עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי ניסיתי להדליק את המחשב ובאמצע שהוא טוען את המערכת (XP) הוא עושה ריסטרט והתהליך חוזר על עצמו. - נכנסתי למצב בטוח בהצלחה עשיתי שחזור מערכת והמחשב עדיין המשיך לבצע הפעלה מחדש לאחר תהליך השחזור וחוזר חלילה... למישהו יש פתרון לבעיה? (כמובן חוץ מלפרמט \ריפר ) תודה.

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  2. אפשר לשדרג את זה לרישיון של ויסטה או משהו יותר חדש מ 95 בתשלום מופחת או שפשוט למכור את זה? תודה

3. אפשר להתקין מערכת הפעלה מתוך דיסק קשיח חיצוני?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  4. Started by bezangeloo,

במסגרת עבודתי אני עושה הרבה התקנות, ואחרי כל התקנה אני גם מעדכן את Windows. הבעיה (לא בדיוק בעייה, יותר משהו שגורם לאי נוחות מסויימת) היא שיש בסביבות 90 עדכונים (משתנה ממחשב למחשב) להוריד ולהתקין כל פעם. האם יש דרך להוריד לדיסק את העדכונים ואז כל פעם לחסוך את זמן ההורדה? תודה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  5. לאחר ההתקנה של SP3 לחלונות XP PRO After XP SP3 Upgrade - Device Manager Empty / Network Connection Icons Missing הדיוויס מנגר ריק והרשתות ריק דיון בנושא בפורום של מיקרוסופת http://forums.microsoft.com/technet/showpost.aspx?postid=3302530&siteid=17&sb=0&d=1&at=7&ft=11&tf=0&pageid=2 מאחר ובדיון נכתב רבות על הקשר בין התופעה לתוכנות האנטי וירוס של נורטון הורדתי את התוכנה של נורטון להסרה של נורטון (אף על פי שאין לי אף תוכנה של נורטון מותקנת ) כל מה שנכתב בפורום לגבי הרגסטרי מדובר על על "מפתחות "הקשורות בנורטון ומאחר ואין לי את התוכנות הנ"ל מותקנות על המערת אין את אותם מפתחות ואין מה למחוק אשמח אם יש למשהו פיתרון לבעיה תופעת נוספתהיא שהמערכת …

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by NOVA,

התקנתי גוזילה, לצערי. וגם אחרי ההסרה קפץ לי חלון ההורדה של התוכנה. חפשתי ומצאתי בספריית ההתקנה המקורית את הקובץ GoIEHlp.dll. הגעתי למסקנה שזהו קובץ אינטרגטיבי בIE שגורם להקפצה של החלון. מסתבר. אני מנסה למחוק אבל מן הסתם "הקובץ נצמא בשימוש וכו'...". תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by DJO,

אהלן, אני ידעתי שהשילוב של ALT+TAB פותח את האפשרות של מעבר בין תוכנות, ואצלי במחשב לחיצה על הפתור האמצעי עושה סימן של גלילה שאני יכול לגלול למטה ולמעלה עם הזזת העכבר. אם אני לוחץ ALT+MOUSE3 (עכבר אמצעי) זה לא עושה כלום, בדיוק אותו דבר כמו שאני עושה CTRL+MOUSE3 או כל דבר אחר. אבל הפלא ופלא שלחצתי ALT+MOUSE3 בתוך קאונטרסטרייק זה עשה אותו דבר כמו ש ALT+TAB עושה. קינפגתי את זה ככה ש ALT+MOUSE3 יעשה פקודה כל שהי אבל אני לא יכול להשתמש בה כי זה פותח את הדבר שעובר בין תוכנות. שוה תחתונה מישהו יודע איפה אני יכול להגיד לווינדוס ש לא יעשה שום דבר מיוחד אם לוחצים ALT + MOUSE3?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by leok0,

שלום יש לי וויננדוס 7 כבר מאוגוסט 7600 הקראק ששמתי זה או TOOLKIT או ORBIT30 כי היתקנתי אותו ליפני שיצא LOADER הקטע שהקרקים הקודמים הופכים אותו לכאילו RC שכבר פג תוקף עז ניסיתי עם LOADER ולא הצליח עז שמתי קראק WAT שהוא פשוט גורם למערכת להיתעלם מכל השלטים וGENUINE אבל היום היו ריסטרטים כל שעתיים עז ששמתי קראק הזה http://hotfile.com/dl/19744318/ac08922/crack.rar.html והמחשב כבר לא עולה

