עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Rio_911,

התקנתי את ווינדוס 7, 32 ביט, RC ואחרי כמה זמן שאני לא ליד המחשב הוא נכבה לי אוטומטית.. לא ממש ברור לי למה... כשאני מדליק אין איזו הודעה או משהו כזה.. מעבד i7 920 6 ג'יגה ראם (מתוכם שמישים 3.25) אני כנראה היום אתקין את הגירסא של 64 ביט.. פשוט היה לי דיסק מוכן של 32 אז חשבתי לנסות בנתיים

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by nir8e,

אני מחפש יישום שמאפשר כניסה לתיבת הדואר של NETVISION לא מצאתי דרך להוסיף את חשבון הדואר דרך היישום המובנה בחלונות 8 (דואר) אשמח לדעת אם קיימת דרך להשתמש ביישום המובנה או המלצה ליישום חלופי לתוכנה המוכרת OUTLOOK. תודה

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  3. שלום רכשתי מחשב חדש ואני מתקין עליו את ssd הישן ( שנה + ) על הדסיק הישן יש מערכת הפעלה (win 11) האם מערכת ההפעלה תפעל במחשב החדש ? תודה

4. שלום התקנתי משחק שההתקנה הייתה ברוסית ולאחר מכן התפריטים נהפכו לי לרוסית בווינראר ושאר התוכנות ... איך מחזירים את זה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by TC,

חבר שלי מתלונן שהוא כותב אימייל . בא לרשום שטרודל (Shift+2) והמחשב עושה ריסט ! ניסיתי לעשות אצלי כזה דבר והשיפט שטרודל לא עשה כלום.. יש לכם אולי מושג מה הבעייה ? או מה גורם לזה ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  6. Started by eliil1,

אני משאיר את המחשב דלוק בלילה כי אני מוריד משהו, מתעורר בבוקר והמחשב כבר מכובה. אני מדליק את המחשב והוא מראה לי שכאילו הUSER שלי LOCKED , יעני מסך של LOG OFF , עם המשתמש שאתה יכול להיכנס אליו. זה איזו הגדרה בויסטה נכון? ה LOCKED הזה , ואז אני לוחץ על המשתמש וזה נכנס בסדר, אבל הוא נכבה לבד ככה, וזה מעצבן רצח... בכל אופן, תודה המשך יום נעים.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  7. Started by israeln,

לא לעסקים אלא לבית אבל חשוב לי שלא יהיו לי בעיות תאימות עם תוכנות או בעיות אחרות כי אני משתמש בכל מיני תוכנות חיצוניות.

8. Started by yitzy,

אז ככה נניח ויש לי תיקייה עם תמונות בגודל מלא בשם original, ועוד תיקייה עם אותם התמונות אבל מוקטנות (small) עכשיו אני רוצה למחוק כמה תמונות מהתיקייה small,והתוכנה תמחוק לי את אותם התמונות מתיקיית original (שמות הקבצים זהים) אפשרי? אני רוצה את זה בעיקר לסינון ראשוני ומהיר של תמונות וגם כשאני מוסר ללקוח תמונות לבחירה להדפסה והוא יחזיר לי רק את התמונות שהוא רוצה להדפיס שלב הבא זה שבתיקיית original יהיו קבצי RAW (סיומת שונה) WIN 7

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לכל מחיצה בדיסקים הקשיחים נתתי שם שמייצג את התכולה שלה. מדי פעם (בד"כ, אחרי קריסה של האקספלורר), השמות של חלק מהמחיצות הופך לאותיות גדולות (בכל פעם מחיצה אחרת). השם של מחיצה C הוא System והוא משתנה ל-SYSTEM. השם של מחיצה D הוא Data והוא משתנה ל-DATA, וכן הלאה... מה גורם לכך, ואיך אפשר למנוע את שינוי השם לאותיות גדולות?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by SmurFin,

1. אני מבקש הסבר לגירסא של VISTA ENTERPRISE 2. קראתי את כל הדיון על ויסטה ראיתי באחד מההודעות שנתנו קישורים לאפקטים איך מבצעים את זה ? אני אשמח לפירוט.

