Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ישנה בירשותי ווינדוס ויסטה איך אני בודק שזה אכן 64 ביט ושזה אוליטמיוט אני מתכוון לקובץ התקנה עצמו לפני שמתקינים תודה שמואל
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
הבעיה שלי היא כזאת עשיתי משתמש חדש ואחרי שנכנסתי אליו וניסיתי לצאת ממנו כדי להיכנס לישן הישן לא הופיע יותר במסך של המשתמשים ואני לא יודע לאן הוא נעלם אני רואה ב-COMPUTER MANAGMENT אבל אני לא יכול להיכנס אליו מישהו יודע איך אני יכול להיכנס אליו ולמחוק את החדש??
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר למה אני חייב להתקין את המסנג'ר הכי עדכני כדי שהתוכנה תפעל??? אני לא מעוניין בוידאו [יש סקייפ] ולא בכל השטויות שזה מציע אלה רק לדבר עם כמה חברים.אז למה ברגע שהכל עובד בגרסה 6.2 או 7 ברגע ההפעלה התוכנה אומרת "על מנת שהכל יעבוד עליך להוריד גרסה חדשה".אבל אני לא רוצה גרסה חדשה !!!! . אני רוצה לעבוד עם הישנה.אבל אם אני לא מתקין את החדשה אז התוכנה לא מפעילה את עצמה.. עזרה בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הכתב במקרים מסוימים לא מספיק שחור ועבה, מה עושים? אני מדבר לא רק על החלונות אלא יותר על הדפדפן למשל פיירפוקס
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש לחבר שלי WINDOWS 2000 בגרסה האנגלית והוא רוצה להפוך אותה לעברית , השאלה היא האם ניתן בכלל ואם כן איפה ניתן למצוא את קובצי השפה האלה , כי אני יודע של WINDOWS XP בגרסה האנגלית היה PATCH שהופך אותה לעברית .
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
נכנסתי ל To set Windows XP now press ENTER עברתי לחלון של הסכם הרישיון F8 עכשיו שאני מגיע למחיצות אין אפשרות של repair R מה ניתן לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש דרך לבטל ריסטארט / כיבוי לאחר לחיצה יזומה של המשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
ברצוני להפוך אחת ממחיצות הfat32 שלי לNTFS, אבל ישנם שתי אפשרויות, אחת לבצע format והשניה convert. מה ההבדל?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים, לפני שבועיים רכשתי דיסק WD 500GB Sata2. התקנתי עליו XP SP2 Pro והכל עבד באופן מצוין עד לפני שבוע, פתאומית קיבלתי מסך שחור, הכונן הקשיח נכבה (המארז עדיין עבד). כיביתי והדלקתי את המחשב ולאחר login קיבלתי הודעה שקרה משהו חריג והוא נרשם ב-System Log (קובץ מצורף). לא מצאתי באינטרנט פיתרון לשגיאה. הבעיה רק החמירה, לאט לאט הוינדוס התחיל לקרוס לעיתים תכופות יותר, כמו כן הוא נהיה כבד ותהליכים כמו iexplore.exe ו\או explorer.exe התחילו לטחון את הCPU שלי. אני עובד עם לוח של Asus מדגם P4-P800-VM, ומעבד של אינטל 3.0GHz Presscot HT. עד היום עבדתי עם כוננים קשיחים עם חיבור לממשק IDE ולא נתקלתי בשום תקלה. זהו לוח יחסית ישן ויש בו 2 יציאות SATA (אני מניח שמדובר ב-Sata1). שאלתי הי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד של DELL מסדרת Inspiron 6400 ועליו רץ Vista 32 עם כל העדכונים נכון להיום. עד לא מזמן, תוכנת Internet explorer עבדה באופן תקין לחלוטין. לפני כיומיים, הורדתי את האנטיוירוס של קספרסקי מהמחשב (כיוון שהוא הודיע שהרשיון שלו פג תוקף והוא נתן המון התרעות בנושא) והתקנתי במקומו את האנטיוירוס AVG שהינו חינם. אני לא יודע אם הפעולה הזו אכן קשורה לבעיה או שהיא סתם הגיע באותו זמן. זו הפעולה היחידה, עד כמה שידוע לי, שנעשתה במחשב (פרט למשחקים שונים, גלישה באתרים בטוחים ומשחקי אינטרנט של הילדים). הבעיה הינה: במהלך כניסה לאתרי הפורומים של תפוז, עולה מסך חלקי בלבד על המחשב. מופיע הפס הסגול, של שם הפורום, מופיעים האיקונים של "הוספת הודעה" וכדומה, ומיד לאחר מכן מופיע המקרא…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 ביט -התלחתי ליצור שיתוף קבצים עם מחשב אחר בעל XP 32 ביט אבל את המדפסת שמחוברת לויסטה לא הצלחתי להפעיל דרך ה-XP יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אחרי שאני מוחק אותם הם חוזרים לתקייה ושאני מנסה למחוק שוב זה אומר לי שהקובץ בשימוש ואי אפשר למחוק מה שכן בדקתי אחרי שאני מאתחל את המחשב אני יכול למחוק אותם, ושוב אם אני רוצה למחוק קבצים אחרים הוא לא נותן לי ושוב אותו סרט... מה לעשות תודה..
