Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם. קניתי בחול מחשב נייד hp ובו מותקן ווינדוס ויסטה 64 ביט . מתחת למחשב יש לי את מדבקת הווינדוס (עם הקוד). שקניתי את המחשב המוכר אמר לי לצרוב איזה קובץ image מהמחשב וכך יהיה לי את הווינדוס הנוכחי על דיסק. מישהו יודע למה הוא יתכוון ואם יש איזה מדריך לעשיית הפעולה? תודה רבה. בן.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
תודה לעונים ואם יש גם תמונות ללוגו
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
עכשיו אני עם מערכת של HOME PREMIUM x32 אבל כשאשדרג ל4GB ראם אשדרג למערכת של 64 ביט השאלה מה עדיף ULTIMATE או HOME PREMIM? מפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHZ @ 2.8GHZ Gigabyte EP43 DS3-L 2x1GB Kingston 800MHZ CL6 Segate 500GB 16mb Palit Ati Radeon HD4870 1GB GDDR5 יהיה: 2x2GB DDR2 800MHZ CL5 החברה כנראה תהיה G.Skill מטרות: גיימינג,אינטרנט
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שאני עושה לחצן ימני בעכבר ברקע של שולחן העבודה ואז בוחר במאפיינים אז נפתח חלון עם לשוניות של השומר מסך,תצוגה וכו' וכו'.. אז אצלי הכל נעלם חוץ משתי לשוניות, מישהו יודע למה ? (פרטים בתמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם מעבד INTEL E4400 (תדר 2 GHZ) ו כ 3 GB זיכרון כרגע מתוקן על המחשב win XP אבל אני מתכנן לפרמט את המחשב בימים הקרובים ואז כבר להתקין עליו WIN7 המחשב נועד לשימושים כלליים ופשוטים מאד של אינטרנט ואופיס כשמה שחשוב לי זה שמחשב יעבוד כמה שיותר מהר ובצורה כמה שיותר חלקה נראה לי שהפרמטר שישפיע הכי הרבה הוא כמות הזיכרון הזמין למערכת ובגלל זה אני תוהה האם כדאי להתקין את גרסת ה 32 או ה 64 ? על פניו - היתרון היחיד להתקנת 64 הוא לטובת מצב שבו עוד כמה שנה-שנתיים רוב התוכנות יהיו רק 64 ביט. לפי מה שהבנתי גרסת ה 32 ביט צורכת פחות זיכרון וכך גם התוכנות שמותקנות עליה ובגלל זה נראה לי שעדיף לי להתקין אותה בגלל שכך ישאר יותר זיכרון למערכת והמחשב ירוץ חלק יותר האם יש איזה …
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני עובד על יצירת התקנה Unattended , הכל עובד טוב חוץ מדבר אחד שמפריע לי - ההתקנה מדלגת לי על שמסך הזה: ---התמונה מצורפת למטה--- (המסף הכחול עם האישור של ה-F8 , ריפר לווינדווס וכו'...) משום מה זה פשוט מדלג עליו וישר מגיע למסך של חלוקה למחיצות... הנה הקובץ winnt.sif שלי: [Data] AutomaticUpdates="Yes" MsDosInitiated=0 UnattendedInstall="Yes" [unattended] UnattendMode=DefaultHide UnattendSwitch="No" OemPreinstall="Yes" OemSkipEula="Yes" WaitForReboot="No" NoWaitAfterTextMode=1 NoWaitAfterGUIMode=1 DriverSigningPolicy=Ignore NonDriverSigningPolicy=Ignore [systemRestore] [GuiUnattended] AdminPassword=* TimeZone=135 OEMSkipRegional=1 OemSkipWelcome=1 …
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי בעיה מדי פעם שאני מנסה להתנתק מהאינטרנט זה נתקע(לא המחשב ) ובו נגיד אני רוצה להכנס אני לא יכול זה לא זז ואני חיב לעשות ריסט(וכל זה מאז שהתכנתי תמודם החדש) מה הבעיה???
