Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מנסה לגשת לאיזהשו נתיב ברשת דרך כונן ממופה ה Explorer קורס וזורק הודעת שגיאה (כל פעם הודעה אחרת). הוא קורס בערך שאני מגיע לרמה השישית של התיקייה, כלומר כאשר אני נכנס לשש תיקיות. Application popup: explorer.exe - Application Error : The instruction at "0x7c91888f" referenced memory at "0x072ba098". The memory could not be "read". Application popup: Explorer.EXE - Application Error : The instruction at "0x7c9106c3" referenced memory at "0x0056005a". The memory could not be "written". Application popup: explorer.exe - Application Error : The instruction at "0x7c9111de" referenced memory at "0x0065004c". The memory could not be "read". Application popup: Explore…
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הנה הפרטים: הכל התחיל לפני 4 ימים בערך, שכאמא שלי התלוננה שכל מני אייקונים צצים ב-taskbar (המחשב שלה הוא החשב הראשי, שמחובר לאינטרנט בכבלים, והמחשב שממנו אני כותב מחובר אליו בכבל מוצלב). בדקתי וראיתי שכל איזה 2-3 דקות נוסף אייקון של windows update ל-taskbar, עד שנוצרת שם שורה ארוכה. כאשר מעבירים עליהם את העכבר, הם נעלמים. מייד חשדתי שמדובר בוירוס, לכן ניסיתי להפעיל את ה-NAV. הוא לא נפתח. האייקון שלו מופיע ב-taskbar, אפשר לגשת לתפריט, אבל כשמנסים לפתוח את התוכנה על מנת לבצע סריקה, שום דבר לא קורה. החלטתי לעזוב את הנושא, כיוון שבמילא התכוונתי לפרמט את המחשב בעוד שבוע. לפני כחצי שעה, התקשר אלי איזה בחור, שכנראה מבין משהו, וטען שאני מתקיף אותו. הוא ידע את מספר הטלון שלי מהסיב…
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
איך מוחקים החלונות אומר לך שלא היה אפשרות למצוא במקום זה? דיאמונד טולס עולה לי בהדלקת המחשב, למרות שMSCONFIG מוגדר שלא יעלה, איך גורמים לו שלא יעלה עם הדלקת המחשב?
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן, אני לא מצליח להגדיר את תוכנת הדואר כברירת מחדש לשליחת קבצים מהסייר לדוגמא... כל ההגדרות תקינות אבל עדיין כשאני מנסה לשלוח קובץ אני מקבל הודעה שלא מוגדרת תוכנת ברירת מחדל. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן שבופסוף אני אפרד מה-xp שלי ויעבור לווינדוס 7. אני מעוניין לבצע את ההתקנה מ-usb. חיפשתי פה באתר ולא הצלחתי למצוא משהו מובן שיסביר לי בדיוק ... אם אפשר אשמח לקבל מדריך הכולל הורדה של הווינדוס הפריצה וכו׳..תמונות והסברים מאוד יעזרו.. תודה רבה מראש !
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שבתוכנה מסויימת(WORD) כשאני עושה OPEN אז הוא יסדר לי את הקבצים שבתוכה לפי שם ובתוכנה אחרת נגיד (EXCEL) שהוא יסדר לי את הקבצים לפי תאריך. צירפתי תמונה שתבינו על איזה מסך OPEN אני מדבר.... תודה זה חשוב לי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה של REMOTE PROCEDURE CALL אני מקבל הודעה כזו יחד עם טימר לאחור של 60 שניות והמחשב עושה RESTART לעצמו . ניסתי לכבות את השירות וזה רק עשה יותר צרות .עכשיו זה במצב של אתחול השירות הזה מחדש וזה עדין עושה לי ים של בעיות מחכה לפתרון תודה.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בזמן האחרון נתקלתי בבעיה שמאטה את המחשב בצורה דיי דרסטית, אם נתקלתם, היתנסתם או פתרתם אתם מוזמנים להגיב... הוספתי תמונה וכמו שאומרים תמונה אחת שווה אלף מילים... תודה מראש, CrAzY SuMo.
