Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היה לי XP מותקן על כונן C. ונכנס לי איזשהו טרוין או משהו בסגנון למחשב והחלטתי להתקין עותק נוסף של XP הפעם על כונן D. אחרי שסיימתי את ההתקנה של XP על D, גיביתי את המידע הנחוץ שהיה לי בכונן C ורציתי לפרמט את C כדי לגמור עם הסיפור הזה. אך הבעיה שאני לא מצליח לפרמט. מחקתי ידנית קבצים מהכונן C אך אני עדיין רואה שיש 7 GB תפוס. ממה שהבנתי זה שאני לא יכול לפרמט בגלל ש C הוא primary partition ו D הוא logical drive. האם כל מה שאני צריך זה למצוא איזו תוכנה שבעזרתה אני אוכל להסיר את ההגדרה של PRIMARY מכונן C ואז אוכל לפרמט את הכונן C? :s05: תודה לכולם מראש!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
בכל הפעלת קובץ סרט מופיעה ההודעה הבאה: החריגה ( unknown software exception 0xc0000094) אירעה במיקום 0x04939d67 זה דיי מעצבן! ההתקן האחרון שהתעסקתי איתו שאולי קשור זה ה ffdshow שהסרתי אותו כבר. מה אפשר לעשות...????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיש באג אם קובת שלוקח 100% מהמאבד רציתי לבדוק אם הבאג הזה גם פוגע בי אני פותח תתאסק מנג'ר והוא לא מראה לי את כל ה4 אופציות שיש למעלה ואני לא מצליח לשחרר את זה ולראת את המאבד וכל מה שיש שם זה משה שאני רואה איך אני מחזיר את זה למצבו הרגיל [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון שוב חוזר לי איזה באג מעצבן, כל פעם השורה למטה היכן שנמצא התחל מתחרבשת, האייקונים ליד ההתחל פשוט משנים את עצמם לאייקון לא קשור בכלל, כמו ICQ לאייקון של Titan quest, Show desktop לווינאמפ בכלל. מעצבן בטירוף, כל פעם אני משנה ידנית וזה חוזר. יש פתרון? מישהו מכיר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, פירמטתי את D הכונן של ויסטה, וחזרתי לXP שכבר היה לי מקודם, ועכשיו בבוט הוא עדיין מראה ויסטה. עכשיו שאני חושב על זה זה היה רעיון טיפשי, אבל לא הייתה לי דרך מהדיסק התקנה של הויסטה (לא מקורי) להעיף אותה, הXP יכול לעלות,, פשוט יש שגיאה לויסטה ואני לא רוצה את המסך של בחירת מערכת הפעלה כי אני משתמש רק בXP וזה מקשה על המשפחה שלי. איך אני מעיף את הבוט לואדר של הויסטה שXP יעלה ישר? הויסטה הזאת תגרום לHDD שלי לעוף מהגג... תודה מראש, אורי.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
התקנתי אתמול windows vista ultimate he x86 +sp1 והכל היה בסדר עד שהיום בצהריים נעלמו לי הכונן של הדיסקים E והכונן הוירטואלי H אחרי שנכנסתי למנהל ההתקנים הוא הראה לי את זה עשיתי לו עדכון מנהל ההתקן ואז הופיע החלון הבא: מה לעשות???? אולי זה בגלל הקראק??? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/8981/memoryerrorby2.jpg העברתי מבט בתהליכים ואין איזשהו תהליך שגומר לי את כל הזיכרון .. יכול להיות שהויסטה שומר זיכרון או משהו כזה? ואגב שאלה, יש לי אפשרות להקצות את הגיגה זיכרון שלא מנוצל במערכת(מתוך ה-4 זיכרון במערכת 32 ביט) לטובה הזיכרון גרפי ייעודי? אם כן איך?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז ככה, לפני 3 ימים המחשב החל לשלוח בפראות מיילים. עצרתי את הרשת וגיליתי שיש תולעת בשם wans.exe שהתלבשה עלי. הסרתי אותה אך מאז המחשב לא עולה והווידוס נתקע בחלון וולקם תכלת. ניסיתי להעלות באמצעות דיסק (חוקי) של ווינדוס- נאדה. המחשב לא מצליח לעשות ריסטור לתאריך מוקדם יותר. הפותר נכונה (פירמוט זו תשובה לא נכונה) יקבל ש"ח. תודה אורי
