Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כבר כמה זמן בערך שיש שתי תהליכים של IExplorer במנהל המשימות. התוכנה בכלל לא עובדת ואי אפשר לבטל את התהליכים האלה, רק עם msconfig, אבל גיליתי שאחרי מספר דקות של שימוש במחשב הבעיה חוזרת.. הם גורמים לבעיות ולקפיצת מסך של פרסומות כל כמה זמן וללאגים במוסיקה. התקנתי מספר תוכנות לתיקון המחשב ולתחזוקה והרצתי סריקות אבל כל אלה לא מצאו שום דבר.. adaware, spyboot, nod32, ccleaner, spywaredoctor, pc booster, registery booster2, TuneUp Utilities 2008, אולי נורטון או AVG יגלו את זה, אותם לא ניסיתי עדיין. הלכתי לפתרון הכי פשוט, נכנסתי למצב בטוח ומחקתי את IExplorer7 מהמחשב. הבעיה נפתרה באמת. אבל אז לא היה IExplorer יש למישהו רעיון מה ואיך מעיפים את הבעיה של האקספלורר? אני רץ על xp pr…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בס"ד שלום... אז ככה הייתי בפוטושופ מדיה פלייר + איסייקיו... התקנתי 2 גופנים ואז כל פעולה שניסיתי לעשות בפוטשופ נדחתה ע"י טענה שאין לי מספיק RAM... פתחתי את המנהל משימות וראית שהמחשב משתמש ב1.26 ג'יגה ראם ! (שרק התוכנות שלמעלה פתוחות) אז התחלתי לכבות את כל התוכנות וכאשר אני יושב מול מסך ריק בלי שום אפקטים של ויסטה עדיין 1 ג'יגה ראם בשימוש... עשיתי ריסטרט ושום דבר לא השתנה... למישהו יש פתרון? אגב זה המעבד והראם שלי ככה שלא נראה לי שאמורה להיות בעיה E6550 2 giga RAM אם צריך עוד משהו תבקשו..
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם ויום טוב ביצעתי פירמוט, כרגע יש לי windows xp ואני מעונין להגדיר את הזיכרון הוירטואלי. יש לי במחשב זיכרון ram של 1290 מגה. סטיק אחד של 256 ועוד סטיק אחד של גיגה. יש לי שתי מחיצות/כוננים על המחשב. בכונן C יש שטח פנוי של 17 גיגה, ובכונן D יש לי שטח פנוי של 35 גיגה. אני חיפשתי מדריכים באינטרנט להגדרת הזיכרון הוירטואלי, אבל כל מדריך אומר משהו אחר. יש מדריכים שאומרים שכדי להעביר את הזיכרון הוירטואלי לכונן D, ולא להשיאר אותו על כונן מערכת ההפעלה מכיוון שאותו הדיסק נוטה לבצע פעולות גישה עם קבצי המערכת, ועל כן כדי להעביר את מקום הזיכרון הוירטואלי לכונן אחר(בו לא מותקנת מערכת ההפעלה). ויש מדריכים שאומים שבשדה גודל התחלתי יש לרשום שם את כמות הזיכרון שלך כפול 1.5, ואז בגו…
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איך שאני נכנס לתיקיה עם תמונות או סרטי וידאו אני מקבל הודעת שגיאה (SEND/DONT SEND). אין לי מושג ממה זה,עשיתי בדיקת וירוסים ואין לי כלום. המחשב הוא לא ממש חדש P4. XP PRO. תודה.
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותכם, יש לי 4 שאלות: 1) האם למפרט הנ"ל אני צריך להתקין XP\ויסטה בגרסאות ה64 ביט שלהן כדי לנצל את מלוא היכולות של המפרט? 2) האם ווינדוס XP יזהה את כל הזכרון RAM? (ארבע גיגה?) 3) האם גרסאות ה64 ביט של ויסטה\XP פחות יציבות מגרסאות ה32? 4) ושאלה אחרונה - אם הייתם קונים את המפרט הזה במקומי, איזה מערכת הפעלה הייתם מתקינים - ובאיזה גרסא? תודה רבה!! אורי מצ"ב המפרט Mother Board ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 11631 Graphic Cards ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT 10144 Processors INTEL E8400 3.0GHZ CORE2DUO 1333MHZ 6M BOX 10741 HDD 320GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD 80255 Memory DDR II 2GB 800Mhz CL5 HEATSINK PATRIOT 11325 CD & DVD DVRW NEC 7200S …
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בסרטים/קליפים/שירים יכולים להיות גם וירוסים?
