עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by netanel38121,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים לגבי גיבוי ב WINDOWS 7 1: האם כשאני מגבה את ה WINDOWS 7 ב"גיבוי ושיחזור" אם אני בוחר באופצייה " קבצים בספריות ותיקיות אישיות של כל המשתמשים ו- תמונת מערכת" האם זה כולל את כל התוכנות המותקנות באותו כונן שהוא מגבה כ תמונת מערכת? הכוונה היא לדוגמא, את כל הדואר שלי, כל ה STEAM שלי עם כל המשחקים מותקנים כל התוכנות שלי בקיצור הכוונה ל לכל הכונן אותו הוא הופך לקובץ תמונת מערכת. לסיכום את כל המחשב כפי שהיה כשגיביתי (אני מגבה כל שבוע קבוע בכונן קשיח חיצוני) 2: האם אני יוכל לשחזר את הגיבוי הזה למחשב אחר במידה וארצה בכך? תודה רבה למי שיוכל לתת לי תשובות ברורות ומפורטות כדי שאני אדע אם שווה לי לגבות כל שבוע (ולחכות איזה 5 שעות עד שהוא מסיים את הגיבוי הארו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by aviv88,

בדרך ככל, אחרי התקנת windows , עושים הרבה שיפצורים, Tweaks , כל מיני טריקים ב Registry וכו'... איך אני מגבה את כל השינויים האלה ? בקרוב אתקין Windows xp pro sp2 (או sp3) על מחשב חדש ולא בא עוד פעם לעבור את כל ההתעסקות הזאת, (וואלה... גם לא זוכר את כל השינויים שעשיתי..) * אין לי צורך בגיבוי DATA , רק את השיפצורים. תודה ..

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by nir.b,

איך אני יכול לבצע גיבוי של מחיצות NTFS ב-GHOST?? הרי בממשק דוס, אין אפשרות לראות מחיצות NTFS לא? ועוד משהו, נאמר שהמחיצה שוקלת יותר מדיסק אחד ( במיוחד אם מדברים על XP ששוקל טונות ביחס למערכות הפעלה קודמות), איך אני מפצל את הגיבוי לכמה דיסקים? תודה לכל המשיבים

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by ori14,

יש לי מספק תוכנות ומכשירים שלא עובדים עם הויסטה אולטימייט 64ביט, ויש לי במחשב מידע מאוד חשוב, בין היתר של תוכנות שייקח לי עשרות שעות להגדיר/ להוסיף/ להתקין/ לכתוב/ לסדר וכולי.... האם אפשר לעשות גיבוי לויסטה אולטימייט 64 ביט ולשחזר אותו לויסטה אולטימייט 32 ביט? לא אכפת לי אם התוכנות שמיועדות ל64 ביט לא יעבדו. תודה מראש, אורי.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by eyal1985,

אם יש לי תוכנה מסוימת שעושה גיבוי מתוזמן ללא ידיעתי , מישהו יודע כאיזו תיקיה הקבצים האלו נשמרים? האם אפשר למחוק אותם ? מכוון שהם צורכים הרבה זיכרון פנוי. החשד הוא בתוכנת הגיבוי והשחזור של סמסונג במחשב נייד

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by י.ע,

היכן נמצאים מכתבים שנשלחו והתקבלו ב- outlook express. אני רוצה לגבות אותם לפני פירמוט המחשב ולהחזיר אותם לאחר הפירמוט.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום נתקלתי בבעיה במחשב של הבן שלי . מותקן לו וינדווס 7 והמון תוכנות עבודה למוסיקה כולל DLL שונים. לאחרונה המחשב מרסט את עצמו ללא סיבה והחשד הוא תקלה מתקרבת בדיסק הקשיח הראשי - C מאחר שאין לו אמצעי גיבוי למה שיש לו שם השאלה שלי היא - כיצד לעשות לו גיבוי לדיסק הראשי (אימאג') לדיסק חיצוני USB והאם הדיסק הזה החיצוני יכול לשמש לו כדיסק ראשי להעלאת הוינזווס. אם יש למישהו עצה אחרת כדי לא להגיע למצב שהדיסק יקרוס ואז לא ניתן לשחזר ויעלה המון כסף. אשמח לכל עצה שהיא תודה מראש

