עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן, לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN VISTA 32BIT... אומנם הכל טוב ונחמד, אבל יש פה ושם ירידות ביצועים שנגרמות בעקבות שימוש מוגזם בזיכרון ע"י מערכת ההפעלה... מה גם שב-32BIT, ככל הידוע לי, יש שימוש מאוד מוגבל בזיכרון הRAM [אין ניצול מלא של ה4GB RAM שמותקנים ע"ג המחשב] תהיתי לעצמי האם משתלם וכדאי לעבור ל64BIT? האם הוא עובד טוב? האם מבחינת תוכנות ודרייברים כל העסק כבר התייצב? אודה למי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  2. התקנתי עברית והכל אבל ב unicode אני לא יכול לשנות זה אומר לי setup was unable to install the chosen locale please contact your system administator תודה מראש

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  3. שמעתי שSP2 גורם לאיטיות מחשב רבה ולתקיעות רבות... איזה גרסאת ווינדוס מומלצת למחשב ביתי אשר מעלה אפליקציות רציניות כגון פוטושופ וכד' ומשחק גם במשחקים כבדים... מה היתרונות והחסרונות של SP2.?כי היא נראית לי על פניה ככבדה ביותר..

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  4. יש לי כונן משני D ויש בו תקיית WINDOWS ששוקלת 2 ג'יגה האם ככה זה צריך להיות ? או שהמחיצה צריכה להיות ריקה ? (כי הווינדוס מותקן לי במחיצת C על HD מאסטר) ניתן למחוק את התקייה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by swg,

שלום, ברצוני למחוק את ויסטה. התקנתי אותה על C, וXP כבר היה מותקן שם, כך שהוא הפך אוטומטית לWINDOWS.OLD איך אני יכול למחוק את ויסטה ולעבור לXP המותקן כבר? שכרגע לא יכול לעבוד בכלל כי ויסטה לא מסכימה איך מוחקים אותה ומשתמשים בXP שהיה מותקן כבר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by creative,

איך אני משנה את ההגדרות כדי שלא יהיה רקע כחול ועליו כתב לאייקונים. אני רוצה שיהיה שקוף יראו רק כתב. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by SyndromE,

נו אתם יודעים על מה אני מדבר... max half open connections שהוגבל ב-XP SP2 סודר עם patch (למטרת P2P) גם ב-VISTA יש הגבלה (לכל גרסא הגבלה שונה) אבל מצאתי patch חדש. אין לי ויסטה מותקן אבל אני יודע שלחבר שלי ה-bittorent עבד על הפנים, וחשבתי אולי זה יכול לעזור. מי שמעוניין לנסות - צירפתי את ה-patch, אבל רק לגרסאות ה-32bit (ה-64 תופס יותר מקום ממה שאפשר להעלות פה) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  8. שלום לכולם !!! אני לא מצליח לקבל עידכונים אני מקבל הודעת גיאה זו: 80072EE2 זה התחיל ליפני שבוע ליפני כן העידכונים היו יורדים ומותקנים ללא כל בעייה מה פרוש שגיאה זו? תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  9. Started by m159,

אני חושב לשדרג להום פרימיום, ומתוך האתר של מיקרוסופט הבנתי שצריך 40 ג"ב של זכרון לי יש כונן קשיח בן 80 ג"ב אבל מחיצה C מוגדרת כ20 ג"ב יש מצב שזה יספיק או שאני צריך לקנות HD חדש ?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  10. כמשתמש ב-Q6600 (קירור אוויר) תמיד ליבה 0 מגיעה לטמפ' מקסימלית ולכן גם משפיעה על האחרות מין הסתם. האם יש דרך להגדיר בוויסטה להשאיר את ליבה 0 לעצמה בלבד? זה יכול להיות מועיל ומוסיף לאמינות של המחשב וגם אם יש למע' ההפעלה סדרי עדיפות לגבי תהליכים, עדיין נראה לי יעיל להשאיר ליבה פנויה במיוחד כשהיא רגישה לעומסים. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  11. שלום, התקנתי לא מזמן את Internet Explorer 7 ואני רוצה לחזור חזרה ל Internet Explorer 6 איך אני עושה את זה? משהו יכול לעזור לי?!?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  12. קראתי מאמר על צריכת חשמל... הבנתי שעם ה STANDBY של המחשב אפשר לחסוך 60% מצריכת החשמל אם המחשב דלוק ברוב שעות היממה... הבעייה שלי שהמחשב דלוק בגלל קבלת קבצים מחברים (קבצים גדולים מאוד)... האם הכנסת המחשב ל STANDBY, או אופציית "כיבוי כונן קשיח" בתצורת החשמל של WINDOWS ימנע מהמחשב לקבל קבצים? המחשב לא בשימוש כל היום ורק המסך כבוי... האם אפשרי להכניס את המחשב ל STANDBY ולהמשיך להוריד ? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  13. עבור אותה תיקייה במקום את תצוגת התכולה שלה נכנסתי ל"סוגי קבצים" "file types" והאופצייה המופיעה כברירת מחדל עבור "תיקיית קבצים" היא "find" בלבד... איזה עוד אפשרות צריך להוסיף עבור פתיחה שתהיה ברירת מחדל?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  14. מי יודע אם בכלל ניתן (רצות שמועות שאפשר) להחליף את הSKIN של חלונות ME לכזה כמו של XP בתודה עידן

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  15. Started by mulderfox,

יש לי בעיה בXP - הAUTODIAL כבר לא עובד, למרות שהוא מוגדר לעבוד בINTERNET OPTIONS של אקספלורר. (זה לא משנה אם אני מסמן DIAL WHENEVER, או ALWAYS DIAL) למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by evman007,

אהלן. שאני עושה חיפוש באימיול למשל בעברית אז אני רואה רק סינית .ככה גם למשל בתוכנות כמו וורד ,אם שולחים לי קובץ שנכתב בעברית אותה בעיה. בדקתי בהגדרות שפה בלוח בקרה וכל אפשרויות העברית מסומנות.מה זה יכול להיות?

