עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alianyn,

למישהו יש מושג - אני מתכוון לפופ אפ הזה כל פעם שמכניסים דיסק ששואל אותי מה אני רוצה לעשות???

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by marking,

היו לי 3 וינדוסים מותקנים במחשב, ואז החלטתי שאני צריך רק את XP, ופירמטתי את הכוננים... בלה בלה בלה... ועכשיו כשאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין הוינדוסים, אבל באמת אני צריך לבחור רק את XP אחרת הוא יעשה ריסט... אז אני שואל איך אפשר לעשות שהמחשב אוטומתית יכנס לXP ולא יחכה 30 שניות...??? :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: אני כבר שובר את הראש בניסיון להבין מה יש באפשרויות כשאני לוחץ על F8 ושם יש כל מני שטויות... אפשר לקבל הסבר? :bash:

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  3. אני יכול לעשות לחצן ימני וOPEN אבל זה לא נוח משהו יודע מה עושים כדי להוריד את זה? (תודה מראש xzibit)

4. Started by Hack,

שלום! יש לי מחשב Intel Celeron 533mhz כמובן שאני לא עובד איתו עכשיו לפני שבועיים החלפתי לו הארד דיסק כי הישן הלך לעולמו ומאז אני לא מצליח להתקין ווינדוז על ההארד דיסק המחשב עולה ואחרי שהוא רושם לי Verify DMI data הוא רושם לי Invalid system disk עכשיו רציתי לדעת מה זה אומר? כי לא כל כך הבנתי חשבתי שאולי חסרה מערכת הפעלה אז ניסיתי להתקין Win98se יש לי מקורי ככה שהתקליטור של הווינדוס עובד בטוח בהתחלה ניסיתי דרך דיסקט איתחול פירמטתי , ואז כשהרצתי את ההתקנה הוא הריץ ScanDisk ואז ההתקנה עלתה ונתקעה וכשניסיתי להעלות את הדיסק דרך הבוט הוא לא עלה רק רשם לי: invalid system disk יש לציין שלפעמים כשאני מריץ את ההתקנה הוא רושם not ready to reading drive E: ומה זה אומר , נראה לי שיכ…

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

יש לי את ההודעה הזאת: thid sysem is shuting down. please save all work in prograss and log off this shut down is initiated by NT AUTHORITY/SYSTEM the system process C/:WINDOWS/SYSTEM32/SERVICE.exe terminated unexpectedly with status code 1073741819 the system will now shut down ואז המחשב מתכבה אחרי 60 שניות, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  6. Started by yot,

שלום, הסיפור הוא ככה: התקנתי את Beta 2 לפני בערך שבועיים (על הכונן המשני, D - על הכונן הראשי C יש לי XP) ויום אחרי המחשב מת. כתוצאה מכך החלפתי הארדיסק ועוד כמה דברים, ועכשיו יש לי מצב שעל הכונן השני יש לי Vista שאני לא יכול לעשות אליה BOOT בלי השורה הספציפית בקובץ ה-Boot.ini יש מישהו פה בפורום עם נתונים דומים (כונן C אקספי, כונן D וויסטא) שיוכל להעלות את הקובץ בוט (מוצאים אותו כך: מקש ימני על המחשב שלי, Properties, מתקדם [Advenced] אחר כך Startup and Recovery ואז תחת המלבן של Startup and Recovery לוחצים על Settings ושם אפשר לעשות EDIT לקובת (פשוט תשמרו לשולחן העבודה או משהו). תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  7. שלום למי שיוכל לייעץ לי מה לעשות או איך לתקן את מה שקרה לי , פשוט האקספלורר נתקע לי כל פעם דקה אחרי שמפעילים אותו.. המחשב עובד הכל טוב מחשב חדש וכל הווינדוס לא נתקע רק החלון של הקספלורר נתקע לגמרי עד שהוא מגיע לדוח שגיאות וזה.. ונסגר ניסתי כבר כמה דברים, א.להתקין אותו מחדש-לא עזר ב.הפייר פוקס לא עושה בעיות זה רק האספלורר ג.פירמטתי תמחשב לא מזמן אז זה ממש מוזר ד.אני משתמש בspywere doctor ובנוד32 והם לא מצאו שום ווירוס למישהו יש רעיון? בתודה אסי

