Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
עברתי לאחרונה ל Vista 64 ומשומה כל פעם שאני תופס את פס הגלילה, או מעביר את העכבר מעל שמות של חברים ב Xfire יש מן זומזום מציק כזה. כמעת בלתי נשמע אבל זה מציק.. מישהוא יודע אולי מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי חבר שיש לו פנטיום 4 מהירות 1700 עם 256 מגה זיכרון והוא רוצה לפרמט את המחשב ומתלבט איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין האם XP לא יהיה כבד מידי או איטי מידי האם עדיף 2000 או 98 כרגע יש לו ME והוא בגדול מרוצה חוץ משזה עושה לו בעיה עכשיו והוא הולך לפרמט אשמח לשמוע תשובות בהקדם בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
שלום, ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7, ( cmd בתיבת החיפוש בתפריט "התחל"). תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכם יש אפשרות לבצע גיבוי של הגדרות מערכת ששיניתי במערכת למשל: הגדרות בלוח בקרה, שינוי של שירותי מערכת יש כאלה שביטלתי אם יש אפשרות כזו עד כמה זה כדאי לעשות זאת? כמו כן יש אפשרות לבצע שיחזור להגדרות האלה של וינדוס? תודה רבה תיזכו למצוות !
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח לינק של אתר כלשהו והפיירפוקס סגור אז הוא מראה לי את השגיאה הזאת ורק אחר כך פותח את הלינק. אם הפיירפוקס כבר פתוח אז הוא לא נותן שום שגיאה. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי! אני מנסה לעשות פורמט למחשב אבל משהו פשוט לא מסתדר לי פה הכנסתי את הדיסק לכונן איתחלתי מחדש את המחשב ופשוט הMSDOS לא עולה אני לוחץ בכל השיטות שיש F2 /ALT F5/F8/F11 וזה מעלה לי להעלות את ווינדוס בסייף מווד או להעלות אותו רגיל אני לא יודע מה קורה פה וכבר התקנתי את הווינדוס פעם אחת מהדיסק הזה לכן אני בטוח שהוא עובד עצות בנוגע לאיך להיכנס לMSDOS?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד, HP Pavilion dv6514ej. המחשב מגיע עם Windows Vista, ואני מעוניין להחליף אותה ב Windows XP. הבעיה היא כזאת: אני מכניס דיסק של XP, עושה ריסט למחשב, וכמה שניות אחרי שההתקנה עולה אז עולה שגיאה שאין הארד-דיסקים... יש את האפשרות הזאת של F6, ואז אני אמור להכניס דיסקט עם הדרייבר SATA.... הבעיה היא שאני לא מוצא כזה מה אני עושה? תודה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Windows 7 32bit Ultimate עם 4 ג'יגה זיכרון, לפני שנתיים, כאשר רכשתי את המחשב, לא חשבתי שאזדקק ליותר מכך. כעת אני נוכח לגלות ש- 3.25 ג'יגה זיכרון שמערכת ההפעלה מזהה, אינם מספיקים. כעת רכשתי 4 ג'יגה נוספים אותם אתקין ב- 2 הסלוטים הפנויים בלוח אם. אני מעוניין לקנות Windows 7 64bit Ultimate ולשדרג את מערכת ההפעלה ללא פירמוט, מאחר ואיני מעוניין לאבד חומר חשוב / הגדרות / שמירות של משחקים / להתקין את כל התוכנות מחדש / לגבות DB של תוכנות שונות וכו'... ידוע לי כי תמיד עדיפה התקנה נקיה על פני שידרוג, אך רציתי להיות בטוח - כאשר אשדרג, כל ההגדרות ישארו אותו דבר ולא אתקל בבעיות מיוחדות. אשמח לשמוע. רב תודות, אורן.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי על זה שאם אני אחכה איזה שלושה חודשים ורק אז אקנה, בטוח יסדרו מלא באגים התחלתיים שאיתם לא הייתי צריך להתמודד אילו הייתי קונה היום. או שאולי מצד שני כבר סידרו את רוב הבאגים? אני מת כבר להתפטר מהויסטה שלי וכל הבעיות שלה, אבל אני מניח שגם ל7 יש בעיות כי היא רק יצאה.. בקיצור עזרו לי להחליט