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הצילו! מישהו השתלט לי על המסנג'ר, יכול להיות שעם MSN Freezer? אני לא יכול לאפס סיסמה, או להיכנס למייל שלי או למסנג'ר שלי.. מה לעשות??
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני כרגע משתמש בויסטה home edition basic , שזה הויסטה הפשוט ביותר... אני רוצה לשדרג לפרימיום והשאלה שלי היא האם הפרימיום צורכת הרבה יותר משאבים בצורה קיצונית? אתם ממליצים לעשות את זה?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hi, I have just installed VISTA64 do the Live Messenger is not supported ? Thanks
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
המחשב עצמו מאוד מהיר, מעבד E6600 ו-4 ג'יגה זיכרון. עובד טוב כל הזמן, רק כשאני עושה אתחול\כיבוי הוא רושם shutting down בערך דקה וחצי ורק אחרי זה נכבה. יש לי Vista Ultimate 64bit SP1 האם זה איזשהו באג או משהו שניתן לשנות בהגדרות? תודה
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם היום גיליתי שנותרו לי 2 ג'יגה פנויים בכונן C... חיפשתי, וראיתי תיקייה בשם TEMP שתופסת לי 7 ג'יגה!!! אני מת לפנות את המקום הזה, השאלה אם זה לא יהרוס משהו... זו התיקייה: C:\Users\Omri Dadon\AppData\Local\Temp
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים במחשב. כל אחד מהם מחולק ל-2 מחיצות. מותקנת ויסטה (התקנה חדשה מיום שישי). משום מה כאשר אני מקלילק פעמיים כל אחד מהכוננים (מלבד C) הוא שואל אותי באיזו תוכנה להשתמש ע"מ לפתוח את הכונן (אותה תיבת דו שיח של פתיחת קובץ שאינו מוכר למערכת ולא משוייך לשום תוכנה). ברור לי שפרמוט יתקן את הבעיה (כנראה משהו בסקטורים הראשונים) אך יש פתרון אחר? ד"א, אם אני באקספלורר בוחר כתובת שניגשת לכונן אין שום בעיה (כלומר זו לא בעיית חומרה, רק הגדרה של המחיצה או משהו).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכונן C יש לי XP וב D יש לי באלגן שלם + ויסטה אז החלטתי לפרמט. נכנסתי ל CMD בחרתי "yes" כמובן ופתאום במקום לפרמט הוא כתב לי העוד הודעה עם השאלה הבאה: format cannot run because the volume is in use by another procces. format may run if this volume is dismounted first. all opened handles to this volumewould then be invalid. would you like to force a dismount on this volume? בחרתי "yes" ואז הוא כתב עוד הודעה: volume dismounted. all opened handles to this volume are now invalid. cannot lock the drive. the volume is still in use. רק הפעם נשללה ממני זכות הבחירה ): יש לי הרגשה שזה קשור לויסטה. דחוף לי מאוד לפרמט, מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני פעיל תוכנות מסוימות כמו ICQ ועוד תוכנות כמו RIVA-TUNER אז קופצת ההודעה הזאת: ועד שאני לא לוחץ איזה 10 פעמים YES אז אותה התוכנה שאני רוצה להפעיל לא תעלה ורק אחרי כל הלחיצות היא תעלה..יש אפשרות לבטל את ההודעה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
1. התקנתי גירסת ויסטה לנסיון ואח"כ התקנתי אותה על המחשב לגמרי אבל בבוט הוא עדיין נותן לי תפריט בחירה בין שתי ההתקנות למרות שאחת כבר לא קיימת וזה מציק לי... איך נפטרים מזה? 2. למה ויסטה מציגה רק חלק מהמשחקים בתיקית games ולא את כל המשחקים שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי היום תחתי את המחשב (כרגיל) והווינדוס XP התחיל לעלות ופתאום מופיע לי מסך כחול אבל לא הכחול המוכר אלה זה שכאילו הוא מריץ אץ הבדיקת דיסק לפני אבל רשום למעלה autcheck progrm not found - skeeping autchek ואז מופיע למאית השניה מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט :\ ניסיתי לעשות ריפר לווינדוס אבל ההתקנה לא נותנת לי אופצייה ללחות על R בשום חלק רק להתקין שוב. איך עושים ריפר? אולי יש דרך אחרת? בנתיים התקנתי עוד ווינדוס בכונן D (איפה שאין ווינדוס) ועשיתי בדיקת שגיאות ל C איפה שהווינדוס המקורי נימצא אבל זה גם לא עזר.. בבקשה עזרה =\ תודה לעונים אחרי החפירה הזאת
