עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי בשביל מישהו בן 67, שלא קל לו לתפעל מחשב, מה יהיה לו יותר קל בלפטופ? WIN8 או WIN7 ? לתפעל הכוונה: לפתוח את הדפדפן ולגלוש באינטרנט, לקרוא אימיילים, מידי פעם להעביר תמונות מהטלפון ללפטופ...כאלו שימושים פשוטים... עד היום היה לו WINDOWS VISTA במחשב ישן והיה לו קצת קשה עם זה.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by ThE_BesT,

מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מסיר נעילה של לוח בקרה בווינדוס 98 דרך ה-regedit.reg??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. תודה עם מישו יודע [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by noamo,

אני משתמש באופיס 2003 ולא מצליח לשנות את ההגדרות ב word (הגדרת עמוד, עיצוב פונט) ולהשאירם כברירת מחדל. לאחר שאני מבצע שינויים בהגדרת העמוד ומגדיר "שמירה כברירת מחדל" השינויים אינם נשמרים . כך גם לגבי שינויי גופן בסגנון רגיל.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by erez_levy,

שלום לכולם, שמתי לב שבזמן האחרון המקום בכונן C שלי יורד מהר מאוד. איתרתי את הבעיה וגילית שבתיקייה: C:\WINDOWS\Temp יש לי לא פחות מ- 11.5 ג'יגה. מיותר לציין שעשיתי ניקוי דיסק, מחקתי היסטורי, קוקיז וכל שאר הדברים. אין לי מושג איך הגיעו לשם 11.5 ג'יגה כי לא אמורים להיות שם הרבה ממה שאני זוכר. התיקייה הזאת פשוט מפוצצת במלא קבצים ששוקלים המון. יש בה 1,900 קבצים!! איך אני מטפל בזה? מוחק את כל התיקייה? מה עושים במצב כזה? איך אני מפנה שם מקום כי זה פשוט גומר לי את כל המקום בכונן. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. חברת חותם מוכרת מוצרי מיקרוסופט לעובדי הוראה במחיירים נמוכים מאוד, למשל OFFICE2013 עולה שם רק 80 ש"ח וגירסת שידרוג ל WIN7 או WIN8 עולה רק 60 ש"ח. הבעיה היא שזמן האספקה לא סביר. הם מוכרים רק באמצעות האתר ושולחים את הדיסקים בדואר בלבד (אין אפשרות לאיסוף עצמי) הזמנתי מוצרים לפני למעלה משבועיים וטרם התקבלו. מישהו התנסה בהזמנה מהחברה ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. תעזרו לי אני נכנס למשל ל"התחל" ויש לי שם את כל התועונת למשל אימיול ואז רשום לי בתפריט ההתחל בגיבריש כזה וגם שאני פותח מסמך יש לי בגבריש ובלוח בקרה עשיתי בשפות הכל עברית אני מה לעשות יאללה חבר'ה שמישהו יעזור לי!!!!

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  8. Started by idanzo,

אז ככה ,אחרי כל פעם שאני קורא לחברים שיפרמטו לי תמחשב .. אני רוצה ללמוד לבד איך לפרמט מחשב .. מישהו יכול להסביר לי איך אתם התחלתם לפרמט לבד? תנו טיפים דרכים ? מאמרים שקל להבין אותם לזכור אותם ...אשמח לעזרה ..

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by Dimer,

שמעתי שאפשר בחלונות לבדוק האם DOK חובר למחשב. יש לכם מושג אם זה נכון ואם כן אז איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by the red dragon,

זאת ההודעה שאני מקבל כשזה קורה http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4c/Bsod_w2k.png

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. המודם שלי GlobespanVirata USB ADSL MODEM ALE 130 וWindows 7 פשוט לא מזהה אותו אני לא יודע למה.. למישהו יש דרייברים מתאימים למודם הזה?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. זה נכון??..(אם כן)- כמה זה חמור???

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  13. שלום! אני אקנה בקרוב מחשב שולחני חדש. הבנתי שבאופן כללי לא מאד מרוצים מוינדוס 8 ויש כמה חברים שאמרו שעדיף להתקין win7. מה אתם אומרים? ואיזו גרסה עדיפה - 32/64? הרי אין הבדל ממשי במחיר. השימוש במחשב הוא בעיקר למטרות ביתיות פשוטות, ולפעמים גם למשחקים. המפרט של המחשב (במידה וזה משנה): מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Gigabyte H81M-S2PV LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪259 מארז: באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP HEXA 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר:…

• 30 תגובות
    • 6.3k צפיות
  14. שלום. יש לי כרטיס טלוויזיה PVR 150 ואני מקליט איתון תכנים מהטלוויזיה באמצעות המדיה סנטר בוינדוס ויסטה. הכל נהדר ונוח. אך יש לי בעיה אחת : לא משנה באיזו איכות אני מקליט (best,better,good,fair) הוא תמיד יוצר לי קובץ עם הסיומת של dvr-ms. את הסוג קובץ הזה אני יכול לנגן רק במדיה פלייר של ויסטה. ב XP אני לא יכול לצפות בקובץ הנ"ל. מה אני עושה כדי להקליט בסיומת אחרת ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by idank,

1. איך אני יכול לבטל ב xp את החלון המעצבן שקופץ כשאני מכניס סי די? 2. יכול להיות שאני ימטרך לפרמט אז: p.3 450 250 mb sdram 40 gb win xp או win 2000???????????????????????

