עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dr_drek,

קניתי מסך LCD חדש ורציתי לחבר אותו למחשב. חיברתי אותו ועשיתי ריסט. כאשר הווינדוס עולה אני רואה את המסך ואין בעיה, אבל כאשר הווינדוס כבר עלהף המסך פשוט נכבה ואני לא יכול לעשות כלום. עכשיו שחיברתי את מסך הVGA הישן שלי, זה עושה עכשיו את אותה הבעיה, אז אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב. בבקשה תעזרו לי, זה בבעיה ממש דחופה!!!

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  2. היי, יש לי כונן חיצוני My Book של WD בגודל 500GB כבר מעל שנה מעולם לא הצלחתי להעתיק אליו קובץ הגדול מ4GB. בד"כ מדובר בקבצי ISO ודומיהם. כאשר אני מנסה להעתיק את הקובץ אני מקבל את השגיאה הבאה: Cannot copy [file name] : There is not enough disk space. Delete one or more file disk space, and then try again. To free some space on this drive by deleting old or unnecessary files, click Desk Cleanup כמובן שגם על כונן הC שלי יש די הרבה מקום (7-8 GB לפחות) שלא נדבר שעל הכונן החיצוני יש מעל 300GB פנוי. אולי בעצם אני צריך להגדיר יותר מקום בProfile Storage או משהו כזה? תודה מראש לעוזרים, גל.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by taschi,

אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל לכל המבינים ניסיתי להחליף דרך מנהל ההתקנים אות כונן של צורב בדיוידי שלי ולא הצלחתי וכך גם בהרד דיסק השני שלי כזכור לי זה היה אפשרי בחלונות 98 ??? אם מישהוא יודע מה לעשות אודה לו מאוד ... בתודה מראש!!!

4. Started by eladbu,

משהו יכול הסביר מהו DEP רשום לי שמהחשב שברשותי לא תומך?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by abo,

i have done a terrable mistake and installed a pirate copy of windows xp. not only it wasnt original, it was also moded... so now- i dont have hebrew in my system - i have installed the "hebrew lang pack" and still i dont have hebrew keyboard option and i have question marks insted of hebrew noted in some programs - but when i try to fix it regional options - and to change the non unicode into hebrew the message "windows cannot install what u requsted" comes up... so can someone please please help me fix it all?!?! 1. from where do i get hebrew keyboard layout files ? 2/ howdo i install them? 3. how can i fix the question marks??

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  6. שלום רב, אתמול קיבלתי את המחשב החדש (המפרט בגדול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482690.msg4130143#msg4130143),הכנסתי את הדיסק של WINDOWS 7 איך ממש בתחילה מופיעה הערה שלא מאפשרת לי להמשיך "מנהל התקן נדרש על כונן תקליטורים/DVD אנו זמין אם יש לך מנהל התקן בתקליטור תקליטור DVD או כונן הבזק מסוג USB נא הכנס אותו כעת" הבעיה היא מחשב הוא חדש ואין עליו עוד Windows כמו כן קיבלתי רק את הדיסק של לוח אם כרטיס מסך ושל המסך. עכשיו מאיפה אני אמור להביא דרייבר לאותו כונן שיש לי ?הכונן מזוהה בביוס אך הWINDOWS מן הסתם מעלה לי את ההודעה הנ"ל. הכונן שלי LG GSA-GH24N X24 SATA DVD. ניסתי להוריד מאתר של הלוח אם שלי את הדריבר RAID ואז לטעון אותו אך הוא אומר שהוא לא תואם אשמח לדעת …

• 4 תגובות
    • 6.2k צפיות
  7. אבל מבלי לפרמט את המחשב??? תודה!

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by MoRtZkInG,

לא ידעתי אם זה שייך לכאן או לפורום תוכנה, אבל אני מניח שלכאן. בכל מקרה, שמתי לב כבר פעמיים, שהמחשב שלי עמד על אחוז ממש גבווה של ניצול מעבד כשהוא היה סתם על הדסקטופ ולא עישתי כלום (וזה לא הגיוני כל כך ל2.6C שלי...) , וכשניכנסתי לטסקמנג'ר לראות מה לוקח את כל המשאבים הופיע שם בכרטיסייה תהליכים (השניה) תהליך בשם ccpxysvc.exe תחת משתמש system. מישהו יודע מה זה, ומה זה עושה??? אם אני מסיים את התהליך הזה (סוגר אותו), אז חלונות ממשיכה לפעול, אבל אני לא יכול יותר להתחבר לשום אתר באינטרנט עד שאני מפעיל מחדש את המחשב...