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
למה תמיד שאני מנסה לעשות "שחזור מערכת" תמיד זה לא מצליח,לא משנה באיזה מחשב הוא מתחיל כביכול לשחזר מפעיל מחדש את הווינדוס ואז נותן הודעת שגיאה שלא היה ניתן לשחזר ניסיתי במלא תאריכים,אפילו בתאריך של התקנת מדיה פליאר 11 ששם הוא יוצר יום שחזור למה זה לא מצליח אף פעם?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA) Scan saved at 23:26:18, on 02/06/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\Program Files\SiteAdvisor\6261\SAService.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svcprs32.exe C:\WINDOWS\system32\hkcmd.exe C:\WINDOWS\system32\igfxpers.exe C:\Program Files\Analog Devices\Core\smax4pnp.exe C:\Program Files\Analog Devices\…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא פשוט טוחן לי את כל המשאבים של המחשב... איך מבטלים אותו?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שום דבר במחשף! בטעות נכנסתי לניהול של היוזרים והורדתי את היוזר שלי, שהוא היה האדמין היחיד במחשב, מקבצות ה- ADMINS איך ווינדוס נותן לי לעשות דבר כזה ריבונו של עולם, להשאיר את המחשב שלי בלי שום חשבון אדמין. על כל פנים, איך אני ניגש כעת למחשב עם פריבלגיות אדמין? אנא עזרווו. תודה
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התקנתי לוח אם חדש והיו לי שני הארד דיסקים עם ווינדוס בכל אחד מהם. כשאני נכנס לCMOS וקובע משהארד דיסק א', הווינדוס יעלה, המחשב מגיע למסך טעינה של ווינדוס, לאיזה עשירית שניה או משהו כזה מופיע מסך כחול ועושה רסטרט. עשיתי בREPAIR כמה פקודות: FIXBOOT COPY NTLDR COPY NTDETECT אני לא יודע מה עוד אפשר לנסות. תעזרו לי בבקשה! תודה רבה מראש, גיל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן 120GB ויש לי עליו המון דברים חשובים, כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא עושה ריסטרים כאלה כל הזמן. בעקרון יש עליו ווינדוס אבל אני לא יודע למה הוא לא נפתח. REPAIR יעזור? זה לא יפרמט לי וימחק לי את כל הכונן? מה לעשות??? תודה רבה רבה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1) הדסקטופ כל הזמן קופא, ז"א המחשב ממשיך לעבוד והכל עובד אבל לא ניתן ללחוץ על שום אייקון בשולחן עבודה 2) האקספלורר כל הזמן נתקע או נסגר בגלל שגיא 3) הBSPLAYER נסגר גם הוא כאשר מריצים את הסרט האם אפשר לעשות UNINSTALL ל RC1? האם מישהו נתקל בתופעות דומות?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שזה בפורום המתאים מתי פעם אחרונה הייתם על Win98? חחח... אני זקוק לעזרה רק בדבר אחד: עכשיו, אני צריך לפרמט רק את C בלבד. את D אני רוצה לשמור. אם אני מבין נכון, PRI DOS זה בעצם המחיצה של C שעליה Win98 מותקנת, ואילו EXT DOS היא המחיצה של D. העזרה בעצם היא בפירמוט עצמו, כשאני בוחר איזו מחיצה אני מעוניין לפרמט, ואני בוחר ב- 1, זה אומר שזה יפרמט רק את C ויאפשר לי להתקין מחדש את Win98? או שמא אני זקוק למחוק את שתי המחיצות, כלאמר פירמוט כללי של כל הדיסק הקשיח ורק אז זה יאפשר התקנה? אני פשוט צריך לדעת ב- 100% שכשאני מפרמט את C, זה רק את C. ואם זה יאפשר לי להתקין את Win98 גם כשאין צורך בפירמוט כללי של הדיסק הקשיח. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-