Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת להציג את האייקונים בשולחן העבודה בגודל של 48X48 פיקסלים, בעוד שהאייקונים בתיקיות נשארים בגודל של 32X32 פיקסלים? אני עובד עם מערכות הפעלה Windows98/2000.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהגיע עם ויסטה 32 ביט, אבל אני רוצה להתקין 64 ביט. אז אני יכול להתקין את ה64 עם הסריאל שיש לי של ה32?
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני יוכל להכניס את המחשב למצב נעילה ושהפתיחה תהיה רק באמצעות סיסמא? אני יכול לעשות את זה רק כשאני לוחץ על L+מקש הלוגו של ווינדוס. ההגדרות שלי כבר כמו בתמונה אבל הוא עדיין לא נכנס למצב נעילה אוטומטית. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם מותקן אצלי VISTA ULTIMATE, התחילה בעיה לפני יומיים שההארדיסק פשוט לא נח לרגע, כמובן שהביצועים של המחשב עלובים בהתאם, הרצתי SPYBOT והוא מצא ותיקן שגיאות, הרצתי שוב ולא נמצאו עוד שגיאות, נכנסתי ל MSCONFIG וביטלתי כל מה שעולה ב STARTUP, והבעיה ממשיכה... ה CPU נמצא רוב הזמן על 2%, ויש המון זכרון פנוי (3GB) הבעיה היא רק ההארדיסק שעובד שעות נוספות... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש. ברק.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי וחיפשתי ב-windows xp שלי ולא מצאתי את הסיפריה הזאות ורציתי לשאול שתי שאלות 1.איפה היא? 2.אם מצאתם אותם איך אני נגבה אותם ישנה איזו תוכנה לעשות את זה או שזה ב-windows xp
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום מחשב עם כונן קשיח מכאני עם דיסק קשיח מכאני, ווינדונס 7 ללא מפתח. אתמול רכשתי מפתח לווינדוס 8.1, וגם רכשתי כונן SSD 256GB. אין לי כונן אופטי בכלל. אני מעוניין להתקין את הווינדוס 8.1 אשר יישב על הSSD והשאלה שלי אם אפשר להפוך אותו לכונן BOOT בעזרת המערכת הנוכחית שלי. למערכת הזו, התקנתי בעבר את הווינדוס 7 בעזרת DISK ON KEY, ואני ממש מעוניין לדלג על האופציה הזו. אשמח לעזרתכם!
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי ייצא המוצר לשוק? ראיתי שממיקרוספוט כבר השיקה אותו והשאלה מתי אני אוכל לרכוש אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשWINDOWS עולה הוא לא מרא לי את שולחן העבודה לא אייקונים לא את הפס למטה של ההתחל כלום לא מראה חוץ מראה וזה לא תקוע כי הTASK MANGER פועל ואני יכול דרכו להיכנס לתוכנות ותיקיות.... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האמת שזה דיי מעצבן כי כל פעם מחדש הווינדוס(7) מתעקש להתקין מחדש את הדרייבר של האוזניות למרות שהוא כבר מותקן והאוזניות מוצמדות ממזמן. יש דרך למנוע זאת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אם איזה קובץ שנקרא pup ולפי התוכנה Ad-aware 6.0 היא מוצאת אותו בשם האמיתי שלו WinPup32 עכשיו ברגע שלחצתיי לבטל אותו וסגור אותו אז משהו מוזר קרה לי המחשב נתן פקודה שמהחשב מתכבה לי תוך 60 שניות בדיוק כמו אם הבלסטר אז ישר הרצתי את הקובץ של סימנטק והוא לא מצא לי כלום שמזכיר את הבלסטר לאחר מכן הפעלתי את התוכנה Ad-aware 6.0 וזה מצא לי את הקובת ומחק לי אותו ולא ראיתי אותו רץ יותר אבל לאחר שעיתי ריסט זה הופיע שוב מה לעשות כאן אפילו מהירות האינטרנט נפגעה לי מיזה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. ב"חוכמתי הרבה" מחקתי את הערך userinit מהרג'סטרי. עכשיו אני מגיע למסך הפתיחה של הXP, ולא יכול להיכנס. איך אפשר לשחזר ערך של רג'סטרי מבלי להיכנס למערכת ההפעלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה יש לי בבית XP כשאני מגיע להתקנה ומגיע לתווית ה- Paratition המחשב מזהה שיש לי 131 גי'גה , למרות שיש לי HD של 500 הוא מבקש ליצור paratition , אני יוצר והוא מראה לי בparatition size כ-131 ג'יגה וב-unparatition space מראה לי 8 מגה לאן נעלם כל שאר המקום? כאשר אני עולה בביוס המחשב מזהה שיש לי 500 ג'יגה בHD לדעתי זו איזושהי בעיה בביוס , אשמח לעזרה , המון תודה
