Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני הולך ל-TOOLS --> INTERNET OPTIONS ואז ל-היסטוריה ושאני בא למחוק זה רושם לי: THIS OPERATION HAS BEED CANCELD DUE RESTRACTION SYSTEM. עשיתי בדיקה של וירוס אבל אין לי כלום. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל אחרי שאני עושה עדכון אחרי יום המערכת קורסת וצריך לפרמט... מישהו?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היום הדלקתי תמחשב של אחותי שעד הניום עבד כרגיל, וכשהוא נלק והוינדוס XP עלה, הייתה בעייה עם הסאונג אשר החליט לא לעבוד, כלומר הדרייברים מותקנים כמו שצריך אבל כל תוכנת ניגון לא מוכנה לנגן מוזיקה, כמו כן כל שיתופי הכונן נעלמו, וה--THEM השתגע לגמרי, מה זה קרה ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה הראשונה: ניסיתי להתקין את האנטי וירוס קספרסקי ומשהו נדפק במחשב בגלל שלא הסרתי נכון את הנורטון. עכשיו אני רוצה להחזיר את זה למצב הקודם למצב שעוד כשהיה לי הנורטון עם השחזור מערכת. אמרו לי להתחיל בזה: להיכנס ל"עזרה ותמיכה" וכבר שם הוא לא נכנס לי. ניסיתי גם דרך לוח הבקרה להיכנס אבל גם משם אי אפשר. דרך "מצב בטוח" אי אפשר והסבירו לי שכנראה יש לי בעיה בווינדווס-אבל כשניסיתי להיכנס דרך התחל כלי מערכת וכ'ו זה פתח לי את החלון של השחזור מערכת ולא כתב בו כלום,זה נראה כך: http://img221.imageshack.us/my.php?image=18na.png מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המערכת? איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו? הבעיה השניה: הבעיה כנראה נגרמה בגלל הקטע של החלפת האנטיוירוס. אני לוחץ עך אפ…
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בעיה רצינית ודחופה.. שיחקתי בטעות עם ההגדרות של התקיות ומחקתי בלי כוונה את פקודת הopen האוטומטית של התיקיות. עכשיו אני לא יכולה לפתוח תיקיות.. רק באמצעות הפקודה explore . יש דרך לאתחל את ההגדרות של הwindows בלבד? בלי למחוק את התוכנה כולה? מתחננת לעזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
התקנתי משחק והוא אך שהוא שניה את הפונט בווינדוס. ועכשיו אין לי מושג אך לשנות חזרה ניסיתי דאך הDISPLAY PROPERTIES וזה אין שם אך לשנות חזרה.שמתי תמונה שאולי תסביר טוב יותר
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון שמתי לב שיש לי כמה תהליכים פתוחים של explorer ברקע, אני לא יודע ממש למה. סרקתי לוירוסים והכל ולא נמצא שום דבר שקשור לזה. מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי זכרון כזה: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Titanium 4-4-4-15 ולוח אם Asus P5ND. ויסטה נותנת לי ציון של 5.1 בביצועי זיכרון. במחשבים אחרים שעבדתי עליהם זיכרון DDR2 800 גנרי לגמרי, אפילו רק 2 ג'יגה ולא ארבע, מקבלים כמעט תמיד 5.9 באותה בדיקה. אני יודע שהמספרים של ויסטה מיותרים לחלוטין ואין להם שום משמעות, אבל אני מודאג שאולי באמת יש בעיה בזיכרון והוא עובד לאט מדי - מישהו מכיר את העניין לעומק? או סתם מבין קצת בזיכרון? לפי מה שהבנתי הויסטה פשוט בודקת פעולות לשניה ועל פי זה מבססת את הציון אז יכול להיות שבאמת משהו דפוק בזיכרון? זה קורה גם ב-64 וגם ב-32 ביט, וכרגע המערכת מזהה את כל ה4 גיגה כמו שצריך... תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה אני צריך עזרה אני לא יודע למה אבל לאחרונה הדלקתי את המחשב ואחרי שהוידוס טון מוביע מסך כחול במהירות ואני לא מספיק לקרוא מה יש שם אבל ה Safe mode עובד מצויין מה לעשות ??