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין שהמחשב יבחר אוטומטית משתמש ספציפי בוינדוס ללא הקשת סיסמה - על המשתמש ישנה סיסמה ואני מעוניין להגיע למסך הקשת הסיסמה אוטומטית. יש לי 2 משתמשים ובאחד מהם אני לא משתמש לרוב, המשתמש המרכזי מוגן בסיסמה ואני רוצה שהמחשב יעלה ישירות למסך הקשת הסיסמה למשתמש הראשי. במחשב אחר שבו המשתמשים לא מוגנים בסיסמה הצלחתי להתחבר למשתמש הראשי אוטומטית בעזרת המדריך הזה. ניסיתי להשתמש במדריך הזה עבור הלפטופ שלי (שבו המשתמש המרכזי מוגן בסיסמה) אבל המחשב מנסה להקיש סיסמה ולכן המחשב עולה למסך שבו יש שגיאת סיסמה לא נכונה - ניסיתי למחוק את הערך DefaultPassword ועדיין יש ניסיון להקיש סיסמה - בנוסף שם המשתמש השני השתנה משום מה (ל-other user). אני מעוניין להגיע למסך הקשת הסיסמה וש…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כשקיבלתי את המחשב התברר לי שהטכנאי שהרכיב את המחשב עשה לי מחיצה לדיסק הקשיח, אחת של 60 ג'יגה והשניה מה שנשאר מ500 ג'יגה. ב60 הוא התקין את הויסטה (64bit) ובשני הוא לא שם כלום וזה מעצבן אותי שיש לי את המחיצה הזאת! יש לי COD4 וmirror edge מקוריים, אז את COD4 זה התקין לי אוטומטית על כונן C (ה60 גי'גה) וזה לא נתן לי להתקין בכונן השני (E), בME הצלחתי איכשהו להתקין בE אבל המשחק לא עובד לי! איך אני מבטל את המחיצות המעצבנות האלה מבלי לאבד מידע? בנוסף לכך יש לי בעיה, המחשב הזה אצלי 3 ימים בקושי והוא נוטה מדי פעם פשוט לקפוא. למשל אני שומע מוזיקה ומתעסק עם כמה אפשרויות שונות (אינטרנט ומסן) אז המחשב פשוט קופא ושומעים את המוזיקה חוזרת על אותה שניה שוב ושוב ושוב. אין לי מה לעשות מלבד לה…
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את BF1.41 הוא נכנס עושה מסך שחור ולאחר 2-3 שניות הוא יוצא בלי שום התראה ובלי שום סימן מזהיר, כשאני מפעיל את NFSC המסך ניכנס אני רואה את הלודו שלי EA ואז הוא יוצר ממנו ושואל אותי אם לסגור את התוכנית רגיל או לחפש באינטרנט עזרה,(מן שאלה מפגרת כזאת של ויסטה). אני חושב שבשתי המשחקים הבעיה היא התאימות עם ויסטה ולכן נידת לשנות את ההתאמה של ל XP SP2 וזה לא עזר,ניסיתי 98 שוב לא עזר הפעלתי את המשחקים כאדמין ושוב,אותו דבר... עזרה ! אני כבר נואש ...
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בשלושה החודשים האחרונים השתמשתי בוינדוס ויסטה . הכבדות של המערכת, הבאגים ושאר הירקות הביאו אותי להחלטה לחזור לאקס פי 64. התקנתי את אקס פי בתיקיה נפרדת . וינדוס ויסטה נשאר בתיקיה שלו. עכשיו שאני שוב באקס פי וסיימתי לסדר את הקבצים במחשב כמו שאני אוהב ,אני רוצה להפטר מהתיקיה של ויסטה.. לצערי הוא לא נותן לי למחוק לא את התיקיה ולא שום קובץ שנמצא בפנים עולה לי הודעת השגיאה הבאה: cannot delete fxsext.ecf :access is denied"" ובהמשך אני אתגרם בקצרה- בדוק שהדיסק לא מוגן מכתיבה ושהקובץ לא בשימוש" . עלה לי הרעיון להשתמש בתוכנה DELETE DOC" התוכנה ניסתה למחוק דרך הדוס וגם לא הצליחה... מה אני יכול לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי שתי מחשבים חדשים וזה המפרט שלהם מעבד 3GH שך אינטל לוח אם של gigabyte ga-8vm800pmd-775-rh 512 זיכרון של kingston אני מנסה להתקין עליהם וינדואז 98 חוקי ככה שהסיכוי שהדיסק דפוק לא קיים ההתקנה רצה עד לקטע שהוא מגיע ל " windows 98 מתקין כעת את החומרה והתקני הכנס-הפעל הנמצאים ברשותך " HD 80 sata ואז הוא נתקע! בשני המחשבים אותו הדבר! וניסיתי מכמה דיסקים של וינדואז ובכולם הוא נתקע באותו הקטע... למישהו יש רעיון למה זה יכול לקרות?? לפני זה היה מותקן על המחשב XP ולא פירמתי יכול להיות יש לזה קשר? תורה מראש לכל העוזרים...