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לפני כשבוע התקנתי את מערכת ההפעלה ווינדוס 7 גרסאת ה64 ביט וכבר 3 פעמים שהוא עשה לי מסך כחול ולאחריו ריסט למערת הפעלה (פעמיים בלילה כשלא ראיתי ופעם אחת ממש עכשו באמצה שימוש) העלתי לפה את קבצי הMinidump מישהו יכול בבקשה להגיד לי ממה נגרמת הבעיה תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני התקנתי AMD OVERDRIVE וזה לא נותן לי להפעיל אותו כי אין לי הרשאה של אדמיניסטרטור למרות שרשום לי שאני כזה איך אני עושה שיהיה לי את ההרשאה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי אתמול WIN7 אז הכל קצת חדש לי השתמשתי בויסטה בזמן האחרון ואני זוכר שהיתה תכונה בויסטה ששולחן העבודה היה מציג סרטונים (בתור טפט) (כאלה שבאו עם הויסטה) של נחלים וכל מני דברים כאלה. רק ששכחתי את השם של התכונה הזאת ואני לא מצליח למצוא משהו דומה ב7. מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא עובד מצויין, אבל הוא מוציא מלא צפצופים מעצבנים, אני לא מדבר על צלילים של המחשב כשהוא עולה אלא כשקופצות הודעות בווינדווס למשל, או אם אני בטבלת טקסט ריקה ולוחץ מחיקה הוא מצפצף. איך אני מבטל את הצפצופים האלה?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
התקנתי את ה VISTA ULTIMATE יחד עם תוכנות שהיו לי גם ב XP אך המקום שהכל תופס הוא לפחות פי 2 מה XP, הכל תופס לי איזה 20GB שבXP הכל תפס לי מקסימום 8GB . כשבדקתי כמה כל ספריה תופסת שמתי לב שהכל מגיע אולי ל 10GB היכן נעלמו לי עוד 10GB ? ואיך ניתן להחזיר אותם ?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס XP PRO X64 הכנסתי את הדיסק לכונן, עשיתי BOOT מהכונן, עולה לי המסך הכחול הזה שכתוב למעלה ווינדוס ולמטה זה טוען דברים, שזה מסיים לטעון כתוב "setup is starting windows" כמו תמיד.... הבעיה שזה נשאר ככה יותר מארבעים דקות ולא משתנה!!! אולי אני צריך לעשות משהו? ויש לי 64BIT (אפילו ניסתי את הדיסק על מערכת 32BIT וזה עצר אותי לפני המסך הכחול) שוב, אני ממש מצטער שפתחתי עוד תרד פשוט לא ענו לי ולדעתי גם לא היו עונים לי לעומק. תודה רבה אלון
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קניתי 256 DDR במו שעזרו ואמרו לי ... הכשיו יש לי 512 .. אז אני צריך לדעת איך לבטל את הזכרון הוירטאלי..מישהו יכול לעזור לי?? :-[ תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מותקן לי בכונן אחד windows xp. לא מזמן התקנתי בכונן אחר (הרדיסק אחר) VISTA. לאחר התקנת הVISTA מה שקורה זה שהמחשב עולה אוטומטית מהVISTA , ואין תפריט בחירה בין מערכות ההפעלה. הדרך היחידה שלי כרגע להגיע לXP היא לשנות בסט אפ בין ההרדיסקים. איך ניתן ליצור תפריט שיתן לי בחירה בין שתי מערכות ההפעלה?