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי עכשיו windows שיש לו רק עדכונים אוטומטיים אך אם אני נכנס לאתר של מיקרוסופט, להוריד עדכונים וזה בודק לי רשיון מוצר אז זה אומר שהרשיון מוצר שלי לא חוקי. אז השאלה שלי אם יש דרך להפוך את הwindows שלי לבעל רשיון חוקי, שיעבור את הבודק רשיון?? תודה מראש בר!
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מחשב חדש שאני אמור לקבל בימים הקרובים. ואני לא כ"כ מבין איזה מערכת הפעלה תותאם לי הכי טוב כלומר 32 ביט או 64 ביט מדובר בווינדוס 7 המפרט: מעבד: intel core I5 1155 quad 2500 לוח : ASUS P8P67 B3 P67 ספק : CI POWER 550W זכרון : 4GB ddr3 KINGSTONE*2 דיסק קשיח : WD 1TERA SATA3 7200 64MB C.BLACK כרטיס מסך : NVIDIA GEFORCE 9600 GT (נשארתי עם הכרטיס של המחשב הישן אני אמור לקבל בקרוב מחבר שחוזר מחול כרטיס מתקדם יותר) בבקשה איזה מערכת הפעלה עליי להתקין? ואם אפשר הסבר למה. ואם יש תוכנות מומלצות להתקנה על מחשב חדש אני אשמח אם תתנו לי טיפים כמו אנטיוירוס טוב וכו.. תודה רבה לכולם וסוכות שמח
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טוב בקצרה באופן רנדומאלי המחשב שלי קורס עם השגיאה הזאת: - <Event xmlns="[url]http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">[/url] - <System> <Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" /> <EventID>41</EventID> <Version>2</Version> <Level>1</Level> <Task>63</Task> <Opcode>0</Opcode> <Keywords>0x8000000000000002</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2010-01-22T16:59:01.107636100Z" /> <EventRecordID>66923</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="4" ThreadID="8" /> …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! יש לי חלונות 7 32 ביט עם 2 מחיצות, כאשר החלונות נדפק ולא עולה. האם אפשר להתקין שוב את מערכת ההפעלה בלי לפרמט? כפי שמתואר פה: אם כן - בפעם האחרונה שהתקנתי חלונות פרמטתי את המחשב מלא פעמים עד שקיבלתי את התוצאה הרצוייה. איך לוודא שבאמת החלונות יותקנו בכונן שאני רוצה? האם הסימון של הפס הכחול מעיד איפה החלונות יותקנו? האם כונן D יימחק(כמו שאחרי פרמוט הכונן השני צריך אתחול)? לסיכום: 1. האם אפשר להתקין שוב את מערכת ההפעלה בלי לפרמט? 2. איך לוודא שבאמת החלונות יותקנו בכונן שאני רוצה? 3. האם כונן D יימחק(כמו שאחרי פרמוט הכונן השני צריך אתחול)? תודה מראש!