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  8. שלום, קודם כל , מדובר כאן בעותק חוקי למערכת הפעלה XP SP2 HOME EDITION - כלומר , כל אחד מקבל את ההעתק מכניס את הרשיון (הסריאל) החוקי שיש ברשותו מה שהופך את העניין לחוקי , ובכלל , פיצ'ר זה נמצא באתר מיקרוסופט. ובכל מקרה , אם ת'רד זה נראה לא חוקי בעיני המנהלים , הם מוזמנים למחוק - וסליחה מראש. מתחילים: כולם היום מפרמטים , העתק זה , או שיטה זו , ובכל פעם שמפרמטים מתישבים מול המחשב ומחכים למלא את השאלות שצצות במהלך ההתקנה , הגדרות רשת , הוספת הסריאל , הגדרות תצוגה וכו' וכו' ... , בשיטה זו אנו יכולים לענות על כל השאלות מראש כך , שכל מה נשאר לעשות בעת ההתקנה , להכניס את הדיסק לכונן , להיעלם לאיזה חצי שעה , ולחזור כשהכל מוכן והוינדוז החדש מחכה לכם. מה שאתם מתבקשים לעשות , זה…

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by haim85,

לא יודע בדיוק איך קוראים לזה אנסה להסביר מקווה שתבינו יש לי ארדיסק 1000 גיגה חלקתי אותו ל 2 כונן c כונן e c מערכת הפעלה נטו ותכונות.. e כל החשובים מוסיק משחקים סרטים וכו' אז מה בעצם אני בא להגיד ש e מוגדר אצלי כסיסטם ו c הכונן סלב איך שקוראים לזה.. אני רוצה פשוט לשנות את זה שהראשי היה c ולא e ..גם תמיד שאני מפרמט הוא מראה לי ש e המסטר ועליו להתקין ושמה אני לא רוצה תמערכת הפעלה אז אני בוכר c ואז שעולה הווינדוס e נעלם אז שאני מחזיר אותו.. אז משנה בהנם מבלי לפגוע כמובן בחומרה!! תודה לעוזרים :-* תמונה לדוגמא:להוריד רווחים [= http://www.s iz.c o.il/my/mznenhzjvygz.jpg

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  10. Started by alex28,

שלום חברים יש לי בעיה הWINWODS שלי לא מבין ולא מראה לי דברים שכתובים ברוסית אך אני יכול לעשות שהוא יבין רוסית יש לי WINDOWS 7 בעברית אני רוצה שהוא ישאר בעברית אבל יראה בדברים שכתובים ברוסית.

11. שלום לכולם, מזה כבר כמה ימים נתקלתי בתופעה מוזרה בווינדאוס. לפעמים כאשר אני פותח תיקיה מסוימת או "המחשב שלי", אז החלון נפתח ולא מוצגים בו התיקיות או הכוננים, והמחשב כאילו חושב ולא מגיב. ואם אני רוצה בכל זאת לראות את התוכן של התיקייה אני צריך להיכנס מדרך אחרת, לדומגא דרך ה cmd או קיצור אחר. לפעמים הבעיה מופיעה סתם ככה, ואחרי כמה זמן היא נעלמת. הנה דוגמא: http://img534.imageshack.us/i/unledtt.jpg/ חשדתי בהארדיסק, נקנה לפי כמה חודשים טובים, אז עשיתי לו בדיקה ב hdtune והוא הוצג כתקין. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by LRa,