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לילה טוב למומחים בפורום, לאחר שהתקנתי מחדש לאחר פורמט מלא את WINDOWS XP (אוריגינל באנגלית) , הורדתי את כל העדכונים בצורה מסודרת, צצה לי בעיה מוזרה. התקנתי CODEC PACK של KAZAA מאתר אמין ונתקלתי בתופעה חדשה לי. כאשר רציתי להריץ את הסרטים(מהדיסק הקשיח שעבדו בצורה תקינה לפני הפורמט במערכת הפעלה XP אך בעברית) בWINDOWS MEDIA PLAYER 6.4 קיבלתי אוטומאטית אתחול מחדש. זאת אומרת, הסרט נפתח אבל אם אני רוצה להריץ אותו קדימה \אחורה בזמן הוא נותן לי אחרי מס' פעמים שאני עושה זאת REBOOT אוטומאטי. הסרתי את הCODEC PACK הנ"ל והתקנתי CODEC PACK של "CCC" . הבעיה לא נפתרה. התקנתי SERVICE PACK 3 - הבעיה לא נפתרה. * וכעת חל משהו מוזר נוסף, הרצתי DVD במחשב בMEDIA PLAYER 11 אחרי דקה - קיבלתי REBO…
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אני עם וינדוס 7 ועליו vmware workstation 8 מעודכן. בvmware התקנתי xp pro sp3. כשאני מפעיל וידאו בvm יש קצת תקיעות בוידאו (לרוב עובד חלק ופתאום נתקע לרגע ואז ממשיך). האצה גרפית מופעלת ואני משתמש בmedia player classic home cinema/vlc לסרטים. בזמן סרט המעבד משתמש בכ50-60 אחוז (כל התהליך של הvmware). כשאני בודק עם perfmon את הביצועים אני רואה שבזמן הסרט בvm הזיכרון עולה לשימוש 100 אחוז, למרות שבtask manager שלו מופיע שרק כ250 מגה בשימוש (ניסיתי עם 1gb/2gb). הערה: הפרמטר בperfmon הוא - pages/sec תודה
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
היי! בסוף השבוע האחרון נסעתי אל מחוץ לעיר, וכשלא הייתי בבית היה שימוש קל במחשב שלי. כשחזרתי חיברתי את כל הכבלים למקומם הנכון(מישהו בילגן אותם אחרי שחיבר את המחשב שלו) מלבד הכבל של החשמל(שהוא היה כבר במקום). הדלקתי את המחשב, מסתבר שהוא היה על היברניישן. נכנסתי למשתמש שלי, וכשניסיתי לפתוח תוכנה כלשהי הופיע מסך כחול ועשה ריסטרט למחשב. אחרי שהוא עשה ריסטרט למחשב, עלתה הבעיה אליה אני צריך פתרון: "windows failed to start. ar recent hardware or software change might be the cause. fo fix the problem:" כאן מופיעות הוראות - להכניס דיסק התקנה של חלונות 7, ולעשות ריפייר יור קומפיוטר. עשיתי עם הדיסק התקנה שלי - לא עבד. ביקשתי מאחד מהחברים שלי שילווה לי את הדיסק שלו - …
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה עוד מעט יוצא gta 4 והוא כמובן דורש לxp את sp3 ולי יש sp2 יש לי ווינדוס אקס פי home edition אז איך אני עושה או מוריד או מעדכן איכשהו שיהיה לי 3? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ואיך אני מעיף אותה? התיבת סימון מסומנת כשאני לוחץ על את האייקון (מסמן אותו) דוגמה בתמונה למטה... עריכה.. מצאתי איפה לבטל... folder options > view > use check boxes to select items ויש לי עוד שאלה: כשאני לוחץ על CTRL ALT DELETE הוא נותן לי בחירה של מה לעשות בדומה למה שהיה בWIN 2000. איך אני גורם לו להציג ישר את הTASK MANAGER כמו שיש בXP? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מה לעשת??? כל פעם שאני מנסה למחוק את הקובץ יש הודעה שאומרת שהקובץ בשימוש