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש, מדובר על ווינדוס 7. אותה גרסא הייתה לי לפני הפרמוט. הווינדוס הוא אנגלית, והתקנתי תוסף עיברית. שמתי לב שבתוך קבצי הTXT שיצרתי לפני הפרמוט, העיברית אינה תקינה, זה הפך לגיבריש. אם אני עכשיו כותב בעיברית זה כותב בצורה תקינה. מישהו יודע איך אפשר לפטור את זה? בעיה שניה שיש לי, אין לי אפשרות לעשות ייבוא\ייצוא באאוטלוק 2007. זו אינה גרסאת ניסיון. והאוופיס בעיברית. אשמח לעזרה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by pxst17,

יש לי מאז שקניתי את המחשב את ה-WIN7 שזה שנתיים ויותר.. האם כדאי להתקין 8.1? המחשב שלי לא עושה בעיות או משהו, הוא גם די מהיר אבל אני שוקל את זה.. 8.1 ממש יציבה? מהן הסיבות שכדאי לעבור ומהן הסיבות שלא כדאי?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by alons126,

הי שידרגתי מויסטה הום פרו ל7 הום פרו. אני לא מוצא את windows.old פשוט לא מוצא לא בC: ולא בחיפוש.. איך אני יכול למצוא אותה?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by godisme171,

בעיה עם התקנת ווינדוס 2000 כשאני מנסה להיכנס לתקייה של I386 הוא רושם לי CDR101: NOT READY READING DRIVE E: ABORT RETRAY FAIL?A זה קורה גם עם 98

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מדובר במחשב הקודם הישן שלי שנתתי לקרוב משפחה. אחרי שאני כבר תקופה ארוכה משתמש במחשב שלי המהיר אני שם לב להבדלים עצומים במהירות התגובה של המחשב הישן כשמותקן עליו XP. אני מדבר איתכם אפילו על מיד לאחר פירמוט וגם כשאף חלון או תוכנה פועלים ברקע. יש שם 2 זכרונות (512 ו-256) אבל במהירות נמוכה, נדמה לי 200. חשבתי להתקין מ"ה אחרת מ-XP כי שמעתי שמערכות אחרות לוקחות פחות זכרון ומשאבי מערכת. לכן אני מתייעץ איתכם. מה כדאי? האם ווינ' 98? האם לינוקס? או שיש אפשרות לבטל יישומים לא נחוצים ב-XP וכך להגדיל את המהירות?

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by langa,

שלום לכולם אני משתמש במחשב שלי ב- winxp sp2 והגדרתי שני משתמשים: 1: מנהל ו- 2: poweruser. שאני נכנס כ- user אין לי אפשרות מחיקה קובץ בשום חלק במחשב כונן c ו- D. יש לציין שלכתוב וליצור קבצים חדשים אין לי בעיה, וזה למרות שלא הגדרתי שום איזור שלא נגישים לuser רגיל. כמובן שאני נכנס כמנהל אני יכול למחוק קבצים. איך אני מבטל את האיסור מחיקה.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by pssheba,

שלום, ניסיתי להתקין |(חזור והתקן, שוב ושוב) שרת SQL ע"ג פלטפורמה של win7 שמאוד יתכן שאינני יודע לעבוד איתה. בכל התקנה, השרת SQL "נעלם". כלומר, כל אימת שניסיתי להתחבר לשרת הוא פשוט לא נמצא ברשימת השרתים שמציג דף ההתחברות של SQL (SQL Server 2005)ׂ. יכולות להיות לכך סיבות רבות ושונות אך שמתי לב לאבטחה המוגברת הקיימת ב win7 ותהיתי שמא לא נפלתי בעצמי קורבן לה באופן ש win7 ממאן לאפשר לי התקנת שרת SQL. אני יודע שהשאלה היא כללית אך אינני יכול להניח את האצבע בדיוק בנקודה. אינני מבין מדוע אינני מצליח להתקין את השרת. אגב, גם להסיר את ההתקנה דרך add remove ב control panel אינני מצליח ונראה לי שיהה עלי להתקין את win7 מחדש אך גם זה לא יביא מזור לתחלואי. שלא כמו ב XP, ב win7 לא ניתנת לי…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  23. אני יודע שהיה פה מדריך איך להכין ווינדוס + SP2... אני מעוניין לעשות ככה: ווינדוס + SP3 כמובן שיעשה את ההתקנה לבד +SERIAL והכל... ובסוף יתקין תוכנות שאני יגיד לו + SERIALים.. תמונת BOOT שלי.. ויהיה נחמד לעשות במאפיינים לוגו שלי או משהו.. כמו שראיתי שעושים בכמה גרסאות.... אם יש לינקים לאתרים\מדריכים אני ישמח וני ישמח יותר אם מישהו יסביר לי כאן בסבלנות... תודה רבה מראש!

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by malcolmx9,

אחרי שזה קורה בפעם ה-1000, האזהרה הזאת מתחילה לעלות על העצבים! צירפתי תמונה, שתבינו על מה אני מדבר. הגדרתי את ההגדרות הנכונות כדי שהאזהרה תפסיק לעלות (כמו שאפשר לראות בתמונה), אבל זה לא עוזר והן ממשיכות להשתנות לברירת המחדל כל פעם מחדש. איך אני יכול לסדר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by IlanF,

אני לוחץ BROWSE מוצא את התמונה הרצויה לוחץ OPEN ו...כלום, הוא לא מראה לי את התמונה ברשימה של הרקעים. ובנוסף, הוא מראה לי תמונות שהיו לי בMY PICTURES וכבר לא נמצאות שם (מחקתי אותם) ורק קבצי BMP, לא מתייחס לJPG הדרך היחידה שלי לשנות את הרקע היא ללכת לתמונה וללחוץ על הכפתור הימיני בעכבר ולבחור SET AS DESKTOP BACKGROUND וזה קצת מעצבן. יש למישהו רעיון איך לתקן את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.