Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 הארד דיסקים במחשב. כל אחד מהם מחולק ל-2 מחיצות. מותקנת ויסטה (התקנה חדשה מיום שישי). משום מה כאשר אני מקלילק פעמיים כל אחד מהכוננים (מלבד C) הוא שואל אותי באיזו תוכנה להשתמש ע"מ לפתוח את הכונן (אותה תיבת דו שיח של פתיחת קובץ שאינו מוכר למערכת ולא משוייך לשום תוכנה). ברור לי שפרמוט יתקן את הבעיה (כנראה משהו בסקטורים הראשונים) אך יש פתרון אחר? ד"א, אם אני באקספלורר בוחר כתובת שניגשת לכונן אין שום בעיה (כלומר זו לא בעיית חומרה, רק הגדרה של המחיצה או משהו).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי התקנה חדשה של חלונות 7 ונשארה לי ההתקנה הקודמת עם כל מה שהיה עליה , אני מנסה לגשת לתיקיות כמו MY DOCUMENTS ן USERS וזה לא נותן לי גישה , משהו עם הרשאה ותיקיות נעולות, איך אני עושה שאני יוכל להכנס לתקיות אלו, תודה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי DOK שמכיל כרגע 6 מחיצות ובעתיד יותר, בעיקר של כלי בוט למינהם (HIREN BOOT CD,GPARTED,UBUNTU ועוד) ובנוסף מחיצה גדולה לשמירת קבצי וידאו וכו'. אני לא מעוניין שכל המחיצות יופיעו לי כל פעם שאני מחבר את המחשב כך שלא הגדרתי להן אות כונן (חוץ מלמחיצה הגדולה). הבעיה היא שלפעמים אני מעוניין לגשת למחיצות הנ"ל (לצרכי עידכון וכדומה) ואין לי כח להגדיר אות כונן\ספריית NTFS לקישור המחיצה. האם יש תוכנה (עדיף PORTABLE שתוכל לשבת על המחיצה הנראית) שמאפשרת גישה למחיצות כאלו בWINDOWS? אגב, אם למישהו יש שמץ של מושג האם ניתן לשים יותר מ4 מחיצות ראשיות על התקן אחד ואם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שאני מנסה לגשת למשחב שקיים ברשת שלי דרך שם שיתוף אני מקבל חלון על יוזר וסיסמה אבל בשורה של היוזר מופיע באפור GEUST איזה הגדרות GPO אני צריך לשנות ככה שאני יוכל להיכנס עם כול יוזר ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי את המשחב והתקנתי הכל על SSD ו- D נשאר מחולק למחיצה הרגילה פלוס חלק שהמערכת עשתה SYSTEM RESERVED. חשבתי ניסיתי לאחד מחיצות שיהיה D גדול יותר בעזרת הכלי המובנה של WIN7 ויצא שמחקתי את ה PATHS וכניראה את FILE SYSTEM. עכשיו כשאני מנסה להיכנס ל- D הוא מבקש פירמוט מה שאני לא יכול לעשות אחרת ימחק לי את כל המידע שאני מבקש לגשת אליו ולשמר אותו. במיקרה הזה האם "פורמט מהיר" יעזור לי? אם לא האם יש בכלל דרך לגשת למחיצה/ כונן בעזרת תוכנה כל דבר אחר??
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP, הוספתי כונן קשיח ישן שיש לי למחשב הנוכחי. אני מצליח להיכנס לכונן דרך הווינדוס, אבל לא למסמכים שלי ושולחן העבודה. המחשב כותב שאין לי אישור גישה לתיקיה.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי בעיה לגשת לספריה של יוזר שלי אחרי שקרסה לי המערכת הפעלה- אני מקבל הודעות של access denied מישהו מכיר את הבעיה ? יש תוכנות שפותרות את העניין הזה ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי בפורומים ולא מצאתי: איך אני מעניק לעצמי גישה לספרית system volume information - ספריית שחזור המערכת, כאשר אני עובד במערכת קבצים ntfs? אם יש לינק אז נא הציגו אותו
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק של מחשב אחר שחיברתי למחשב שלי. אני מנסה לגשת לקבצים של משתמש (בתקיית Documents and setting/user) אבל מקבל הודעת Access denied. הדיסק הוא בNTFS, אבל בכל זאת, אני יודע את השם משתמש והסיסמא של המשתמש שאליו שייכים הקבצים. האם אני יכול לגשת לקבצים האלו ואיך?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, איך אני מגדיר קודם כל שלא יופיעו לי הודעות כל הזמן של אישור על כל תוכנה שאני רוצה להתקין, על כל קובץ שאני רוצה להפעיל וכו'? יש אפשרות כזו? דבר נוסף, אני התקנתי אופיס, וניסיתי לשמור קבצים שקיימים אצלי במחיצה של האקספי באותו מקום שהם נמצאים ובאותו שם, אבל כתוב שם שאי אפשר כי הם לקריאה בלבד... איך אני מאשר לעצמי לגשת לכל הקבצים בכל הכוננים?? מי שיכול קצת להאיר את עיני ואולי גם עיני אחרים, אשמח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מס' יוסרים עם גישות שונות כמו גסט וadminsitartor. אשמח לדעת אם יש אפשרות לגשת מיוסר של גסט לקובץ או תיקייה כלשהי עם הרשאות של administrator (כמובן עם סיסמא ומשתמש) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לגשת לרשת במצב dos כדי להתקין מערכת הפעלה בלי סי די רום? ובכלל לגשת לקבצים במצב dos. תודה. ניסן.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
חבר שלי התקין את הוינדוס מחדש בתיקיה שונה בגלל שהיו לו כמה בעיות. עכשיו הוא לא יכול להכנס לוינדוס הישן, ובוינדוס ה"חדש" אין גישה לתיקיה של היוזר הישן: c:\documents and settings\blabla איך הוא יכול לגשת אליה בכל זאת? (אגב, כמובן שגם אי אפשר לגזור, לשנות לה את השם וכו)...