שלום לכולם, לפני שבועיים הייתה אצלי הפסקת חשמל והמחשב פעל בזמן הזה. כשהפעלתי אותו לאחר מכן, הוא עלה, טען את המסך windows starting, ואז הציג לי מסך שחור עם האייקון של העכבר(שאותו אפשר להזיז) אך הוא נשאר במסך זה ולא התקדם למסך בו אני מזין את הקוד. לאחר כל מיני ניסיונות שונים ומשונים(כמו ללחוץ F8 ולבחור repair startup) שלא פעלו בחרתי בlast known configuration והמחשב עבד ומאז כל אתחול הלך חלק. אתמול הבעיה שוב חזרה, אבל הפתרון שלעיל עזר. הבוקר שוב אותה הבעיה, אבל הפתרון לא עוזר. אני ממש סולד מהתקנה מחדש של חלונות. יש לכם רעיון אחר? נ.ב. הסאונד שחלונות עושה כשהוא מסיים לעלות כן נשמע על רקע המסך השחור. תודה

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  13. שלום לכם, אני מעוניין שהמחשב יבחר אוטומטית משתמש ספציפי בוינדוס ללא הקשת סיסמה - על המשתמש ישנה סיסמה ואני מעוניין להגיע למסך הקשת הסיסמה אוטומטית. יש לי 2 משתמשים ובאחד מהם אני לא משתמש לרוב, המשתמש המרכזי מוגן בסיסמה ואני רוצה שהמחשב יעלה ישירות למסך הקשת הסיסמה למשתמש הראשי. במחשב אחר שבו המשתמשים לא מוגנים בסיסמה הצלחתי להתחבר למשתמש הראשי אוטומטית בעזרת המדריך הזה. ניסיתי להשתמש במדריך הזה עבור הלפטופ שלי (שבו המשתמש המרכזי מוגן בסיסמה) אבל המחשב מנסה להקיש סיסמה ולכן המחשב עולה למסך שבו יש שגיאת סיסמה לא נכונה - ניסיתי למחוק את הערך DefaultPassword ועדיין יש ניסיון להקיש סיסמה - בנוסף שם המשתמש השני השתנה משום מה (ל-other user). אני מעוניין להגיע למסך הקשת הסיסמה וש…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  14. אני משתמש בדפדפן Internet Explorer (IE) 6, כשאני מנסה להיכנס לאתרים אשר דורשים סיסמא והכניסה אליהם היא כזו למשל: http://user:pass@www.site.com אז הוא לא נכנס ורושם לי "שגיאה של תחביר לא חוקי", ובעבר לפני שהפירמוט הוא היה נכנס חלק. איך מסדרים את הבעיה הזו בבקשה? תודה רבה על התמיכה

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by Tom3bar,

אהלן, שהווינדוס עולה הוא מעלה לי כזה חלון שאני לוחץ על השם שלי ורק אז זה נכנס לווין איך אני מבטל את זה ?! ניסיתי ב User Accounts שם לבטל וזה לא עובד.. תודה מראש, תום.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by m0tek,

אני על P4 1500 , 512 RDRAM מחשב יחסית חזק.. הרצתי XP בעבר..אבל אחריי הקריסה של ה HD חזרתי ל 2K הנאמן.. האם 2K "קל" יותר מXP? מה מביניהם עדיף למשחקים והאם זה משמעותי? וה FINAL LINE כדאי לעשות UPGARDE? כי אין לי כוח להתקין מחדש 30 ג'יגה.. תודה!

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by the kooks,

שלום. אצל חבר שלי כאשר הוא מנסה לשלוח מכתב דרך הOUTLOOK EXPRESS הוא מצליח, אך אם הוא מנסה לצרף קובץ עם המכתב הזה כגון: תמונה,מצגת וכדומה הוא מקבל הודעת שגיאה ניסיתי לעשות RESTART וכדומה מה ניתן לעשות בכדי לשלוח את המכתב עם הקובץ המצורף שהוא מצגת PPS אגב היא שוקלת 5MB יכול להיות שזה בגלל שהקובץ כבד מדי? ובנוסף אני מדעיף לא למחוק ולהתקין מחדש את הOUTLOOK אלא לחפש דרך לפתור את זה תודה מראש לעזורים. עיכדון: הוספתי תמונה שמתארת את מספר השגיאה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  18. Started by X - DreaM,

