיר את מערכת ההפעלה שבאה מותקנת במחשב - Linux SuSe 11 ובמקומה להתקין את מערכת ההפעלה Windows 7. אשמח למי שיכול לעזור! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  4. התקתקל לי המחשב, והעברתי את הדיסק הקשיח שעליו מותקנת מערכת הפעלה Windows xp למחשב אחר שקיבלתי מחבר. כעת מערכת ההפעלה לא עולה (גם לא ב-Safe Mode). אני כל פעם מקבל את המסך הכחול שמופיע בתמונה המצורפת. ממה שאני מבין, זה בגלל שבקרי הדיסק הקשיח שונים. איך ניתן להסיר (אולי בעזרת Hirens) את בקרי הדיסק ממערכת ההפעלה כדי לאפשר לה לזהות את החומרה שבמחשב הנוכחי? תודה מראש ולילה טוב, dr70 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. xp home edition בעברית

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  6. לא מצליח להתקין את Service Pack 1 על הוויסטה An internal error occurred while installing the service pack. Error code: 0x8007000D בגלל שהיו עוד הרבה בעיות מעבר להתקנה של ה SP, החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ויסטה שוב אבל עדיין אני לא מצליח להתקין את ה SP1 מה יכול לגרום לבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  7. שלום היום פתחתי את המחשב ופתאום בכל פעם שאני מנסה לפתוח איזו שהיא תקייה או את הדפדפן הם לא נפתחים והתהליך explorer.exe תופס 100 אחוז... השאלה שלי היא האם אין מנוס מלהתקין מחדש את האקס פי? ולפני שאתם אומרים שזה אולי וירוס או איזה מזיק אחר יש לי נוד32 והמחשב נקי לגמרי(עשיתי בדיקה גם ב ad aware)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. נוסו הפתרונות הבאים : החלפת כבל IDE סידור הגאמפרים קינפוג חדש של הBIOS - לפי התוצאות הכל מזוהה כמו שצריך ופועל כשורה שימוש בכמה דיסקים של מע' ההפעלה (אותה תוצאה ) זאת התמונה שמוצגת בכל פעם מחדש http://www.siz.co.il/my.php?i=qm20znzotgig.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=qm20znzotgig.jpg

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  9. היי, ראשית הבעיה החלה,שהמחשב הגיע למצב בו הוא פשוט לא ישן. איך מחזירים את האפשרות "מצב שינה" בהתחל?,ואיך לגרום למחשב לישון,למרות שהוא מסרב? ניסיתי לפתור בעצמי,וכנסתי להגדרות צריכת חשמל>עיתוי שינה של המחשב>שיחזור הגדרות ברירת מחדל,ולאחר מכן,כשלוחצים על התחל=אין אפילו את אפשרות הבחירה ב"מצב שינה",שנעלמה ויש פשוט "שינה" - מה עושים,כדי שאפשרות זו תחזור והמחשב יוכל לישון?. אין לי מקלדת ו/או עכבר אלחוטיים. שיניתי והורדתי את כל ה"שירותים"+"הפעלה" - בmsconfig,אשר לא הכרחיים. למה המחשב שלי עדיין לא מצליח לישון?,במה הבעיה? (הוא ישן כדקה,ומיד לאחר מכן "מתעורר".!). אילו שינויים,עליי לשנות בניהול צריכת חשמל,כדי שיישן כמו,שצריך ובאופן תקין? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. לאחרונה כשאני מסייר בתיקיות המחשב פתאום צצה לי השגיאה הזאת: http://img185.imageshack.us/img185/337/57741632wt3.png שסוגרת את EXPLORER.EXE.. לאחר שאני בוחר באפשרות "אל תשלח" כרגע זה קרה שוב ואני לא יכול בכלל לגשת לתפריט ה''התחל'' או לחלונות פתוחים גם לא בALT TAB...

