Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
מזה אוףף זה התחיל להופיע לי הרבה איך אני מסדר את זה ... http://www.siz.co.il/my.php?i=yfjmwhtmgeix.jpg איך אני מסדר תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם! הזזתי בטעות תיקיה שנקראת Application Data ליעד אחר בטעות! ידוע לי שזו תיקיה חשובה!היכן עלי למקם אותה?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להחליף דיסק קיים בדיסק גדול יותר. כדי לעשות זאת הוספתי דיסק חדש למחשב והתקנתח Windows XP professional SP3 מתוך הדיסק הקיים וכן מספר רב של עדכונים ותוכנות. הדיסק החדש מזוהה במערכת ככונן :E ואני יכול לבחור בעליית המחשב מאיזה דיסק אני רוצה לעשות BOOT ושניהם עובדים. עכשיו מתחילה הבעייה: ניתקתי את הדיסק הישן על מנת להשאר רק עם החדש ואני מקבל בעלייה הודעת DISK BOOT FAILURE. כמובן שהדיסק מזוהה ב-BIOS ואני יכול גם לגשת אליו באמצעות Recovery console (רק שעכשיו הוא מזוהה כ: C:/WINDOWS ולא כונן E). מה מקור הבעייה? לא רציתי להריץ FIXBOOT או FIXMBR מבלי להבין מה הבעייה מכיוון שאני מחפש פתרון בו ישמרו כל ההתקנות והעדכונים למערכת ההפעלה שביצעתי. רעיונות?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הידע שלי המחשבים הוא די גדול, אבל עד עכשיו לא יצא לי להתקין ווינדוס כלשהו. בגלל בעיה במחשב אני מפרמט את הדיסק ומתקין מחדש XP. גיביתי כל מה שאני צריך, וראיתי את הכתבה הזאת שמסבירה מצויין איך להתקין את המערכת. אבל איך מסדרים את כל ההגדרות, הדרייברים? אם אתם יכולים לעשות לי סדר בראש, ולרשום מה צריך לעשות לאחר התקנת הווינדוס לפי הסדר המומלץ זה יהיה נהדר לפי ההגיון: שפות חיבור לאינטרנט הורדת דרייברים והתקנתם (אילו דרייברים? כ. מסך, כ.קול, DX, האם צריך גם ללוח אם?) התקנת תוכנות / משחקים וכו' מה עם SP? האם SP3 בטוחה או שכדאי להשאר עם 2? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי ברשת תמונה שהיא זהה לתקלה שמתרחשת בנסיון התקנת וינדוס XP על מחשב נייד חדש שלHP מדגם פביליון. יש לציין שניתן להתקין בקלות וינדוס ויסטה ווינדוס 7. כמו כן, למחשב זה אין כונן דיסקטים. אשמח לעזרה. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הבעיה הכי מציקה שהיתה לי בחיים... היה לי office xp. מחקתי אותו והתקנתי office 2007 (לא בטא). עכשיו כל פעם שאני פותח את המסנג'ר נגיד, או את האופיס החדש, או ie7, מופיעה לי ההודעה הזאת- איך פותרים את זה!?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה בבקשה טענו :| איך אני יכול להריץ משהו ב BG יעני אתה יודע ב SERVICE אני רוצה להריץ חלון קטן של דוס שירוץ עליו משהו שהוא ירוץ ב BG ככה שאני לא יראה אותו MINIMIZED אני לא יראה אותו בכלל ואני יוכל לסגור אותו רק CTRL + ALT + DEL ב Proccess
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלכום לכם! בתור משתמש קבוע במערכת WINDOWS VISTA, אני נחשף לתגליות רבות, לומד דברים חדשים ואף טיפים חביבים על המערכת. לא פעם נתקלתי בבאג מסויים במערכת. אבל כפי שאתם בוודאי יודעים - לכל בעיה יש פתרון. אם הוא פשוט ואם לא. אנו נעסוק בתפריט ההתחלה. אם גם אתם משתמשים קבועים בויסטה, בוודאי נתקלתם בתופעה המוזרה שתפריט ה"התחל" נעשה איטי. כלומר, פתיחת תתי נושאים תחת הכותרת "כל התוכניות", תימשך שניה לכל היותר (זמן פעולה שאמור להמשך עשירית שניה לכל היותר). אולי לא הבחנתם בכך, אבל התופעה מתרחשת בדרך כלל כאשר מתקינים תוכנית חדשה. התוכנית החדשה מסומנת בצבע כתום בתפריט "כל התוכניות" (לשם הדגשה, בכדי להקל על המתשמש בלמצוא את התוכנית החדשה שהתקין). האפשרות של סימון התוכנית החדשות בכ…
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
התקנתי XP PRO ועכשיו כשאני מנסה להתקין כל מיני דברים כמו דריברים של נבידיה הוא אומר שהקובץ לא טוב(לא זוכר מה הוא בדיוק אמר אבל ניסיתי להתקין אותו ישר אחרי שהורדתי אותו ) וזה לא הקובץ היחדיד שהוא אומר לי את אותו הדבר... וגם לפעמים פשוט מתחשק לו לעשות לי בוט מבלי שום סיבה ??? מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה האם הפירמוט בעת התקנת windows 7 רק על דיסק C או על כל הדיסקים הלוגיים? יש לי xp עם הרבה דברים על דיסק D, האם הם יישמרו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
די אין לי כוח יותר לריב עם הדפדפן הזה בקשר לחלונות קופצים ועוד בעיות אחרות שיש לו. יש לכם המלצות לדפדפן אחר???? (לא חייב להיות חינמי..אבל שיהיה טוב)
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
האם "מצב שינה" עוזר איכשהו למחשב מבחינת ביצועים? כי שמעתי שזה איכשהו עוזר... למשל אם אני מפעיל את המצב שינה הזה ל4 שעות?? איך זה עוזר לי? או שזה לא עוזר לי בכלום? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
פירפוקס לא עובד במערכת ההפעלה הזו וגם לא הולך לצאת אחד שיתמוך ב64 ביט,לדעתי זה ביזיון למוזילה(גם אורביט לא תומך) הם יפסידו הרבה משתמשים זה אחד הדברים הכי מבאסים שאני מוכרך לעבוד עם האקספלורר גם לא פלאשפלייר,כך שאי-אפשר לראות ווידאו ביו-טוב-זה בכלל הזוי
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מהמעט ששיחקתי עם EFS, נראה שההצפנה מונעת גישה לתוכן של הקבצים, אבל לא מונעת ממשתמשים אחרים לפתוח את התיקיה ולראות את שמות הקבצים עצמם ותת-התיקיות שבה. שינוי הרשאות על התיקיה יכול למנוע גישה אליה, אבל הוא לא פתרון בטוח כי כל משתמש עם הרשאות אדמיניסטרטור יכול לשנות את הרשאות התיקיה. האם EFS יכול לעזור במקרה כזה? אם לא, האם יש חלופות אחרות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני רוצה לפרמט לWINXP אבל אני נתקל כל פעם מחדש כשאני מקבל את הסכם הרישיון -הפירמוט אז אני רוצה ללחוץ על F8 וזה לא לוחץ לי ובגלל זה אני לא יכול לפרמט ולהתקין XP,לעומת זאת הולך לי חלק בהתקנת WIN7 . מה הבעיה בהתקנת XP? יש לי את הדיסק המקורי,צרבתי עוד דיסק וכל ההתקנות לא יכולות להמשיך הלאה לאחר ה.F8 . אם אני רוצה לצאת מההתקנה אני לוחץ על ESC ואז זה סוג של טיימר לריסטרט למחשב - כרגיל כזה. מה הבעיה עם ההמשך של ההתקנה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כל פעם שאני מעלה תמחשב זה שם אותי בבחירת יוזר(יש לי רק אותי) זה לא ישר מעלה תווינדוס(XP) מישהוא יודע אולי איך לבטל את זה זה מאוד מעצבן בתודה יאן.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם היה לי את הבעיה אבל אני לא זוכר אז איך הצלחתי להפטר ממנה ועכשיו היא חזרה לחבר שלי. אני דיי בטוח שזה קשור לאיזושהי תוכנה אני רק לא יודע איזה!
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אהלן, מיציתי את עצמי עם ה-7, לא מצליח להתחבר למע' הפעלה הזאת. לקחתי מחבר דיסק שעובד ונוסה כבר בעבר. משום מה בעת נסיונות ההתקנה קופץ לי חלון כחול ולא נותן לי להתקין את הוינדוס. איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם מפרט(דברים רלוונטים ): מעבד E6300 זיכרון 2 גיגה DDR2 וכרטיס מסך GEFORCE 8800 GTS . מחשב זה משמש כמחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בעיקר, וכרגע מותקנת בו מערכת WIN7. האם שווה להחליף לווינדוס 8 ?...האם הוא יותר קל ועובד מהר מהר יותר? (כעיקרון אני משתמש בXBMC)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה שבמקום START יהיה "התחל" וכו'. אפשרי לעשות את זה או שצריך להתקין ווינדוס חדש?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
זה רושם לי שחסר או נהרס הקובץ: C//:WINDOWS/SYSTEM32/CONFING/SYSTEM מה לעשות חוץ מלפרמת?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אז ככה, אני אשתף אותכם במה שקרה למחשב שלי בזמן האחרון- זה התחיל ביום סגריר, הפעלתי את הXP והוא לא זיהה לי את הצורב והסידי, ניסיתי למצוא פתרונות, כלום לא עזר... (כולל דרייברים, כבלים, ג'אמפרים, וכל דבר אחר), בביוס הוא כן זיהה.. החלטתי לשחזר את המערכת למועד מוקדם יותר, וכאן התחילה הבעיה, לאחר השיחזור, המחשב כל הזמן נתקע בבוט, אחרי זמן ארוך, פירמטתי, והבעיה נשארה... למישהו פתרונים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-