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  11. אני לא מצליח להוריד תיקונים מ- WINDOWS UPDATE! אני בוחר איזה תיקונים אני רוצה להוריד, לוחץ על הורדה, נפתח החלון הקטן של ההורדה אבל הוא לא מוריד כלום! תעזרו לי בבקשה! יש לי XP ו- EXPLORER 6 SP1 . תודה מראש, עידן המלך

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  12. כשאני מדליק את המחשב הוא רושם שקובץ hal.dll חסר ואני לא מצליח להעתיק אותו למחשב. ניסיתי לחבר אותו עם עוד הארד דיסק שכן עובד, והוא לא עבד, הוא רשם שאין גישה לD (הכונן שהקובץ חסר בו) יש לי הארד דיסק נייד וניסיתי לחבר לשם את ההארד דיסק שבו הווינדוס לא עובד, המחשב מתחיל לעבוד לאט מאוד ולא מזהה את ההארד דיסק. שמתי להארד דיסק (200GB) הגבלה ל-32GB וחיברתי למחשב, עכשיו הוא כן מזהה אותו אבל אומר שצריך לפרמט אותו. יש לי עליו דברים חשובים אז לפרמט לא מתאים לי. כשניסיתי להפעיל את הRECOVERY דרך הדיסק של הווינדוס, ההתקנה לא עלתה (WIN XP). בבקשה תעזרו זה חשוב ??? :s05:

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  13. שלום, בטבלה ב mwsql יש טור המכיל ערכים בעברית. את השורות לטבלה אני מסיף דרך הממשק הטקסטואלי של ווינדוז 10 (command prompt->run as administrator) ואת הערך בעברית אני מקליד בלחיצה על alt shift לקבלת עברית. המילים יוצאות לי בסדר אותיות הפוך. אם ברצוני להקליד "שלום", הערך שיוקלד יהיה: "םולש". את המילה "שלום" לא קשה להקליד בסדר הפוך אך כשמדובר במאמר בן מאות מילים זה בלתי אפשרי. איך הופכים סדר אותיות בעברית? תודה

14. אני גולש להנאתי (ממש) בנענע ופתאום קופצת לה הפרסומת לסרט פגוש תפוקרס אבל זה לא פופ אפ של חלון שהXP יכול לעצור. יש תוכנה קלה קטנה שעוצרת גם כאלה ? בעיגור ירוק מסומן הX יצאה של הפרסומת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  15. אחלה של פורום ואתר !! מקווה שתוכלו לעזור לי ! מה מה ההבדל בין XP רגיל לWINDOWS SERVER 2003 אמרו לי שרתים משהו אבל מה ההבדל ממש ???? אני קראתי שגירסת PRO של XP תומכת ב2 מעבדים וגירסת SERVER תומכת ב4 או 8 מעבדים המעבד שלי הוא QUAD CORE אם אני יתקין SERVER 32 ביט או אפילו 64 ביט במשחרים וגלישה אני ירגיש יותר יציבות ומהירות ?? אנא עיזרו לי ופרטו כמה שיותר תודה !!!

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  16. היי חברים, אחותי רוצה להתקין וינדוס אקספי על המחשב הנייד שלה אך צצות כמה בעיות. תחילה, היא מכניסה את הדיסק, אך המסך הראשון שעולה לה כשהיא פותחת את המחשב זה של האפשרות לעבור ל- Safe Mode וכשהיא לוחצת על האפשרות הזו, מופיע לה מסך שאומר לה Root32 corrupted please install missing file. משהו כזה, והמסך נתקע שם. השאלה שלי היא, איך אפשר להגיע למצב שהמחשב עושה בוט לדיסק ומתחיל להתקין את הוינדוס החדש?

