Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני גולש להנאתי (ממש) בנענע ופתאום קופצת לה הפרסומת לסרט פגוש תפוקרס אבל זה לא פופ אפ של חלון שהXP יכול לעצור. יש תוכנה קלה קטנה שעוצרת גם כאלה ? בעיגור ירוק מסומן הX יצאה של הפרסומת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כל מי שעבד בעבר (וגם אלה שעדיין עובדים) תחת מערכת חלונות XP, יודע שניתן לארגן את הסמלים בתיקייה כלשהי באופן 'אישי', כלומר, לגרור סמל ממקומו ולהציבו בכל מקום שנרצה, לדוגמא - באיזור 'ריק' בתיקייה או בין שני סמלים אחרים כלשהם. תכונה זו שימושית במיוחד לצורך מיון קבצים לפי צרכים אישיים. לדוגמא, אם יש לי תיקיית תמונות של ציפורים ואני רוצה למיינם לתיקייות משנה לפי משפחות (לצורך העניין - 'יונים', 'תוכים', 'פסיונים' וכיו"ב), אני יכול לארגן את הסמלים בתיקייה עפ"י המשפחות, ואז להעביר את כל הקבצים ששייכים למשפחה מסויימת בבת אחת לתיקייה שמיועדת לה. משום מה בחלונות 7 איני יכול לבצע זאת (פרט לסמלים בשולחן העבודה). ברגע שאני מנסה להעביר סמל ממקום אחד למקום אחר, הוא מייד חוזר …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, אתחיל עם הסיפור, הבחור שהיה מטפל בעסק בשרת עזב, כרגע ישלנו שרת שמותקן עליו Server 2003 עם Exchange בינתיים הכל עובד, אך במקרה של תקלה או קריסה לא כלכך אוכל לפתור מכיוון שאין ברשותי שום מידע מה הולך בשרת כרגע. הבוס שלי רוצה גם לעשות ריענון באותה הזדמנות, המצב עומד בזה שהוזמן שרת חדש, ועליו ככל הנראה יותקן 2008/2012 + Exchange כאן אני צריך את העזרה שלכם, מהם שלבי ההתקנה + הגדרה ? ההתקנה כרוכה בהגדרת RAID מסוג "MIRROR" דיסק ראשי של 1TB והשני תמונה של כל מה שכתוב בדיסק הראשי. לאחר הגדרת השרת צריך להגדיר את הExchange, שם צריך כ3-4 משתמשים שיהיו מסונכרים כל הזמן, זה בעיקר לטכנאי שטח שצריכים למשוך את הלוח שנה. איך מתחילים ? תודה רבה מראש לכל העוזרים, אגב העניין לא דחוף…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב , היום בבוקר אחרי שהדלקתי את המחשב אז בטעות נגעתי איפה שמחובר המאורר החדש שלי וזה עשה קצר וכיבה את כל המחשב , המחשב לא עבד , עכשיו הוא עובד אבל שאני מנסה להיכנס לוינדוס הוא עושה את הטעינה של הBOOTSCREEN ואז פשוט לא עולה.... אני עכשיו כותב לכם מSafe Mode With Networking... אני ינסה עכשיו system restore , אבל אם זה לא יעבוד יש למישהו רעיון? החומרה שלי תקינה לגמרי למיטב ידיעתי כל כונני הIDE פועלים מצויין הכרטיס רשת פועל , המעבד פועל(אני כותב אז איך לא) והזיכרון גם פועל כי אני כותב כאן... אז מה יכולה להיות הבעיה?< למה הוינדוס המטומטם לא עולה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה צריך להיות בפורום Windows או פה. בכל מקרה, אני משתמש בחלונות XP ועד עכשיו לא היו לי בעיות. אבל עכשיו, המחשב עשה לי ארור בהעלאה, אז שיחזרתי את הקבצים מהתיקייה Repair ועשיתי את הנוהל ה"מקובל": העתקתי את הקבצים של הSystem Restore מתוך ההתקנה "הקודמת" (מדובר על לפני ששחזרתי את קבצי הRepair שאפסו את החלונות כאילו רק התקנתי את המערכת), והפעלתי את התוכנה. התוכנה שחזרה כרגיל, ואז עשיתי ריסטרט וזה לא שינה כלום, רשם שזה לא עבד. אחרי עוד פעם כזאת, שאני בוחר נקודת שחזור הוא לא עושה כלום (אני עושה Next והוא נשאר במסך שאומר לאשר את הנקודה) למישהו יש פתרון? כי לא בא לי להתקין הכל מחדש :-\ תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי win xp על המחשב הישן, ניסיתי לעדכן את מערכת ההפעלה אך אין אפשרות כזאת. אני הבנתי שמיקרוסופט כבר הפסיקו את התמיכה ב xp, אני רק רוצה לעדכן לעדכונים הכי אחרונים שיצאו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עבור אותה תיקייה במקום את תצוגת התכולה שלה נכנסתי ל"סוגי קבצים" "file types" והאופצייה המופיעה כברירת מחדל עבור "תיקיית קבצים" היא "find" בלבד... איזה עוד אפשרות צריך להוסיף עבור פתיחה שתהיה ברירת מחדל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי WIN2K ואני נתקל בבעיה מוזרה, לפעמים עברית נראית כרגיל, לפעמים כג'יבריש ולפעמים סימני שאלה ניסיתי כבר להעביר פונטים של WIN98 , זה לא עובד. מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Explorer.EXE Application Version: 6.1.7600.16404 Application Timestamp: 4a765771 Fault Module Name: StackHash_95df Fault Module Version: 6.1.7600.16385 Fault Module Timestamp: 4a5be02b Exception Code: c0000374 Exception Offset: 00000000000c6cd2 OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 95df Additional Information 2: 95dfffd5fe2f28eb6f3f884917e7cd12 Additional Information 3: 5db1 Additional Information 4: 5db15d6c8f1af9078d5936bd6fa466e5 Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If th…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב חבר'ה, מדובר בבעיה רצינית ואני חייב לפתור אותה בדחיפות. ובכן דבר כזה אף-פעם לא קרה לי. הבעיה הזו הופיעה לאחר אתחול שדגרתי (לפני שעשית את האתחול לא נגעתי ברג'יסטרי, רק התקנתי תוכנה ושמה RivaTuner), בכל מקרה לא עשיתי שום דבר שהיה גורם לבעיה כזו (מניסיונותיי עם מחשבים קודמים ואותה מערכת הפעלה). קראתי את כל התוכןשמצאתי כמתאים במאגר המידע של מייקרוסופט, ומסתבר שמדובר כאן בדבר הרבה יותר גדול ממה שחשבתי. הנה מה שמצאתי (מתאים באופן מושלם לבעיה שלי); http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;307545&Product=winxp#kb2 כמו כן קראתי את כל הקישורים\מאמרים מצורפים. אם היה לי דיסק התקנה של WinXP Pro, לא הייתי פותח את הת'רד הזה אבל אין לי, וגם Recovery Cons…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוריד בלילה ולא יכול לסבול את הרעש מהמחשב מצב SLEEP מפסיק את החיבור לאינטרנט האם יש אופציה כזו שהמחשב יהיה במצב SLEEP וימשיך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
השמות של התיקיות מתחת לתיקיה עם התמונה ב thumbnails נעלמו לי פתאום, מישהו יודע כיצד לשחזר את זה? תודה[br]פורסם בתאריך: 4.06.2008 בשעה 17:35:39 OK, מצאתי. פתרון ממש מפגר, היה צריך להכנס לתיקיה עם Shift.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
-
ראיתי איזה כתבה, אבל לא ראיתי אישה קישור לטלאי הגנה
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג מצביעים יפים לסמן של העכבר לWindows XP? אם מישהו מכיר בערוץ techTV יש תוכנית שנקראת CallForHelp ולמנחה שם יש סמנים יפים שאני לא יודע מאיפה להשיג אותם... תודה
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כזאת: כשאני clean file דרך C פרופרטיז אני רואה בתקיית compress old file כ 38 מגה שגם אחרי קלין לא נמחקים מה ניתן לעשות יש דרך להגיע ידנית לספריה? יצון שידנית אני מוחק את %TEMP%
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם בעקבות הכתבה ב-HWzone על Windows 7 Thin. איך הוא לנטבוק, תמיכות? קלות הפעלה? וכו'...
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד לצרכי תיכנות בC, אני עכשיו צריך להשתמש בו בוורד, ווינדואס 95 בקושי יזוז עליו (486) לכן אני מעוניין להתקין עליו ווינדואס 3.11 בעברית וורד 95 בעברית אני כבר מספר ימים מחפש את התוכנות הנ"ל ולא מצליח למצוא באף אתר או אצל אף חבר, אם למישהו יש את ההתקנות על המחשב, או על דיסקטים אני נורא אשמח אם הוא ייצור איתי קשר או יגיב כאן ונתאם תודה רבה רבה, יאיר yz@newmail.net icq - 13980922
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום רב! התקנתי ווינדוס 7 64 ביט אולטימאט ושכחתי להגדיר בביוס שהדיסק קשיח יפעל כsata עכשיו כשאני משנה את ההגדרת לsata ווינדוס לא עולה... השאלה היא האם יש פתרון לבעיה או שנטרך להתקין הכל מחדש? ואם אני מתקין מחדש האם חייב כונן דיסקטים כדי להתקין תדרייבר של sata או שאפשר דרך דיסק און קי?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
חלונות XP , המערכת נכנסת למשתמש היחידי המוגדר במחשב אך מיד יוצאת ואז מתקבל מסך הכניסה למשתמשים. אני שוב בוחר במשתמש ושוב יש כניסה וממש מיד יוצא שוב וחוזר חלילה. נסיתי להיכנס במצב בטוח וקורה אותו הדבר וכן ניסיתי להכנס עם משתמש ADMINISTRATOR אך אין שינוי.מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני לא מצליח לקבל עידכונים אני מקבל הודעת גיאה זו: 80072EE2 זה התחיל ליפני שבוע ליפני כן העידכונים היו יורדים ומותקנים ללא כל בעייה מה פרוש שגיאה זו? תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
או במילים אחרות, איך אפשר לאפשר התקנה של דרייברים שלא נחתמו דיגטלית ע"י Microsoft תמיד!! קראתי שאפשר להריץ את הפקודה Bcdedit.exe /set nointegritychecks ON אבל היא תופסת רק בגירסאות Beta... (חוץ מזה עשיתי חיפוש במחשב שלי ולא מצאתי את הקובץ הזה)
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
פירמטתי את המחשב לפני כמה שעות ושמתי לב שבמהלך ההתקנות שעשיתי של כל מיני תוכנות שב ADD/REMOVE נוספה תוכנה בשם: "Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0" ועכשיו אני שם לב לעוד תוכנה בשם: "Microsoft Compression Client Pack 1.0 for Windows XP" רק לפני שאני מעיף את התוכנות האלה, בשביל מה צריך אותן?
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה כשאני עושה אתחול למחשב אז הוא לא מגיע לשלב של הlogon ופשוט חוזר על עצמו עד אין סוף ורק כשאני מכבה לגמרי את המחשב ומוציא את התקע מהחשמת ומחכה מספר דקות הכל מסתדר....מה עושים???( תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-