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  9. מזה אומר?? הינה העתק מלא: Error code 1000008e, parameter1 c0000005, parameter2 3201076d, parameter3 ecc9b860, parameter4 00000000. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. 0000: 53 79 73 74 65 6d 20 45 System E 0008: 72 72 6f 72 20 20 45 72 rror Er 0010: 72 6f 72 20 63 6f 64 65 ror code 0018: 20 31 30 30 30 30 30 38 1000008 0020: 65 20 20 50 61 72 61 6d e Param 0028: 65 74 65 72 73 20 63 30 eters c0 0030: 30 30 30 30 30 35 2c 20 000005, 0038: 33 32 30 31 30 37 36 64 3201076d 0040: 2c 20 65 63 63 39 62 38 , ecc9b8 0048: 36 30 2c 20 30 30 30 30 60, 0000 0050: 30 30 30 30 0000

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  10. בכדי לקבל את אותו מחשב ישן שהיה לי, רק נקי. או שאני צריך שוב לעדכן ולהתקין את כל הדרייברים, את כל התוכנות, את כל ההגדרות. לעשות הכל ממש מההתחלה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by wolly,

יש לי וידאוס XP - SP2 לחצתי על איזה קובץ שהורדתי, כנראה שהוא וירוס ומאותו רגע המחשב עושה ריסטרטים בלי להגיע לוינדאוס. הוא מגיע למסך השחור שמאפשר בחירת SAFE וכדומה אבל זה לא עוזר כי עדיין עושה ריססטרט. שמתי את הדיסק התקנה של וינדאוס וניסיתי REPAIR. בנוסף עשיתי Chkdsk /R שום דבר לא עזר... יש לי מישהו פתרון ? תודה

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by Or94,

האם כדאי לי לקנות גירסאת שידרוג של Windows 7 Ultimate מויסטא אולטימייט או שעדיף גירסאת RETAIL נקייה? אם אני מתקין גירסאת שידרוג זה פוגע בביצועי המחשב והוא יעבוד פחות טוב מאשר עם גירסאת RETAIL? אם אני קונה גירסאת שידרוג ואני רוצה לפרמט את המחשב האם יש איזה בעיה כלשהי בזה?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by Jaman,

שאלה ראשונה - האם כיבוי ההגנות וההצקות של ויסטה יהרוג אותי? כבר ממש נמאס לי שעל כל פעולה קטנה של איזה העתקה או מחיקה של קובץ ויסטה שואלת פעמיים או שלוש אם אני בטוח שאני רוצה להמשיך, ושפעולה זו מצריכה הרשאה של מנהל, אז האם אני עדיין בטוח וכו'.. בניסוח קצת שונה - האם כל הדברים האלה מגנים עלי מפני משהו באמת? הרי לא סתם משתמש שלא מבין מה הוא עושה, אז האם אני באמת צריך את כל זה? או האם זה יסכן אותי איכשהו אם אכבה את זה? שאלה משנית - אם והחלטתי להשאיר את זה פועל, איך אני מכבה חלקים מזה לפחות? למשל כשמנסים לעשות איזושהי פעולה על קובץ ב program files הוא מקפיץ את השאלות המעצבנות שלו, וזה מפריע לתוכנות מסויימות כמו winrar (אם אני מנסה לפרוס משהו לProgram Files זה נותן שגיאה).

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by iveco,

כבר מעל שבוע שאני לוחץ על המקלדת הוירטואלית היא לא מגיבה !!! בכל המחשבים בבית ידני זה מגיב אני לא מבין למה ? איך אפשר לתקן את זה ? חשבתי בהתחלה שזאת רק בעיה אצלי במחשב אבל זה בכל המחשבים בבית אני משתגע מזה ושאני לוחץ על המקלדת הוירטואלית של ווינדוס 10 לא גוגל היא גם לא מגיבה בכלל לא עולה שמתי לב שאם אני מנתק את החשבון גוגל שלי אני יכול להקליד אבל בחדר האחר אין חשבון גוגל פתוח וגם אי אפשר להקליד זה מחרפן אותי התקלה הזאת !!!!