17. Started by imac,

היי, יש לי בעיה במערכת ההפעלה XP SP2 כאשר אני מדליק את המחשב שלי אני לא מורשה להכנס לוינדוס מכיוון שחסר לי קובץ בשם WININET.dll ואני מקבל הודעה שהתקנת הקוב מחדש עלולה לפתור בעיה זו, עכשיו איך אני יעתיק את הקובץ מחדש לתיקיה ה WINDOWS הרי אין לי גישה, אני לא יכול לגשת לכוננים. ניסתי גם דרך התחל>הפעלה וגם אני מקבל את אותה גיאה, אני לא מופנה למקום שאני צריך... הוינדוס לא עולה לי...עולה רק ה "ברוך הבא" ולאחר מכן את השגיאה שחסר הקובץ הנ"ל...ולאחר מכן אני פשוט רואה את התמונה שאמורה להיות לי על המסך אך בלי כל הקיצורי דרך על המסך ואף את ההתחל...כלומר מסך נקי בלי שום דבר, וגם אין לי שום דרך כלשהי להכנס לכונן כלשהו מכיוון שהקובת חסר...אז איך לעזאזל אני אמור להתקין אותו מחדש א…

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  18. בחלק מהתוכנות אני רואה סימני שאלה או שאני רואה היבריש וסימנים מוזרים במקום אותיות בעברית. זה קורה לי בתוכנות כמו במירנדה ובסקי פי. איך אפשר לסדר את זה? ומאיפה אפשר להוריד את הגופנים וכל הדברים שאני צריך בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  19. אני גולש להנאתי (ממש) בנענע ופתאום קופצת לה הפרסומת לסרט פגוש תפוקרס אבל זה לא פופ אפ של חלון שהXP יכול לעצור. יש תוכנה קלה קטנה שעוצרת גם כאלה ? בעיגור ירוק מסומן הX יצאה של הפרסומת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  20. שלום לכם, יש לי בעיה... אתמול המחשב שלי החדש פתאום עשה לי רסטרט.... נדלק מחדש עולה לווינדוס, 2- 5 דקות שוב מאתחל וכן הלאה וכן הלאה... מחשב חדש (3 חודשים) ויינדוס אקספי סרביספק 2 המחשב עושה ריסטרט כל 2-4 דקות סרקתי עם: פנדה 2005, נוד32 , קפרסקי , ספיבוט דסטרוי, אדאוור, וספיי סויפר, והעובדה היותר מענינית זה שהתקתי ווינדוס מחדש וזה עדיין אותה הבעיה והמחשב לא מתחמם בדקתי בביוס אגב זה זה קורה גם במצב בטוח נ-ב הספק לא עושה רעש יש לכם אולי מושג מה הבעיה יכולה להיות ?!

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by israeln,

לא לעסקים אלא לבית אבל חשוב לי שלא יהיו לי בעיות תאימות עם תוכנות או בעיות אחרות כי אני משתמש בכל מיני תוכנות חיצוניות.

22. Started by leon2810,

קוראת תופעה מוזרה לאחרונה ה-GADGET של הוינדוס (7) מראה כי הזיכרון על 50% (יש לי 3 גיגה) הקטע הוא שבדרך כלל הוא על 33% ושום תוכנה לא עובדת לי ברקע רק הדפדפן ובו בול פתוחות 3 לשוניות והוא גונב לי מלא זיכרון כניראה 300M (לפי TASK MANGER) קיצר משהו מוזר פה

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  23. היום רציתי להתקין את ה-AV הנ"ל, הכל הותקן כמו שצריך. ישר אחרי ההתקנה עשיתי ריסט, אחרי הריסט W7 פשוט לא עולה, ונותן לי את ההודעה הנ"ל. כאילו ההתקנה של ה-AV שינתה משהו בהפעלה של ה-OS. במה יכולה להיות הבעיה? מודה לכם מראש אם תוכלו לעזור כמה שיותר מהר! תודה!

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by KF,

שלום לכולם, יש לי בעיה כאשר אני עורך תמונה בפוטושופ ושומר בשולחן עבודה או סתם מוריד מהאינטרנט תמונה תמיד אני רואה את התמונה בגוון צהבהב יותר. כאילו התמונה מקבלת צבעים "חמים" ומעוותת את הצבעים המקוריים של התמונה.. למה זה ואיך מסדרים את הבעיה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  25. Started by Wolf90,

אז ככה, אני רוצה להתקין מחדש וינדואוס 7. כשאני ניכנס להתקנה אני בוחר ב custom installation ובשלב שאני צריך לבחור מחיצה ובוחר ב "C" הוא כותב לי שהמחיצה מלאה ואני לא יכול להתקין עלייה. איך אני מפרמט את המחיצה ומהתקין את הוינדואוס מחדש? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.