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by FatherBoard,

ניסיתי להוריד את ה-JVM של סאן, ובכלל לא הבנתי מה זה הדבר הזה. ז'תומרת, זה לא פלאג-אין אלא תוכנה, וחוץמזה שזה בכלל אל עזר לי. הוינדוס עדיין מבקש JVM. מישהו מכיר JVM לא של סאן?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  10. אני יודע שזה נושא נפוץ אבל עד כמה שחיפשתי בפורומים לא מצאתי לצערי! ולכן אני שואל עכשיו בשמי ; יש לי מערכת הפעלה של 98 ובמחיצה אחרת XP. לאחר שחזור מחיצת הXP (בעת שינוי גודל המחיצה הייתה נפילת חשמל כך שביצעתי שחזור), פתאום לא עולה לי בכלל באתחול המחשב מסך הפתיחה - בו אני יכול לבחור איזו מערכת להעלות - 98 או XP... איזה קובץ אחראי על זה? מה לעשות כדי להביא את המצב לקדמותו?? בתודה מראש לכל עונה! חן.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by mr_x,

הורדתי את העידכון לחלונות XP בגירסא המלאה 133mb במודם 56 לקח לי 7 שעות. כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעה שהקובץ פגום. יש לי win xp home edition חוקי לחלוטין,אז זה לא בעיה של רשיון הפעלה. הורדתי אותו מהאתר הרשמי של מיקרוסופט . ??? ???

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  12. שלום נשלחתי מתארד אחר שפתחתי בנושא בעיה בקול במחשב -->http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441694.new#new ומשתמש פה אמר שבדרך כלל מחיקת דרייבר של הקול והתקנתו מחדש צריכה לעזור לי עכשיו אני לא יודע איך עושים את בויסטה אז השמח להנחייה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by tomer_et,

כמו אצל כל אחד, כנראה, לאחרונה התחיל ה-WINDOWS שלי לזחול. הביצועים ירדו וכל פעולה לוקחת המון זמן, וזה למרות שאני מקפיד לאחות את הדיסק, לנקות את ה-REG ולהסיר תוכנות מיותרות. בדר"כ במצב הזה אני לוקח איזה שעתיים ומפרמט את המחשב - ועם התקנה חדשה מחזיר את המצב לקדמותו. הפעם ממש אין לי לא זמן ולא חשק לעשות את זה... האם יש עוד משהו שהיתן לעשות בכדי לפחות לשפר את המצב? אני עובד עם WIN XP PRO SP2.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by orenmj23,

שלום רב, ברשותי מחשב חדש (מעבד I5 עם חלונות 7 64 ביט באנגלית, אם תרצו מפרט מלא אכתוב), בכל מקרה אני סובל ממספר בעיות והייתי שמח לשמוע דרך לפתור אותן, 1. כונן הפלופי (1.44), ששמתי במחשב (לשימוש משרדי בעיקר ממחשבים ישנים שה-USB בהם לא תקין), דלוק כל הזמן, ופשוט לא קורא אף דיסק, ממה שאני קורא ברשת, יתכן ומדובר באיזה פאק בהגדרות של הלוח אם, האם יש דרך לפתור את זה מבלי לפתוח את המחשב פיזית? 2. תוכנות רבות בהן אני עובד, מציגות ג'יבריש במהלך ההתקנה במקום עברית, יתכן ומדובר בבעיה בפונטים, כי העברית עובדת בצורה חלקה ברוב התוכנות (אופיס, ואינטרנט כמובן). 3. השומר מסך, משום מה הפסיק לעבוד, לאחר הגדרה ראשונה הוא עבד, אבל לאחר שניסיתי לשנות אותו הוא הפסיק לעבוד ולא נכנס למצב פעולה, אל…

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by ruff stuff,

מדובר בעידכון מיספר 931784 kb אני מתקין אותו וכל פעם הוא קופץ לי חזרה ניראה לי שהתקנתי אותו 20 פעם ועדיין זה לא מצליח להתעדכן. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.