8. Started by LIgor86,

שלום, בקשותי לפטופ של DELL מעבד I3 ןחלונות 7 מותקנים עליו. לאחרונה יש לי בעיות עם המערכת הפעלה. 1. המחשב עובד ממש ממש לאט. 2. פעם אחת הופיע מסך כחול והמחשב עשה לעצמו RESET. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  9. Started by Xthread,

האם אתם יודעים איך ניתן לגבות את החייגן ש WINDOWS יוצר בתיבת החיבורי הרשת (NETWORK CONNECTIONS)? עדיף בתצורת גיבוי חלקים של ה REGISTERY ו/או קבצים דרושים אך ללא תוכנה ניסיתי להשתמש ב REGMON של SYSINTERNALS לשעבר, כיום של MS. אך ללא הצלחה, כל לחיצה שם פשות ניגשת לעשרות ערכים ברגיסטרי!?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gilp123,

שלום, אני רוצה לעשות קובץגיבוי למערכת הפעלה שלי על דיסק קשיח נייד, במידה ותהרס לי מערכת ההפעלה או הדיסק הקשיח הבמחשב שלא אצטרך להתקין מחדש את המערכת הפעלה מתהחלה. הדגש הוא שאני לא רוצה לצרוב את זה על דיסק אלא ישר מהדיסק הקשיח הנייד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה, גיל

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by nukbar,

יש לי מחשב עם וינדוס 10 שהתחיל קצת להיות איטי אז חשבתי לפרמט אף פעם לא יצא לי לפרמט אז רציתי לדעת איך עושים את זה והאם אפשר לגבות את ההגדרות ככה שאני יוכל להמשיך לעבוד על המחשב כרגיל כאילו לא קרה כלום תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by redead,

אני הולך לנסות להתקין את ויסטה ואני לא יודע אם יהיו לי דרייברים שיעבדו ללוח אם ( יש רק דרייברים כרגע לאקספי ואין לדעת אם הם יעבדו עם ויסטה) אז רציתי לשמור לעצמי אפשרות שלעשות גיבוי למצב העכשיו שלי לפני שאני מפרמט ומתקין ויסטה כדי שאני יוכל אם וכאשר אני ירצה לחזור למצב הקודם עם אקספי.. יש אפשרות כזאת עם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by sigma,

במחשב שלי יש כוננים C+D . כונן C משמש למערכת XP ולתוכנות . D משמש לקבצים אחרים. אני מעונין לבצע שינויי חומרה במחשב. גיביתי את כל מחיצה C על תקליטור ע"י GHOST . אילו שינויים בחומרה ניתן לבצע מבלי לפגוע בהתאמת קבצי המערכת ? ( קבצי המערכת של windows מותאמים לחומרה הנוכחית ACPI/HAL.DLL ) אני מעונין להתקין את כל הגיבוי אחרי ביצוע שינויים בחומרה.

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  14. Started by DaTHE,

שלום רב, רציתי לשאול האם יש אפשרות לגיבוי המחיצה הפנימית של המחשב הנייד ששם שמור ה-WIN למקרה אסון שבו ההרד דיסק הולך? תודה !!

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. יש לי כרגע שני מחיצות לארדיסק 500GB ואני מריץ ויסטה64. אני רוצה לעבור לווינדוס 7. יש לי שני כוננים: C , D. אני רוצה לפרמט רק את C (ויסטה)ולגבות הכל על כונן D. יש לי פחד שכאשר אני אפעיל את וינדוס 7 (על כונן C אחרי הפרמוט) אז המחשב יבקש לפרמט את כונן D ולא יתן לי גישה אליו. אני כמעט בטוח שזה אפשרי. הייתי עושה כך בתקופת וינדוס 98 ועכשיו אני מפחד שזה השתנה. רוצה רק שמישהו יגיד לי שאין בעיה שאני אעשה את מה שאני רוצה. תודה!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. Started by KoM,

בעבר עם הוינדוס XP היה ניתן ליצור גיבוי בקובץ BKT אחד אשר כלל את כל המערכת הפעלה כולה, עד לרמת שם המחשב, דרייברים, ותוכנות מותקנות כמובן. בוינדוס 7 יש מצ בגיבוי אבל מניסויון אחד שיצא לי לנסות לא נראה כי הגיבוי מתבצע באותו אופן כמו הוינדוס XP, שכן דרייברים או מצב מערכת (שם מחשב אקטיבציות וכדומה) פשוט לא נשמרו\הועברו למחשב החדש. איך ניתן לבצע גיבוי מלא שכזה כמו שהיה ניתן לעשות בוינדוס XP ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by IG,