15. Started by mrsph666,

שלום, חבר קרא לי לבוא אליו כדי לבדוק את המחשב שלו - הוא נורא איטי. עשינו בדיקות עם התוכנות הבאות: Ace Utilities Ad-Aware Spybot - Search & Destroy Spyware Doctor Registry Mechanic avast! - Through virus scan יש לציין שכל הגרסאות מעודכנות, הדיסק הקשיח מאוחה לגמרי ויש בוא המון מקום פנוי, ולא נמצא הרבה זבל (מה שכן נמצא, כמובן מחקנו) - המפרט לא רע: Intel P-4 2.66GHz HT 256MB 400MHz HDD 80GB 7200RPM Gigabyte Radeon 9550 256MB המשחק Command & Conquer: Generals Zero Hour פועל נורא לאט עכשיו - עד כדי לא מזמן הוא עבד מעולה גם ברזולוציה של 1600x1200 על High detail, אבל עכשיו הוא מגמגם על 800x600 על low detail... אשמח לתגובות מהירות (ואנו משתדלים להמנע מפירמוט!), תודה מראש.…

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by Imtheman,

איך לעזזל עושים את זה??? יש לי אקספלורר גירסה 6.0 ואני רוצה לשים גירסה 5 עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את ה5 כי יש גירסה מתקדמת יותר.... למישהוא יש רעיון??

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  17. http://www.keshet-tv.com/Items.aspx?GroupID=2572&ProgID=2409 אני מנסה להכנס לסקיצה של הבנות נחמה וזה לא פותח כלום. מה לעשות כדי שזה יפתח? תודה מראש. .SWG

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  18. רציתי לדעת האם ניתן למחוק את כל הקבצים שנמצאים בספריה Temporary Internet Files או שהם חשובים?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  19. למה אני לא מצליח להתקין?.. הביוס מוגדר והכל... אני שם את הדיסק של XP וזה לא קורא אותו כ BOOT... יש לי לוח K8NF-9 צריך עזרה...בבקשה... בד"כ זה אמור להגיד שיש דיסק עם אפשרות של BOOT ולוחצים אנטר וזה מפעיל.. אבל אני לא מצליח..!!! :s05: :s05: :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  20. שלום, לפני שלושה ימים עשיתי ADSL, קיבלתי מודם USB חמוד והכל עובד כמו שצריך, חוץ מאייקון מציק שיושב לו ב-Tray שאיתו אני יכול "לנתק את החומרה בבטחה", אני כמובן לא רוצה לנתק את המודם וכמו כן אני לא רוצה את האייקון הטורדני... אשמח לדעת איך להעלים את האייקון... מצורפת תמונה שלו... תודה וערב טוב, אורן.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 3pac,

קניתי היום WD 6400AAKS בנוסף לSAMSUNG 320 שהיה לי . ואחרי שחיברתי הופיע לי בDM אפשרות לשים את הכונן על Dynamic disks או Basic Disks . לפי מה שהבנתי הDD יותר טוב מBD ,נכון ? ואם אני רוצה לשים את הכונן של ה320 על DD ,זה צריך לאתחל אותו ?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by dovik,

אחרי התקנת המע' הנ"ל וניסיון להתקין תוכנת skype, לדוגמא, מופיע חלון עם מודעה שחסר microsoft installer. בפעמים קודמות שהתקנתי מערכת זה לא הופיע והכל היה כשורה.. אשמח לעזרה..

23. Started by Emmanuell,

אז זו השאלה , 32 ביט או 64 , קראתי את כל מה שיש באתר ומעבר אבל אני עדין לא בטוח המחשב שלי הוא i5 , 4870hd , 4g ram 1333mhz המחשב בעיקר למשחקים אבל גם לעבודות , אינטרנט ושימוש כללי אבל בעיקר למשחקים

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  24. אני מקבל קבצים עם סימיות JPEG ואני לא מצליח לפתוח אותם! אני לוחץ דאבל קליק ולא קורה כלום! מה דפוק כאן???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי XP חוקי עם IE7 ובזמן האחרון שאני נכנס לאתר הIE7 מתחיל להתקע לי ולעשות בעיות בזמן החיפוש עדכונים והעדכון זה קורה לעוד אנשים?? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.