16. Started by HairyAss,

כמו שרשמתי בכותרת, המחשב עולה ממש לאט. לוקח בסביבות ה5 דקות מהרגע שהפעלתי את המחשב עד שמגיע לשולחן עבודה וזה עוד לפני שהוא התחיל להבין שאני אשכרה רוצה להשתמש במחשב. לוקח עוד כמה דקות עד שהוא מפעיל כל מידי דברים בסטארטאפ. יש פיתרון? מה גורם לזה?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  17. אני מדבר על הקוד בדיוק לפני שהווינדוס עולה?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by benor,

יש לי Windows XP PRO ואני מרוצה עד השמיים... יש כאלה שאומרים שWIN2000 יותר טוב ושגם הוא יותר יציב עם אני יעבור אליו המחשב שלי יהיה יותר מהיר? וגם יהיו בו פחות תקלות? עכשיו בכלל אין לי בעיות... וגם לWIN2000 יצא SP3 שזה גם יתרון מסויים.. אוליי אתם יכולים להגיד לי רשימת יתרונות של XP מול 2K?

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  19. אורח RnGKay

הנה הלינק להסבר הפשוט. אני אעלה את זה לכאן בכל זאת: For some users when they remove windows messenger or just disable it from starting up automatically they experience a great slow down when launching Outlook express. Users who experience such a slow down will find a error in the system error log saying The server {FB7199AB-79BF-11D2-8D94-0000F875C541} did not register with DCOM within the required timeout. The solution this problem is quite simple. Just Open up regedit and search for the string {FB7199AB-79BF-11D2-8D94-0000F875C541} and modify the keys InProc32 and LocalServer32 default key to a empty string. After a reboot, Outlook will start up as fast as possibl…

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  20. בהרבה חברות וגם במחשבים הצה"ליים מקשיחים את הכוננים ובעצם מנטרלים אותם כך שלא יהיה ניתן להשתמש בהם(לא רואים אותם אפילו דרך המחשב שלי), רציתי לדעת איך עושים זאת ואיך מבטלים את זה. נ.ב. אני יודע בוודאות שלא עושים את זה דרך מנהל התקנים(device manager) כי שם הם מותקנים כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  21. טוב אז הבעיה היא ככה: ביום שבת הסרתי את הדרייבר, שקיבלתי כשהתנקתי אינטרנט כבלים לפני כשבוע, של המודם כבלים שלי (Motorola SurfBoard USB) והתקנתי מחדש את הדרייברים החדשים ביותר, מהאתר של מוטורולה. אני רק מציין את זה כי אולי יש לזה השפעה בהמשך, אני לא חושב אבל אולי כן. אחר כך, התקנתי Zone Alarm Pro 3 וגם Winamp 3 (כמובן שלפני שניהם, הסרתי את הגירסאות הקודמות, שבשני המקרים היו 2 נקודה 6 או 7 אני חושב). אחרי זה, התחילה לי הבעיה הבאה: יש לי Windows XP Pro, ואני פשוט לא יכול לעשות 'ניתוק' למשתמש שבו אני נמצא (ולא משנה איזה משתמש זה, זה בכולם אותה בעיה), ולכן גם לא יכול להפעיל מחדש או לכבות את המחשב בצורה נורמלית. כל פעם שאני מנסה לצאת ממשתמש כלשהו, המחשב נתקע איפשהו באמצע של תהל…

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  22. שלום לכם! כונן C הוא 12GB. ומראה שנשאר בו רק 370MB למרות שתפוס בו: 6GB ווינדוס 1.3GB תוכנות 800MB דברים בשולחן עבודה וכד'. סה"כ 8GB מה עושים? בדקתי קבצים נסתרים, עשיתי DISK CLEANUP וכלום לא עוזר. שבוע טוב אריאל

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by jcdenton1,

סליחה על הבורות :-[

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by ThaOG,

אם יש לי רישיון לXP ואת הדיסק המקורי. האם למחשב השני שלי אני צריך לקנות עוד רישיון או שאני יכול להשתמש באותו דיסק גם אליו? עכשיו אם אני אתקין אותו במחשב השני האם בבדיקת מקוריות של מיקרוסופט יהיה לי בעיות?

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  25. שלום לכולם! אני עומד לפרמט את המחשב ורציתי לדעת אחת ולתמיד איזו מערכת הפעלה יותר כדי לי להתקין XP שכל שבוע יוצא לה עדכון קריטי נוסף או 2000 הותיקה עם הSP4 ? תודה לכל העונים. נזכרתי במשהו שרציתי לשאול, זה אולי נשמע קצת מצחיק אבל איך אני בעצם שומר על המועדפים שלי לפני שאני מפרמט למחשב ת'צורה ?

• 14 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.