אהלן. אני צריך לעשות עידכון למערכת ולפני זה אני רוצה לגבות אותה... הבעייה שעבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שעשיתי גיבוי ואני לא ממש זוכר איך עושים את זה HELP :-[ תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by Guarding angel,

היי יש לי נייד של חברת ACER עם 2 מערכות הפעלה WIN 7 WIN VISTA SP1 שהגיע עם הנייד מכיוון שיש לי סריאל חוקי לVISTA ולצערי היא די כבדה אני מעוניין לגבות אותה על דיסק בכדי שאוכל להפעיל אותה כשארצה. אני מעוניין כרגע להשאיר את WIN 7. איך ניתן לצרוב עותק של VISTA HOME PREMIUM שברשותי ולהשאיר את WIN 7? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by sniper434,

שבוע טוב לכולם, היום הצלחתי להתקין וינדוס 7 לאחר שהיה לי וינדוס XP. יש לי כונן של 500 ג"ב,והוא היה מפוצל לשני מחיצות - C ו D. לפני הפירמוט העברתי את הקבצים מC לD,בשביל ליצור גיבוי לוינדוס החדש. פרמטתי את המחיצה של הוינדוס בצורה זהירה, ועכשיו שהתקנתי וינדוס 7,אני לא מוצא את המחיצה שגיבתי..שום זכר ! יש לי שם מידע חשוב ואני חייב לעשות משהו דחוף. יש איזה דרך למצוא את הקבצים שגיבתי ? תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  20. שלום, נדפק לי ווינדוס XP במחשב ישן ואני רוצה לפרמט אותו, אבל אני צריך לגבות את הקבצים ואין לי מושג איך כי הוא בכלל לא עולה (ה-BIOS עולה אבל אז פשוט מסך שחור). מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי על תוכנה שיכולה לגבות את הקבצים לדיסק חיצוני? (יש לי דיסק של WD עם 500 ג'יגה).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום רב, יש ברשותי מערכת הפעלה ויסטה. משום מה המערכת הפעלה לא עולה לי.... (ניסיתי כל דרך אפשרית...) מעוניין לגבות את הקבצים החשובים לי ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. איך אני יכול לראות את הקבצים מ הBOOT? יש תוכנה שמאפשרת לי לגבות קבצים ולהלעתיק אותם לכונן חיצוני (בממשק נוח) אבל דרך הcd כלומר דרך הBOOT? תודה, נמרוד.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by momo777,

היי, יש לי סטרימר שחיברתי לו HD של 1TB והוא מחובר בכבל רשת למחשב שמריץ ווינדוס. יש לי אפשרות להתחבר לHD של הסטרימר דרך הרשת ולהעתיק לשם ומשם קבצים. השאלה אם אני יכול דרך הווינדוס להגדיר גיבוי קבוע לתיקייה ספציפית מהמחשב לסטרימר. שכל פעם שאני אעדכן קובץ בתיקייה הוא יגבה אותו על הסטרימר. תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by liran2003,

הווידנוס לא עולה ובכונן של הווינדוס יש קבצים חשובים. איך אפשר לגבות את הקבצים שבכונן(להעביר אותם לכונן אחר)? האם יש דרך? חוץ מלהעביר את ה-hd למחשב אחר..

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. אני רוצה לפרמט את כונן C ולגבות חומר ל-D שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה) אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה (לא התאריך עצמו אלה הסדר שבו הם יהיו מוצגים) לדוגמא כרגע הקבצים שב-C מוצגים בסדר כזה על פי תאריך יצירה BEADC שאני מעתיק אותם ל-D הם נעתקים על פי שם למרות שתצוגת הסמלים על פי תאריך יצירה ABCDE האם יש דרך להעתקה על פי תאריך יצירה ? מקווה שהבנתם אותי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by em28,

איך אפשר לשמור על גיבוי טרי של הרגיסרטרי ? האם יש תוכנות המבצעות זאת ברקע , ובשעת משבר ניתן לסמוך עליהן ?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.