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה חמורה ב- ,XP המערכת הייתה מותקנת בשדרוג על חלונות 98 ,הכל עבד יחסית בסדר במשך שנה.לאחרונה בצעתי התקנה נקייה של אקס פי במחשב. ומאז רק צרות ,בכל פעם שאני מנסה לפתוח יישומים של וינדוס כגון "המחשב שלי" ,אקספלורר,או לבדוק קבצים בדיסק הקשיח . אני מקבל הודעות שגיאה ומהערכת לא מתפקדת עד שאני מבצע "איתחול מחדש. יש לציין שהעותק שברשותי חוקי לחלוטין ולא צרוב שיכול לגרום לבעיות. גירסה 1.0.0.1, כתובת התקלה 0x000042de?. 27/09/2002 16:21Application Error??תקלה ביישום explorer.exe, גירסה 6.0.2600.0, תקלה במודול flt.dll, גירסה 1.0.0.1, כתובת התקלה 0x000042de?. 27/09/2002 16:21Application Error??תקלה ביישום iexplore.exe, גירסה 6.0.2600.0, תקלה במודול flt.dll, גירסה 1…
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום! אני אמור לקבל מחשב חדש בקרוב,ואני מתכוון להתקין עליו את ה:xp pro. אני רוצה לחלק את ההארד דיסק לשני חלקים-של 10 ג'יגה ושל 70. איך עושים זאת? באיזה שלב? ועים איזו תוכנה?. אשמח לקבל תשובות-בתודה:ae
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה צרות יש לי במחשב... אני מאבד כבר את הסובלנות. נתחיל בדבר מוזר ופעוט, לאחרונה עשיתי אימייל חדש בהוטמייל.קום. יש לי עכשיו שני תיבות שם. משום מה בתיבה החדשה כל פעם שאני פותח אותה, לא משנה מאיזה מחשב, זה מופיע לי בכתב חרטומים. כל פעם בצורה אחרת. פעם זה נראה כמו סינית ולפעמים סתם יש ריבועים כאלה. ניסיתי לשנות אתההגדרה לאנגלית מתוך האתר (הסתכלתי בתיבה השניה איפה כל אייקון נמצא ולפי זה...) בקיצור לא עזר. יש למישהו מושג איך פותרים את זה ? או שאני צריך לפתוח תיבה אחרת ? דבר שני, גם דבר פעוט אבל מעצבן! ההחלפה בין השפות. ALT+SHIFT לא עובדת לי! וסידרתי את ההגדרות שיניתי ועדכנתי וזה פשוט מת. אני צריך לשנות רק עם העבר וזה גם לא רגיל. צריך פעמיים לשנות את זה עד ש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאז שעברתי ל windows 2000 server אני פתאום רואה שהביצועים במשחקים ירדו דראסטית, אם מקודם למשל ב ET היו לי 120 FPS יציב, כרגע יש לי 76 ונפילות עצומות ל 40 :\ מישהו יודע מה הבעיה ? זיכרון? דרייברים לכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי ובוקר טוב! יש חייה כזו ואם כן איל עושים? יש לי קבוצה של 5 דסקים ואני רוצה שהכל ישאר כמו שהוא רק עם 4 דסקים :-).
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מה הדרייברים של הצהובים.... מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני עובד עם ווינדאוס XP PRO, ויש לי עוד 3 חשבונות במחשב חוץ משלי! כל אחד מאיתנו אוהב לסדר את הרזולוציה במחשב שלו בצורה שונה, ומה שמעצבן הוא שאם א' משנה את הרזולוציה אצלו היא משתנה לאותה אחת גם אצלי בחשבון! וזה נורא מציק כל פעם לשנות רזולוציה בחזרה לאחת שאני הגדרתי אותה, ואז להתחיל לסדר את האייקונים שעל שולחן העבודה (הסדר משתנה עם שינוי הרזולוציה). זה עניין של דקה, אבל בכל זאת משהו מציק אחרי כמה זמן. יש לכם מושג איך לסדר את זה שכל אחד יגדיר את הרזולוציה אצלו מבלי שזה ישפיע על החשבונות האחרים?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-