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי Vista ultimate Sp1 64bit וה Windows Aero נעלם .. ניסיתי לעשות שחזור מערכת ועדיין לא עזר חשוב לציין שהצבעים הם 32 סביות המסך ברזולוציה טבעית + קצב רענון טבעי אגב, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים.. אם לא אז תעבירו בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט ואני לא מצליח להפעיל את הממשק AERO נעזרתי בעזרה של ווינדוס (F1) ובאחד השלבים כתוב שם ככה: To change the color scheme to Windows Aero Click to open Appearance Settings. In the Color scheme list, select Windows Aero, and then click OK. אבל כשאני עושה את זה, לא מופיעה לי האפשרות Windows Aero
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אחרי התייעצות איתכם התקנתי את ה VISTA 64 BIT ( כולל SP1 בפנים) : 1.מדוע בהערכת החומרה שיש אני מקבל רק 5.6 עבור הזכרונות שיש לי - OCZ (תוכלו לראות את המפרט בצד) 2.למה אין כפתור למעלה (חץ למעלה) בתיקיות זה מאוד מעצבן איך אפשר להוסיף? 3.מדוע שאני מעביר קובץ שכבר קיים( OVER WRITE) זה לוקח המון זמן יחסית ל XP שזה היה מיידי? 4.תמיד יש סוג של רעש מכיוון ה HD האם זה איזה סוג של אינדוקס שיעלם מתישהו? 5.אני רוצה לבחון את המערכת מבחינת ביצועים איזו תוכנות מומלץ לגירסא זו? 6.התקנתי CRYSIS האם יש משהו מסויים שאני יכול לעשות לעלות את הביצועים(ברמת הOS)? אודה לטיפים לויסטאי המתחיל (64 BIT) מודה לכם מראש!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני עובר דירה עוד שבועיים +- ופותח אחר כך מעבדת מחשבים(עקרונית אני כבר פתוח ועובד אבל מעבדה פיזית רק אחרי שאני עובר). אני מזמין מחשב למשרד ומתלבט בין Windows XP Pro לבין Vista Business 64 עקרונית שניהן עולות אתו הדבר מבחינתי אז אני מתלבט כי מצד אחד XP רץ לי כמה שנים טובות בבית ובמקום העבודה בלי בעיות וזה נוח, מצד שני אם כבר באותו תקציב יש ויסטה אז למה לא להתקדם בשביל נוחות בשולחן העבודה (השורת חיפוש/הפעלה בתפריט התחל למשל או שאר מיני פיצ'רים), מצד שלישי אני לא סובל את ויסטה. אבל שוב באתי להתייעץ אז מה אתם אומרים? מצד שני: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341600.0 הממ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי שם סיסמא במחשב והוא לא זוכר אותה אני יודע שדרך מצב בטוח אפשר להגיע לסיסמא או לבטל אותה איך אפשר לגלות אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
-
אני מקווה שהאשכול הזה קשור לפה... יש פה כל כך הרבה נושאים לא ידעתי לאן לשייך את זה בכל מקרה יש לי וינדוס XP SP2 הורדתי סרבר2003 וגם לינוקס שניהם בקובץ ISO שאלתי היא איך אני פותח אותם? 1. האם אני צריך לפתוח 2 פורטישנים 1 לסרבר השני ללינוקס לצרוב אותם על דיסק ואז לפתוח אותם אם כן אז זה משנה מה אני מתקין ראשוןן? ואם כן אז איך אני צורב את הקובץ כמו שצריך? 2. האם יש דרך פשוטה יותר?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי לכולם, מכיוון שבדקתי בחיפוש וראיתי שזה כן קורה אצל אנשים פה בפורום ולחבר שלי זה קרה, והוא המליץ לפרסם פה למיקרה שיחפשו, אז הינה קישור עם פירוט נחמד : http://www.technibble.com/how-to-fix-svchost-using-100-cpu-memory-leak/ הוא אמר לי שהוא ניסה מלא דברים אחרים שרשמו באינטרנט וזה בדיוק פתר לו את הבעיה (בעיקרון הקובץ fix_svchost.bat כניראה) לא יודע אם הייתם צריכים אותו או לא (לפי החיפוש כניראה שכן אולי), בכול מקרה. בהצלחה למי שהיה צריך! ובבקשה בלי תגובות מיותרות.