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
"יש לציין שעם חלק קטן מלוחות האם (שאינם תומכים באמולציה של ערוץ IDE על ערוץ SATA, פונקציה מאוד נפוצה ברוב לוחות האם), יש צורך בדיסקט המכיל דרייבר ל-SATA (הידוע בכינויו "דרייבר F6"), לצורך התקנת ווינדוס XP על הכונן הקשיח. במקרה ורכשתם לוח כזה, אתם תזדקקו לכונן פלופי לצורך ההתקנה בלבד. אין זה אומר שתצטרכו לקנות אחד - ניתן "להשאילו" ממחשב ישן רק לצורך ההתקנה. בעיה זו עומדת כנראה להפתר עם יציאת Windows Vista, שתכיל דרייברים שכאלו היישר מהקופסא." הועתק מכאן: http://hwzone.co.il/articles/buyers_guide/7/ כשאני קונה מחשב איך אני יודע אם הלוח אם שלו תומך באמולציה של IDE על SATA? ומה זה בעצם אומר - כשאני מתקין את XP אני יוכל להתקין אותה כרגיל בלי ללחוץ F6 ולהכניס דיסקט אם הדרייבר? …
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג מצביעים יפים לסמן של העכבר לWindows XP? אם מישהו מכיר בערוץ techTV יש תוכנית שנקראת CallForHelp ולמנחה שם יש סמנים יפים שאני לא יודע מאיפה להשיג אותם... תודה
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון... בכניסה לאתרים מסויימים, קופצת הודעה (כמו בתמונה), בה ישנו כיתוב ברוסית המופיע כג'יבריש. כיצד ניתן לסדר/לעקוף זאת? בינתיים ניסיתי לשנות בלוח הבקרה את language for non-unicode programs לרוסית. זה מסדר את הבעיה עבור איכספלורר אך לא לפיירפוקס. כמו כן, אני מניח שזה יצור לי בעיה עם עברית במקומות מסויימים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
??? זאת פעם השניה ש ה recycle bin נמחק לי ,איך לשחזר אותו, המערכת היא:vista פעם הקודמת התקנתי מחדש(לא בגלל זה,אבל כך נפתרה הבעייה) :bash:
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
ישנה פקודה ב CMD שמאפשרת הכנסת דיסק XP והוא עושה סריקה על אמיתות הקבצים
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר שבועות התחילה לי בעייה מעצבנת וקצת מציקה אני לא מצליח לעדכן את הכרטיס מסך שלי nvidia ברגע שאני הולך למרכז העידכונים של הכרטיס זו הודעה: אשמח לעזרה בנושא תודה וסוף שבוע נעים
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו Win XP. זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה את זה. הכל היה יפה עד שהפעלתי אותו לאחר זמן מה ואחרי מסך הטעינה של ה Win המסך נהיה שחור וה Win לא עלה. ניסתי שוב כמה פעמים, וכלום. הפעלתי את המחשב במצב בטוח והפעלתי מחדש ושוב אותו דבר. רק אחרי שעשיתי שיחזור מערכת ה Win עלה רגיל. אחרי כמה זמן, שכיבתי את המחשב והדלקתי לאחר כמה שעות, שוב אותו דבר והבעיה חזרה עוד כמה פעמים. פירמוט לא פטר את הבעיה. מישהו יכול לעזור? יש סיכוי שזה בגלל שהוצאתי את השקע? תודה.
