עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לאחר התקנת קובץ עדכון האבטחה שיצא היום (kb951748) במערכת ווינדוס XP עם הפיירוול החינמי zonealarm, לא ניתן לגשת לאינטרנט. התקנה מחודשת של הפיירוול לא פותרת את הבעיה. ראו הצעה לפתרון זמני מאת Ivan בהודעה הבאה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. שלום. כשאני מנסה להתקין בויסטה 32 ביט את מדיה פורטל הוא לא יוצר לי את התיקייה xmltv משום מה. זה קרה גם לפני הפירמוט ומסתבר שאחרי הפירמוט זה עדיין לא שינה כלום. גם כשעשיתי לחצן ימני על הקובץ התקנה ובחרתי ב run as administrator זה לא עזר לי הרבה. אגב ב XP זה כן יוצר את התיקייה. מה הפתרון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  3. היה לי מסך CRT 19" - והחלפתי אותו ב LCD 19" ועכשיו אני יכול לבחור בין 3 אפשרויות שונות של רזולוציות, ולא מבחר כמו שהיה במסך CRT - זה אמור להיות ככה?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  4. Started by tomchook,

לצערי הרב, נאלצתי לקנות מחשב נייד עם וויסטה (הצער הוא כמובן על הויסטה..) הייתי בכל אופן רוצה להוציא מהמערכת כמה שיותר בנוגע למהירות. אני יודע שקיימת האפשרות בוויסטה כמו בXP להתאים ל-BEST PERFORMANCES, אבל השאלה אם זו האופציה היחידה, או שיש עוד כמה דברים שאפשר להוריד שלא מועילים בכלום.. אני אשמח אם תפנו אותי למדריך מפורט, או שסתם תתנו הרבה טיפים ונהפוך את הת'רד הזה לסטיקי! אגב, המחשב שהזמנתי הוא HP pavilion dv9750EJ עוד שאלה קטנה - אם במחשב הנייד הישן שלי יש XP, האם יש אפשרות להעביר את הרשיון למחשב החדש? האם קיימים דרייברים גם לXP למחשב הזה למרות שהוא נמכר רק עם VISTA? תודה!

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. לפני יומיים זה קרה : כשהתקנתי את כל הDRIVERS שהייתי צריך למחשב הופיע לי אחרי שעשיתי RESTART ומערכת ההפעלה נטענת אז כשיש את המסך השחור הזה שמריץ קווים למטה איפה שיש את הלוגו של ה WINDOWS אז כשהמסך בא להיטען הוא עולה ממש איטי ככה שבצורה כזאת הוא טוען לאט לאט את המסך עצמו בקרטוע גדול יש קובץ שאחרי על BOOT SCREEN שאני יוכל לסדר את הבעיה שבמקום שהוא יטען בקרטוע הוא יטען חלק תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. למעשה הכותרת אומרת את הכל. כמה פרטים נוספים: קובץ הISO שאני צורב לא פגום, הדיסקים לא פגומים (צרבתי כבר שלושה) וכאשר אני מעלה את הISO בULTRAISO רשום לי שהקובץ הוא אכן bootable cd. את סדר הBOOT של הביוס שלי הוא: CD ראשון, הראדיסק שני. את הדיסק עצמו צרבתי בהתחלה במהירות מקסימלית. כאשר העותק הראשון לא עבד ניסיתי במהירות הכי נמוכה שהDVD-R של TEAC מאפשר - X4 - ועדיין אותה התוצאה: המחשב רושם booting from cd\dvd ואז מוותר, כאילו שאין דיסק או שהדיסק לא BOOTABLE. מה אני מפספס פה?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  7. שלום, רכשתי לוח אם חדש של ג'יגהבייט (GA-MA78GM-S2H הידוע) עם הצ'יפסט הנ"ל. הבעייה היא שלא ניתן להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט שלו (או את הCatalyst 8.6 של ATI) על win2k, אלא רק על XP ומעלה.. לצורך העניין הכרטיס מסך on board הוא מדגם Radeon HD 3200, מישהו יודע אם ניתן למצוא לו דרייברים למערכת הפעלה שלי? או לחילופין, איך אפשר לערוך את קבצי ה inf כך שהמערכת הפעלה תסכים להתקין אותם דרך ה Device Manager? תודה ויום נעים

