Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כאשר מדובר ב WIN XP פשוט אחי נכנס כאן לאתרי סקס וכל פעם מחדש דופק לי את המחשב :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: !!! ... אני רוצה לנעול אותו ?!?! כמו ב WINDOWS 2000
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
עכב קרייסס במחשב כנראה כתוצאה מהורדת סרט ככל הנראה והמערכת הפעלה התחרפנה, לאחר שהצלחתי לייצב את המערכת אינני מצליח לפתוח את WINDOWS LIVE MAIL ואני מקבל קוד תקלה 0x80041161. למרות כל הניסיונות לתקן את הבעיה לפי דרך מיקרוסופט לא צלחה בידי הדרך ואני עכשיו ללא מייל, החלטתי שאני מפרמט את כל מערכת ההפעלה אולם לפני כן אני רוצה לדעת היכן יושבים כל קבצי המייל במחשב כדי שאוכל ולהעתיק אותם לפני הפירמוט
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דואל בוט של XP ושל 7. אין לי יותר צורך בXP אז החלטתי לוותר עליו ולפנות מקום בכונן .. איך לעשות זאת בלי לגרום לבעיות? (אני מניח שזה קצת יותר מסובך מסתם DELETE על התיקיה של XP ..) תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היה לי במחשב וינדוס ויסטה ואקס פי ברגע שפירמטתי את הכונן של אקס פי והתקנתי מחדש נעלם לי הדואל בוט ואני לא יכול להכנס לויסטה איך אני יכול להחזיר את הדואל בוט עזרה דחוף בבקשה
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע אם זה המקום או אם הכותרת מתאימה אבל אני רוצה לייצור מצב של דואל בוט בשני הרדיסקים שונים שאחד זה ויסטה והשני זה סנאו לאופרד, עכשיו השאלה היא לא איך עושים את זה כי אני יודע השאלה שלי היא איך אני "מסתיר" הרדיסקים ממערכת אחת לשנייה כלומר בסנאו יש לי 4 הרדיסקים שבווינדוס הייתי רוצה להסתיר אותם שלא תהיה לי גישה אליהם או יותר נכון שלא יהיו זמינים לרשת האינטרנט, 4 ההרדיסיקים הם במערך SAS האם יש תוכנה כלשהי שיכולה "להסתיר" הרדיסקים? או האם יש איזשהוא FEATURE בווינדוס שיכול לגרום למצב כזה? קצת מסובך אני יודע אבל אני לא מוצא פתרונות... לשאלה שלכם למה אני רוצה ככה כי אני לא רוצה שלוינדוס תהיה גישה לסנאו (תחנת עבודה שלי) מבחינת וירוסים קבצי וינדוס וכו' תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי דואל בוט של win98se וwin2k כאשר ה98 נמצאת בC ו2K בD... שחזרתי ל98 לשחק בכמה משחקים - הבנתי שהמערכת זקוקה לפורמט ולסידור רציני... יש דרך לפרמט את C, להתקין מחדש 98 ועדין לשמור על הדואל בוט בלי תוכנה צד שלישי?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ארחיב קצת : בבית יש לי וינדוס 10 עם "אפליקצית" הדואר - התחברתי למייל של המשרד IMAP בלי שום בעיה ובשתי דק'. במשרד עצמו עשיתי אותו דבר והוא נשאר תקוע על : " מחפש את ההגדרות שלך" (אחרי שהכנסתי שם משתמש וסיסמא) במשך שעות..אפילו כל הלילה האחרון... עשיתי ריסט לתוכנה - לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה כשאני מפעיל תוכנות או איסקיו התוכנות נסגרות לי ואני מקבל את השגיאה המעצבנת הזאת שהתוכנה שהפעלתי נתקלה בבעיה ועליה להיסגר ויש למטה לשלוח דוח שגיאות או לא לשלוח מה אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה מראש אליאור
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לכל הגולשים שלום! קיבלתי מחשב נייד -מסוג נוטבוק לכל מי שמכיר אבל הבעיה היא שלא קיבלתי את החלק התחתון שלו כלומר אין לו סי די ופלופי.. כרגע מותקנת עליו מערכת הפעלה אבל אני מפחד שאם יום אחד תיהיה לי בעיה ואני לא יצליח להיכנס לוינדוס תיהיה לי בעיה חמורה.. אני רוצה לברר האם ניתן שלפני הפעלת הוינדוס יהיה לי מצב שלבחור בין וינדוס לדוס? משהוא בסגנון כמו תקליטור איתחול אבל בלי להכניס תקליטור/ן בבקשה ממכם למי שיש פיתרון כל שהוא תרשמו לי. אין לי בעיה להכניס למחשב תוכנות וכאלה... או האם יש תוכנה שמפצלת ארד דיסק מבפלי לפרמט אותו.. ככה אני יתקין עליו גם 98 לכל מיקרה שלא יהיה...
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי פתאום לא עלה. פשוט ככה. אחרי המסך של הפוסט, כלומר לפני טעינת הלוגו של הווינדוס, המחשב עשה ריסטראט. זה בגלל שהתקנתי דרייברים לווינדוס - למרות שהם היו רשמיים - לא יודע מה קרה. ניסיתי שיחזור, ניסיתי תיקון - לא עבד. לא היה לי Ghost. לכן פירמטתי, אבל לצערי היו לי כמה תמונות שהייתי רוצה לשחזר. יש מצב לעשות את זה? אולי בכל זאת משהו נשמר אחרי האסון? תודה רבה מראש מאור
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כשאני מדליק את המחשב אני רואה בtaskmgr שה svchost תופס בערך 100,000KB זכרון ו100 CPU. אני יכול לסגור אותו, אבל אז נסגר גם כל מה שהוא אחראי עליו, הסקין משתבש, אין קול, ואני לא יכול לשנות את ההגדרות של האנטרנט. יש גם את זה שנראה לי קשור: בנוסף יש גם את השורה הזאת: אני ממש נואש זה מחרפן אותי. מה אפשר לעשות ??
-
- 53 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום . אני במחשב השני באמצע התקנה וכל הזמן קופץ לי החלון הזה : http://moshe121.root.co.il/PC050205.JPG לא מפסיק ואם אני לןחץ לא זה חוזר ושוב לא ואז זה נתקע ומראה מסך שחור ואם אני לוחץ כן זה גם מראה .. לא יודע מזה ? תעזרו לי .. תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה דחופה! האם WINDOWS HOME EDITION הוא 32BIT או ?64BIT ואם יכול להיות שניהם אז איך אני אדע מה שלי??
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: כל מי שמבין קצת במחשבים ומערכות .. נתקעתי פה בבעיה (אני בינתיים במחשב השני..) - המחשב מגיע לקטע שהוא טוען את הפס טעינה הרחב של WINDOWS XP ואז ישר עושה לי בהרבה סעיפים: c0000218 registry system failuir - משהו בערך כזה.. ואז הוא כותב משהו על DUMP PHYSICAL MEMORY.. ואז הוא פשוט עושה ריסטרט.. והוא לא מצליח גם בסייפ מוד ולא מצליח לעשות סיסטם ריסטור בהתחלה! מה עושים!! מנהלים זה דחוף בבקשה אל תעבירו..
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
סיסמה (לא SERIAL NUMBER סיסמא או כ OWNER או כ GUEST בשעת ההתקנה לא נתתי סיסמא בשום מקום
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב עם לוח GA-965P-S3 עם ארד דיסק SATA II 500 GB, הרכבתי אותו והכל טוב אבל לא קניתי עם המחשב כונן תקילטונים, איך אני יוכל להתקין XP על כונן SATA2 בלי כונן תקליטונים??! (הרי צריך בתחילת ההתקנה של הXP להכניס את הדיסקט שמכיל את הדרייבר של הSATA 2 לא??) האם יש איזהשהי דרך אני אובד עצות חברים זה ממש דחוף לי.