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  11. יש לי יוזר אחד במחשב,ללא צורך בסיסמא... כל פעם שאני לא נוגע במחשב יש סקרין סייבר ולאחר 20 דקות המסך בסטנד-ביי -סנדרטי אצלי.. בזמן האחרון הופיע תופעה שכאשר אני מזיז את העכבר כדי להפעיל את המחשב (במצב סקרין סייבר או מסך סגור) אני נזרק עם צליל מציק למסך של בחירת היוזר (כמו לחיצה על winkey+L).. וזה מאוד מציק! אגב.. windows xp pro SP2 ולפי אדאוור וספייבוט S&D ולפי נורטון.. אני נקי.. נראה מה קספרסקי יגיד יש לכם פיתרון? תודה חברים!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by daido,

שלום לכולם! כשאני מנסה לעשת עידכון windows update הוא מנסה להתקין עדכון ל-windows update על מנת שאוכל להוריד עדכונים אוטומטיים למחשב, אני מקבל הודעת שגיאה CODE 800700B לא הצלחתי למצוא סיוע. מה ניתן לעשות? אשמח לכל סיוע תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. התקנתי XP עם SP3 כבר מובנה בתוך הדיסק. הכל נראה תקין. נראה שיש תוספת ביצועים, אבל נראה לי שזה יותר בזכות ה250GB החדש. בכל אופן פתאום אני שם לב שהשעון חזר שעה אחת אחורה. נכנסתי להגדרות שעון - אין בכל אפשרות לבחור בעדכון שעון קיץ אוטומטי מה שזה אומר שבכל פעם שהמחשב יתעדכן עם האינטרנט הוא יציג לי שעה לא נכונה מה עושים?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  14. ועכשיו אין לי סאונד העפתי את התוכנה הזאת שהוא התקין והיא לא לגמרי נמחקה כשהוינדוס עולה הוא אומר שהקובץ cmicnfg.pl לא עולה כי הוא נחמק ובadd\remove programs התוכנה הזאת עדיין מופיעה איך אפשר להעיף אותה סופית? כי גם כשהדרייברים הקודמים של הכרטיס קול מותקנים אז אין סאונד כי נראה לי שיש איזו התנגשות בין שתיהם בבקשה עזרה קוראים לתוכנה C-media WDM Audio Driver

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by ag43,

אני צריך לגבות תוכן של כונן תוך כדי שמירה על מאפייני הקבצים ובעלותם. מאילוצים כאלו ואחרים אני צריך לעשות זאת על מחשב אחר וכאן מתחילה הבעיה - כדי שאוכל לגשת לקבצים שאני רוצה לגבות אני צריך לשנות את ההרשאות, דבר שאני לא רוצה לעשות. ניסיתי גם דרך אובונטו בתקווה שהיא תתעלם ממגבלות ההרשאות של WINDOWS אבל היא מחקה את ההרשאות והמאפיינים למרות שהגדרתי לה לשמור עליהם. אשמח לרעיונות כיצד לבצע זאת. מדובר על כ800 גיגה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. סורי מראש אם כבר הנושא דובר כאן - לא הצלחתי למצוא לזה מידע או פיתרון יש לי מחשב נייד חדש - Asus N56VJ-S4009H המסך הוא HD אבל אני מפעיל אותו לא ברזולוציה המקסימלית....אלא 1600X900 הבעיה היא כידוע בפונטים >> שהם מאוד מאוד לא חדים ומטושטשים..... מאוד מבאס! האם פתרו את הבעיה הזו? או שיש דרך לנטרל משהו כדי שזה יופיע לפחות ברמה הקונבנציונאלית של WIN7 <?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. איך אני מסדר את תפריט התחל -> כל התוכניות (all programs) כך שלמלעה יופיעו התקיות ואחרי זה כל השאר?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by ביצה,

אהלן! יש לי WIN7 כבר מלא זמן ואני משתמש והכל טוב ויפה עוד לא היתה לי תקלה אחת. אתמול היתי באמצע משחק והיה הפסקת חשמל והמחשב התכבה ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך שחור ומופיע עליו את ההודעה הבאה: "Disk boot failure, insert system disk and press enter" ואני לא יודע מה לעשות. דרך אגב בדקתי בביוס והבוט מכוון ל-HDD כמו תמיד ואני לא מבין מה הבעיה פתאום. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by jj516,