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שדיון על mui הוא לא חוקי כאן, אבל במידה ויש לי גרסה חוקית של ויסטה הום פרימיום באנגלית, האם יש אפשרות לשנות שפת הממשק לעברית? אני יודע שיש את האפשרות הזאת בגרסת ה אולטימייט, יש פתרון בגרסה שלי? לא נראה לי הגיוני לקנות רשיון חדש רק בשביל שפת ממשק.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שתי הגרסאות ומה מומלץ למשתמש ממוצע כמוני? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באמצע התקנת הדיקטס אני מקבל את ההודעה הבאה: THE SOFTWARE YOU ARE INSTALLING HAS NOT PASSED WINDOWS LOGO TESTING TO VERIFY ITS COMPABIILITY WITH WINDOW XP אני לוחץ על O.K וההתקנה ממשיכה עוד קצת ואז הוא כותב לי : DIRETX DID NOT COPY A REQUAIRED FILE ואז הוא יוצא לי מההתקנה בלי שהדירקטס הותקו מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מבנה התאריך השתנה לי- במקום 30.12.08 כתוב 12.30.08 גם מבנה השעה השתנה- במקום 14:00 כתוב 2:00 pm התרוצצתי בתפריטים אבל לא מצאתי היכן משנים את זה יש מוצא? תודה ערן
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לאח שלי מחשב Pentium 3 800 מגה הרץ והוא רוצה לעבור לווינדוס XP PRO. האם זה יעבוד על המחשב שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום שמעתי מוזיקה במחשב וכשהגברתי מהרסיבר החיצוני שלי המחשב נתקע לפתח הראה רק חצי מסך וחצי השני היה שחור ונשמע צליל קבוע בתדר גבוהה צליל מעצבן כזה עשיתי ריסטארט ישר חשדתי שזה בגלל שהגברתי אז ניסיתי להגביר שוב כדיי לראות מה יקרה וזה שוב קרה אני לא יודע מזה ..אוליי זה הדרייברים של הכרטיס קול..? לא יודע.. help please..
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
-
בקרוב אני ארצה לפרמט מחשב שכבר מותקן עליו XP ואני פשוט ארצה מחדש להתקין עליו את הXP, אתם יודע.. ככה שכל הדברים ככה שאיכשהו לא נמחקו או דבריםש תוקעים תמחשב יעופו ושזה יזוז חלק.. בקיצור.. מה עושים? כאילו.. לא צריך איכשהו למחוק תXP הקיים ורק אז להתקין תXP מחדש? או שפשוט שמים תדיסק התקנה ואז איכשהו עולה לי מן אופצייה כזאת של "התקן מחדש"? ו..שאלה קצת פחות קשורה, אם אני מחבר למחשב שכבר יש בו כונן קשיח, זה לא אמור להיות בעייתי פשוט להעביר אליו כונן קשיח נוסף? כאילו..אני פשוט מדליק תמחשב אחרי והכל זז כרגיל? שומדבר לא נמחק לי מאף כונן? ואם אני מחבר למחשב כונן שכבר השתמשתי בו ומחולק ל2 מחיצות, אז רק המחיצה שהיה מותקן עליה הוווינדוז יימחקו ממנה דברים?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
לעיתים מופיע לי ליד 2 כרטיסי הרשת מן כרטיס רשת נוסף... שהוא בעצם שייך כנראה איכשהו למצלמת רשת שלי. הוא נעלם ובא כשבא לו... מצורפת תמונה. מאוד רציתי לדעת: א. בשביל מה הוא קיים שם. ב. אם אפשר להשתמש בזה באיזושהי דרך. ג. לאילו מטרות? ד.מדוע זה נעלם לפעמים? רב תודות. בברכת שבוע טוב, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני ניסיתי להחליף אבל זה רשם לי איזה משהוא שקשור ל WINZIP ולה UNZIP משהוא כזה מאלה ואיך אני מחליף לSP2 יש לי את הSP3
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קצת מפדח כי אני בטוח שאני מפספס משהו אלמנטרי פה.... היתה מערכת בדואל בוט, אחת xp והשניה win 7, שני כוננים פיסיקליים שונים.xp הותקנה ראשונה.מסך בחירה של 7 נתן לי בחירה בין שניהם... מסיבות שונות החלטתי להתקין על הכונן של ה xp , במקום ה xp ! ,את חלונות 7. פירמוט מלא לכונן של ה xp נעשה דרך אשף ההתקנה... לאחר סיום ההתקנה שצלחה ציפיתי לקבל בכונן ה xp את "חלונות 7 חדש" ובכונן השני בו היתה כבר 7 ולא נגעתי בו את "חלונות 7 הישן". עם מסך בחירה. תוצאה: "7 חדש" תקינה ועולה ללא כל מסך בחירה, כלומר:אין גישה ל "7 ישן"... ניתקתי את הפיסיקלי של "7 חדש" ואני מקבל רק עם "7 ישן" ntldr is missing .... למה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-