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בווינדוס 2000 בווינדוס 98 ו- אקס פי זה הפקודה ב- RUN שמעלה לי את התפריט שבו אני רואה את כול התוכניות שעולות לי בהתחלה שווינדוס עולה ואני יכול להוריד שם את הוי ולבטל את העליה שלהם.... בווינדוס 2000 הפקודה הנ"ל לא עובדת מה הפקודה שם בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה XP HOME שחקתי במשחק מסויים ולאחר מכן המחשב נתקע כיבתי והפעלתי מחדש אבל מערכת לא עולה וגם פעם אחת שהיא עלתה לכך לזה 10 דקות ןהיא מייד קרסה גם במצב בטוח זה אותו דבר נסתי להחזיר את ההגרות למצב האחרון שבו המערכת עבדה טוב אבל גם זה לא עזר דחוף מישהוא יודע מה לעשות עוד דבר יש לי את הדיסקים לשיחזור מערכת אבל הוא מבקש סיסמת ADMENISTRATOR ואני לא הכנסתי שום סיסמה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קצת נסחפתם הייתי אומר,בכל מצב מצאתי פתרון,אפשר למחוק תדיון
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום שלום , אז ככה .. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום , ואני למען האמת מחפש LINK ל WINDOWS XP PRO SP@ בעברית ולא עדכון , אני צריך ת'WINDOWS עצמו .. [/flash/][glow] [move]ותודה מראש ..[/move]
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
דוד שלי שיחק בקבצים של כונן C:, אחרי זה כיביתי את המחשב והדלקתי והוא כותב שחסר קובץ. ועכשיו בפירוט: כשלוחצים על כונן C: מופיעות תיקיות ראשיות כמו Program Files וכו' שמה היו קבצים מוסתרים בסיומת .sys כל הקבצים המוסתרים הועברו לתיקייה בשולחן העבודה. המחשב פעל כרגיל, אחרי זה כיביתי וכשאני מדליק, Windows מסרב לעלות. כתוב במסך שחור: NTLDR is missing, press Ctrl Alt Del to restart ניסיתי להכנס דרך DOS לכונן, אבל זה נכשל (Invalid drive specification) הקובץ שנחוץ עדיין נמצא במחשב ואני רק צריך להעביר אותו דרך DOS או Safe Mode (ניסיתי ללחוץ F8 ועוד כמה וזה גם לא מצליח, במקום זה נכנס לתפריט BOOT). פרמוט זה הפתרון האחרון שאוכל לעשות כי השארתי בכונן קבצים חשובים ביותר. אשמח לקבל תשובו…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
דחוף-שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) עם השלמות דרייברים לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elitebook 6930p 3GB - וינדוז 8.1 (8) או 7? ב.האם לקחת את ההצ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב חדש לוח אם ASUS P4 800D בבקשה אם משהוא יודע איך מקווה שהשאלה בפורום הנכון נ.ב יש לי 120 גיגה איך אני מגדיר את המחיצות בהתקנה לפני או אחרי איך אבוד עצות עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני לא רוצה לקנות עכבר שלא יתמוך מבחינת דרייברים...וסמסונג לא תומכים בדרייברים של 64 ביט...אז זה או מיקרוסופט, או לוגי'טק...
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
בעיה באקטיבציה של התקנה חוזרת של וינדוייז אקס פי על מחשב נטבוק של ACER... שלום רב, קניתי נטבוק של חברת ACER ASPIRE ONE D250. אחרי שסידרתי אותו הורדתי תוכנות שלו הייתי צריך של ACER והוספתי מה שכן הייתי צריך,עשיתי RESTART והמחשב לא עלה. במקום זה קיבלתי המחשב נתקה וקיבלתי את ההודעה: NO BOOTMRG..." לא משנה מה ניסיתי לעשות המחשב לא עלה. המחשב מגיע עם מערכת הפעלה חוקית WINDOWS XP HOME EDITION ULCPC עם מדבקה ומספר סיראלי. המחשב הגיע מחולק עם מחיצת שחזור ומחיצה של ההתקנה. התקנתי את המערכת מחדש,דגש על- לא מחקתי את מחיצת השחזור, ובסיום ההתקנה קופצת הודעה שאומרת שאם אני רוצה להיכנס לוינדויז אני חייב לבצע אקטיבציה. ברגע שאני אומר כן מתחיל תהליך שלא מסתיים כוון שאין גישה לרשת ואז אני…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-