יש לי בעיה, ה Language Bar פתאום נעלם לי מה Task bar ואני לא יכול להחזיר אותו בגלל שכול פעם אני נכנס לאפשרות ה Toolbars ולוחץ על Language Bar אז ה WINDOWS נטקע ועושה לי את ההודעה האם אני רוצה לשלוח את התקלה ל MICROSOFT.... הדרך היחידה שניתן להחזיר זה ב CONTROLE PANEL - Regional and language options, ושמה אני צריך לכבות אותו, ואז להדליק מחדש, אבל הוא לא מופיע ב TASK BAR אלה למעלה ב WINDOWS. איך אני יכול להחזיר אותו ולמה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Tzion,

שלום יש לי וינודס XP PRO, מעבד פנטיום 3 667 וזיכרון 128MB 133MHZ במנהל המשימות של וינדוס בכרטיסיה תהליכים מתבצע שם "תהליך לא פעיל" (שם משתמש- SYSTEM) והוא לוקח לי כמות משתנה ל CPU בין 50-90... בכלל לא יציב... כשאני מנסה לסגור אותו זה רושם לי הודעת שגיאה: "לא היתה אפשרות להשלים את הפעולה. הפעולה אינה חוקית עבור תהליך זה" מה לעשות?? איך אני יכול לסגור אותו???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by TPack,

שלום, אני משתמש חדש יחסית בווינדוס ויסטה ויש לי שאלה לגבי התצוגה. כשאני פותח תיקייה מסויימת אני רואה את הפריטים ב"Groups" , איך אני יכול לבטל את זה? ובצד ימין אני רואה תפריט ניווט מיותר בשבילי, האם יש דרך להסיר אותו? מצרף תמונה לתיאור הבעיה: http://img5.imageshack.us/my.php?image=77858007.jpg (מוקף באדום) תודה!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by Lior4543,

היי יש לי ווינדוס 7, עכשיו יש לי בעיה שנגרמת אחרי שאני משאיר את המחשב דלוק בלילה. אני משאיר את המחשב דלוק, הוא לא מוריד ולא נמצא על משחק או משהו, פשוט על הדקסטופ, אחרי 3 שעות בערך כל המחשב קופא, אבל העכבר זז, הדרך היחידה לשחרר אותו זה ריסטארט..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. חבר'ה, יש לי בעיה: כל פעם שאני מדליק את המחשב (נייד חדש שהגיע עם VISTA) ישנה פעילות דיסק-קשיח אינטנסיבית למשך כ-10 דקות. אין לי יותר מדי תוכנות, וביטלתי את כל מה שהיה אפשר דרך כלי ה-MSCONFIG. בדקתי עם ה-Resource Monitor ותמיד הבעיה היא בכתיבה אינטנסיבית לקובץ שנמצא ב-C:\SYSTEM VOLUME INFORMATION מה יכולה להיות הסיבה ?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by Tamy,

מישהו מכיר את פקודת ה-RUN שפותחת חלון שדרכו אפשר להגדיר שווינדוס לא ישאל אותך עם איזה משתמש להיכנס בכניסה למערכת? יש לי רק משתמש אחד.. ומשום מה כל פעם שאני מפעילה את המחשב בכניסה לווינדוס הוא שואל אותי עם איזה משתמש אני רוצה להיכנס, למרות שיש לי רק משתמש אחד.. זה סתם מעצבן.. =] תודה מראש : )

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by Haflo,

גיליתי משהו מאוד מעניין, יש לי מספר תחנות שמתחברות לשרת (Server Client Domain) שתי תחנות מותקן עליהם Windows XP Professional תחנה מס. 1 - בעלת כתובת IP דינמית, מקבלת את כל ההגדרות רשת דרך DHCP מקבלת מהשרת: IP Address,Subnet Mask,Gateway,DNS Server תחנה מס. 2- בעלת כתובת IP סטטית, מוגדר לה רק את כתובת ה IP וה Subnet Mask לא מוגדרים Gateway and DNS Server זמן הטעינה של תחנה מס. 2 היה ארוך בהרבה מזה של תחנה מס. 1 (תחנה מס. 2 היא המחשב הראשי שלי-מן הסתם חזק יותר,יותר ציוד), בהתחלה יחסתי את זה לזמן טעינה של ה Drivers, אבל עם הזמן הסתבר לי שמאחר ולא מוגדר לו Gateway and DNS Server זמן הטעינה שלו מתארך פלאים!!! רציתי לדעת מה בנוגע לתחנות …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.