8. שלום, היום עברתי לויסטה (אחרי שקיבלתי את המחשב החדש) ויש לי כמה שאלות: 1) איך ניתן לבטל את הבקשות לאישור לפני כל פעולה שאני מבצע (למשל לפני התקנת תוכנה)? 2)האם הפיירוול המובנה בויסטה (SP1) מספק הגנה מספקת מפני האינטרנט? עד היום השתמשתי ב-zone alarm (ב-XP) וגיליתי שהוא לא עובד בויסטה. 3)אם הפיירוול המובנה לא מספק הגנה טובה, אפשר המלצות לפיירוולים טובים שעובדים בוויסטה (64 ביט)?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. Started by PT,

אם אני מקצה במחשב החדש שלי 60GB רק לויסטה ולProgram Files זה יספיק או שויסטה דורשת יותר?

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  10. היי לכולם. יש לי דיסק מקורי לחלוטין של XP (כן אני מאלו שממש קנו אותו) ולצערי אני נאלץ לפרמט את המחשב, שתי שאלות לי בבקשה. 1. המדבקה עם המספר בסידורי נעלמה לי, יש דרך למצוא מיתוך הדיסק (שוב מקורי לחלוטין) את המספר הסידורי שלו ? 2. איך אני יכול לפרמט את הכונן עליו נמצאת מערכת ההפעלה ? תודה מראש. תומר.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, במחשב עם XP, יש צורך לפרמט דיסק (וירוסים) . המחשב הגיע עם מע. הפעלה מותקנת (xp) אך ללא דיסק התקנה. אינני יודע איך עושים ב XP דיסק הצלה. האם קיימת דרך לפרמט את הדיסק ולהותיר את מע. ההפעלה על כנה ? תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  12. שלום לכולם . אז ככה כשאני מנסה להיכנס למחשב שלי\המסכים שלי\ CONTROL PANEL . קיצר כל מה שקשור לזה אז מופיעה לי ההודעה תשלח\אל תשלח . איך אני יכול לסדר את זה ?.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב, היום בצהריים הייתי במהלך תהליך חשוב, ואז בטעות במקום ללחוץ עלמקש PRIMT SCREEN לחצתי בטעות על מקש אחד מעליו, שבמקלדת שלי (מסוג SILVER LINE) זה מקש POWER לפתע ללא שום אתראה, המחשב ביצע פעולת כיבוי, מבלי לתת לי אפשרות לעצור את התהליך ולעשות גיבוי לעבודות באמצע תהליך. השאלה, כיצד ניתן לנטרל לחצן "הרסני" כזה? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. טוב אז ככה ניסיתי לפרמט את המחשב דרך דיסק ההפעלה של הXP לא משנה למה לא הצלחתי בכול אופן מה שעשיתי זה הוצאתי את ההרדדיסק, וחיברתי למחשב אחר ודרך המחשב האחר עשיתי לו פירמוט החזרתי בחזרה את ההרדיסק למחשב המקורי הכנסתי את הדיסק הפעלה אבל הוא אומר לי שחסר לו את הקובץ ntldr כמובן שהוספתי את הקובץ והרדיסק אבל אז הוא אומר שחסר לו את הקובץ hal.dll אותו ניסיתי גם להכניס אבל זה לא עזר הוא לא קיבל אותו עכשיו משום מה שאני מפעיל את המחשב בלי הרדדיסק בכלל הוא מעלה את התוכנה של ההתקנה של הXP אבל אז כמובן הוא מגיע לשלב שהוא לא מזהה שום הרדדיסק (בצדק, לשם שינוי) הבנתי שזה קשור משהו לביוס ניסיתי לאתחל אותו ע"י הוצאת הבטריה אבל זה לא ממש עזר מה ניתן לעשות? אגב עשיתי חיפוש באינטרנט ובפורום וכ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני יודע שזה חלק מובנה בויסטה, אבל בעבר לפחות היה אפשר לעשות התקנת תיקון של הווינדוס... עכשיו אי אפשר לעשות גם את זה כי הגרסא שעל הדיסק היא לא SP1 ואי אפשר לתקן איתה גרסא חדשה יותר... מה עושים?!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. הכל התחיל כשהתעסקתי ומחקתי כל מיני קבצים, כמו תיקיית searches, public desktop וכו'.. מאז אני לא יכול לפתוח את הקונטרול פאנל, הוא ניפתח לשנייה ונעלם כמוכן יש בעיה עם הוספת קבצים לדסקטופ כל פעם שאני ניכנס לתיקייה הוא רושם c:\users\public-desktop refers to a location that is unavailable אני רוצה להתקין מחדש אם אין פתרון לבעייה איך אני יכול לגבות את הקבצים? system restore לא אופצייה, כיביתי אותה ואני לא יכול להפעיל בגלל קונטרול פאנל שלא נפתח.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. -כותרת- תודה רבה לעונים!