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  17. שלום לכולם, בWINDOWS 2000 יש אפשרות לכניסה אוטומאטית של יוזר עם הסיסמא שלו בהפעלה של WINDOWS. רציתי לדעת אם אפשר לעשות זאת גם בWINDOWS XP, לא מצאתי את האופציה הזאת בלוח בקרה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  18. יש לי בעיה מוזרה-כאשר אני משנה שם של קובץ שנמצא בכונן חיצוני (אני עובד עם ווינדוס 7) אני מקבל קובץ בשם החדש ויכול לגשת אליו כרגיל, אולם במקביל אני רואה את אותו קובץ בשמו הישן. קובץ זה (בשמו הישן) אינו נגיש ולא נמצא בתיקיה ולכן אין באפשרותי לא למחוק אותו _וכמובן לא לפתוח אותו). זה די מטריד כי שינוי השם נעשה מלכתחילה על מנת ליצור תיקייה מסודרת יותר ונוחה יותר לשימוש. למישהו יש מושג מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה? דרך אגב-זה קיים אך ורק בכונן החיצוני הזה ולא בשאר הכוננים (פנימיים או חיצוניים). חשוב לציין-התיקייה הזאת משותפת-יכול להיות שזה גורם הבעיה? תודה שרון

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by kobi_af,

אין אי אפשר להפטר כבר מהמסך הכחול הזה? הוא רושם לי bugcode:usb driver אבל דרייברי ה usb שלי תקינים התקנתי אותם שוב ואותה בעיה מישהו יודע לעומק מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by kobi_sion,

מערכת Windows 7 ultimate 64 bit יש לי שני דיסקים על אחד מהם עשיתי פרטישין עם ARCONICS Disk Director 11 Home ופרמטתי את הפרטישן החמשב עשה ריבוט ולא עולה יותר המחשב מזהה את שני הדיסקים ואת הצורב המורכב אבל לא נותן להמשיך מעבר להודעה NVRAM רושם CMOS ומתחיל את כל התהליך מחדש למחשב ביוס שלamerican Megatrends כדי להוסיף חטא על פשע קראתי באיזו הודעה שצריך לאפס את הביוס נתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הסוללת הגיבוי המחשב עלה מחדש ונתקע פחות או יותר באותו מקום המחשב הוא אינטל I5-750 4GIG זיכרון ולוח lanparty P55-t3eh9 מה עושים עכשיו ?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by __MIKO__,

מה הבעיה בעצם? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  22. Started by Wolf90,

אז ככה, אני רוצה להתקין מחדש וינדואוס 7. כשאני ניכנס להתקנה אני בוחר ב custom installation ובשלב שאני צריך לבחור מחיצה ובוחר ב "C" הוא כותב לי שהמחיצה מלאה ואני לא יכול להתקין עלייה. איך אני מפרמט את המחיצה ומהתקין את הוינדואוס מחדש? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by alonkl,

sorry for writing english i can't talk to you in hebrew i just bought Windowx XP x64 Edition and it's in english (also not hebrew enabled) can i install the hebrew MUI of 32 Bit On this operating system? thank you very much for patience

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by DXT,

sap לאחרונה התקנתי Windows 2000 SP3 ושמתי לב שלוקח לו המון זמן לסגור את עצמו. כלומר אני עושה Shutdown והוא עושה תחלון של ה Saving Settings... וזה לוקח לו בערך איזה חצי דקה! אחר כך רק Windows is shutting down.. וזה באמת סוגר. תחושה שלי שהוא מנסה לסגור איזה Service רק אין לי מושג מה. הצעות/רעיונות?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  25. אני מעוניין להתקין וינדוס 2000 עם שפת ממשק בספרדית על מחשב כלשהו, וברשותי דיסק של וינדוס 2000 באנגלית האם ניתן להגדיר שפת ממשק למערכת ההפעלה שאינה אנגלית או להוריד מאתר מייקרוסופט חבילה שתיתן לי לשנות את שפת הממשק לספרדית? או שלמעשה אין ברירה ואני אאלץ למצוא וינדוס 2000 בספרדית איכשהו?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.