ואני לא יודע איך.... מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by benor,

אחרי התקנת ה SP1 נוצרת תיקייה ServicePackFiles בתוך ה Windows האם אני יכול למחוק אותה בבטחה? או שהיא חשובה לתקינות המערכת?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  20. תודה לעונים ואם יש גם תמונות ללוגו

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  21. זה שינה כמעט את כל ההגדרות והאייקונים, הכל נראה מוגדל עכשיו בניגוד לכפתורים שהוקטנו, אין לי מושג מה עוד שונה. יש דרך להחזיר את המצב לקדמותו או שאני בדרך לפורמט?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  22. שמעו.. יש לי כרגע בלגן גדול במחשב, זה הולך ככה יש לי מחשב חדש, שיש לו דיסק קשיח 500GB, בכונן אחד התקנתי וינדוס XP, בכונן אחר התקנתי וינדוס 7 שאני משתמש בו ברוב הזמן (כונן יעני מחיצה..) עכשיו, אתמול הוספתי למחשב הנ"ל את הדיסק קשיח הישן שלי.. שגם בו יש וינדוס XP ו- וינדוס 7! עכשיו כל מה שאני רוצה לעשות זה להעביר את הקבצים החשובים מהדיסק קשיח ה ישן וזה מה שאני עושה כרגע.. ומה אני עושה עם זה שיש לי XP על דיסק קשיח ישן ווינדוס 7 על דיסק קשיח ישן? אין לי שום שימוש בהם, השאלה אם אני צריך איכשהו (ואם כן תסבירו לי איך) להכנס למחשב דרך הדיסק קשיח הישן (זאת אומרת שהוא יהיה ראשי) ואז דרך זה לפרמט? או שפשוט לעשות פירמוט לדיסק קשיח או משהו.. אני בבעיה רצינית, אני מקווה שתבינו את בעיית…

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  23. שבוע טוב לכולם, נתקלתי כרגע בעת עליית הנייד בקובץ DLL חסר ובהודעת שגיאה: "המודל המסויים אינו נמצא"..WINJKI32.ROM מדובר בנייד חדש ובמע' הפעלה WIN7 מקורית.מאיפה ניתן להשיג את הקובץ הרלוונטי? אפשרי לפתור את התקלה הזו? אין אפשרות למחוק את הגישה לקובץ מMS CONFIG ולאחרונה לא הותקנה שום תוכנה חדשה.. אודה לעזרה.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  24. אהלן, אני עובר ל7 היום ואני עם דיסק קשיח של 250GB (בינתיים מחיצה אחת בלבד). אני חשוב על לעשות מחיצה נפרדת לווינדוס שאני אתקין את 7. כמה מקום לעשות את המחיצה?. אני עכשיו עם וויסטה ואחרי בערך שנה התיקיה של הווינדוס תופסת לי כמעט 20GB. אשמח לתשובה מהירה, תודה.

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי בעיה בכמה שבועות/חודשים האחרונים שלאחרונה כבר הגיעה לי לסף. האייקונים בשולחן העבודה מתעדכנים פעם או פעמיים (בזמן כתיבת שורות אלה פעמיים) בכל פעם שחוזרים לשולחן העבודה, גם אם זה ללחוץ על הכפתור מההפעלה המהירה, ואם זה כשאני סוגר או ממזער תוכנות וחוזר לשולחן עבודה. אני חייב לציין שהתופעה הזאת הייתה קיימת כמעט תמיד אצלי במחשב (שהוא כבר בן 5), אבל היא אף פעם לא הפריעה, גם כי זה קרה מהר (תהליך הרענון של האייקונים) וגם כי השולחן עבודה היה מגיב כרגיל. היום הוא בקושי מגיב, מרגיש כמו צב, כל לחיצה על אייקון או פתיחת תפריטי מקש ימני בעכבר מקשים עליו, ונראה שהדבר גם מקרין לכל המחשב והתת-תיקיות. עשיתי חיפוש על התופעה בגוגל, מצאתי כמה דיונים בפורומים שונים שרוב ההצעות …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.