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מפרט מחשב יש <- בכל מיקרה יש לי 4GB זיכרון (אני יודע שהויסטה מזהה רק 3.5). תסתכלו בתמונה, מה קורה כאן? בעיית GUI או וירוס או...? יש לי הרבה חלונות פתוחים, והזיכרון שהם תופסים "לגיטימי", אבל איפה השאר? אין שום PROCESS סורר או משהו... המחשב לא רץ איטי ולא מהיר, בין לבן. לא משהו שאפשר לצפות מQ9300 ו4GB ראם. מישהו פתרונים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ש DX10 ל XP עובד http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא נכון ולא מדויק אבל הכל מקרה מעניין אותי איזה מחשבים בערך יש לחברים פה.... תעלו תמונות של החלון הזה של מדד חווית וינדוס! תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש אצלי קיצור דרך של תוכנה מסויימת אשר עבד מצויין. לפתע כאשר לוחצים עליו הוא מנסה להתחיל להתקין את התוכנה. אולם התוכנה קיימת ועובדת מצויין. (ואם אני מייצר קיצור דרך חדש לקובץ ההפעלה התוכנה עובדת מצויין) קיצור הדרך מופיע בצורה כזו שכפתורי ה Change icon ו Find Target אפורים. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע פתרון לכך. תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
(יש לי במחשב vista ultimate) כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש מופיעה בעיה שאומרת "ערכת הצבעים שונתה ל vista basic" מה אפשר לעשות בנדון?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני כבר בערך חודש משתמש בוויסטה ולאחרונה נתקלתי בבעיה. הבעיה: לאחר חקר מעמיק, גיליתי שהשירות "Windows Installer" לא עובד. כשניסיתי להפעיל את השירות, קיבלתי הודעת שגיאה נוספת: חבר שלי אמר לי שהקובץ של השירות הזה נמחק לי מהמחשב :-\ שאלתי את אחי והוא אמר לי להוריד חבילת התקנה בשם Windows Installer 3.1 Redistributable הורדתי אותה.. אך כשניסיתי להתקין, קפצה לי עוד הודעת שגיאה (ממש בתחילת ההתקנה): כבר התייאשתי ואין לי מושג מה לעשות בשלב זה :s05: למישהו יש פיתרון? שיהיה המשך שבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום וברכה. לאחרונה ביצעת התקנה מחדש של winXPHOME במחשב הנייד amilopro v3505. כאשר קיבלתי אותו מהחנות- יכולתי לראות את כל אופציות הכיבוי במסך הכיבוי (restart,shutdown,stanby,hibernate) כעת אני רואה רק את השלוש הרגילות (ללא hibernate) כאשר ניתן להחליף ע"י SHIFT בין stanby/hibernate. האם מישהו יכול לעזור לי? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי היום בבוקר הדלקתי את המחשב והופיעה לי השגיאה הזאת : מה הבעיה ומה צריך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי על המחשב שתי מערכות הפעלה- XP32BIT וVISTA64BIT שהותקנה לא מזמן. מכיוון שכרגע המחשב בסלון הוחלט לעבוד רק עם מערכת אחת מכיוון שלמשפחה שלי אין שום ידע והם לא יכולים לבחור בין ויסטה וריקוברי ואקספי בבוט. אני רוצה לפרמט את המחיצה של XP, כלומר C ולשנות את השם של D לC, יש תוכנה שתעשה זאת עבורי? תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-