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מפעיל תוכנות אז במקום עברית אני רואה ג'יבריש איך אפשר לתקן את זה ?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
זה הכי קשור לפה אני חושב : התקנתי (יותר נכון אח שלי ) משחק (GTASA) וזה ניתקע בהמצע אז עשיתי ריסט ואני בא להסיר את זה אי אפשר ואי אפשר להתקין זה כותב לי שאני צריך למחוק את זה (יש לי תסמל בהוספה הוסרה) מה אני עושה :s05:
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
קיימת דרך לבדוק את זה? המון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
יש לי DOK שמכיל כרגע 6 מחיצות ובעתיד יותר, בעיקר של כלי בוט למינהם (HIREN BOOT CD,GPARTED,UBUNTU ועוד) ובנוסף מחיצה גדולה לשמירת קבצי וידאו וכו'. אני לא מעוניין שכל המחיצות יופיעו לי כל פעם שאני מחבר את המחשב כך שלא הגדרתי להן אות כונן (חוץ מלמחיצה הגדולה). הבעיה היא שלפעמים אני מעוניין לגשת למחיצות הנ"ל (לצרכי עידכון וכדומה) ואין לי כח להגדיר אות כונן\ספריית NTFS לקישור המחיצה. האם יש תוכנה (עדיף PORTABLE שתוכל לשבת על המחיצה הנראית) שמאפשרת גישה למחיצות כאלו בWINDOWS? אגב, אם למישהו יש שמץ של מושג האם ניתן לשים יותר מ4 מחיצות ראשיות על התקן אחד ואם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
תודה לעונים ואם יש גם תמונות ללוגו
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
באופן כללי אני מאוד רוצה שגם שווינדוס 7 ישאר לי בכונן C שיהיה ווינדוס ראשי ואקס פי ישאר בכונן D כווינדוס משני אבל טוב שיהיה בכל אופן יש לי ווינ 7 והתקנתי במחיצה אחרת אקס פי ומאז הווינ 7 לא עולה שהמחשב עולה אין לי בחירת האקס פי עולה ישר נכנסתי דרך דיסק איתחול ומחקתי את כל הווינדוס אקס פי ושהעלתי תמחשב הוא לא העלה לי את 7 רק אמר שחסר לו איזה קובץ מווינדוס אקס פי שדרוש להפעלת המחשב בכל פנים התקנתי שוב תאקס פי כדאי שמשו כן יעלה עכשיו הבקשה שלי זה עם יש תוכנה מסודרת וטובה שאיתה אני יכול לבחור איזה ווינדוס יעלה כל פעם ועם אי אפשר ואני ניסתי כבר תתוכנה EasyBCD 1.7.2 עושה בעיות ונתקעת,ועם אין תוכנה אז איך אני מוחק תאקס פי בצורה חלקה וחוזר לווינדוס 7 כמו שהיה הרגיל תודה
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם לוח GIGABYTE m55plus-s3g ומעבד AMD של 3800 x2 (dual core( יש לי HD sata וזיכרון סטיק בודד של 1G מהירות 667 אני עובד עם חלונות XP עם SP2 ללא עדכונים מהאינטרנט, 32 ביט. אני משתמש בתוכנת ה-moviemaker שבאה מובנת ב-windows... העניין הוא שהעבודה עם התוכנה נורא איטית. כשאני גורר קובץ AVI של כ-25 מגה לוקח לתוכנה משהו כמו 10-15 שניות עד שהיא "מקבלת ומבינה" את הקובץ (כלומר עד שה-bar מסתיים). גם אחרי שהעברתי נניח שני סרטונים באותו גודל לחלון הזמן, המעבר ביניהם (ע"י קליק של העכבר..) די איטי. תשאלו בעצם איך אני יודע שזה איטי - העניין הוא שבעבודה יש לי מחשב IBM , אני לא יודע איזה לוח יש שם אבל מעבד פנטיום 4 במהירות של 3G, עם זיכרון DDR400, בנפח של 1.5G שזה אומנם קצת…
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לאחר ההתקנה של SP3 לחלונות XP PRO After XP SP3 Upgrade - Device Manager Empty / Network Connection Icons Missing הדיוויס מנגר ריק והרשתות ריק דיון בנושא בפורום של מיקרוסופת http://forums.microsoft.com/technet/showpost.aspx?postid=3302530&siteid=17&sb=0&d=1&at=7&ft=11&tf=0&pageid=2 מאחר ובדיון נכתב רבות על הקשר בין התופעה לתוכנות האנטי וירוס של נורטון הורדתי את התוכנה של נורטון להסרה של נורטון (אף על פי שאין לי אף תוכנה של נורטון מותקנת ) כל מה שנכתב בפורום לגבי הרגסטרי מדובר על על "מפתחות "הקשורות בנורטון ומאחר ואין לי את התוכנות הנ"ל מותקנות על המערת אין את אותם מפתחות ואין מה למחוק אשמח אם יש למשהו פיתרון לבעיה תופעת נוספתהיא שהמערכת …
-
- 13 תגובות
- 985 צפיות
-
-
התקנתי גוזילה, לצערי. וגם אחרי ההסרה קפץ לי חלון ההורדה של התוכנה. חפשתי ומצאתי בספריית ההתקנה המקורית את הקובץ GoIEHlp.dll. הגעתי למסקנה שזהו קובץ אינטרגטיבי בIE שגורם להקפצה של החלון. מסתבר. אני מנסה למחוק אבל מן הסתם "הקובץ נצמא בשימוש וכו'...". תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות בלות'ות מסוג shb6110 מערכת הפעלה ווינדוס7 אני רוצה לחבר אותם למחשב, איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-