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי, יש לי ערך ב Registry שעשיתי לו Export מהמחשב שלי ואני רוצה לייבא אותו לשאר המחשבים. (בערך 10 מחשבים) את כל המחשבים הללו אני התקנתי מאותו Image, בכולם מערכת ההפעלה היא XP+SP1. לכל המשתמשים אין הרשאות Administartor על המחשבים. בשמונה מחשבים הצלחתי לייבא את הערך של ה Registry אבל בשניים קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: Cannot import <file name>.reg Not all data was successfully written to the registry. Some keys are open by the system or other processes. כשאני נכנס עם משתמש בעל הרשאות Admin לאותן שתי תחנות אני יכול לייבא את הערך הזה ב Registry. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי שאותם משתמשים יוכלו לייבא את הערכים ב Registry מבלי שיקבלו הרשאות Admin. (המחשבים לא מחו…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
Vista 32 *מפרט בחתימה* בקיצור עידכנתי ביוס מF3 ל F5 ואחרי הריסטרט המחשב עולה עד לחלון שאני מקליד את הססמת משתמש שלי ואז יש מסך כחול וכל פעם הקוד שם שונה, פעם לא מצליח לקרוא registry hive פעם page fault in non page area משהו כזה כל פעם שגיאה אחרת. ניסיתי להחזיר את הביוס הישן F3 ואת הביוס בטה F6 אבל או שהוא קורא את הקובץ של הביוס ולפני שהוא מתקין המחשב נתקע או שהוא אומר לי שהקובץ ביוס invalid. נכון לעכשיו יש לי ביוס F6d שאני פשוט לא יכול לצרוב עליו אף גרסא אחרת של ביוס. הווינדוס עולה אבל כלום לא עובד בו... כ זה נראה כאילו כל ה services מכובים... אני לא יכול להתחבר לאינטרנט והאנטיוירוס לא פעיל ורשום בservices שהוא בתהליכי הפעלה של השירותים שלו אבל זה לא זז. כמובן ניסיתי את ה…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
הייל לכם הורדתי קובץ מאתר של מיקרוסופט . קובץ שניקרא WinXPdualcorehotfix עבור מעבד עם ליבה כפולה רציתי לדעת אם כדאי לי לעדכן אותו במחשב כי לי יש מעבד עם ליבה כפולה AMD 3800+ DULE האם הקובץ הזה יתקן לי את הביצועים של כמה מישחקים שלא עובדים טוב עם ליבה כפולה ? בתודה רוני
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
השידרוגים החינמיים ההמוניים עושים את העבודה, והגירסה החדשה של חלונות מציגה פופולריות שיא כחודשיים בלבד לאחר שהושקה לכתבה: http://hwzone.co.il/מיקרוסופט-מאשרת-ומאושרת-חלונות-10-כבר-פ/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אחרי התקנת ווינדוס 10 צריך להתקין מחדש את כל התוכנות? האם התוכנות שמותקנות עכשיו בווינדוס 7 יעבדו בווינדוס 10? למשל, Nero. אם מדובר בשדרוג חינמי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי בעיה רצינית, פתאום בלי קשר לכלום החלק למטה של ה EXPLORER שאמור להראות את "האחוזים" שאתר נטען נעלם, האינטרנט שלי לא זז, וזה מוזר למה CPU USAGE 0, פינג רגיל כשאני עושה PING לאתר מסויים, אבל כשאני מנסה להיכנס לאתרים או להיכנס למירק (mirc) או מנסה להיכנס למשחקים זה לא זז. לא הגיוני שזה ווירוס למה לא עשיתי שום דבר יוצא דופן בשבוע האחרון, אני בקושי גולש באינטרנט ואם אני גולש אני גולש באתרים מסויימים (בעיקר פורומים) אז איך זה הגיוני שפתאום כל זה קרה.. ניסיתי SPYBOT SEEK AND DESTORY לנקות REGISTRY כלום לא עוזר.. בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי משתמש מוגבל והאמיניסטרטור במחשב עם סיסמא שאני לא יודע מה היא איך אני עוקף את זה ? מבטל את הסיסמא או משהו ?
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עד לא מזמן עבדתי עם XP שם יכולתי להשתמש ב2 כרטיסי מסך(אחד של הלוח אם ואחד חיצוני) משום מה בויסטה אני לא מצליח לגרום לשניהם לעבוד יש לי אפשרת או לעבוד על החיצוני או לעבוד על הכרטיס של הלוח אם. אני אשמח אם משהו יוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי חברה אני חדש.. שמעו יש לי בעיה בשורת המשימות ב-XP שפשוט תסתכלו היא גדולה כזה.. ואני לא מצליח להוריד באחד פשוט שאני מנסה זה תמיד כאילו השורה הזאת מוסתרת... זה מעצבן!!! בבקשה תעזרו לי הנה למשל תמונה: http://planet.nana.co.il/BS17/sa.JPEG תכנסו לקישור שימו לב לשורת המשימות בווינדוס גדולה כזאת... דרך אגב- יש לי WindowsXP Pro תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש ברשותי כונן קשיח WD 500GB שהתקנתי את מערכת ההפעלה חלקתי אותה ל C ו D הקצתי לכונן C מעט יותר מדי, עכשיו ברצוני להוריד קצת נפח מC ולהעביר אותו למחיצה D, נכנסתי לניהול הדיסק עשיתי כיווץ למחיצה C עד כאן הכל בסדר זה יצר לי נפח בצד שאותו אני מעוניין להוסיף לD , הבעיה שאני לוחץ על מחיצה D אין לי את האפשרות הרחבת אמצעי איחסון לעומת זאת בC כן יש את האפשרות. השאלה שלי איך אני מוסיף את הנפח שכיווצתי מC למחיצה D ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם קוד של windows pro. בשירות לקוחות בטלפון לא עזרו לי שם לא משנה מה אמרתי יש מייל שאני יכול לשלוח אליהם את הבעייה ויכולו לעזור לי? אני חיפשתי ולא מצאתי מייל כזה שלהם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-