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה, בעיקרון אני יודע לפרמט את המחשב שלי חופשי, אני מפרמט אותו כול 3 חודשים אבל זאת לא הבעיה. הבעיה היא במחשב היותר ישן שלי.. פנטיום 3 1ghz 256 RAM יש לי כמובן מערכת הפעלה חוקית XP! ושאני מנסה לפרמט הוא עושה את הטעינה הרגילה ואז שהוא מגיע לקטע שאומר שהוא מפעיל את ווינדוס (במסך הכחול) שבעצם הוא מפעיל את התפריט של ההתקנה\פירמוט של הווינדוס, הוא נתקע והמחשב לא טוען שום דבר גם בדיסק הקשיח וגם בדיסק הרגיל. החלפתי לדיסק קשיח חדש לא עזר החלפתי לכונן דיסקים חדש לא עזר.איפה הבעיה? ולמה זה נתקע דווקא שם? והאם יש דרך אחרת לפרמט את המחשב. ולהתקין עליו ווינדוס חדש.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אוקיי, אז הסיפור הוא כזה: קיבלתי מחשב חדש. פירמטתי את הHD שלו למערכת קבצים מסוג NTFS (בעזרת Partition magic שנכללת בHiren's bootcd, לצורך העניין). לקחתי את הHD מהמערכת הישנה שלי, והעתקתי את כולו לHD החדש באמצעות Norton ghost. המחשב החדש עם השיבוט של הHD הקודם שלי עבד יופי, אבל מיד כשחיברתי את הHD הישן, הוא סרב לעלות במצב רגיל. כל פעם, במסך טעינה של הווינדוס, הוא פשוט היה נתקע ועושה רסטארט וממשיך בלופ. ניסיתי להריץ Repair console מהדיסק ווינדוס ולהשתמש בפקודות fixboot וfixmbr, אך ללא הועיל - עדיין מסרב לעלות במצב רגיל. למישהו יש פתרון ? הייתי מעדיף שלא יכלול פרמוט, כי יש לי מידע רב ויקר שיקח שעות לגבות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
Hi I done to install XP 32 SP3 and there is no Heb Language, I went to Control Panel ->Date,Time,Language and Regional Options->Regional and Language Options->Languages->Details ->Add there was no Hebrew option among the other languages. I already install this XP and in the last time there was no problam with the Heb What can I do?[br]פורסם בתאריך: 30.01.2010 בשעה 17:42:17 הסתדר
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לאפשר ל Windows 98SE ליצור קבצים גדולים מ-4 גיגה בייט במחיצה של FAT32, או לחילופין לזהות, לקרוא ולכתוב קבצים במחיצה של NTFS? האם ישנו patch של מייקרוסופט עבור Windows 98, או תוכנה של 3rd Party?
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בXP הוא מגיע בלי JAVA אז צריך להוריד אותו אז הוא מקפיץ לי הודעה שצריך להוריד אז אני לוחץ OK ואז הוא אומר לי שממיקרוסופט כבר לא תומכת בהורדה או משהו כזה ומקיצור אני צקיך להוריד או ואני לא יודע מאיפה
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
באופן כללי אני מאוד רוצה שגם שווינדוס 7 ישאר לי בכונן C שיהיה ווינדוס ראשי ואקס פי ישאר בכונן D כווינדוס משני אבל טוב שיהיה בכל אופן יש לי ווינ 7 והתקנתי במחיצה אחרת אקס פי ומאז הווינ 7 לא עולה שהמחשב עולה אין לי בחירת האקס פי עולה ישר נכנסתי דרך דיסק איתחול ומחקתי את כל הווינדוס אקס פי ושהעלתי תמחשב הוא לא העלה לי את 7 רק אמר שחסר לו איזה קובץ מווינדוס אקס פי שדרוש להפעלת המחשב בכל פנים התקנתי שוב תאקס פי כדאי שמשו כן יעלה עכשיו הבקשה שלי זה עם יש תוכנה מסודרת וטובה שאיתה אני יכול לבחור איזה ווינדוס יעלה כל פעם ועם אי אפשר ואני ניסתי כבר תתוכנה EasyBCD 1.7.2 עושה בעיות ונתקעת,ועם אין תוכנה אז איך אני מוחק תאקס פי בצורה חלקה וחוזר לווינדוס 7 כמו שהיה הרגיל תודה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מתוך הנחה ואני מפרמט את המחשב,כיצד אני מתקין את הWINDOWS XP? [אני יודע איך להכניס דיסק ולהכנס להתקנה כמובן..] השאלה שלי נובעת מכך שפעם התקנתי לאחותי על מחשב חדש WIN XP,הבעיה היתה שפיספסתי את החלק לגבי השפה והעסק יצא קצת משובש...באיזה שלב,ואיפה אני בוחר את השפה הראשית של הWIN XP והשפה המשנית,והאם יש עוד דברים שצריך לשים לב אליהם במהלך ההתקנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-