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  18. קליק ימני -> properties לא נותן לי לשנות כלום. אופיר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. היי, יש לי כרטיס מסך בבית ישן... ATI Radeon 9200SE 128MB. האם זה מספיק בשביל שיוכל להריץ את השקיפות בשורת המשימות של וויסטה? תודה.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. שלום לכולם. במשך חודש שלם ויסטה ואקס פי עובדים זה לצד זה באופן מושלם. עכשיו במשך שלושת הימים האחרונים עבדתי על האקס פי באופן רצוף ללא איתחול וכשקמתי הבוקר ועשיתי איתחול הופיעה התפריט בחירה בין ויסטה ואקס פי ובחרתי באקס פי ובאופן בלתי מוסבר האקס פי חדל לעלות כלומר איך שאני בוחר באפשרות לעלות אקס פי אני רואה מסך שחור עם סימן בצד שמאל למעלה וזהו. עישיתי איתחול כדי לנסות ולהגיע ל safemode אבל גם זה אינו עובד. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש ניר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הי, בעקבות המעבר הקרוב לויסטה אני צריך להרחיב את מחיצת מערכת ההפעלה שלי שכרגע עומדת על 22 גי'גה, הבעיה היא שהארד-דיסק דיי מלא ואין לי ממש לאן להעביר את כול הדברים לכן אני שואל אם ישנה אפשרות לשנות את גודל המחיצה תוך כדי שהקבצים נשארים על הארד-דיסק ונשמרים בצורה בטוחה? ד"א כמה להקצות לויסטה? 60 זה טוב?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by adry,

פירסמתי את הפוסט הזהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345626.0 בפורום תוכנה, אך אחרי שהבנתי מול מה אני עומד נראה לי שזה המקום לשאלה. יש ל וירוס על הווינדווס XP. בהתחלה זה היה עניין של לפתוח לי את החלון של הפרטישנים כל פעם בחלון חדש (למרות שמסומן בהגדרות של התיקיות לפתוח הכל באותו חלון) אך אחרי עבודה זריזה עם ה kaspersky הבעיה הזאת נפתרה. התוכנה גם מצאה לי כל מיני דברים בעייתיים ב temp תחת ה user בפרטישן שעליו מערכת ההפעלה. העניין הוא שכידוע תקיית ה temp היא מוחבאת ולמרות שסימנתי "תראה תיקיות מוחבאות" אני לא רואה אותן וזה כל פעם חוזר לי ב folder options ל hidden בפוסט הקודם כתב לי nikiller אך למרות החיפוש אני לא מוצא מה הן התוכנות האלה וכייצד אני פותר א…

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. לאחר חיפוש בפורום אני רוצה לשאול האם יש איזה שהוא פאטץ' או עדכון שיש עלי לעשות לXP SP3 כדי שמערכת ההפעלה תעבוד יותר טוב מצאתי באתר של מיקרוסופט פאטץ' כזה לSP2 אבל אני לא יודע אם זה מתאים גם ל SP3 או שSP3 כבר כוללת בתוכה את האופטימיזציה הנ"ל

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by danvis,

יש לי שאלה קצת מטומטמת... אם אני קונה מחשב חדש, בלי תוכנת הפעלה... כשאני מקבל אותו, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס ל-bios, לשנות את האמצעי הפעלה ראשי לדיסק ואז פשוט להתקין את הווינדוס כאילו המחשב היה מפורמט? או שיש משהו אחר?.. בנוסף, במידה והחלטתי לקנות תוכנת הפעלה... מה הייתם ממליצים למחשב הבא? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1 קשיח למחשב שולחנ…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by camel,

איזו פקודה תשנה לי את שם הקובץ לתאריך הנוכחי של אותו היום?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים