Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ולמה היא מופיעה לי במנהל משימות 6 פעמים קבוע על תחילת המחשב..?? ואם זה בעיה אז איך מסדרים??
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
המחשב חדש לגמרי, אין לי מושג מה קורה. אינני מצליח לפתוח את קובץ הDMP. הויסטה לא מאפשר לי. הוא כותב לי שאין לי הרשאה לפתוח את הקובץ למרות שאני האדמין. יש לי להגיש עבודת מחקר בשבוע הבא. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דיסק של mp3 שיהיה אפשר להפעיל אותו עם מערכת שקוראת mp3 יש אפשרות לצרוב דיסק mp3 דרך וינדוס או שחייבים להתקין תכונה שתומכת ביצירת דיסק בפורמט mp3?
-
- 4 תגובות
- 9k צפיות
-
-
ביצעתי התקנה נקיה של win xp pro , מיד לאחר ההתקנה ניצול המעבד במצב IDLE נע בין 30 ל-70% . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
נמשל אני גולש עם הדפדפן Maxthon נגיד ושומע מוזיקה וסתם פתאום אני רוצה בלי למזאר הכל למטה שיופיע לי... שולחן העבודה .. שלי כיצד אפשר ... ? לעשות את זה אני יודע שבהwindwos 98 הייתי לוחץ d וזה היה אוטומט מגיע לשולחן העובדה . תודה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק התקנה רגיל של ויסטה, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות שדרוג אליה מXP.. או שצריך איזה דיסק מיוחד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
המחיצות יהיו NTFS איזה מערכת הפעלה עדיפה ???
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://i7.tinypic.com/21l7t4l.jpg לפי התמונה זה 64 או 32? זה intel p 4 3.0 G Presocet LGA775
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חברה לא עולה לי ה boot בדיסק של הוינדוס אקספי איך אני יכול לתקן ולהעלות את ה boot?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי גגה' זיכרון אז לא יכל להיות מחסור זיכרון , דוגמא אני עובד עם האימול גפ בבוקר אומר לי עליו להיסגר לוחץ סוגר סוגר את התוכנה עכשיו גם באייסקיו ככה , בהwinamp ועוד .... ?! למה זה עושהאת זה ? אחרי כמה דקות וזה לא תמיד עושה את זה זה עניין ???
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אנשים תראו האח הממש אבל ממש חכם שלי שהוא הגאון מווילמה ממש טמבל קיצר הוא דפק פה משהו ולקחתי ממנו תמחשב באתי לגלוש באינטרנט אז לחצתי על "התחל" הלחצן הזה בשורת משימות וזה לא נפתח לי ניסיתי ריסרט גם לא מה לעשות? עזרה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי VISTA 64BIT ULTIMATE עם SP1 ומלא פעמים המעבד על מאה אחוז והמחשב נתקע... התוכנית שגורמת לזה זה הסייר של וינדוס.... המפרט שלי הוא: לוח אם- ASUS M2N-E מעבד - AMD AM2 3800X2 זכרונות TWINMOS 667MHZ 512MB X4 ספק ENIMRAX LIBERTY 400W ארדיסק WD SATA2 160GB
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מקפיד לשמור על המחשב שלי באופן קבוע ולעדכן אותו כל הזמן. אני משתמש בESET, Windows Defender ובSpy-Bot ו99.99% מהזמן לא נמצאים וירוסים או רוגלות, כמו שאמרתי אני מקפיד לשמור על המחשב שלי. אבל מה שקורה זה שתקיעות ואיטיות מתחילות לתפוס אותו, מדי פעם הוא נתקע תקיעות זריזות ואף מגיע לתקיעות של 2-3 שניות ובהתחלה פתיחת חלון חדש התרחשה שניה וכיום אני צריך לחכות שניות על שניות עד שנפתח חלון אחד לפחות. גם כן ההדלקה של הווינדוס עצמו ניהיה איטי יותר אז כיביתי כמה מהתוכנות שנדלקות בריסטארט והמצב לא השתנה. איך אני מוצא את גורם האיטיות ומטפל בו? אשמח לעזרה, המחשב משמש לעבודות רבות ואסור שהוא יהיה איטי. ------------------------------- עכשיו זה בטוח לחלוטין, יום חמישי אני מקבל עותק מקו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם על מחשב חדש שקיבלתי לפני כמה שבועות התקנתי חלונות 7 64 ביט (מדיסק התקנה). לפני כשבוע ראיתי שישנה מחיצה קטנה של כ 100 מגהבייט בתחילת הדיסק הראשון. משום מה מחקתי אותה (השטח שלה נשאר אך הוא מוגדר כ unallocated). המחשב ממשיך לפעול כרגיל. היום עלה בדעתי שאולי המחיצה היא חלק מהתקנת המערכת ויתכן ועשיתי נזק למערכת ההפעלה בכך שהסרתי אותה. האם זה נכון? אם כך מה הנזק ומה ההשלכות העתידיות ? האם במקרה והתוכן במחיצה חיוני האם ניתן להחזירו מבלי לבצע התקנה מחדש של מערכת ההפעלה והתוכנות שמותקנות ? אריה
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אחי היקרים! אני רוצה להתקין windows xp professional+sp1 שברשותי במחשב הישן שלי הבעיה שאני לא בטוח שהוא יעמוד בדרישות. המחשב הוא: מעבד-אינטל פנטיום 2 400 וסלוט אחד של זיכרון 64 מגה בייט עד עכשיו המחשב הריץ במשך שנתיים ווינדוס 2002 פרו ללא שום בעיות. נ.ב המחשב פועל ברשת עם מחשב חזק בהרבה ומיועד רק לאי סי קיו ווינאמפ וקצת גלישה בתודה ניב
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אם אני משדרג את המחשב (מעבד,לוח,זיכרון) אני יאלץ להתקין מחדש את הווינדוס (XP-PRO) או שיש דרך להימנע מכך?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן אני עומד לפרמט ולהתקין XP נקי. בשלב ההתקנה כשאני רוצה לבחור במחיצה להתקנה, אני רואה שהכונן D הפך פתאום למערכת כך שאם אפרמט אותו הווינדוס יותקן ב D במקום ב C במלים אחרות, האותיות התחלפו. וזה כבר בשלב שלפני הפירמוט. כשאני מעלה את הווינדוס ומסתכל ב"המחשב שלי" - האותיות הן נכונות והווינדוס מותקן ב C איך מתגברים על זה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לאחר השדרוג הופיעו לי במחשב כמ תיקיות שלא היו לפני שתוםסתו לי הרבה מקום מיותר במחשב. WINDO.OLD אני מאמין שזה המידע של הווינדוז הישן, במידה ואני לא מתכוון לשנמך בחזרה, אפשר למחוק? או להעביר לכונן חיצוני? שוקל כמעט 5 ג'יגה. .i4j_jres נמצא בתיקיית המשתמש, לא מוכר .oracle_jre_usage כנ"ל מכיל קבציTEMP תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס XP עם הדרייברים שקיבלתי עם המחשב ביצעתי עידכון ובמנהל ההתקנים מסומן לי שההתקן שלא זוהה הוא: Video COntroller VGA Compatabile עכשיו אני לא יכול לשחק במשחקים וכ'ו אני מנסה לחפש את הדרייבר ואני לא מוצא אבל ראיתי שזה קרה לעוד כמה אנשים בבקשה תעזרו תודה מראש לכלום
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מטרת הדיון לאסוף כמה שיותר טיפים וtweaks שימושיים לוינדוס 8. למתחילים ולמתקדמים. יאללה תעמיסו... tweak שטוען לשיפור עד 20% בתעבורת האינטרנט. כנראה שיעבוד גם בוינדוס 7(אולי לא בגרסאות הקלות). תוכנת הצגת התמונות של המטרו מפריעה לכם לעבודה מורכבת? רוצים חזרה את הPHOTO VIEWER? no problemo:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצה לנסות בזהירות את כל נושא הויסטה 64> ולכן להתקין אותה כמערכת נוספת > אם יעשה בעיות רוצה להישאר כרגע בXP פרופשיונאל היציב והטוב יש לי כמה שאלות > אשמח אם תוכלו לעזור/לענות : 1. מחפש מדריך נח ופשוט להתקנת 2 מערכות הפעלה 2 האם כדי להישתמש בתוכנה מיוחדת ? או שפשוט מכניסים דיסק הפעלה של מערכת הפעלה וזה שואל אותי עם להתקין מולטי בוט ? 3. האם אוכל בעתיד להחליט שאני מבטל את מערכת הפעלה הנוכחית הישנה > ואז זה יעלה לי ישירות לחדשה ( הויסטה ?) 4. אם מתקינים מערכת נוספת > האם זה למעשה מחיצה חדשה בדיסק שבה אני מתקין את הכל מחדש ? או שזה משתמש באותן תיקיות ? 5. האם יש סט של דרייברים או תוכנות עזר שכדאי להכין לטובת העיניין הזה של ויסטה / 64 ? 6. איזה ויסטה נחשבת להכי…
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, היום הורדתי משחק כלשהוא וכשהפעלתי אותו הוינדוס "השתגע": כל התוכנות הפסיקו לעבוד,הופיעו לי עשרות הודעות של ERROR לגבי כל תוכנהכ שהיא לא עובדת.. מה עושים במצב כזה?לפרמט?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני עם מחשב חדש כבר כ-שבוע אתמול בלילה עשיתי עידכון לאנטי-וירוס והתקנתי אימיול הלכתי לישון בערך בשעה 3 אני מתעורר לרעש ריסטים חוזרים של המחשב כיביתי את המחשב , כשאני מנסה להדליק את המחשב , הוא מגיע עד למסך שכתוב ווינדוס XP ברקע שחור ואז לפחות משניה יש מסך כחול כלשהו , והמחשב עושה ריסט ככה הפעולה חוזרת על עצמה ואי אפשר להדליק את המחשב אני חשבתי לעשות REPAIR לווינדוס , האם זה יעזור? מותקן לי SP2 והדיסק שיש לי של ווינדוס הוא בלי האם עדיין אפשר לעשות ריפייר? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בכול פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה שבתמונה המצורפת. כיצד אני יכול לבטל אותה? אני משתמש ב WINDOWS 7 64 BIT עברית. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את מערכות ההפעלה XP ו- 98SE. בשניהם סל המיחזור נראה מלא, אבל כשאני פותח אותם אין שם כלום. אם אני רוצה לרוקן אותם קופצת לי הודעה "האם אתה בטוח שאתה רוצה למחוק..." (אתם מכירים את ההודעה ). הבעיה העיקרית שלי היא ב- 98SE, בסל המיחזור שם יש לי קובץ שאני ממש צריך, אבל משום מה אני לא רואה אותו . אני יכול לרוקן את הסל ואז לחפש את הקובץ בעזרת תוכנת שיחזור, אבל אם יש לכם דרך יותר בטוחה, אני אשמח לשמוע עליה ??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-