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הלוח אם והמעבד אז הוא קנה חדשים, והתקין חלונות על מחיצה חדשה בדיסק. עכשיו הוא מנסה לגשת לתיקייה שלו במחיצה הישנה אבל הוא לא מצליח בגלל שהיא הייתה מוגנת ע"י סיסמה וכנראה מוגבלת רק ליוזר שלו. כשהוא מנסה לגשת זה רושם לו שהגישה נדחתה. הוא יודע את הסיסמה - אבל זה לא מבקש ממנו אותה בכלל. הוא ניסה ליצור יוזר עם אותו שם ואותה סיסמה וזה לא עבד. מה עושים במצב כזה??
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי תמונות שגיביתי לפני פרמוט ב DOK, ואחרי הפרמוט העברתי אותן למחשב. חלק מהתמונות עובדות כרגיל וחלק התחילו להציג לי שגיאה "אין לך הרשאה לצפות בתמונה.", חלק מהתמונות עובדות וחלק לא. מה אני עושה בשביל לסדר את זה? (השם של הקבצים ירוק - הם מוצפנים, ניסיתי להסיר את ההצפנה אבל גם אז זה כתב שאין לי את ההרשאות המתאימות)
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת הייתה ברורה, מישהו יודע איך מאפשרים את האופציה הזאת? יש לי ויסטה אולטימייט. תודה
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב, בכל פעם שויסטה חוזרת מ-SLEEP הגלילה נעשית מאוד מאוד איטית (דרך הגלגלת של העכבר) ורק הפעלה מחדש של המחשב פותרת את הבעייה. אני יודע שאני אמור לשנות הגדרות צריכת אנרגיה של בקר USB אבל אני לא יודע היכן משנים את ההגדרה. האם מישהו מכיר את ה-BUG הזה? תודה על העזרה .... (יש לי vista ultimate וסט עכבר מקלדת אלחוטי של מיקרוסופט...)
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי המון גליצ'ים בפיירפוקס 19 בווינדוס 8,ולפעמים ב IE 10 (אבל הוא תמיד כזה)[תמונה מצורפת] ואני צריך פתרון כלשהו. עידכנתי דרייבר ל314(יש לי GT630).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי windows 10 64 bit ודפפן chrome 64bit כאשר אני מנסה להיכנס לאתר http://www.carsforum.co.il/ הדפפן מראה לי הודעת שגיאה - The www.carsforum.co.il page isn’t working www.carsforum.co.il redirected you too many times. Try clearing your cookies. כאשר אני מנקה את ההסטוריה ,האתר מייד עובד. הבעיה שאני צריך לעשות את זה כל יציאה וכניסה מהדפדפן ! אין לי וירוסים במחשב . עשיתי ניקיון כללי של המחשב עם cleanmaster אשמח לעזרה ,תודה רבה שי
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הטואלבר היה לי כבר שבועיים הדף זה מאתמול...סרקתי אד אוואר וספייבוט ולא הסיר... עשיתי ניקויירג'יסר עם כל מיני תוכנות ולא הסיר.......... הדף עצמו הוא לא דף בית הוא כמו תוכנה מתלווה כי הוא ABOUT:BLANK
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה מוזרה אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה אבל... נגיד שאני מוריד משחק מהאקספלורר זה גם קורה... הקבצים נפתחים לי בדיילי של 2 שניות.... כאילו יש תגלגלת הזאת שהיא חושבת 2 שניות ואז נפתח הקובץ... ושהמחשב לא עושה כלום אז הוא פותח לי ישר תקובץ.. זה אמור להיות ככה הדבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
גם בווינדוס 7 מיקרוסופט מגלים אם הווינדוס חוקי או לא דרך ווינדוס אפדייט ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם בווינדוס XP אפשר לעשות שסרטון יהיה הרקע בשולחן עבודה? זה משהו שרק עכשיו שמתי לב שקיים בויסטה ובכלל
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מנגנון ה-UWP של חנות היישומים המובנית במערכת החלונות העדכנית היה אמור להיות בלתי ניתן לפריצה - אל הפיראטים הוכיחו אחרת, שוב לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אפל משחררת עדכון דחוף למערכת ההפעלה השולחנית שלה וגם לדפדפן הספארי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-