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב אני לא מעוניין למחוק את הקובץ pagefile.sys הענק שתופס שטח של יותר מ 3gb אני מעוניין לאפס אותו . איך עושים זאת בשלבים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Vista על אחד הארד-דיסקים המשניים שלי שגורמת לי להמון בעיות, בעיקר בגלל שכל פעם בבוט נותנים לי לבחור בין מערכות ההפעלה, ואחרי שסידרתי את זה שזה יריץ ישר את 7 משום מה זה בחר דווקא את הויסטה שלא עלתה. הפתרון שכרגע עובד לי משום מה זה להכניס דיסק של Win7 לכונן, מה שגורם להעלאת ה win7 כשורה (בלי להכנס לדיסק) אחרת זה נתקע בבוט. אין לי מושג למה זה עובד אבל זה עובד בנתיים ככה השאלה שלי היא איך אני מוחק את הויסטה? יש חסימה שאני לא מצליח לעבור אותה איך אני מוחק מהבוט את הויסטה לעזאזל?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ומופיע לי פעמיים ולוקח לי די משאבים WinCtlAd.exe וגם הרצתי spybot @adward ולא עזר. מה זה? איך מסירים? האם להסיר?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
נאבד לי הספר סידורי של הדיסק שלי של מערכת ההפעלה ומכיוון שזה צרוב אין לי אותו מודפס על הדיסק הבנתי שב registry רשום המיספר של הדיסק ראיתי פעם מישהו מוציא משם את המספר הבעיה שאני לא זוכר איפה זה נמצא בregistry מישהו יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש שחר נ.ב יש לי windows 2000 pro
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג p2770hd ומחשב שמחובר אליו בdvi 1920X1080 למרות שגם בהגדרות של הכרטיס מסך וגם בהגדרות של המסך שניהם מראים 60hz אם אני נכנס לרזולוציית מסך בווינדוס הוא מראה לי 59hz ומתעקש להישאר ככה. הדבר הזה ממש מעצבן אותי כי זה מבטל את האופציה בשימוש ב vsync. בבקשה שמישהו יתן פיתרון זה ממש ממש משגע אותי!!!
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי תיקייה עם 199 קבצי PNG קטנים שלא ניתנת למחיקה. אני מקבל את השגיאה באה: "שמות קבצי המקור גדולים מהשמות בהם תומכת מערכת הקבצים. נסה לעבור למיקום הכולל שם נתיב קצר יותר או נסה לשנות את השמות לשמות קצרים יותר לפני שתנסה לבצע פעולה זאת." *ניסיתי גם עם תוכנה חיצונית לא דרך מערכת הפעלה..לדוגמה עם Ashampoo Win optimizer 12. יש שם אפשרות למחוק ולכפות תיקייה שלמה שלא נתנת למחיקה ואני מקבל בנוסף את השגיאה הבאה: "error occurred while attempting to destroy the files. some of the files may be locked by the system or other applications or are currently in use." *לא מצאתי פתרון חד משמעי ברשת וגם בפורום עשיתי חיפוש.…
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אוקיי יש לי כמה אפשרויות - Windows Xp Gold Edition This version of Windows is original and doesn't need any patches orcracks. And do you know when you install updates your computer isgetting slower? With Gold version it's not! I tested it by myself and Igot to admit, it's pretty good. Just burn to cd, enter serial wheninstalling and your good to go. זה בא עם SP2... או ש - Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP3.Integrated-ETH0 או - Windows XP Pro.Corp. Edition SP3 June 2008 Update + SATA Driver מה זה ה SATA driver הזה? אז מה אתם אומרים? אם אפשר גם סיבה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן אח שלי הקטן גרם לכך שכל האייקונים שהופיעו לי על המסך, מופיעים כעת על סרגל כלים. אני לא מצליח לגרור שום איקון למסך עצמו. כל אייקון שאני גורר למסך, מגיע לסרגל כלי הזה. אשמח לעזרתכם המהירה (זה ממש מתסכל)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשרויות של POWER OPTIONS לא מזהה אל פסק, לא יודע איזה לבחור ופועל אותו.. רואה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
שלום! הזמנתי את הצורב LiteON LH-20A1S Black x 20 SATA DVD±R/RW, שלפי מה שהבנתי מההמלצות בפורום, הוא הצורב הכי מומלץ כיום. השאלה שלי היא האם אני אוכל להתקין איתו את ויסטה מבלי לשלב דרייברים של SATA לדיסק התקנה של ויסטה.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לפני כמה ימים גיליתי שיש לי במחשב בערך 350GB שלא בשימוש בכלל (זאת אומרת שאפילו לא עשו מהם מחיצה, סתם זיכרון ששוכב), ניסיתי להרחיב את כונן C כך שיכלול גם את ה350GB האלה, אבל המחשב לא נותן לי להרחיב את כונן C, ניסיתי דרך הפצות וכלים חיצוניים, אבל כיון שזה windows 8 אני לא מצליח להגיע לאתחול כדי להפעיל live cd, איך אפשר לאחד אותם?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יכול לעדכן דרך האתר שלהם. אני מכיר דרך אפשרית ע"י הורדת קובץ והתקנתו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-